back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine si cand ne va schimba culoarea maro a nivelului de trai...?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 12:17

Mai trebuie sa asteptam ...?? Eu am votat base , si as vrea ca la finalul mandatului sau sa zica " Am schimbat mentalitatea doctorilor si a pacientilor in spitale , nu se da si nu se ia spaga!! Medicii , oblojesc bolnavii de parca ar fi fratii sau parintii lor ...Am dat frau liber politistilor romani , sa intervina in forta in fata grupelor mafiote nu ca niste babe cocsate de frica , cum fac acum...si le-am marit si lefurile...Am radiat birocratia de pe fata romaniei...Noi , statul ne-am pus in slujba platitorilor de taxe , nu invers...ca pana acum...Am introdus bani in sistemul de invatamant asa fel incat sau schmbat in bine conditiile de studiu si after studiu al tineretului, cum ar fi cercetarea si aprofundarea materiilor la care elevul exceleaza...In armata , am creat un climat de ordine , militarii romani sunt mandri de meseria lor si sunt recunoscuti peste tot in lume la adevaratele lor valori( si credeti-ma pe cuvant, pe americani si englezi , i-am spart...)...As dori ca la sfarsit de mandat , base sa zica "NO , BAI ADI , NOROC CU TINE IN PUII MEI , CA NUMAI ASA AM PUTUT SA REUSESC TOATE CELE PROPUSE !!!
PS. Domnule presedinte , cu profunda stima si consideratiune , daca ma luati pe mine consilier JUR CA NU VA CER DECAT UN SALARIU MODEST !! Sa zicem...un milion(EUR) pe an...!! Mai ieftin nu pot , nu pot , nu am cum ... va rog , nu , nu insistati.....!

PS.2 Nu ma criticati ca ar fi subiect politic ...ca nu e ! Sunt fragmente din viata voastra...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 12:46

De la: camioneros70, la data 2010-01-05 12:17:20Mai trebuie sa asteptam ...?? Eu am votat base , si as vrea ca la finalul mandatului sau sa zica " Am schimbat mentalitatea doctorilor si a pacientilor in spitale , nu se da si nu se ia spaga!! Medicii , oblojesc bolnavii de parca ar fi fratii sau parintii lor ...Am dat frau liber politistilor romani , sa intervina in forta in fata grupelor mafiote nu ca niste babe cocsate de frica , cum fac acum...si le-am marit si lefurile...Am radiat birocratia de pe fata romaniei...Noi , statul ne-am pus in slujba platitorilor de taxe , nu invers...ca pana acum...Am introdus bani in sistemul de invatamant asa fel incat sau schmbat in bine conditiile de studiu si after studiu al tineretului, cum ar fi cercetarea si aprofundarea materiilor la care elevul exceleaza...In armata , am creat un climat de ordine , militarii romani sunt mandri de meseria lor si sunt recunoscuti peste tot in lume la adevaratele lor valori( si credeti-ma pe cuvant, pe americani si englezi , i-am spart...)...As dori ca la sfarsit de mandat , base sa zica "NO , BAI ADI , NOROC CU TINE IN PUII MEI , CA NUMAI ASA AM PUTUT SA REUSESC TOATE CELE PROPUSE !!!
PS. Domnule presedinte , cu profunda stima si consideratiune , daca ma luati pe mine consilier JUR CA NU VA CER DECAT UN SALARIU MODEST !! Sa zicem...un milion(EUR) pe an...!! Mai ieftin nu pot , nu pot , nu am cum ... va rog , nu , nu insistati.....!

PS.2 Nu ma criticati ca ar fi subiect politic ...ca nu e ! Sunt fragmente din viata voastra...

Adi, daca insista omu', nu mai fi si tu asa scortos...

L-am votat cu aceleasi sperante si astept cu aceleasi rabdari prajite. Prin punctajul la limita, sper ca a invatat lectia si se apuca de treaba. Mizez pe cartea aia de istorie, poate vrea sa intre in ea.
Uite, sindicatele deja ridica capul, deficit bugetar este, guvernul a fost trecut pt. a-si rupe gatu' mai tarziu, FMI-ul se uita intrebator la noi, noi avem Min. Turismului ( de ce ), independentu' de la Aparare Nationala ma-nfioara ( de neplacere) etc. Vin vremuri grele. Important e deznodamantul, sa fie unul bun pt. toata lumea, indiferent de culoarea politica. Aici nu mai e vorba de capra vecinului, ca ne afecteaza pe toti.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:02

Da`, draga mea , inca nu m-au lasat nervii , INCA , eu doar va invit sa descoperim lacunele din viata noastra sociala , ca cine trebuie sa ia atitudine , sa le vada si ei mai bine... , iar celor impotriva noastra sa le deschid ochii impainjeniti de atata plans...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:11

Pai avem toate sansele sa o schimbam in ... negru.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:16

Pana schimbam mentalitatea doctorilor poate o schimbam pe cea a bugetarilor, ca m-am saturat sa ma simt vinovata ca ii deranjez in timpul serviciului lor si in timpul meu personal. Ca de aia platesc impozite, ca sa nu mai dau spaga. Ce vis frumos!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:26

Dorine , pesimismul are culoarea negra

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:37

xyz , mami , pai asa daca numai visam , noi cei multi o sa asteptam noi mult si bine...Cand te duci intr-un cabinet si aia se poarta ca o vaca de ce nu iei atitudine si daca nu o denunti la vreun serviciu d`asta ce serveste populatia zii vreo doua de fata cu toti pensionarii saracutii abonatii permanenti pe la usile doctorilor... Eu , cand bunicul meu a murit in spital si vaca aia de doctorita ne-a spus ca nu ne-am interesat nici unul de soarta lui( familia), iar noi misunam pe langa el fara directie ca asteptam raspunsuri de la ei... m-am dus peste ea in cabinetul ei luxos si i-am tras o palma de s-a auzit pana peste drum... si i-am zis de dilce vreo doua ore in continuu ...si nici in ziua de azi nu m-a dat in judecata... . Oare aveam eu dreptate sau ea??

Eu le dau peste nas tuturor...si am telefon performant si cand am de aface cu angajatii statului ii dau pe inregistrare...pentru ca eu ...VREAU SA SE SCHIMBE CEVA DRACULUI ODATA NU NUMAI SA SPER...CA DE 20 DE ANI MI-A IESIT PE NAS ASTEPTAREA...

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:46

De la: camioneros70, la data 2010-01-05 13:37:16xyz , mami , pai asa daca numai visam , noi cei multi o sa asteptam noi mult si bine...Cand te duci intr-un cabinet si aia se poarta ca o vaca de ce nu iei atitudine si daca nu o denunti la vreun serviciu d`asta ce serveste populatia zii vreo doua de fata cu toti pensionarii saracutii abonatii permanenti pe la usile doctorilor... Eu , cand bunicul meu a murit in spital si vaca aia de doctorita ne-a spus ca nu ne-am interesat nici unul de soarta lui( familia), iar noi misunam pe langa el fara directie ca asteptam raspunsuri de la ei... m-am dus peste ea in cabinetul ei luxos si i-am tras o palma de s-a auzit pana peste drum... si i-am zis de dilce vreo doua ore in continuu ...si nici in ziua de azi nu m-a dat in judecata... . Oare aveam eu dreptate sau ea??

Eu le dau peste nas tuturor...si am telefon performant si cand am de aface cu angajatii statului ii dau pe inregistrare...pentru ca eu ...VREAU SA SE SCHIMBE CEVA DRACULUI ODATA NU NUMAI SA SPER...CA DE 20 DE ANI MI-A IESIT PE NAS ASTEPTAREA...

Sper sa nu-ti stau in cale vreodata, eu sunt mai plapanda, daca-mi dai o palma nu mai ai cui spune de dulce.
Cam cat costa un telefon ca al tau? Nu ma pricep, eu am caramida, sunt mai sentimentala. E buna actiunea cu telefonul.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:38

xyz , nu e vorba de un tel. f. scump , doar sa aiba inregistrare audio video si putintica memori (4 G-8G) si sa sti sa-/l butonezi...
Iar la faza respetiva...ce sa zic , nu vreau sa crezi ca ma dau rotund sau altceva dar am vazut la viata mea prin multe tari prin care am fost ca se poate si altfel si e si simplu de facut pana la urma urmei , basta ca desfintezi sutele de mii de posturi de birocratie , faci si economie la buget si ,cu banii rezultati cresti salariile celor merituosi...

Aaa , ce zici , o fi simplu` ???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:42

Soarele puternic sau al doilea soare. Ptr mine existenta are o tenta puternica de lumina, insorita.
Nu stiu de unde ati scos maroul asta. Inverziti spatiul verde al blocului sau al casei si va fi ptr inceput verde.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:43

De la: camioneros70, la data 2010-01-05 14:38:05xyz , nu e vorba de un tel. f. scump , doar sa aiba inregistrare audio video si putintica memori (4 G-8G) si sa sti sa-/l butonezi...
Iar la faza respetiva...ce sa zic , nu vreau sa crezi ca ma dau rotund sau altceva dar am vazut la viata mea prin multe tari prin care am fost ca se poate si altfel si e si simplu de facut pana la urma urmei , basta ca desfintezi sutele de mii de posturi de birocratie , faci si economie la buget si ,cu banii rezultati cresti salariile celor merituosi...

Posturile cu pile sunt mai greu de clintit (alea sunt multe), dar...
Sa stii ca imi iau telefon cu audio-video. Serios.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 16:55

mihai , si eu as vrea sa nu par morocanos , dand tente de culori inchise ...M-am inspirat di folcloru` nostru bogat in comparatii ...de culoare...Sa fie galben atunci ...!
It`s OK. like this ???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:46

De la: camioneros70, la data 2010-01-05 16:55:18mihai , si eu as vrea sa nu par morocanos , dand tente de culori inchise ...M-am inspirat di folcloru` nostru bogat in comparatii ...de culoare...Sa fie galben atunci ...!
It`s OK. like this ???
Verde ptr inceput.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 15:02

De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 14:46:59
De la: camioneros70, la data 2010-01-05 16:55:18mihai , si eu as vrea sa nu par morocanos , dand tente de culori inchise ...M-am inspirat di folcloru` nostru bogat in comparatii ...de culoare...Sa fie galben atunci ...!
It`s OK. like this ???
Verde ptr inceput.

Verde , ce culoare vrei tu , important sa te simti bine in prezenta ei !!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:31

topicul asta trebuia la sectiunea incredibil..ca e cu sf-uri!!! De cind am citit fraza cu medicii au tratat pacientii ca pe fratele,mama,sora purcelul lor am stiut ca asta e topic cu sf-uri!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:43

asta pentru ca tu esti medic , crio !!

Sunt bun , aa , ce zici ??

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:46

De la: camioneros70, la data 2010-01-06 16:43:01asta pentru ca tu esti medic , crio !!

Sunt bun , aa , ce zici ??

sheet!!! nu chiar!!! dar chiar asa buna sint??? aaa,ca si cadru medical,zic?
mda...ok sint asistenta...!!! dar sa stii ca eu iubesc oamenii n-am eu sufletul ala de a fi conditionata de bani.sint asistent pediatric si crede-ma copii,toti copii sint sufletul meu.Dar stiu ce se intimpla prin spitale si cum sint tratati bolnavii

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:56

Crio , imi cer scuze daca povestioara mea trista te-a lezat !! Eu vroiam sa pun in evidenta efectul la o anumita cauza ...Nu voi spune niciodata ca avem medici inumani sau nepregatiti ! Departe de mine gandul...Pe mine ma dezgusta mita , spaga prezenta in aproape orice domeniu in care statul plateste salariile !! Ma dezgusta mentalitatile ce o intretin...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:02

It`s OK. like this ???
Verde ptr inceput.

ia sa va faceti un examen coprologic : ba galben,ba verde ....ce-ati mincat ? bine ca se vor taxa si astia cu fast-foodul lor ca da de mincare la popor numai rahaturi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:05

De la: gabigabi, la data 2010-01-06 17:02:10
It`s OK. like this ???
Verde ptr inceput.

ia sa va faceti un examen coprologic : ba galben,ba verde ....ce-ati mincat ? bine ca se vor taxa si astia cu fast-foodul lor ca da de mincare la popor numai rahaturi !

Ba fa-ti tu.....

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:13

pe mine ma intristeaza multe..oricum realitatea este cruda.Avem medici buni,foarte bine pregatiti ,problema este ca daca nu ai suflet degeaba esti cadru medical,daca nu ai un dram de pietate in fata suferintei degeaba faci atitia ani de medicina.Ca sa muncesti doar ptr ca sa ai un salariu si sa astepti alte beneficii pe linga salariu,sa fortezi sa ti se puna bani in buzinar,sa conditionezi ca sa vindeci asta nu inseamna ca esti medic/cadru medical.E ok,e chiar foarte bine cand primesti doar un zimbet de recunostinta.Eu prefer acel zimbet dat din tot sufletul ,acel zimbet ma face pe mine sa simt satisfactia muncii mele nu un plic bagat pe ascuns prin buzunarul halatului.
Si asa cum gindesc eu mai sint si ale cadre medicale.
Dar din pacate sint si cei care isi practica doar meseria...Practica medicina ca pe o meserie oarecare ,fara suflet,fara dragoste ptr oameni,fara respect si mila in fata suferintei ,actioneaz doar sub influenta unor stimuli externi,si atit.. ca robotii.Nu au inima,nu au suflet...Au doar un cip care trebuie activat.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 19:46

De la: crio, la data 2010-01-06 17:13:52pe mine ma intristeaza multe..oricum realitatea este cruda.Avem medici buni,foarte bine pregatiti ,problema este ca daca nu ai suflet degeaba esti cadru medical,daca nu ai un dram de pietate in fata suferintei degeaba faci atitia ani de medicina.Ca sa muncesti doar ptr ca sa ai un salariu si sa astepti alte beneficii pe linga salariu,sa fortezi sa ti se puna bani in buzinar,sa conditionezi ca sa vindeci asta nu inseamna ca esti medic/cadru medical.E ok,e chiar foarte bine cand primesti doar un zimbet de recunostinta.Eu prefer acel zimbet dat din tot sufletul ,acel zimbet ma face pe mine sa simt satisfactia muncii mele nu un plic bagat pe ascuns prin buzunarul halatului.
Si asa cum gindesc eu mai sint si ale cadre medicale.
Dar din pacate sint si cei care isi practica doar meseria...Practica medicina ca pe o meserie oarecare ,fara suflet,fara dragoste ptr oameni,fara respect si mila in fata suferintei ,actioneaz doar sub influenta unor stimuli externi,si atit.. ca robotii.Nu au inima,nu au suflet...Au doar un cip care trebuie activat.

Crio , mie mi se face pielea gainii , numai cand pomenim...Munca in spitale e o munca grea , muncesti cu suferinta , care-ti arata o latura nu prea placuta a fiintei umane...Dar pentru asta , parerea mea e sa ai si cultura necesara lucrului asta , aparte ca cel mai greu servici este cel cu oamenii...Si , draga mea , fata de occident noi avem oameni foarte pregatiti si foarte bine vazuti in toata lumea . Nu lua in seama propaganda de trei lei facuta pe la televiziuni de doi lei...Eu iti vorbesc de lucruri reale , traite de mine...Cum am ajuns sa iau contact cu ,poate , multe natii si sa-i inteleg modul de viata sau de a percepe mediul inconjurator comparativ cu noi , este alt subiect complet neinteresant...
Daca vrei detalii sau ai intrebarii aici sunt ...bine nu permanent ca eu nu-mi uit menirea de cap de familie cu responsabilitati oarecare...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 22:54

De la: camioneros70, la data 2010-01-05 14:38:05xyz , nu e vorba de un tel. f. scump , doar sa aiba inregistrare audio video si putintica memori (4 G-8G) si sa sti sa-/l butonezi...
Simplu, foarte simplu ... Asta ''da'' viziune portocalie ...
Cu oamenii aia ramasi pe drumuri ... ca de, tre' sa moara capra vecinului, ... o sa duduie economia dupa ....
Ca sa-i dai pe oamenii aia afara ... mai inainte de toate, de moment ... tre' sa incurajezi prin POLITICI DE STAT ... alternative.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 23:48

teapa bai,pe mine a promis marinelu' ca m-angajeaza daca -i spun unde e vreju de fasole ala care creste si se intareste singur si io stiu cum se intareste vreju',da' evident ca-i trebuie oleaca de ud[r]ea[la] la radacina

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:34

Trebuie sa recunoasteti ca trebuie facuta curatenie in tot ce numim aparat de stat !! Eu vorbesc de oamenii ce nu au ce cauta pe anumite functii din lipsa de profesionalism , ci nu sa dai afara pe critarii staliniste , mai evoluatisi voi , macar in viziune ...ce mama dracului !! Vreti mereu mura in gura , da` altfel preluam motto-uri cu prosti si idioti...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:52

De la: camioneros70, la data 2010-01-07 11:34:12Trebuie sa recunoasteti ca trebuie facuta curatenie in tot ce numim aparat de stat !! Eu vorbesc de oamenii ce nu au ce cauta pe anumite functii din lipsa de profesionalism , ci nu sa dai afara pe critarii staliniste , mai evoluatisi voi , macar in viziune ...ce mama dracului !! Vreti mereu mura in gura , da` altfel preluam motto-uri cu prosti si idioti...
Pentru ca tu ai evoluat ... poate ne spui si noua cateva criterii profesionale de evaluare in aparatul administrativ de stat ... si cati portocalii crezi ca nu corespund criteriilor.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:00

De la: Dorinel, la data 2010-01-07 11:52:40
De la: camioneros70, la data 2010-01-07 11:34:12Trebuie sa recunoasteti ca trebuie facuta curatenie in tot ce numim aparat de stat !! Eu vorbesc de oamenii ce nu au ce cauta pe anumite functii din lipsa de profesionalism , ci nu sa dai afara pe critarii staliniste , mai evoluatisi voi , macar in viziune ...ce mama dracului !! Vreti mereu mura in gura , da` altfel preluam motto-uri cu prosti si idioti...
Pentru ca tu ai evoluat ... poate ne spui si noua cateva criterii profesionale de evaluare in aparatul administrativ de stat ... si cati portocalii crezi ca nu corespund criteriilor.

Tu , dragul meu involuat , nu o sa pricepi ingaimarile mele , pentru ca te pierzi vraja culorilor curcubeului , iar dupa cum sti , meteahna asta o au su cei ce prizeaza ca sa aiba coraj !!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:03

De la: camioneros70, la data 2010-01-07 12:00:26
De la: Dorinel, la data 2010-01-07 11:52:40

Tu , dragul meu involuat , nu o sa pricepi ingaimarile mele , pentru ca te pierzi vraja culorilor curcubeului , iar dupa cum sti , meteahna asta o au su cei ce prizeaza ca sa aiba coraj !!
Mai bine bea berea aia si raspunde la ce te-am intrebat ...

Castelana

59 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:19

Hi! Intamplator sau nu, mi-a atras atentia subiectul sau tematica...De ce trebuie sa ne scoata CINEVA din mizeria in care suntem de ceva timp ? De ce nu ne scoatem NOI pe NOI, de ce tot asteptam de la ALTII sa faca ceea ce ar fi normal sa facem fiecare dintre noi?Sunt dezamagita cand vad in jurul meu romani saraci si care NU FAC NIMIC pentru a-si schimba statutul...a, ba da, CER necontenit...trai bun, salarii mari, posturi/jobb-uri cat mai comode si bine platite...iar daca intamplarea ma pune fata-n fata cu un ,,meserias" realizez ca produsul finit este un DEZASTRU !!!Scuze anticipate pe care le aduc acelora dintre voi care si-au castigat un statut social pe merite personale, bazate pe inteligenta,pe spirit de echipa ( nu doar vorbe), pentru acei care mai mult au dat decat au primit, adevarati oameni care intr-adevar pot scoate o Societate din mizerie...dar, cati dintre acestia bantuie printre noi?!Si oare, chiar este nevoie de fiecare data doar de o mana de oameni care sa faca treaba tuturor?Hai, deschideti ochii larg, analizati-va cu sange rece si intr-un final, puneti-va din nou intrebarea...sunt curioasa ce raspuns v-ati oferi!!!
Toate cele bune in noul an!

Castelana
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 15:27

Pune-ti gazon...albastru. Se gaseste...in viitor.

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine si cand ne va schimba culoarea maro a nivelului de trai...?
Mergi la: