back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Banc

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 04:30

De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 07:02:04"Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi: "Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!"
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente 'in vivo' a fost stupefiant.

Dupa cele 20 doze:

1- Toti am prins ceva greutate in plus;
2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3- Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si in plus: impreuna!

Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini."

Hrrrrr...

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 10:43

De la: Ingrid, la data 2010-10-28 04:30:12
De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 07:02:04"Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi: "Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!"
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente 'in vivo' a fost stupefiant.

Dupa cele 20 doze:

1- Toti am prins ceva greutate in plus;
2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3- Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si in plus: impreuna!

Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini."

Hrrrrr...

E banc......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

290 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 16:53

De la: 9am076753, la data 2010-07-08 10:26:47Clasa de maghiari la ora de limba romana .
Gyury, spune te rog o propozitie.!
Dumineca me duc la pedure .
Gyury draga , dar nu este bine .
Atunci nu me duc .

Du-te joi

,,A gândi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului banc
Mergi la: