back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:

9am176992

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:40

foarte rau .mai rau ca si anul acesta

9am176993

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:42

tot la fel furata de toti fraerii o sa avanseze tara asta in reluare bani in sanatate nu bani in invatamant nu cu infrastuctura la pamant romania asta o sa sa duca in jos de tot asta este parerea mea

pol111

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:45

Vad o Romanie mai selectiva cand vine vorba de politic,cred ca sunt ultimele alegeri la care am fost, am 22 de ani si astept stabilitate politica oricum DOAR DUMNEZEU poate sa mai schimbe inimile corupte ale politicienilor invidiosi si corupti TOTI cred eu sunt corupti, si tot odata ei cred ca ne mint dar mass media e mare si distingem adevarul din actiunile lor,am speranta in DUMNEZEU pt viata mea dar sper in binele aproapelui meu dar pana atunci il ajut eu pt ca un presedinte constincios nu s-a nascut inca..........................................poate dupa generatia mea?

9am176995

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:46

nu mi separe ceva atat de frumos basescu va scadea alocatiile va da afara angajatii si va fi si mai mare criza

dreambreaker

11 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:49

Criza politica prelungita,criza economica profunda,haos legislativ,institutiile statului corupte si ineficiente,criza sociala si morala,aparitia unor conditii propice instalarii unei noi dictaturi. Nu vad nici un motiv sa fiu optimist;imi cunosc bine poporul;avem in sange germenii autodistrugerii;gasim o sadica fericire in a trai prost;reusita si fericirea altora ne fac nefericiti. Concluzia:un an nou,aceeasi vesnica neputinta si nefericire.

chrysttyanad

13 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:52

eu sper ca sa fie mai bine!mai ales ca este capital pentru mine ca in acesti ani sa se mai faca ceva...in speciala in domeniul justitiei...Vom trai si vom vedea!

9am176997

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:59

Romania in 2010 ??? Super nasoool ! haideti sa emigram !

9am176998

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:00

buna ,ma numesc DUTU IONUT.di TULCEA, eu cred ca in Rominia in anul 2010 va fi dezastru .ce fel vad eu rominia .cama asa .. tara de hoti si de dobitoci care ne conduc tara ..va multumesc

x
9am176999

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:01

Consider ca in Romania in anul 2010 va continua situatia de criza ,chiar se va accentua . Si masurile luate impotriva crizei se vor accentua ,desi cred ca sunt menite sa domoleasca criza in linii mari. Sper si consider ca aceste masuri vor da rezultate la sfarsitul anului 2010 si ca vom intra din nou in progres economic.

adrianagulie

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:07

Criza maxima

9am177001

1 mesaj

o vad ca pe o ..BARCA...in deriva..jefuita si..CIURUITA..fara un tel anume...

9am177002

10 mesaje

Din punctul meu de vedere anul 2010 vafi un an cu foarte mari probleme economice si financiare,un an cu mai putine locuri de munca...Vom fi mai saraci ca niciodata mai dezorientati ,mai nesiguri ,mai speriati de ceea ce ne rezerva ziua de maine...vom merge din rau in mairau fara spranta de mai bne ,,,Vom fi 8in continuare mintiti promitandune marea si sarea asta vad eu jnanul 2010 FRATILOR//////

9am177003

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:08

Cred ca va reusi sa treca peste criza si va fi mult mai bogata

9am177004

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:10

o tara ,unde cei ce ne conduc isi impart bani intre ei si noi murim de foame

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:14

De la: chrysttyanad, la data 2009-12-09 19:52:04eu sper ca sa fie mai bine!mai ales ca este capital pentru mine ca in acesti ani sa se mai faca ceva...in speciala in domeniul justitiei...Vom trai si vom vedea!
somn usor

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
ragli

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:14

Intr-o stare de conflict permanent intre cetatenii ei , o lipsa a guvernarii si o stare de atac din partea statului asupra clasei de mijloc

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:15

De la: 9am177003, la data 2009-12-09 20:08:19Cred ca va reusi sa treca peste criza si va fi mult mai bogata
ai grija sa te duci inapoi in termen sa nu te declare fugara

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:16

de 18 ani sunt tot optimist ca va fi mai bine dar e tot mai rau,asa ca nu cred acum ca dintr-o data,Romania se va schimba peste noapte

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:17

De la: 9am176969, la data 2009-12-09 18:25:45ha ha ha!!!Voi cum o vedeti va intreb pe voi!!!Cu toata prostia asta din poliica daca voi trnsmiteti numai prostiile ce vi-le zice cei de la PSD-PC. VOI sinteti chiar cretini ,nu vedeti ca iei a furat cel mai mult si tot ei se dau praduiti ? nu stiu ce va ajunge Romania. VA ajunge de risul a tuturor TARILOR (va dau si eu un cuvint pe care il rostea CEUSESCU NICOLAIE (tuturor) pe care el il citea (tuturol) Cite MIILIARDE AU CHELTUIT DE ACUMA VOR LA PUTERE SASI SCOATA INVESTITIA DACA NU SINT ECONOMI LA STAT, EI DECE MAI VOR LA PUTERE AAA ! TRIMITE U.E BANII-EURO SA MODERNIZEZE ROMANIA
ha,ha,ha,vezi ca vacanta ti se termina si tot la pavilionul C te intorci

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:22

Anul 2010 bate la usa ,sper ca parlamentarii nostri sa inteleaga ca trebuie sa munceasca pentru tara noastra sa putem depasi criza politica si cu pasi marunti si cea economica.Economia in trimestrul2 o sa creasca putin si apoi in curba ascendenta.Nu disperati frati romani , o sa iesim noi si din asta.Trebuie sa fim optimisti si sa ne rugam si la Dumnezeu sa fim uniti si sa contribuim fiecare pt redresarea tarii noastre dragi.

GINA
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:25

De la: 9am076753, la data 2009-12-09 20:22:38Anul 2010 bate la usa ,sper ca parlamentarii nostri sa inteleaga ca trebuie sa munceasca pentru tara noastra sa putem depasi criza politica si cu pasi marunti si cea economica.Economia in trimestrul2 o sa creasca putin si apoi in curba ascendenta.Nu disperati frati romani , o sa iesim noi si din asta.Trebuie sa fim optimisti si sa ne rugam si la Dumnezeu sa fim uniti si sa contribuim fiecare pt redresarea tarii noastre dragi.
noapte buna in continuare

9am177008

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:30

Am iesi din criza in 2010 daca presedintele siar da interesu mai mult......Pacat de cei cu somajele pentru ca presedintele a uitat ca uni au banci de platit si poate saraci nu mai stiu nici ce sa faca

9am177009

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:31

Curata.Fara copii parasiti.Fara cersetori.Fara someri.O putere europeana.Cu drumuri curate si reabilitate.Cu oamenii de la putere onesti si puternici.Cu o forta de munca incredibila.Cu un sistem de invatamant extraordinar.Cu doctori cautati in toata lumea,dar care raman in Romania datorita salariilor imense.Cu oameni buni,cu oameni care daruiesc,oameni care sunt fericiti.Cu stirile de la ora 5 fara omoruri si furturi. Cu emisiuni de o calitate culturala ridicata.Cu romani care uimesc o lume intreaga.Cu locuri istorice si geografice bine intretinute.Cu un sistem turistic bine pus la punct.Cu oameni care zambesc.Cu filme care primesc Oscar`ul. Putem fi realisti si putem recunoaste ca Romania nu va fi niciodata asa.Dar de ce sa nu speram?Sa nu gandim pozitiv si optimist?Toti vedem realitatea,toti o simtim. Dar niciunul nu vrea sa schimbe.Sau poate vrea,dar nu face niciun efort.Numai noi putem sa schimbam.Cum vezi Romania? In functie de ce faci ca sa o schimbi..

flrtraian

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:33

mult mai bine

9am177011

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:34

VA FI VAI S-AMAR DE BIETII ROMANI.NU, ROMANIA NU VA IESI DIN CRIZA.

chrysttyanad

13 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:35

Nu cred ca Basescu are putere ca sa micsoreze sau sa mareasca alocatiile...functia de presedinte presupune sa numeasca un guvern si sa promulge legile...s.a.
exista pe de alta parte si Parlamentul care are mai mare putere decat presedintele!!!
Si daca ne gandim bine, in timpul mandatului lui Basescu alocatia s-a dublat (de la 21 la 42 ron!!!) si pensiile chiar au crescut;
stiati ca unii oameni aveau pensie si de 10 ron sau chiar de 5 ron pe luna?!!!
nu;nu sunt nebun,nici tampit! tatal meu este postas si stiu ce vorbesc!
bunicii mele i s-a marit pensia de la 150 ron la 360 ron!altora chiar si mai mult etc!

Si am fost in criza!!! CRIZA CARE NU VINE DE LA BASESCU, asa cum afirma unii!E criza globala, oamenilor!
De ce romani nu vedeti si ce a facut bine Basescu? In comparatie cu ceilalti dinaintea lui ( Iliescu -a nenorocit tara!) a facut multe!!! Chiar daca a facut si lucruri rele domina cele bune.

Haideti sa speram oamenilor! Acum, ne-a ramas sa luptam cu viata! Sa speram ca Geoana si PSD-ul va recunoaste adevaratul PRESEDINTE si nu vor mai face discriminare intre romanii din diaspora si romanii din Romania!

Aduceti-va aminte romani ca tot mandatul lui Basescu a adus o sansa ca sa se poate emigra mult mai usor in alte tari ca Spania sau Italia si sa fie la indemana si celor saraci, DAR HARNICI!Si sa nu spuneti ca acesta e un lucru rau! Nu Basescu este de vina ca Iliescu si toata satra lui de mafioti au vandut si au cumparat de la stat,s-au imbogatit din privatizare, au declarat fabricile,uzinele falimentare etc! Nu este Basescu de vina ca romanii nu au mai avut unde sa munceasca!

Credeti ca nu stiu romanii emigranti de ce l-au votat pe Basescu?!
Parerea mea este ca au avut recunostinta si vor ca tara lor sa o ia pe un fagas mai bun!!Chiar daca ei muncesc de se spetesc , ei se sacrifica acolo pentru rudele lor...pentru copiii de care le e dor!! Iar PSD-istii vor sa le ia dreptul de vot, DREPTUL GARANTAt DE CONSTITUTIE, ii reneaga!!!!??????
De ce???!!
Eu am fost plecat 2 saptamani din tara in Germania (m-au tratat foarte bine oamenii de acolo precizez!!) in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor Romaniei! Cand m-am intors in tara si eram in vama la Arad imi venea sa sarut pamantul de sub picioarele mele! Va inchipuiti oare ce a fost in sufletul romanilor pe care psd-ul i-a renegat?!!

Am o intrebare pentru cei care au votat PSD: acestia sunt oamenii care vor sa va conduca?????! niste oameni care impiedica indeplinirea vointei poporului?!!
De unde stiau ei la ora 9 fix seara ca au castigat daca existau 4 exit-polluri 2 pro geoana si 2 egalitate? De unde stia Geoana ce a pus romanul in urna la vot?!!!! Basescu a contat pe Diaspora deoarece stia ca le facuse oarecum bine romanilor de acolo si ca acestia sunt recunoscatori!

Sunt multe de zis! Aveti speranta romani!!! Romania in 2010 nu ne-a garantat-o frumoasa Basescu dar poate va face ceva ca sa ne fie macar putin mai bine!! BASESCU NU NE-A PROMIS NIMIC NICIODATA! Geoana,da! Pe care il "credem"?

decembrie

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:36

ffffffffffffffffffffffffffffffoarte prost daca a iesit base ca de 5 ani numai se tot cearta si nu face nimic asta este tara pe care o meritam dupa ce si aceste alegeri au fost furate pe fata traim bine in mizerie impozite si taxe

9am177013

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:39

Din punctul meu de vedere cred ca criza aceasta este duar o masca pentru ceva mare ce va urma o frauda sau ceva un exemplu pe care nu sunt sigur sunt "fraudele alegerilor prezidentiale" si cred ca Romania nu va iesi mult timp din aceasta farsa. Nu ca as favoriza pe cineva anume la ceste alegeri cred ca amandoi au "furat alegerile" dar "HOTU NETPRINS E NEGUSTOR CINSTIT",la noi in romania momentan nu exista un om in stat capabil de a fi prsedinte ,mai ales sa scota tara din criza.Romania a ajuns o tara a nimanui,cum face coincidenta un alt exemplu ca nu pot sa ma abtin ca ajutoarele acelea de la UE VIN EXACT IN TIMPUL ALEGERILOR.

9am177014

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:44

nu

apocalipse

1 mesaj

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 20:44

Cum vad eu Romania in 2010?Cred ca mai rau decat in 2009..criza financiara..se va agrava...Nu vad nici o imbunatatire in bine.

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: