Info
x
Adevaruri biblice
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 01:03
De la: Bi_anca, la data 2011-04-30 23:41:05De la: Dorinel, la data 2010-02-04 23:34:52Bisericile au introdus in practica de zi cu zi felurite erezii, spunând ca acestea ar veni , chipurile, de la Dumnezeu !.... Este foarte greu a crede ca dupa sute de ani de indoctrinare teologica unilaterala, sa descoperi ca religia ta este gresita. Orice credincios care citeste atent Biblia isi da seama repede ca este o diferenta intre cele scrise in Biblie si cele propagate de catre biserici. Pe cuvantul tau ?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 17:07
Nu mai fierb nic in ulei
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 08:51
Singurul adevar din biblie ,
este minciuna !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 14:46
@The_Mummy
Sarcasmul nu e un argument. Incearca cu altceva. Stii, trebuie sa insisti ...asa cum insista mustele cand bazaie innebunite prin cate-o camera, izbindu-se cu sarg de tot peretii, dar incapabile sa vada o imensa fereastra larg deschisa chiar sub nasul lor!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 02:09
De la: Bi_anca, la data 2011-05-05 14:46:45@The_Mummy e vina lui dumnezeu , ca nu le-a dotat cu radar sau GPS !(pe muste)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 09:56
Adevaruri ? Poate doar partea cu evenimentele din perioada de pestera , a iudeilor
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Mai 2011, ora 17:28
Adevaruri ? Poate doar partea cu evenimentele din perioada de pestera , a iudeilor
------- CRONOS....toata Biblia este adevarata.In ea este chiar Cuvantul lui Dumnezeu transmis prin Prooroci si Evanghelisti,carora le-a vorbit Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 04:01
MATEI 21---31
ªi Isus le-a zis: "Adevãrat vã spun cã vameºii ºi curvele merg înaintea voastrã în Împãrãþia lui Dumnezeu.''
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 01:18
MATEI 21---31
ªi Isus le-a zis: "Adevãrat vã spun cã vameºii ºi curvele merg înaintea voastrã în Împãrãþia lui Dumnezeu.'' -------- Valabil pentru cine crede,il cauta pe Dumnezeu cu toata inima si-L asculta fara sa mai pacatuiasca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 01:28
vamesii e clar ca au fost....ridicati.
Cu curvele e mai neclara treaba. Se gidila la...ridicat. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 09:22
De la: 9am121159, la data 2011-05-20 17:28:10Adevaruri ? Poate doar partea cu evenimentele din perioada de pestera , a iudeilor Dovezi ai ? Sau doar crezi ca tot ce se minte prin biblie este real ? Pai daca dumnezeu le-a vorbit , avem o problema ! Aia care l-au auzit sunt putin cam schizofrenici ! Daca tu i te adresezi lui dumnezeu ,se cheama rugaciune ........daca dumnezeu iti vorbeste ,se cheama schizofrenie ! Biblia nu este decat o carte de povesti , poti dovedi contrariul ? Da-mi un numar de telefon , a celui de sus sau macar al unei sfinte moaste ! Stii cumva cum comunica ei intre ei ? Am sa le comunic ceva important ! Am descoperit ca dumnezeu avea tata , ca urmare cred ca avea si mama , banuiesc ca l-ar interesa sa-si cunoasca parintii , sa nu mai creada sarmanul ca s-a autocreat sau ca exista dintotdeauna ! Parintii lui il cauta de 543 de miliarde de ani
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 15:05
Pentru Cronos,
Necredinciosule, tu zici c-ai inceta de-a fi ateu, Numai atunci cand cel ce crede,ti-ar arata pe Dumnezeu?! Vai tie vierme fara minte!...Lumina soarelui din cer E doar un zambet al Acelui,sub care toate nasc si pier, Si totusi,de privesti la soare,cand el inneaca toata firea, Fiind neputincioasa huma,lumina lui iti ia privirea... Cum dar,cu slabu-ti ochi de vierme,pe Dumnezeu vrei sa-L vezi oare?! Cand tu,mai mult decat o clipa,nu poti privi macar la soare?! LUMINA DIN LUMINA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 15:07
FRATILOR
Socotind ca ma doboara,mi-a grait ieri un ateu: Fa-mi dovada ca exista si voi crede-n Dumnezeu! Ca sa nu-l ranesc prea tare,arma mea a fost la fel: Dovedeste-mi ca El nu e,ca sa nu mai cred in El. Insa El e pretutindeni,omule cu suflet rau... Eu ti-L dovedesc cu tine si cu ce e-n jurul tau! Daca electricitatea niciodata nu se vede, E vre-o minte luminata,in puterea-i a nu crede? O,necredinciosi,cu soarta cea mai vitrega si trista, Dumnezeu e tot asemeni,nu-L vedeti insa exzista. LUMINA DIN LUMINA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 15:14
Dovezi ai ? Sau doar crezi ca tot ce se minte prin biblie este real ? Pai daca dumnezeu le-a vorbit , avem o problema ! Aia care l-au auzit sunt putin cam schizofrenici !
Daca tu i te adresezi lui dumnezeu ,se cheama rugaciune ........daca dumnezeu iti vorbeste ,se cheama schizofrenie ! Biblia nu este decat o carte de povesti , poti dovedi contrariul ? Da-mi un numar de telefon , a celui de sus sau macar al unei sfinte moaste ! Stii cumva cum comunica ei intre ei ? Am sa le comunic ceva important ! Am descoperit ca dumnezeu avea tata , ca urmare cred ca avea si mama , banuiesc ca l-ar interesa sa-si cunoasca parintii , sa nu mai creada sarmanul ca s-a autocreat sau ca exista dintotdeauna ! Parintii lui il cauta de 543 de miliarde de ani ------------------ Cand vei studia Biblia vei vedea scris,ca asa cum credinciosul poate sa se roage lui Dumnezeu.....tot asa si Dumnezeu poate sa vorbeasca cu cine doreste.Dupa Biblie,nebuni sant cei care nu cred,nu cei ce cred si carora le-a vorbit Dumnezeu.Pentru cunostintele tale sa sti ca mi-a vorbit si mie.Roaga-te si vei primi in dar credinta......atunci nu vei mai vorbi asa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 16:48
De la: 9am121159, la data 2011-06-02 15:05:22Pentru Cronos, Greu e cu mos craciun asta a lu' matale...Cum poti crede in ceva ce nu exista ....in ceva care nu indrazneste sa apara in fata noastra....Eu daca as crea ceva as vrea sa fiu permanent in preajma creatiei mele....sa ajut sau sa-i incurajez.... El insa nu face nimic....nu e in stare de nimic ....ne "lasa" doar sa ghicim ce este sau ce nu este prin mintea lui....Ceea ce ma face sa cred ca nu exista decat in capul vostru ....a celor fricosi....ai celor care nu reusiti sa intelegeti ca viata inseamna altceva si ca universul nu poate fi creat ....Nu suntem bre ....la bucatarie ....sa o punem de-o mamaligutza si apoi sa fabricam din ea niste personaje SF ....carora sa le insuflam ....viata.... Incearca sa gandesti ca si cum nu ar exista biblia....ca si cum nu ai "sti" ca exista dumnezeu.....sa vezi la ce concluzii ajungi....Pun pariu ca nu esti in stare sa creezi un model ....te-ai bloca pur si simplu....Tu te limitezi la chestii simple...ii lasi pe altii sa gandeasca in locul tau....nu poti iesi din dogmele care iti sunt impuse....Esti usor de manipulat ....cum au fost la revolutie cei 80% de prostavani care l-au ales pe iliescovici.....Mi-e mila de voi....aveti o traire care tinde spre zero absolut !
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 16:48
De la: 9am121159, la data 2011-06-02 15:05:22Pentru Cronos, Greu e cu mos craciun asta a lu' matale...Cum poti crede in ceva ce nu exista ....in ceva care nu indrazneste sa apara in fata noastra....Eu daca as crea ceva as vrea sa fiu permanent in preajma creatiei mele....sa ajut sau sa-i incurajez.... El insa nu face nimic....nu e in stare de nimic ....ne "lasa" doar sa ghicim ce este sau ce nu este prin mintea lui....Ceea ce ma face sa cred ca nu exista decat in capul vostru ....a celor fricosi....ai celor care nu reusiti sa intelegeti ca viata inseamna altceva si ca universul nu poate fi creat ....Nu suntem bre ....la bucatarie ....sa o punem de-o mamaligutza si apoi sa fabricam din ea niste personaje SF ....carora sa le insuflam ....viata.... Incearca sa gandesti ca si cum nu ar exista biblia....ca si cum nu ai "sti" ca exista dumnezeu.....sa vezi la ce concluzii ajungi....Pun pariu ca nu esti in stare sa creezi un model ....te-ai bloca pur si simplu....Tu te limitezi la chestii simple...ii lasi pe altii sa gandeasca in locul tau....nu poti iesi din dogmele care iti sunt impuse....Esti usor de manipulat ....cum au fost la revolutie cei 80% de prostavani care l-au ales pe iliescovici.....Mi-e mila de voi....aveti o traire care tinde spre zero absolut !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 17:11
cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " !
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 07:50
De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:11:24cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " ! karpoave, ce faci ? ai luat vacanta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 18:04
De la: gabigabi, la data 2011-06-12 07:50:22De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:11:24cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " ! Am luat vacanta....ma pregatesc pentru "doftorat"....Ham luat 9,30 la testul pentru liceele bilingve..... dar nu stiu cat voi lua la mate si romana....Am un fel de lene....nu am mai pus mana pe o carte de vreo 4 ani.... Sper sa prind si eu vreun loc la un liceu prin Rahova sau Ferentari....ca sa-i buimacesc pe aia de acolo cu eruditia mea....Dupa care ma duc pe la handi aia de prin Anglia ....sa vad de ce sunt in stare ....poate trec la anglicani....sau dau o raita prin....Belfast....
|
Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 18:05
De la: gabigabi, la data 2011-06-12 07:50:22De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:11:24cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " ! Am luat vacanta....ma pregatesc pentru "doftorat"....Ham luat 9,30 la testul pentru liceele bilingve..... dar nu stiu cat voi lua la mate si romana....Am un fel de lene....nu am mai pus mana pe o carte de vreo 4 ani.... Sper sa prind si eu vreun loc la un liceu prin Rahova sau Ferentari....ca sa-i buimacesc pe aia de acolo cu eruditia mea....Dupa care ma duc pe la handi aia de prin Anglia ....sa vad de ce sunt in stare ....poate trec la anglicani....sau dau o raita prin....Belfast....
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 15:23
Am luat vacanta....ma pregatesc pentru "doftorat"....Ham luat 9,30 la testul pentru liceele bilingve..... dar nu stiu cat voi lua la mate si romana....Am un fel de lene....nu am mai pus mana pe o carte de vreo 4 ani.... Sper sa prind si eu vreun loc la un liceu prin Rahova sau Ferentari....ca sa-i buimacesc pe aia de acolo cu eruditia mea....Dupa care ma duc pe la handi aia de prin Anglia ....sa vad de ce sunt in stare ....poate trec la anglicani....sau dau o raita prin....Belfast....
--------------- Karpov,felicitari pentru 9,30 la cele pamantesti,dar ce faci cu cele ceresti unde ai zero,ca nu se lipeste de tine ca apa de gasca Nu uita ca in final lasam tot ce este pamantesc si mergem in cele vesnice fie in lumina fie in cenusa,atunci ce vei face?Mai ai timp sa-ti cunosti creatorul,sa crezi si sa-L asculti,ca sa capeti si tu un loc mai mare ca cel de doctorat,in Imparatia Lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 15:33
De la: 9am121159, la data 2011-06-15 15:23:47Am luat vacanta....ma pregatesc pentru "doftorat"....Ham luat 9,30 la testul pentru liceele bilingve..... dar nu stiu cat voi lua la mate si romana....Am un fel de lene....nu am mai pus mana pe o carte de vreo 4 ani.... Sper sa prind si eu vreun loc la un liceu prin Rahova sau Ferentari....ca sa-i buimacesc pe aia de acolo cu eruditia mea....Dupa care ma duc pe la handi aia de prin Anglia ....sa vad de ce sunt in stare ....poate trec la anglicani....sau dau o raita prin....Belfast.... aci NU sunt Absolut de loc de acord cu tine si cu acest fel de amenintare ! dar ABSOLUT DE LOC si asta-i motivul ptr. care oamenii -multi dintre ei- refuza acest fel de a pune problema ! intii si-ntii ca DUMNEZEU NU lasa pe nimeni Singur si pina-n ultima clipa se poate sa apara Transformarea - vezi pilda Tilharului de pe cruce ! apoi, d'aia omul a fost daruit cu Liber Arbitru : ca sa cerceteze tot ce-l inconjoara si sa judece, alegind griul de neghina .....tot de la EL este Dat si asta, numai amenintati ca mai mult rau faceti decit bine ! si, al treilea lucru : EL ii iubeste la fel si pe cei RECI, la fel de mult ca si pe cei FIERBINTI ....nu hotaraste nimeni pe cine sa iubeasca si sa primeasca El, in Imparatia lui ! cind ii va veni Timpul sa inteleaga, va intelege....pina atunci, karpoave , cerceteaza cu mintea si inima deschisa si nu te pierde in dogme si amanunte : cauta ADEVARUL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 15:44
Greu e cu mos craciun asta a lu' matale...Cum poti crede in ceva ce nu exista ....in ceva care nu indrazneste sa apara in fata noastra....Eu daca as crea ceva as vrea sa fiu permanent in preajma creatiei mele....sa ajut sau sa-i incurajez.... El insa nu face nimic....nu e in stare de nimic ....ne "lasa" doar sa ghicim ce este sau ce nu este prin mintea lui....Ceea ce ma face sa cred ca nu exista decat in capul vostru ....a celor fricosi....ai celor care nu reusiti sa intelegeti ca viata inseamna altceva si ca universul nu poate fi creat ....Nu suntem bre ....la bucatarie ....sa o punem de-o mamaligutza si apoi sa fabricam din ea niste personaje SF ....carora sa le insuflam ....viata.... Incearca sa gandesti ca si cum nu ar exista biblia....ca si cum nu ai "sti" ca exista dumnezeu.....sa vezi la ce concluzii ajungi....Pun pariu ca nu esti in stare sa creezi un model ....te-ai bloca pur si simplu....Tu te limitezi la chestii simple...ii lasi pe altii sa gandeasca in locul tau....nu poti iesi din dogmele care iti sunt impuse....Esti usor de manipulat ....cum au fost la revolutie cei 80% de prostavani care l-au ales pe iliescovici.....Mi-e mila de voi....aveti o traire care tinde spre zero absolut !
------ Incearca tu sa ma intelegi.Mai intai mi-a vorbit Dumnezeu si Domnul Isus in vis,apoi am pus mana pe Biblie si am inteles-o pentruca mi-a deslegat-o Dumnezeu prin Duhul Sfant,apoi am mers sa fac botezul pocaintei.Nu m-au lamurit oamenii ci insasi Dumnezeu.Deaceia marturisesc cu atata convingere ca sa credeti si voi.In zilele noastre e greu sa gasesti oameni carora le-a vorbit Dumnezeu.Dar am gasit multi frati care au crezut fara sa le vorbeasca Dumnezeu si m-am minunat de credinta lor.Roaga-te pentru darul credintei. |
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 16:27
De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:11:24cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " pe tine, "pretinsul " lui creeator ! cum ii dovedesti ? nu poti, este ? si totusi tu l-ai facut ! ce-ti ramine de facut ? il scoti din priza, da si-i intrerupi functionarea ? ii stergi memoria si-i scrii alt program, ceva mai evoluat , da ? ceva ce tinde spre autoinvatare, poate ? karpoave, citeste, gindeste si da un raspuns aici ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 18:19
De la: gabigabi, la data 2011-06-15 16:27:42De la: gabigabi, la data 2011-06-09 17:11:24cind omul a Creeat o prelungire amintii sale, dupa chipul functionarii propriei minti , crezi ca a facut-o ca acea "prelungire" sa -i ridice osanale sau ,din contra , sa-i nege exstenta ? nici vorba ! a gindit rational si a construit calculatorul ca sa-i fie de folos ....ar fi distractiv rau de tot ,ca tot ne uitam pe la cite un film SF si ideea nu-i tocmai noua- Asimov a spus-o demult - sa te trezesti cu robotul tau de bucatarie ,cu altfel de roboti- cei industriali,de ex. sau cu calculatorul tau, ca-ti Neaga existenta ; ca e eExclus ca tu sa-l fi facut pe el ....adica cum dupa chipul si asemanarea ta, cind tu esti o gramada de oase fragile si supuse imbatrinirii pe deasupra ,ori el NU imbatrineste si nu moare , ca atare e EXCLUS ca tu sa-l fi facut pe el, ba chiar sa existi, intrucit " simtuile" lui nu te "percep " pe tine, "pretinsul " lui creeator ! cum ii dovedesti ? nu poti, este ? si totusi tu l-ai facut ! ce-ti ramine de facut ? il scoti din priza, da si-i intrerupi functionarea ? ii stergi memoria si-i scrii alt program, ceva mai evoluat , da ? ceva ce tinde spre autoinvatare, poate ? Este o oarecare diferenta...Noi oamenii suntem ceva mai multi , creatiile noastre ar sti sigur ca existam...In schimb dumnezeu e singur si de ceva timp nu mai "apare"...Mai bine te-ai gandi tu ...ce sens are un univers atat de complicat ....daca tot nu ne folosim de energiile colosale existente in stele sau gauri negre ....De ce oare omnipotentul nu ne-a creat altfel....Era mult mai simplu sa ne hranim cu apa , sa nu simtim frigul sau caldura....nimic nu are sens....singura explicatie ar fi ca nu e altceva decat hazard la mijloc.....Acolo sus , undeva , e ceva ....nu cineva.....
|
Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 21:52
aci NU sunt Absolut de loc de acord cu tine si cu acest fel de amenintare ! dar ABSOLUT DE LOC si asta-i motivul ptr. care oamenii -multi dintre ei- refuza acest fel de a pune problema ! intii si-ntii ca DUMNEZEU NU lasa pe nimeni Singur si pina-n ultima clipa se poate sa apara Transformarea - vezi pilda Tilharului de pe cruce ! apoi, d'aia omul a fost daruit cu Liber Arbitru : ca sa cerceteze tot ce-l inconjoara si sa judece, alegind griul de neghina .....tot de la EL este Dat si asta, numai amenintati ca mai mult rau faceti decit bine ! si, al treilea lucru : EL ii iubeste la fel si pe cei RECI, la fel de mult ca si pe cei FIERBINTI ....nu hotaraste nimeni pe cine sa iubeasca si sa primeasca El, in Imparatia lui ! cind ii va veni Timpul sa inteleaga, va intelege....pina atunci, karpoave , cerceteaza cu mintea si inima deschisa si nu te pierde in dogme si amanunte : cauta ADEVARUL !
--------------- Mai citeste inca o data ce am scris.Eu nu i-am luat iubirea lui Dumnezeu,ci am scris ca mai are timp sa....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 22:21
E bine ca va intelegeti....continuati.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 30 Iulie 2011, ora 14:28
De la: 9am121159, la data 2011-06-18 21:52:23aci NU sunt Absolut de loc de acord cu tine si cu acest fel de amenintare ! dar ABSOLUT DE LOC si asta-i motivul ptr. care oamenii -multi dintre ei- refuza acest fel de a pune problema ! intii si-ntii ca DUMNEZEU NU lasa pe nimeni Singur si pina-n ultima clipa se poate sa apara Transformarea - vezi pilda Tilharului de pe cruce ! apoi, d'aia omul a fost daruit cu Liber Arbitru : ca sa cerceteze tot ce-l inconjoara si sa judece, alegind griul de neghina .....tot de la EL este Dat si asta, numai amenintati ca mai mult rau faceti decit bine ! si, al treilea lucru : EL ii iubeste la fel si pe cei RECI, la fel de mult ca si pe cei FIERBINTI ....nu hotaraste nimeni pe cine sa iubeasca si sa primeasca El, in Imparatia lui ! cind ii va veni Timpul sa inteleaga, va intelege....pina atunci, karpoave , cerceteaza cu mintea si inima deschisa si nu te pierde in dogme si amanunte : cauta ADEVARUL ! Biblia este o culegere de mituri imprumutate de niste evrei smecheri,de pe la vecinii lor ,pentru a putea si ei sa manipuleze prostia concetatenilor,inapoiati. Si la noi a prins povestea deoarece europenii erau destul de inapoiati in comparatie cu vechile civilizatii din Asia si Africa. Trebuie sa fii prost sa nu intelegi asa ceva. Era vorba de un decalaj de cateva milenii. In prezent decalajul intre civilizatii se observa si la un interval de 100 de ani.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2011, ora 23:36
The Mummy,te intreci cu Karpov sa contrazici adevarurile lui Dumnezeu,dar ati fost in biserica Lui sa va botezati,sa faceti cununuia religioasa,ca la inmormantare o sa va duca altii.De ce faceti aceste ritualuri,daca nu credeti?
|
Postat pe: 1 August 2011, ora 15:17
De la: 9am121159, la data 2011-07-31 23:36:29The Mummy,te intreci cu Karpov sa contrazici adevarurile lui Dumnezeu,dar ati fost in biserica Lui sa va botezati,sa faceti cununuia religioasa,ca la inmormantare o sa va duca altii.De ce faceti aceste ritualuri,daca nu credeti? Pai cine a spus ca noi achiesam la asemenea naivitati ?
|
|
|

de ad litteram.
. Asta prin anul 500 . Ei bine, animalul asta e si cum in purgatoriu si au trecut 1500 de ani de atunci