9am177029
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:19
cat timp va fi basescu la conducerea tarii romania nu va iesi din criza
|
|
|
chrysttyanad
13 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:20
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:15:46De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:12:52De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 20:55:33De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 20:49:02De la: 9am177013, la data 2009-12-09 20:39:14Din punctul meu de vedere cred ca criza aceasta este duar o masca pentru ceva mare ce va urma o frauda sau ceva un exemplu pe care nu sunt sigur sunt "fraudele alegerilor prezidentiale" si cred ca Romania nu va iesi mult timp din aceasta farsa. Nu ca as favoriza pe cineva anume la ceste alegeri cred ca amandoi au "furat alegerile" dar "HOTU NETPRINS E NEGUSTOR CINSTIT",la noi in romania momentan nu exista un om in stat capabil de a fi prsedinte ,mai ales sa scota tara din criza.Romania a ajuns o tara a nimanui,cum face coincidenta un alt exemplu ca nu pot sa ma abtin ca ajutoarele acelea de la UE VIN EXACT IN TIMPUL ALEGERILOR.
Ambele partide au fraudat alegerile..dar ei nu vad decat gunoiul din ochiul altora! alegerile prezidentiale au fost castigate de cei care au furat mai bine,mai mult si mai profesionist,ASADAR.......???
PSD-ul a iesit in tara castigator...ceea ce ma duce la gandul ca ei au furat mai profesionist!Acum ...daca PDL-ul frauda cel mai mult alegerile, nu credeti ca intr-adevar castigau si in tara? Daca tot aranjau o frauda atat de voluminoasa cum se spune,doar nu erau inepti ca sa nu o aranjeze sa si castige!! VAD CA NU VREI SA VEZI DECAT CE-TI CONVINE SI CE ITI JUSTIFICA POZITIA TA,IN CONCLUZIE SOMN USOR SI SA VEZI CE BINE TE VEI SIMTI CAND TE VEI TREZI, HAIDE PA !!!
Pai dar fa tu lumina si trezete-ma din somn atotstiutorule!!:))Cu argumente eu imi sustin parerea!Sustine-o si tu pe a ta! Ca vad ca tu esti singurul treaz pe aici! Si neobosit! Tuturor spui "somn usor" sau "noapte buna" !
|
9am177030
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:20
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:21
De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:20:10De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:15:46De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:12:52De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 20:55:33De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 20:49:02De la: 9am177013, la data 2009-12-09 20:39:14Din punctul meu de vedere cred ca criza aceasta este duar o masca pentru ceva mare ce va urma o frauda sau ceva un exemplu pe care nu sunt sigur sunt "fraudele alegerilor prezidentiale" si cred ca Romania nu va iesi mult timp din aceasta farsa. Nu ca as favoriza pe cineva anume la ceste alegeri cred ca amandoi au "furat alegerile" dar "HOTU NETPRINS E NEGUSTOR CINSTIT",la noi in romania momentan nu exista un om in stat capabil de a fi prsedinte ,mai ales sa scota tara din criza.Romania a ajuns o tara a nimanui,cum face coincidenta un alt exemplu ca nu pot sa ma abtin ca ajutoarele acelea de la UE VIN EXACT IN TIMPUL ALEGERILOR.
Ambele partide au fraudat alegerile..dar ei nu vad decat gunoiul din ochiul altora! alegerile prezidentiale au fost castigate de cei care au furat mai bine,mai mult si mai profesionist,ASADAR.......???
PSD-ul a iesit in tara castigator...ceea ce ma duce la gandul ca ei au furat mai profesionist!Acum ...daca PDL-ul frauda cel mai mult alegerile, nu credeti ca intr-adevar castigau si in tara? Daca tot aranjau o frauda atat de voluminoasa cum se spune,doar nu erau inepti ca sa nu o aranjeze sa si castige!! VAD CA NU VREI SA VEZI DECAT CE-TI CONVINE SI CE ITI JUSTIFICA POZITIA TA,IN CONCLUZIE SOMN USOR SI SA VEZI CE BINE TE VEI SIMTI CAND TE VEI TREZI, HAIDE PA !!!
Pai dar fa tu lumina si trezete-ma din somn atotstiutorule!!:))Cu argumente eu imi sustin parerea!Sustine-o si tu pe a ta! Ca vad ca tu esti singurul treaz pe aici! Si neobosit! Tuturor spui "somn usor" sau "noapte buna" ! nu am citit nimic argumentat de la tine,nu vad nici un argument,eu, daca sti sa citesti printre randuri,nu doar ce-ti convine, vei afla si argumente,spor la citit
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:23
Anul 2010 va aduce varful de criza in Romania. Va fi in primavara, tragicul aprilie aducand somaj pana la 10-12% din forta de munca activa, mizerie, foamete, depresie, sinucideri. Sute de oameni se vor arunca de la etaj. Politicienii se vor preface ca le pasa. Ei au oricum traiul asigurat si ras-asigurat. Si va depinde si de politicieni cat va tine varful crizei, mai mult sau mai putin. Se poate ca prin vara sa fie depasit si foarte incet se va ameliora situatia, se va ajunge la nivelul anului 2009 abia in toamna lui 2010, iar in decembrie 2010 vom avea in sfarsit sperante, cei care vom mai fi, de mai bine.
|
chrysttyanad
13 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:25
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:19:09De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:16:43De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:12:37De la: ultimulDoN, la data 2009-12-09 21:10:31De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 20:55:33De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 20:49:02De la: 9am177013, la data 2009-12-09 20:39:14Din punctul meu de vedere cred ca criza aceasta este duar o masca pentru ceva mare ce va urma o frauda sau ceva un exemplu pe care nu sunt sigur sunt "fraudele alegerilor prezidentiale" si cred ca Romania nu va iesi mult timp din aceasta farsa. Nu ca as favoriza pe cineva anume la ceste alegeri cred ca amandoi au "furat alegerile" dar "HOTU NETPRINS E NEGUSTOR CINSTIT",la noi in romania momentan nu exista un om in stat capabil de a fi prsedinte ,mai ales sa scota tara din criza.Romania a ajuns o tara a nimanui,cum face coincidenta un alt exemplu ca nu pot sa ma abtin ca ajutoarele acelea de la UE VIN EXACT IN TIMPUL ALEGERILOR.
LA CAT RAHAT ATI IMPRASTIAT IN TARA ASTA FOI CEI DIN PSD-PNL PDSR UDMR PNCTD SI ALTE FORMATIUNI DE KKO MA MIR CUM DE MAI AVETI MIROS...... bai bula,tu cu cine te certi,bai uratule???sper ca nu te-ai adresat ilustrei mele personalitati-asta spre binele tau,BOLNAVULE!!!
Doamne! Ma miram eu cum de nu am vazut pana acum in discutie insulte de genul...=)))
Era chiar ceva exceptional sa vad ca se contrazic oamenii dar nu se insulta!!!Of! AICI ITI DAU DREPTATE,ASTIA SUNT PORTOCALII,NU AU ARGUMENTE,DAR AU TUPEU SI NESIMTIRE
SA INTELEG CA TU ESTI ROSCALIU! mDA... afla ca sunt intr-un fel portocaliu; si ca la mine la poarta a urlat PSD-ul cat a putut :"Hooooooooo...Somerule" si o gramada de jigniri in seara in care au crezut ca au castigat;isi aranjasera deja posturile pe care stau altii de aproximativ 10 sau 20 de ani!
si nu le-am zis nimic....doar imi respect adeziunea...exista tot felul de oameni in ambele parti!
|
9am177032
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:26
eu cred ca va fi mai bine stabilitatea cresterea economicamai multa responsabilitate mai multa credinta .Lupta in potriva coruptiei un bun castig cu privire la referendumi
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
De la: 9am177031, la data 2009-12-09 21:23:54Anul 2010 va aduce varful de criza in Romania. Va fi in primavara, tragicul aprilie aducand somaj pana la 10-12% din forta de munca activa, mizerie, foamete, depresie, sinucideri. Sute de oameni se vor arunca de la etaj. Se poate ca prin vara sa fie depasit si foarte incet se va ameliora situatia, se va ajunge la nivelul anului 2009 abia in toamna lui 2010, iar in decembrie 2010 vom avea in sfarsit sperante, cei care vom mai fi, de mai bine. Unde ai vazut asta ? Pe Google Video ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
chrysttyanad
13 mesaje
|
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:21:55De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:20:10De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:15:46De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:12:52De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 20:55:33De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 20:49:02De la: 9am177013, la data 2009-12-09 20:39:14Din punctul meu de vedere cred ca criza aceasta este duar o masca pentru ceva mare ce va urma o frauda sau ceva un exemplu pe care nu sunt sigur sunt "fraudele alegerilor prezidentiale" si cred ca Romania nu va iesi mult timp din aceasta farsa. Nu ca as favoriza pe cineva anume la ceste alegeri cred ca amandoi au "furat alegerile" dar "HOTU NETPRINS E NEGUSTOR CINSTIT",la noi in romania momentan nu exista un om in stat capabil de a fi prsedinte ,mai ales sa scota tara din criza.Romania a ajuns o tara a nimanui,cum face coincidenta un alt exemplu ca nu pot sa ma abtin ca ajutoarele acelea de la UE VIN EXACT IN TIMPUL ALEGERILOR.
Pai dar fa tu lumina si trezete-ma din somn atotstiutorule!!:))Cu argumente eu imi sustin parerea!Sustine-o si tu pe a ta! Ca vad ca tu esti singurul treaz pe aici! Si neobosit! Tuturor spui "somn usor" sau "noapte buna" ! nu am citit nimic argumentat de la tine,nu vad nici un argument,eu, daca sti sa citesti printre randuri,nu doar ce-ti convine, vei afla si argumente,spor la citit
se pare ca fiecare intelege si citeste ce doreste pana la urma...multumesc la fel!spor la citit si la reflectat!
|
chrysttyanad
13 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:29
aaa....si noapte buna!
Dati pe OTV...s-ar putea sa vi se para interesant chiar daca sunteti rosii su portocalii :)); ideea este ca nu cenzureaza parerea romanilor!
|
9am177028
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:30
o ROMANIE dezbinata care totusi va iesi din criza cu aportul sectorului privat si a directivelor U. E
|
killer_lucifer
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:31
Romania in 2010 nu va fi prea diferita de romania din perioada 2004-2009 va continua in acelasi fel sub aceeasi guvernare . Va fi inca afectata de perioada comunista in toate domeniile.
|
9am177033
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:32
o tara bogata cu oameni saraci
|
vio280276
1 mesaj
Oras: Constanta
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:32
As vrea sa fiu optimista si sa imi fac sperante, dar avand in vedere ce se intampla la ora actuala la noi in tara nu pot sa imi fac iluzii. Deci, din pacate nu se intrevad lucruri pozitive si spun asta cu parere de rau.
|
9am177035
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:33
O sa mergem tot mai prost.Romania nu mai produce nimic;toti banii publici sunt luati din impozite si TVA-uri.Singurii bani care vin in tara sunt adusi de romanii din strainatate.Daca Romania nu incepe sa produca o sa fie tot mai rau.
|
9am177036
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:35
Mai sarac ca anul acesta si mai infranti in fata celorlalte natiuni !!! pur si sinmplu am luato la vale fara oprire , ; nu cred ca vom mai zvacni intrunfel !!!
|
9am177037
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:35
o saracie si mai mare va cuprinde romania in 2010, altceva nu speram fiindca se fac numai lucruri superficiale la nivelul guvernului nimic pentru populatie.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:36
De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 21:29:07aaa....si noapte buna!
Dati pe OTV...s-ar putea sa vi se para interesant chiar daca sunteti rosii su portocalii :)); ideea este ca nu cenzureaza parerea romanilor! nu am culoare politica de nici un fel,SUNT UN MARE LUP ALB SI SINGURATIC CARE LUPTA PT.BINELE ROMANILOR !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
9am177038
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:36
daca nu se mai baga"prostanacu si fotomodelul in treaba oamenilor mari, ...da.
|
a16bebe
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:38
Romania anului 2010...Cred ca pentru majoritatea oamenilor de rand va fi si mai rau decat in 2009....vom avea si mai multi batrani amarati...si mai multi someri...si mai multa saracie....dar ne meritam soarta pe deplin deoarece am ajuns sub orice critica....am ajuns sa fim atat de rai unii cu altii incat nu ar mai trebui sa ne mire absolut nimic!!!Sper si ma rog bunului Dumnezeu sa ma insel....sa avem o Romanie asa cum ne este prezentata la televizor....sau de catre cei care ne conduc tara...sau care ne promic ca o vor cinduce asa cum trebuie ca sa ne scoata din criza....ma indoiesc...Va multumesc.Andreea,Sibiu
|
Lulu
2 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:39
Situatie f.tulbure cu multe tensiuni sociale.
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
De la: 9am177024, la data 2009-12-09 21:02:41ROMANIA in 2010? DRUMURILE CU MULTE GROPI, OAMENI CARE AU DAT PANA ACUM POMANA VOR CERE LA RANDUL LOR, MULTA TRISTETE IN RANDUL VARSTNICILOR VAZAND CA MUNCA LOR DE O VIATA IN CAP-URI SI INTREPRINDERI A FOST VANDUTA PE NIMIC LA OAMENII CARE AU FURAT TOATA VIATA...........ASTA VAD DIN PACATE ...DESI IMI DORESC DIN TOATA INIMA CA ROMANUL SA NU MAI FACA FOAMEA CA IN 2009 !!!
VOI ASTEA CU NUME DE COD CA LA CAZIER TIN SA VAI ADUC AMINTE CA IN TARA NOASTRA SUNT MULTI PENSIONARI CARE TRESC PE SPINAREA TINERETULUI 1/4 ACEL 1 REPREZINTA TINERI CARE MUNCESC LEGAL SI DIN COTA LOR LA PENSIE IL TINE IN SPATE PE ACEI 4 BATRANI. PROBLEMA CARE NE DOARE PE NOI ESTE ADUCEREA ROMANILOR PLECATI INAFARA TARA LA MUNCA.vOI STITI CA IN TARA LA NOI OAMENI MESERIASI TEHNICIENI SI ALTI PREFESIONISTI IN DOMENIIILE LOR LIPSESC CU DESAVARSIRE?.PENTRU A SE REZOLVA PROBLEMA MENTIONATA MAI SUS GUVERNU ROMAN TREBUIE SA ADOPTE MONEDA EUROPEANA EURO SI SALARIIILE DIN AFARA TARI ADICA SALARU MINIM SA FIE DE 900E IAR PRETURIEL SA FIE CONSTANTE ......ATUNCI NU O SA MAI TIPE LUMEA CA MOARE DE FOAME ....PE LANGA ASTEA MAI TREBUIE REVAZUTA ANUMITE PROBLEME :1 PROBLEMA CURENTULUI ELECTRIC(ADICA LA NOI IN TARA E CEL MAI EFTIN DIN TOATA EUROPA SI CULMEA E CAL MAI PLATIM SI LA LUNA  )2 PROBLEMA APEI POTABILE 3 GAZU
SA NU UITATI CA ROMANI SUNT UN POPOR DE CHELTUITORI ...LA EI PRIAM PRIORITATE E 1MASINA( DACA SE POATE SA CIRCULE CU AVIONU PE STARDA E DAXY) 2SA AIBA O BAGABOANTA LANGA (NU TREBUIE SA EXPLIC CE INSEAMNA BAGABOANTA) 3 TOALE SI ALTELE DEASTEA SI LA URMA SA FIE TOTUL OK =BANI DE GHIRIE
|
9am177040
1 mesaj
|
Eu Romania o vad asa: multa saracie in tara,multe disponibilizari,foamete,si mult mai multa hotie,un dezastru economic....:D
|
a16bebe
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:44
|
confidentialmary
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:46
in 2010 Romania aproape ca se va inneca in mocirla in care a intrat de ceva vreme
|
Lulu
2 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:46
O sa o vedem la televizor ! Fiecare dupa gust: pe Antena 3 sau la B1
|
incredere
2 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:47
ca o casa care a ajuns sa-si toarne fundatia
Incredere
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:55
Mai rau ca acum cu BASESCU la putere
|
9am177045
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:56
La sfarsitul anului viitor punem . crizei
|
9am177002
10 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:58
VA FI VAI DE NOI VOM FI MURITORI DE FOAME SOMERI MAI MULTI SI MULTA SARACIE ASA O VAD EU FRATILOR///
|
|
|