9am177537
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 01:28
stiti cum vad romania in 2010 o jungla.E foarte grav ce se intampla la noi,cu un sistem defect nu stiu cat de" bine "va mai fi.Da in fine nu conteaza asta "romanul e optimist spera.....pana la moarte"poate ca unii spun ca judec gresit da pe viitor m-am gandit la s.......e
|
|
|
9am177538
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 01:29
5% bogati, 35% mediu, 40% saraci, 20% sub pragul de saracie
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 01:41
"Tu cum vezi Romania in 2010?" Mai buna decat in decembrie 2009! La Multi Ani romani de pretutindeni!
|
lili9am
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 01:47
R O M A N I A ! mi-e din ce in ce mai dor de tine... simt ca fara tine ma pierd, ca si identitate, de la o zi la alta, la fel cum zilele se scurg rusinate cu o iuteala contraventionala. De ce ma simt ca si atunci cand mama era bolnavioara si ma gandeam daca va trece si din asta... imi doresc sa ramai in continuare acel ACASA calduros, primitor , protector... imi doresc sa ai oameni respectuosi, responsabili care sa-ti pazeasca si sa perpetuze frumusetea ta invidiata sau nedescoperita inca. Oameni care sa aiba frica lui Dumnezeu, oameni care sa invete si sa-si invete copii sa mearga la biserica si sa se priveasca cu prietenie si serenitate, oameni morali care sa stea in fruntea tarii.. Dar, tare mult mi-as dori sa sa punem cununa peste tine si anume, dragostea noastra pentru Sfanta Treime: Tatal, Fiul si cu Sfantul Duh. Sa nu te "ofilesti", draga mea, Romanie ! Sper, ca in 2010, tu, Romanie, sa renasti ca pasarea Phoenix din cenusa lacomiei, a nepasarii, a ingamfarii, a imoralitatii, a saraciei, a ... Haideti, s-o iubim, ca ea a fost inaintea noastra a tuturor, ea ne-a dat o identitate ca si natiune, noi am tarat-o in mocirla, noi am permis sa-i luam stralucirea ! De ce ne e rusine cu tara noastra in loc sa ne fie rusine de noi si cu noi!!! Ea e casa noastra, nu ne primeste nimeni, de ce suntem ipocriti? Haideti sa ocupam locuri fruntase in Europa dar, la caracter, la realizari .. co
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 02:15
eu cred ca starea actuala a a romaniei si in acelasi timp starea in care se va afla aceasta tara este in mainile romanilor.
spun asta pentru ca ce vedem in aceasta tara este exact ceea ce se reflecta din comportamentul nostru al romanilor. Soarta noastra depinde de noi. Trebuie sa avem grija ce cerem de la romania pt ca de fapt cerem de la noi. Romania este Romania atata timp cat exista romani aici. Noi suntem Tara.
Daca exista o problema cu tara inseamna ca exista o problema cu noi toti. Si atunci inseamna ca tot in puterile noastre sta si rezolvarea acestei sau acestor probleme si nu in mainile unui presedinte sau guvern. ei sunt reprezentanti nostri, sunt vocea noastra, sunt angajati de catre noi si pentru noi.
Iar daca ei nu fac ceea ce vrem noi poate fi din cauza ca noi ii lasam sau din cauza ca nu stim ce sa le cerem. in tot romanul exista cel putin o problema: furam, suntem vulgari, suntem rautaciosi cu semeni nostrii, suntem fricosi si lasi, etc. Cea mai mare problema dintre toate este ca lucrurile susmentionate le facem noi intre noi. nimeni pe pamant nu o sa batjocoreasca un roman mai mult ca un roman. Nu avem cum sa cerem lumi sa fim respectati atata timp cat noi nu stim sa ne respectam, pe noi insine si intre noi ca romani din aceeasi tara.
romanul su stie ce inseamna cu adevarat unitate. Romanul e dezbinat din toate punctele de vedere.
Ca sa nu o mai lungesc o sa inchei spunand urmatoarele.: cu totii stim ca ce am scris pana acum este adevarat; asa ca daca romania va iesi din criza sau nu in 2010 va fi pentru ca dorinta majoritatii va fi pentru sau contra. fiti majoritate!!! luptativa pentru tara voastra!!! luati cuvantul!!! aratati fiecare dintre voi ca vreti ca situatia sa se schimbe!!!! schimbati-va in bine!!! incercati sa fiti demni de un stat democrat si liber si o sa-l aveti!!! noi suntem tara si nu "tara este noi" haideti sa fim cum vrem sa fie tara si " ea " va deveni!!!
multumesc
|
scumpica_onutza_yahoo_com
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 02:19
IN 2010, ROMANIA VA RAMANE FARA ROMANI PT CA TOTI VOR EMIGRA IN ALTE TARI UNDE LE VA FI MAI BINE SI NU SE VOR MAI INTOARCE NICIODATA.IMI PARE RAU PT CEI LIPSITI DE PUTERE DE MUNCA CARE DACA NU AU NOROC DE COPII SA-I IA CU EI VOR RAMANE IN ROMANIA UNDE VOR MURI DE FOAME SI PE STRAZI ALUNGATI DE CEI MARI DE LA CONDUCERE PT DATORIILE PREA MARI ACUMULATE SI FARA NICI O POSIBILITATE DE PLATA.PROBABIL CA PANA LA URMA ROMANIA NU VA MAI EXISTA,PROBABIL IN TIMP SE VA STERGE DE PE HARTA.LUCRURILE SE MAI POT SCHIMBA DIN BINE IN RAU,DAR DIN RAU IN BINE NICIODATA IN ROMANIA
|
9am177544
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 02:45
|
|
|
nicu123456
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:03
Anul 2010 nu va fi la fel de rau ca 2009, insa nici sa nu ne asteptam sa revenim la confortul economic din anul trecut
|
|
|
nicu123456
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:09
Anul 2010 nu va fi la fel de rau ca 2009, insa nici sa nu ne asteptam sa revenim la confortul economic din anul trecut
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:12
Eu vad Rominia fara dictatura mascata a neputinciosilor care ne conduc tara. Si o revenire in forta atit economica cit si pe alte planuri. Dar fara aportul indivizilor care ne reduc tara la ei. In Rominia nu a fost un nivel de trai mare in 2008. Eram tot la coada Europei. Am fost in crestere.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am177546
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:16
cred ca mai rau de cit acuma finca sintem intro criza care va dura inca 5 ani dea cum in colo ca asa vrea BASESCU
|
flaviusa6
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 04:31
Mai saraca.....Am ajuns la nivelul anilor 90. Si se pare ca nu scaam de Comunistii vechi ai romaniei nici peste 10 ani de acum in colo!! Romania merge sigur si incet spre un declin politic si spre un declin al nostru ca cetatean al acestei mizerii de tara!!!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 05:00
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
9am177549
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:26
|
9am177549
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:27
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:33
De la: 9am177549, la data 2009-12-12 06:27:21nu nu ce
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:35
De la: 9am177549, la data 2009-12-12 06:26:39nu BA DA
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
9am177550
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:35
Cu startul greoi la Economia de Piata ,din 89 ,cu acest climat economic de criza mondiala ,cu segregarea electorala ,confuzia si suspiciunile ,de dupa alegeri ,greu sa putem spera la revenire .Romanii vor supravietui ,asa cum au trecut si de alte momente de cumpana ,dar una este sa stai in soare ,cu fruntea sus si alta e sa traiesti sub pamant ,orbecaind in bezna . Caci luminita ................CANCI !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 06:40
Vom avea o economie infloritoare in 2010 cum nici nu gindim. O sa ne stea mintea in loc, de bumul economicx
|
9am177552
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:10
|
9am177553
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:12
Nici o tara nu sa mai iasa din recesiune fiind ca lumea a inceput sa consume mai multe energie cit poate sa scoate din pamant.Peak Oil. 2.Suprapopulatia. Sistemul capitalist numai in crestere continuum poate functiona ,iar pentru asta ar fi nevoie resurse energetice infinitive,ieftine ca petrolul,carbun,gaz natural-din care tot mai putin avem,care tot mai greu si scump putem sa scoatem la suprafata. Prabusirea va fi treptat si totala : bancar, economic,agricultural,social.Razboaie pentru resurse energetice+apa . Din cauza lipsei energiei ieftine agricultura modernizata se prabuseste . Tragedie urmeaza din asta .3,5 -4 milliarde de oameni vor muri de foame.
|
9am177554
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:18
NU ESE DIN CRIZA DIN CAUZA LUI BASESCU COMUNISTU
|
9am177554
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:22
SEARACA SI PLINA DE TRISTETE SI DEZAMAGIRE
|
9am177556
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 08:58
|
9am177557
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:03
|
9am177558
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:29
Eu cred ca Romania va fi la fel in 2010 pentru ca fiecare presedinte incearca sa fure si chiar daca ar vrea sa scoata Romania din criza nu ar putea, deoarece e foarte greu, iar pe ei ii intereseaza decat de putere.II intereseaza numai de ei si nu cred ca va exista vreodata un presedinte care sa nu il intereseze numai de putere
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:32
parerea mea este ca Romania va fi mai rau in 2010 decat acum.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:38
De la: 9am177552, la data 2009-12-12 08:10:45in kaka. pune-l si pe o,sa nu creada lumea ca faci reclama mascata lui base
Albert Einstein
|
9am177560
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:49
Vad o Romanie in mlastina, neputincioasa in fata problemelor, cu scandaluri si certuri intre politicieni, ce mai... un an sumbru.
|
9am177561
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 09:50
Atat timp cat exista foarte multi indivizi care asteapta un ciolan, o mita, o spaga... NU. Daca vrei sa autorizezi o activitate comerciala esti la mina a zeci de bugetari carora trebuie sa le dai ca sa-ti dea un accept, o stampila, o semnatura. Dar sa nu credeti ca pleci din birou, dupa ce i-ai dat ceva... fara sa-ti lase impresia ca ai ramas in continuare dator. Nu. Esti captivul bugetarilor. Nici nu-�i imaginezi. Dupa doua luni si jumatate nu am inca o amarita de autorizatie de functionare. Ce inseamna acest lucru in conditiile in care iei un credit banar... Nici nu ma gandesc cat de aproape de faliment sunt... Acest lucru se intampla in contextul in care am totusi niste relatii. Avem o tara plina de bugetari care daca nu le dai iti rezolva problema in timp util... in 30 de zile... daca ma intelegeti ce vreau sa spun, desi poate in 5 minute... pentru ca sunt o gramada si nu au ce face. Acum ma gandesc cum dracu sa-i platesc lui Pogea forfetarul in conditiile in care au am adaos comercial de 5%. Sa-i ia dracu, cu sistemul lor cu tot. Prin Calarasi se tot analizeaza posibilitatea mutarii unor firme pe teritoriul Bulgaresc. O amarita de tara a restructurat sistemul de stat, a micsorat impozitele si TVA-ul. Astia ai nostrii nu stiu cum sa te faca mai dator. Din acest motiv nu au luat multi ani la rand masuri impotriva sistemului bancar. Ei la randul lor sunt niste camatari. Sa aveti un trai decent si cu cine sa faceti afaceri... Sarbatori fericite!
|
|
|