back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ne ferim de bombardamente

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 16:12

Pareri

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:31

Poftim???? Ce-ti veni?
Ai vazut poza lui fii-miu cu olalele in picioare?Ti le donez si le pui in cap daca te bombardeaza careva

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 04:30

De la: crio, la data 2009-12-14 17:31:59Poftim???? Ce-ti veni?
Ai vazut poza lui fii-miu cu olalele in picioare?Ti le donez si le pui in cap daca te bombardeaza careva
Eram sigur. Dar eu vorbesc serios. Sint speriat de bombe. Mie frica, mie frica sadorm singuric cu bombe deasupra capului....pe forum.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 07:30

mihaita da' vad ca ai capatat sindromul fricii ,nu exista decat un leac,du-te nene in irak sau afghanistan sau ai o tira de rabdare sa inceapa conflictul din iran si pleci corespondent de front

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 10:12

Mihai..esti o reala necunoscuta...Acuma am aflat alt motiv ptr care nu dormi:de frica bombelor.Mihai,exista o solutie: incearca sa schimbi programul:dormi noaptea si stai treaz ziua: bombele se dau si ziua..Mai stii? daca faci asta poate chiar prinzi vreo bomba

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 03:42

Sint atitia care spun ca va fi rau, rau. Le dau posibilitatea sa se adune...si sa se fereasca de bombe.
Sa se manifeste pe topicul asta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 03:47

De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 07:30:24mihaita da' vad ca ai capatat sindromul fricii ,nu exista decat un leac,du-te nene in irak sau afghanistan sau ai o tira de rabdare sa inceapa conflictul din iran si pleci corespondent de front
Eu am spus ca mie frica de bombe nu ca-mi plac. Faci confuzie. Si nu am specificat nici un moment ca e vorba de cele de razboi. Deci pot fi si perle verbale, transformate in...bombe. Deci pot fi si bombardamente verbale.
Tocmai s-a terminat cu bombardamentele cu venin din campanie, si au inceput cele cu viitorul din 2010. Daca mai continua venin mult pe forum, s-ar putea sa ma retrag. Deocamdata nu. Nu sint aici sa inghit idoteniile unor refulati.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 09:18

La ppremonitii din astea apocaliptice se pricepe sotul meu.Am sa-i recomand topicul .Cand vreau sa-mi cumpar ceva imi povesteste ce rau va fi maine....MAINELE asta e proiectat undevaaa intr-un viitor apropiat dar nu chiar maine Imi spune ca trebuie sa facem economii ,ca daca ii da faliment firma,ca daca i se initmpla ceva...ca daca...vine o foamete ca-n anul... ca daca...nu stiu..vin extraterestrii peste noi???!!!! Ca de la o anumita suma sa negociem s-o facem mai mica dar deja am invatat lectia si-i cer mult mai mult decit imi trebuie ca sa ajung sa-mi iau cit trebuie si sa-i dau totusi impresia ca a facut o negociere la sange si a facut o afacere buuunaaa Si ca are o sotie calculata si ascultatoare
mdaaaa,acuma nu-i mai pot recomanda topicul

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 09:46

Daca intrebarea este corect pusa atunci raspunsul este clar .Ne putem feri de bombardamente LUPTAND PENTRU PACE! Daca insa ai vrut sa intrebi cum ne putem feri de bombe in general,atunci lucrurile se complica,trebuie sa luptam si pentru pace si impotriva terorismului.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 13:39

De la: nastasemihail, la data 2009-12-14 16:12:12Pareri
... mai bine de tunuri ...!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 13:45

De la: crio, la data 2009-12-16 09:18:40La ppremonitii din astea apocaliptice se pricepe sotul meu.Am sa-i recomand topicul .Cand vreau sa-mi cumpar ceva imi povesteste ce rau va fi maine....MAINELE asta e proiectat undevaaa intr-un viitor apropiat dar nu chiar maine Imi spune ca trebuie sa facem economii ,ca daca ii da faliment firma,ca daca i se initmpla ceva...ca daca...vine o foamete ca-n anul... ca daca...nu stiu..vin extraterestrii peste noi???!!!! Ca de la o anumita suma sa negociem s-o facem mai mica dar deja am invatat lectia si-i cer mult mai mult decit imi trebuie ca sa ajung sa-mi iau cit trebuie si sa-i dau totusi impresia ca a facut o negociere la sange si a facut o afacere buuunaaa Si ca are o sotie calculata si ascultatoare
MAI BINE RECOMANDAI O EXCURSIE LA VIENA SI NEGOCIERILE VOR DEVENI

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 13:46

De la: Dorinel, la data 2009-12-16 13:39:33
... mai bine de tunuri ...!
TUNURI...DE CATE MILIOANE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 13:48

De la: vaneamarin, la data 2009-12-16 09:46:43Daca intrebarea este corect pusa atunci raspunsul este clar .Ne putem feri de bombardamente LUPTAND PENTRU PACE! Daca insa ai vrut sa intrebi cum ne putem feri de bombe in general,atunci lucrurile se complica,trebuie sa luptam si pentru pace si impotriva terorismului.
CA SA LUPTI PENTRU PACE TREBUE SA TE PREGATESTI DE RAZBOI

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 14:25

...invers..eu cred ca ele trebuie sa se fereasca de noi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 04:18

De la: crio, la data 2009-12-16 09:18:40La ppremonitii din astea apocaliptice se pricepe sotul meu.Am sa-i recomand topicul .Cand vreau sa-mi cumpar ceva imi povesteste ce rau va fi maine....MAINELE asta e proiectat undevaaa intr-un viitor apropiat dar nu chiar maine Imi spune ca trebuie sa facem economii ,ca daca ii da faliment firma,ca daca i se initmpla ceva...ca daca...vine o foamete ca-n anul... ca daca...nu stiu..vin extraterestrii peste noi???!!!! Ca de la o anumita suma sa negociem s-o facem mai mica dar deja am invatat lectia si-i cer mult mai mult decit imi trebuie ca sa ajung sa-mi iau cit trebuie si sa-i dau totusi impresia ca a facut o negociere la sange si a facut o afacere buuunaaa Si ca are o sotie calculata si ascultatoare

i-ai tras o palma....poate isi revine

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 04:20

De la: serena, la data 2009-12-16 14:25:25

buna idee, le punem sa se ciocneasca in aer. Bai, dar ai idei. Care altii le aplica deja. Bombe care ataca bombe.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 04:24

Vezi ca eu am deschis topicul ca o reactie la pesimismul celor cu politica. E de aparare nu de adus bombe. Ma confunzi. Daca vrei pesimism, pot fi si eu. Si mai pesimist decit Mytcor pe topicele din timpul campaniei, nu cred ca e cineva. Ca va fi rau f rau.....

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:44

De la: nastasemihail, la data 2009-12-17 04:20:35

buna idee, le punem sa se ciocneasca in aer. Bai, dar ai idei. Care altii le aplica deja. Bombe care ataca bombe.

...maaai ,pai nu vezi ca sunt unii care le cauta cu lumanarea aprinsa??? cat sa reziste si bombele astea la asa consecventa ???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 08:04

De la: serena, la data 2009-12-17 13:44:58
De la: nastasemihail, la data 2009-12-17 04:20:35

...maaai ,pai nu vezi ca sunt unii care le cauta cu lumanarea aprinsa??? cat sa reziste si bombele astea la asa consecventa ???

Da, incontinuuu, rau f rau. Parca cheama la ei raul. Dar daca ar fi asa cum cred ei, dar la ei, ar tace instantaneu.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:10

auzi Mihai daca tu si Myc sinteti atit de pesimisti treceti voi la colt si stati acolo pina va trece!!! Ca uite asa va innegriti inainte de vreme!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:14

De la: crio, la data 2009-12-19 11:10:26auzi Mihai daca tu si Myc sinteti atit de pesimisti treceti voi la colt si stati acolo pina va trece!!! Ca uite asa va innegriti inainte de vreme!!
Lasa-i Anca .... si asa sunt ''innegriti'' de vreme.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 05:19

De la: crio, la data 2009-12-19 11:10:26auzi Mihai daca tu si Myc sinteti atit de pesimisti treceti voi la colt si stati acolo pina va trece!!! Ca uite asa va innegriti inainte de vreme!!
Tu nu intelegi ca eu ma apar de cei pesimisti., Ca au invadat forumul. Tu spui despre un om imbolnavit de altul ca el este responsabil ca e bolnav, dupa ce a fost imbolnavit. Acum imi fac vaccin, si nu ma bruia, ca chiar devin pesimist, daca nu intelegi.
Topicul e clar...cum sa ne aparam, nu cum sa bocim. Sau cum sa atacam.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 05:21

De la: Dorinel, la data 2009-12-19 12:14:57
Lasa-i Anca .... si asa sunt ''innegriti'' de vreme.
Cred ca mai "negru" decit tine, la cum ai reactionat la politica, nici nu e nimeni pe aici. Revede-ti postarile in care ai criticat alegerea oamenilor si religia.
Ma ataci te atac, daca iti plac atacurile.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 05:27

Nu am de gind sa trec la colt, si am de gind sa scot in evidenta ca vorbele voastre pesimiste atrag RAZBOIUL. Si nu apare din senin. Oamenii il genereaza. Daca nu intelegeti, acum, tot veti intelege.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:28

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 05:11

Iata ca ceva tot e. Un nor de cenusa ...invizibil....

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 07:12

La executarea proiectului pentru o locuintza noua ,se prevede si un adapost ALA,asa cum am prevazut si eu ,format din citeva incaperi subterane sub locuintza,cu ziduri bine armate si groase de 60 - 80 cm,in care exista conditii de supravetuire(sursa de apa potabila,sursa de caldura,energie electrica,depozit de alimente cu termen indelungat,dispozitive de legatura radio-telefon,pentru contactul cu cei care mai supravetzuiesc in exterior.Se mai prevad si echipamente speciale contra gazelor toxice,pentru cazul unui atac chimic si instalatzie de purificare a aerului.
Solutzia cea mai corecta este ,depistarea si lichidarea din timp a factorilor generatori de conflicte militare ,la dotarile existente in prezent ,care pot distruge Tera de 600.000 de ori

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 05:04

Poti construi un buncar la suprafata, ca cele germane. Cu cit e mai mare intra mai multi.....Si in timp de pace il folosesti pe post de adapost de pasari.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 05:07

E bine sa luam la noi, o casca de protectie miitara, o masca de gaze, o trusa medicala, eventual. un pistol cu apa. Nu se stie ce incepe. Si niste vaccinuri ceva. Sa fim in....siguranta. Si familia tot timpul cu noi.....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 10:13

Bagi capul intr-o punga de plastic,o strangi tare in jurul gatuluyi si stai asa pana nu mai vezi nimic

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum ne ferim de bombardamente
Mergi la: