Info
x
Nu rca la carpatica
|
danielstroe79 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 12:00
in 30 noiembrie am fost implicat intr-un incident din care a rezultat avrierea masinii mele un audi 80 din 1994. Asiguratul si-a recunoscut vina, dar Carpatica refuza plata daunei spunand ca accidentul nu a avut loc in conditiile declarate de mine si asigurat. Am facut o reclamatie la CSA dar cred ca va mai dura ceva vreme pana sa am masina "reparata" :((. Ce urmeaza? Sa-i dau in judecata? Dar pe cine? Pe asigurat, Carpatica Tg Jiu sau Carpatica Sibiu pentru ca acolo s-a trimis dosarul? Ajutor!!!!!!!!!!!!!
Sunt plin de nervi si nu mai stiou ce sa fac Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am179632 3 mesaje Membru din: 23/12/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 03:21
CUM AI REZOLVAT. PRIN CONSTAT AMIABIL? AR TB SA AI IN PRINCIPIU O CONSTATARE DE LA POLITIE. SAU SA FACI O RECLAMATIE SI LA OPC .. FUNCTIONEAZA si am observat ca functioneaza daca ii ameninti ca ii dai la ziar. RADIO SAU OTV.. acu e campanie RCA, nu au nevoie de publicitate negativa si mai bine platesc daunele...
oricum au inceput sa-i jecmaneasca pe oameni acu astia de la ASTRA TE OBLIGA SA ITI IEI OBLIGATORIU CU RCA ASIGURARE DE CASA, CICA OBLIGATORIE, CAND INCA NU S-A DAT IN VIGOARE LEGEA ASIG OBLȘIGATORII LA CASE..INCEPE LA 1 IULIE SI NU SE STIE DACA VA INCEPE, CA A MAI FOST AMANATA... DOAR SAITI MAI IA NISTE BANI NEMERITATI, MINIM 10-20 EURO.. PE DEGEABA..CA NU TI ASIGURA CASA DECAT IN CAZ DE CUTREMUR SI DOAR DE 10000 SUMA MAXIMA.. PAI IN CAZ DE CUTREMUR SAU CATACLISM DOAR... CA DE FOC , FURT SAU INUNDATIA VECINULUI NU TE ACOPERA... DECI CE SA IEI DE 20000 DE EURO.. DACA TE INUNDA VECINUL SAU EXPLODEAZA ARAGAZULSAU BUTELIA CE FACI??? S-AU INVATAT SA IA BANII SI SA ITI DEA PAPUCCII CAND E VORBA SA PLATEASCA DAUNE.. ATI AVUT VREODATA DAUNE DE AUTO PE LA EUROINS? SAU LA ASTRA?
ADY
|
|
shomo67 9 mesaje Membru din: 14/01/2010 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:56
De la: danielstroe79, la data 2009-12-21 12:00:00in 30 noiembrie am fost implicat intr-un incident din care a rezultat avrierea masinii mele un audi 80 din 1994. Asiguratul si-a recunoscut vina, dar Carpatica refuza plata daunei spunand ca accidentul nu a avut loc in conditiile declarate de mine si asigurat. Am facut o reclamatie la CSA dar cred ca va mai dura ceva vreme pana sa am masina "reparata" :((. Ce urmeaza? Sa-i dau in judecata? Dar pe cine? Pe asigurat, Carpatica Tg Jiu sau Carpatica Sibiu pentru ca acolo s-a trimis dosarul? Ajutor!!!!!!!!!!!!! eu am avut probleme cu masina si am rezolvat cu asigurarea casco carpatica , nu am avut nici un refuz . |
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 21:19
Am patit-o si eu de curind.....
Bineinteles ca respectivul era asigurat la Carpatica. Inca nu am primit un raspuns favorabil dar presimt ca se lasa cu scandal. A trecut aproape o luna de cind am deschis dosarul de dauna si vad ca nu se misca nimic. Am avut inspiratia sa merg la politie desi celalalt sofer si-a asumat raspunderea, in felul asta nu vad cum ar putea sa mi-o traga cu ceva gen "culpa comuna". Cred ca inca se mai gindesc si le vine vreo idee pina la urma. Stau flexat deocamdata pentru ca avariile sint minore, deci pot circula, iar daca am parte de surprize ma duc la casco (sa se certe ei intre ei cind demareaza procedurile de regres). Cu alte cuvinte de platit vor plati chiar daca nu mie si nu asa curind. Totusi ma infurie sistemul asta de cac.t si tara asta in care daca esti cinstit esti prost. Ar trebui gindit un sistem de monitorizare a firmelor de asigurari si pe baza statisticilor, cei care se asigura la firmele tepare sa nu fie despagubiti cu RCA decit daca au "norocul" sa intilneasca pe unul asigurat la aceeasi societate. Sa vedem da le va conveni sa-si ia si ei mui e pentru o economie de citiva lei. Bineinteles ca lucrurile pot fi mult mai simple decit atit, dar de ce-ar fi asa?!...........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yolasfinx 1 mesaj Membru din: 26/05/2011 |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 15:20
in 28 dec 2010 ma lovit una cu un matiz asigurat la carpatica, eu stateam pe loc asteptand sa intru intr-un sens giratoriu si m-a busit din spate, am luat asigurarea de la ea si am fost la carpatica, ne-a amanat un pic si apoi au facut poze la masini, au trimis nu stiu unde dosarul si mi l-au refuzat ca nu avea cum sa fie asa de busita masina de la un matiz. si daca doresc mai mult sa apelez in judecat pe nu stiu cine. am fost si mi-am rezolvat problema singur, foarte ieftin si foarte prost :( . respectiva nici macar amenda, puncte sau chestii deastea.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am248850 1 mesaj Membru din: 2/09/2011 |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 12:12
Oamenilor ! Nu mai luati polite RCA de la Euroins, Carpatica, chiar Astra! Va uitati la 20 lei/6 luni si riscati sa fiti dati in judecata in solidar cu asiguratorul rau platnic !
Sa nu mai spun ca cine vede ca esti asigurat la astfel de firme, exclude posibilitatea intelegerii amiabile, pentru ca si cu proces verbal d la politie e greu sa-si recupereze contravaloarea reparatiei, si numai dupa ani de judecatata in instanta, cu amiabila, nici o sansa ! Daca depui pretentii in instanta, cu facturi, deviz, note de constatare etc, nu uita sa faci in prealabil Concilierea cu emitentul politei, conform CPC, si sa depui timbre judiciare si taxa judiciara de timbru, conform legislatiei pe care o gasesti pe Google. Vezi si ordin CSA 5/2010 Raporteaza abuz de limbaj |