back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:04

scurt si la obiect::de n-om murii om duce-o rau!

srbin

4 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:05

eu vad romania foarte rau ,mergem spre rau nu spre bine oricum! deoarece incopetenta e ste mare ,nu avem cine sa ne conduca degeaba si mentalitatea de roman . e clar asa ca nu sperati la mai bine . va multumesc! sa traim mai bine !

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:07

Conjunctura ne-a bagat in criza si tot ea o sa ne si scoata. Nimic nu depinde de noi, deoarece nu am fost in stare noi , ca natiune, sa facem ceva de unii singuri. Constrangerile ni le punem altii ca sa reusim, nu ni le punem noi, ca doar, tipic RROManesc este sa ai pretentii dela altii nu de la tine. Cu toate acestea avem noroc ca suntem atractivi din diverse motive. Unul este sectorul IT in care reusesti sa produci, ca intr-o mica Indie.

9am177335

2 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:23

de nesuportat din punctul de vedere a trailui.

9am176483

4 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:23

Tot verific aceasta intrebare...si m-am tot gandit zilele astea, voi dragi locuitori ai acestei tari, ce a-ti facut pentru ascensiunea economica, intelectuala si educationala a Romaniei ? ? ? ....am deja raspunsul macar pentru cei care au postat aici, in proportie de 70% din cate am vazut eu toti avem cereri, nemultumiri, neajunsur i...asta e oameni buni fiecare are un neajuns, o nemultumire dar asta nu inseamna ca gata...guvernarea e de vina ca eu stau acasa cu picioarele in sus si astept....nu asteptati dragii mei...nu ne ofera nimeni nimic pe tava...asta e romanasul nostru drag din totdeauna...ce sa muncim noi bine si cu spor pana la capat...mai bine stai acasa bine mersi, ai iesit din casa ai dat in cap unei femei in varsta, i-ai luat pensia si ADIO!...Revin cu o idee deja spusa anterior, eu vad Romania pe viitor tinzand din nou catre comunism, Domnul Mircea Geoana stie cel mai bine la ce se refera un comentariu de genu ....deja ziarele mondiale scriu de circul care se petrece in interiorul granitelor romanesti....este inadmisibil sa ajungem de rasul lumii....am deviat putin subiectul de baza....Romania va ajunge foarte foarte foarte rau pe viitor...

marcel_popa2000

4 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:32

Bun... si ce crezi tu ca am fi putut face noi romanii pentru ascensiunea economica?
Daca putem discuta de o econimie in aceasta tara. Eu personal imi caut de lucru de mai bine de 12 luni si nu am reusit sa gasesc nimic. Am inceput sa ma gandesc serios la plecarea in strainatate pentru a reusi sa castig un ban. Am incercat pana si cu o societate pentu care platesc acum impozit forfetar pe profitul care nu exista, din castigurile pe care nu le am. Frumoasa tara nu am ce spune. Ce sa facem noi pentru tara cand tara nu face nimic pentru noi? Ne jetmaneste cum poate mai bine.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:33

O tara framantata de lupte politice, cu un presedinte care in loc sa medieze neintelegerile le adanceste si le provoaca, o lupta continua pentru imbogatire rapida si fara efort a politicienilor, solicitare de imprumuturi externe care ne vor ingenunchia, o viata fara de orizonturi pentru omul de rand, o clasa de mijloc pe cale de disparitie, cresterea taxelor si impozitelor, modificarea Constitutiei in sensul cresterii prerogativelor presedintelui si posibilitatii alegerii pe viata in functie, stoparea sau descurajarea liberei initiative, ingradirea libertatii de exprimare a presei, ........, nimic bun! Romani, daca puteti, EMIGRATI !!!!!!!!!!!!!!!

marcel_popa2000

4 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:34

tu ce ai facut?

9am177635

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:38

Cel mai important pentru romania este sa-si identifice clar liiniile de dezvoltare care pot sa-i aduca profit imediat si in al doilea rand sa aiba o strategie pentru urmatori 20 de ani.

9am177636

2 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:40

Atata timp, cat seriozitatea in randul politicienilor lasa de dorit,nu vad cum am putea scapa de corvoada datoriilor,a rautatilor celor din jurul nostru, a minciunii cu care suntem imbracati zilnic pe posturile tv,dar si a mass media , care s-a obisnuit sa ne incatuseze cu informatii ostile si greu credibile.As fii recunoscatoare,celor care s-ar gandi si la oamenii obisnuiti nu numai la cum sa-si rotunjeasca conturile sau sa le prospere afacerile ! Este pacat ca intr-o tara bogata, cu oameni de valoare si bogatii inestimabile de care suntem mandri, sa nu depasim prin propriile eforturi ngranita neputintei de a fii noi insine !! Am certitudinea ca punand umar la umar vom reusi !!!!

9am177637

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:45

va fi un dezastru populatia va esi an strada foamete boli criza financiara va invada an traga populatie din Romnaia

anacron

16 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:55

Asta da intrebare, oare cum avem sa vedem romania in 2010, eu zic ca romanul are sa se planga in continuare pt ca asta stim sa facem cel mai bine, e misto la noi acasa nu, avem Panem et circenses, si nu prea ne doare capul, ne alcoolizam, suntem studenti doar cu numele in tara noastra, si dupa 4 ani de munca grea in facultate in care o ardem aiurea din petrecere in petrecere, vrem job-uri de calitate, daca e posibil in vreo fabrica de bere, ca degustatori, daca vreti sa schimbati ceva in tara asta incepeti de la persoana voastra. Ce avem in romania, nu stie nimeni in strainatate, turismul e la pamant si in shimb ne vindem padurile, si promovam turismul sexual, ca asta se stie despre romania, petrecere, saracie, femei frumoase si ieftine. Pana la o Romanie in 2010 am avut o Romanie din 89 pana in 09, 20 de ani in care in romanul s-a tot plans, ba de asta ba de aia, si nu s-a schimbat nimic, romanul tot vrea sa faca bani fara sa faca nimic (precizand ca asta este mentalitate comunista, nu era promovat individualismul asa ca prostii si desteptii erau pusi pe acelasi plan, acelasi salariu, si mai toti s-au prostit cu timpul, ca daca toti aveau de munca si chiar daca nu faceau nimic tot faceau un banut). Eu nu va pot zice ce va fi in 2010 nu sunt mama Omida sa dau in carti, dar daca vom tot continua ca singuri indivizi sa incercam sa ne furam unul pe altul si sa ne furam tara atunci 2010 va fi doar inceputul, tare as vrea sa vad 2050, cand va fi mai rau condusi de tinerii de acum. Toti topaim in sus de bucurie cand marile companii vin la noi in tara cu noi locuri de munca, NOKIA, Ford etc. de parca ne-ar da ceva gratis noua, toti vin aici pentru externalizare si mana de munca ieftina. Tare as vrea sa stiu oare cat se bucura cei de prin coreea si taiwan cand marile companii multinationale vin la iei acasa si le propun o salarizare de 10 $ pe luna, cand e fac adidasi care sunt vanduti cu 100. In amsamblu avem o economie fantoma, si nu din cauza lui basescu, astea exista de pe timpul lui iliescu care ne-a vandut tara, si a mai oferit si discounturi. Oricum 2010 va fi un an de tranzactie, in care daca romanul va fi si mai suparat, PSD-ul va profita, putina manipulare si iar o criza in guvern, pe banii cetatenilor bineinteles, eu sper intr-o revolutie, ca poate mai avem niste creiere ramase prin tara care sa se ridice pentru ale lor drepturi, asta daca nu vor fi cumparati de companiile din strainatate pe parcursul anului viitor. Daca viitorul presedinte va gasi o cale sa ne ofere mai multa paine si circ ca sa ne ia grijile de pe cap, atunci ar fi cam timpul sa ma transfer in Canada:).

9am177638

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:05

suntem un popor de in vingatori.

9am177639

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:09

Tot asa ca si acum

anacron

16 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:09

Inca o mica precizare, in romania inca privim de sus cetatenii de rand, cei ce lucreaza in infrastructura si fac lucrurile mai nedorite, ca de exemplu maturatorii si etc. Dar nu am inteles ceva foarte important, ca ei fac tara, nu cel ce sta ascuns dupa birou si numara banii, ei o ridica sau o coboara, si saracii oameni au salarii de tot rasul. Daca iesiti in afara si observati cu atentie, un maturator de strada castiga vreo 1200 de euro pe luna, mult peste salariul minim pe economie, pentru ca munceste cinstit si pentru ca o companie se bazeaza pe muncitorii de rand nu pe directori.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:16

Ca sa reusim sa depasim aceste crize politica si economica trebuie multa unitate a semenilor nostrii, forte unite pentru a muncii pana vom razbi.Anul care vine 2010 oricum va fi mai bun ca acesta .Mult optimism ca numai asa va fi bine.

GINA
anacron

16 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:22

Toti conducatorii nostri politici se axeaza pe ignoranta, si nu vorbesc de masa de oameni de la orase ci de cei de la tara unde o mare parte a populatiei este situata. Cine nu isi aminteste de profesorii din liceu si generala care dadeau un 10 gratis, sau pentru ca vezi doamne ai 10 peste tot, asta nu e invatamant asta e rusine, daca asta se intampla in cele mai bune licee din romania, nici nu vreau sa imi inchipui ce e la tara.

9am177641

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:23

cred ca va iesi din criza

cozmescus

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:29

As prefera sa o vad dinafara, pentru obiectivitate(sic!)si in 2011 as putea participa cu sanse mari de a castiga, la un concurs ,,Cum a fost Romania in 2010?".In rest, va trece ca toti anii, cu borne de reper Paste, Craciun si gata . Geoana o sa dispara, Base o sa se tina in continuare de solticarii, poate se va schima Constitutia in favoarea parlamentului - garsoniera unde se vor inghesui in viitor 300 de eroi terni de la TernoPile . Va fi o Romanie tot mai dependenta de televiziune, obeza, lenesa, www-ista, bloggeritza, barfitoare, cartitoare, uituca, apatica. Progrese cred ca se vor realiza ceva in educatie si sanatate, ca mai rau nu poate sa fie.La fel si in drumuri, tara este plina de statii de asfalt si santiere; cuplul standard va fi : el - drumar, ea - cusatoare sau la cabluri.Cam atat, un 2009 upgradat oleaca, poate pe final o sa vedem si luminita de la capatul tunelului si o sa ne dam seama ca ii lanterna nasului FMI in control de fapt.

9am177640

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:29

Nu cred ca Romania va iesi din criza pentru ca exista o instabilitate politica in acest moment.

anacron

16 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:34

pai e si normal sa existe o instabilitate politica, nu, cat timp psd-ul a fost la putere nu a existat pentru ca nu a existat opozitie, si acum toti dau vina pe basescu, cand hotii au dat jos alti hoti in 89, nimeni nu a zis nici pss, a avut grija ceasca impreuna cu iliescu sa elimine oamenii de cultura ai tarii ca romanul sa nu mai aiba nimic de spus. Si asa in tacere ne tot indreptam spre o prapastie fara fund, dar asta e, eu sunt in afara si sunt obiectiv, in momentul de fata nu as muri pt a mea tara.

9am177642

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:35

da deoare ce am ales pe cine trebuie ca presedinte

9am177643

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:38

nu

9am069052

10 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:39

daca se va face un guvern de dreapta,lucrurile vor intra incet pe un fagas constructiv... ideea e sa nu uite nici un guvernant ca au promis o colaborare fructuoasa cu toate pertidele si mai cu seama sa nu li se urce DEMOCRATIA la cap .ALINA

9am177644

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:46

sunt sigura ca vor veni timpuri grele dar tot ata de sigura sunt si ca le vom depasi.poporul roman a fost invatat dintotdeauna cu greul si va invinge si de data aceasta.sunt bugetara si nu sunt foarte incantata de masura luata cu zilele fara plata dar cred ca va fii de folos si in 2010 ne vom indrepta spre sfarsitul crizeicred ca au ajuns la putere oameni mari care chiar vor face ceva pentru natiune

9am177645

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:48

varza

9am177646

1 mesaj

I n 2010 Romania va ramane pe loc din punct de vedere politic .Economic nu va progresa. daca un singur partid si nationalitatile conlocuitoare vor sa duca tara mai d departe? Rusine romanilor si mai ales politicienilor cere se ingrijesc numai de orgoliile si de pungile lor.

9am177647

1 mesaj

eu vad romania in 2010 intro vacanta de 3 zile in Viena cu mic dejun asa cadou de la europe travel :))

Patrukyo

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:56

aproape ca no mai vad

9am177649

2 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 17:01

Eu vad o Romanie in 2010 saraca,fara posibilitati de relansare economica, cu un numar ridicat de someri, fara o strategie economica de viitor, fara un legislativ ferm si de neinterpretat, cu o lupta politica doar de destructurare doar pe ' ciolan'.Ma intristeaza faptul ca libertatea n care am sperat ca lucrurile vor lua o turnura pozitiva din toate punctele de vedere, avem o corutie la varf de TOATE COLARATURILE POLITICE, fara speranta ...cu rude si rubedenii puse in piramida posturilor, fara competenta..cu nemultumiti in randul bugetarilor (desi este un paradox, salariile bugetarilor pe medie este mai mare decat cel al angajatilor din privat, desi ei sunt cei ce aduc bani la buget!).Nu vad ceva DE TREABA cum zice ardeleanul.

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: