back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vortexuri gravitationale

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Mai 2012, ora 02:00

De la: nastasemihail, la data 2012-05-30 01:49:38
De la: _Ingrid, la data 2012-05-30 01:39:12
De la: nastasemihail, la data 2012-05-30 01:26:01Da o cautare pe google si nici nua pare termenul inchegar.
Deci nu exista ca notiune, ca preocupari.
Poate prin birouri.
Dar acum netul nu mai are secrete.....posibil.

,,magnetism inversat"

Totusi ghidul a folosit aceste cuvinte, ca pe ceva ce se cunoaste. Probabil ca acolo in zona este explicatia acceptata.
Acelasi ghid a spus ca nu se cunoaste compozitia exacta a formatiunilor de la Meteora, care par sa fi venit de sus infingandu-se in campie.

www.youtube.com/watch?v=dF8tOrfeJpc&feature=related[/quote]
Eu am imaginatie bine stapinita, dar tu incerci sa ma destabilizezi
Pietre de....sus?

Uite facem o conventie, Tu vii cu cite o chestie din asta, si eu incerc sa fug. Daca ma prinzi cu ele, inseamna ca ....nu stiu ce.

Alea sint depuneri bazaltice, erodate in f multi ani. Sau granitice. Fiindca erodarea unor astfel de roci, se face in timp mai lung ca la alte roci. De aceea si au ramas, ele mot.
E lava.
Nu sunt ...le-am vazut bine, de aproape, am intrat in ele...arata ca betonul, amestecat cu balast. ..normal ca nu cred nici eu ca au picat din cer si imi explic foarte bine eroziunea ca forma...n-am inteles ce compozitie nu e elucidata ..ti-am plasat-o mai mult ca anecdota, dar de prins te-am prins

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2012, ora 04:15

Am si eu o tiribomba cu platoul.
Tufurile vulcanice, aruncate in sus si intarite de la apa, si graniticile, seamana cu cimentul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 02:52

De la: _Ingrid, la data 2012-05-30 02:00:48
De la: nastasemihail, la data 2012-05-30 01:26:01Da o cautare pe google si nici nua pare termenul inchegar.
Poate prin birouri.

,,magnetism inversat"

Totusi ghidul a folosit aceste cuvinte, ca pe ceva ce se cunoaste. Probabil ca acolo in zona este explicatia acceptata.
Acelasi ghid a spus ca nu se cunoaste compozitia exacta a formatiunilor de la Meteora, care par sa fi venit de sus infingandu-se in campie.

Pietre de....sus?

Uite facem o conventie, Tu vii cu cite o chestie din asta, si eu incerc sa fug. Daca ma prinzi cu ele, inseamna ca ....nu stiu ce.

Alea sint depuneri bazaltice, erodate in f multi ani. Sau granitice. Fiindca erodarea unor astfel de roci, se face in timp mai lung ca la alte roci. De aceea si au ramas, ele mot.
E lava.
Nu sunt ...le-am vazut bine, de aproape, am intrat in ele...arata ca betonul, amestecat cu balast. ..normal ca nu cred nici eu ca au picat din cer si imi explic foarte bine eroziunea ca forma...n-am inteles ce compozitie nu e elucidata ..ti-am plasat-o mai mult ca anecdota, dar de prins te-am prins

Exact asta sint. E vorba de depuneri de lava amestecata cu pietre, la o temp mai mica decit lava topita. Fiindca lava topeste pietrele.
Sau depuneri de tuf vulcanic incins ce inglobeaza pietre. Praf vulcanic.
Asa e si platoul Bucegi. Ce e acolo seamana cu cimentul. La bazxa babelor e f clar.
Prima data in 2000 mi-a atrasa atentia baza babelor, ce parea un fel de ciment. Si m,a gindeam ce e cu cimentul ala. Apoi am observat peste tot, acest material. In unele locuri nu era intarit, si era nisip. Practic spalat de ploi.
Pietrele inglobate in acest material sint ascutite. Deci e exclus sa fi fost formate de apa, ploi. Apa rotunjeste pietrele.
Povestea cu stinci de 500 m, cazute din cer, tin de imaginatia populara. Regiunea Greciei e una din cele mai active vulcanic si tectonic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 06:28

De la: nastasemihail, la data 2012-06-02 02:52:44
De la: _Ingrid, la data 2012-05-30 02:00:48
Poate prin birouri.

,,magnetism inversat"

Pietre de....sus?

E lava.

Exact asta sint. E vorba de depuneri de lava amestecata cu pietre, la o temp mai mica decit lava topita. Fiindca lava topeste pietrele.
Sau depuneri de tuf vulcanic incins ce inglobeaza pietre. Praf vulcanic.
Asa e si platoul Bucegi. Ce e acolo seamana cu cimentul. La bazxa babelor e f clar.
Prima data in 2000 mi-a atrasa atentia baza babelor, ce parea un fel de ciment. Si m,a gindeam ce e cu cimentul ala. Apoi am observat peste tot, acest material. In unele locuri nu era intarit, si era nisip. Practic spalat de ploi.
Pietrele inglobate in acest material sint ascutite. Deci e exclus sa fi fost formate de apa, ploi. Apa rotunjeste pietrele.
Povestea cu stinci de 500 m, cazute din cer, tin de imaginatia populara. Regiunea Greciei e una din cele mai active vulcanic si tectonic.
Asta nu stiam..totdeauna am crezut ca rocile vulcanice sunt compacte,

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2012, ora 09:28

De la: mytcor, la data 2010-01-13 14:09:58
De la: nastasemihail, la data 2010-01-13 01:32:44E vorba de acele locuri unde obiectele urca panta.
Fiindca filmuletele de pe net nu sint concludente, fiind prea mica panta, poate aveti ceva filmat de voi, mai clar.

...pot citi dar nu pot răspunde Tks U !...foloseșe adresa mea de E-amil .

Ati lamurit in particoler?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 13:19

Vortexurile reale ar putea fi explicate f usor, cu urmatoarea ipoteza.
In sol e un strat sau vreun meteorit f dens, ce face o modificare a cimpului gravitational. Si atrage orice in directia lui. Atractia e f mica dar suficienta ptr a apare acel efect.

Cel mai greu obiect din univers e cunoscut ca avind densitatea 900. Rocile de pe Pamint la suprafata au cam 2,5.
deci e plauzibil ca un meteorit f greu sa faca asta, local. Sub sol, bineinteles.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vortexuri gravitationale
Mergi la: