dorina_parvuletu
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:56
Avand in vedere anul ce urmeaza sa se incheie si privind in urma la situatia in care se afla Romania la ora actuala personal cred ca cel mai probabil o sa fie daca nu la fel ca acesta poate mai rau, spun asta deoarece daca o sa fie bine o sa fie pentru ei politicienii si nu pentru noi oameni de rand, marea majoritate ,,muritori de foame''. Multumesc Dorina Pirvuletu.
|
|
|
last_but_one
70 mesaje
Oras: Suceava
|
Ca un mic paradis condus de tigani. :))
|
iuliancorhana
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Romania in anul 2010 v-a trece printr-un an de reforma, asa ca nu ne putem astepta la o ameliorare a situatiei economice decat pe la sfarsitul lui 2010.
|
iulia0romania
1 mesaj
|
2010 nu va fi anul marilor schimbari, mai ales in bine. Din a doua jumatate a sa probabil ca se va resimti o usoara echilibrare atat pe plan politic cat si economic. Ceea ce sper pentru Romania in 2010 este ca oamenii sa gasesca solutii pentru gestionarea crizei si inbunatatirea nivelului de trai pe termen lung.
|
|
|
just_be_mine2003
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:57
Desi nu am are experienta de viata si nici interes politic, vreau sa cred ca nu vom mai lupta cu aceasta criza care a atins pe toata lumea si ca va fi un an mult mai bun din toate punctele de vedere...speranta moare ultima, asa ca, mai avem putin timp si vom afla daca vom fi sau nu mai fericiti :) Sarbatori fericite doresc intregii echipe 9am si cititorilor dvs. Sa ne auzim cu bine si in anul ce vine!
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Romania va iesi si acum ca si in alte dati cu fruntea sus. Romanii sunt convinsi ca nu vom muri de foame, e timpul sa punem umarul la greu si sa o ducem mai bine.Jan Omvesel Ploiesti
janvasiliu
|
CHIBICIC
1 mesaj
|
Romania va trece prin cel mai greu an al sau din ultimii 20 de ani, criza economica se va acutiza profund, cred ca si criza politica va continua, asa ca romanii o vor duce din ce in ce mai rau.
|
|
|
viorel_iulian
1 mesaj
|
Pe 2010 il vad saracacios, cu nimic diferit fata de anul care tocmai se termina. Asta inseamna nici o marire de salariu (poate doar in cazul eliberarii unui post superior in institut- putin probabil, totusi), nici un premiu stimulant, etc. Conteaza si acestea, chiar daca sunt mici. Aaa, si sper sa muncesc in continuare....sunt bugetar! Mult norocpentru noi toti!
|
|
|
george_constantin
1 mesaj
|
VA FI O SITUATIE FOARTE GREA PENTRU TOATA LUMEA , MAI PUTIN PENTRU MOGULI SI PENTRU PATRONII CARE DESI AU OBTINUT PROFITURI SI IN 2009 (MAI MICI DECAT IN ALTI ANI) , LA FINELE ANULUI NU LE-AU MAI OFERIT ANGAJATILOR O BUCURIE CAT DE MICA. PROBABIL CA LA NOI TOTI DORESC SA -I AJUNGA DIN URMA PE CEI BOGATI DIN SUA SI EUROPA CARE SI-AU REALIZAT AVERILE IN 3-4 GENERATII.AI NOSTRI AU FOST MAI DESTEPTI DECAT TOTI SI LE-AU REALIZAT NUMAI IN 20 DE ANI (PLUS CATIVA ANI IN PERIOADA COMUNISTA). DACA PARLAMENTARII NU VOR LUA MASURI PENTRU REZOLVAREA TUTUROR ACTELOR NORMATIVE PROPUSE DE GUVERN PENTRU IESIREA DIN CRIZA SI VOR TERGIVERSA ELABORAREA SI APROBAREA ACESTORA VA FI MAI GREU CA IN 2009. AR TREBUI SA INCEAPA IN PRIMUL RAND CU EI INSISI , SA NU MAI PRIMEASCA SALARIU IN ZIUA CAND NU SUNT PREZENTI LA PARLAMENT LA MOMENTUL VOTARII ACTELOR NORMATIVE. CINE IN TARA ASTA IN AFARA DE EI PRIMESTE SALARIU ATUNCI CAND LIPSESTE DE LA MUNCA ? IN AL DOILEA RAND , GUVERNUL AR TREBUI SA IA MASURI URGENTE DE RECUPERARE , FARA NICI UN FEL DE AMANARI , A DATORIILOR URIASE LA BUGETUL STATULUI (TVA SI IMPOZITE) ALE MOGULILOR SI ALTOR PATRONI , DEVENITI PESTE NOAPTE BOGATASI DE CARTON.
|
danyela_t
1 mesaj
|
Putin mai rau ca in 2009, desi eu sper ca va fi mai bine.....
|
petrescuradu2004
1 mesaj
|
Romania va iesi din criza
|
iogamac
28 mesaje
|
am certitudinea ca noul guvern va avea capacitatea, prin restructurarile pe care le va face, sa treaca peste aceasta criza, care cred ca mai mult este in mass-media decat in realitate.
|
lucian_visa
1 mesaj
|
Dup� ultimele alegeri o v�d tare r�u. Va trebui o mic� revolu�ie, dar antipoliticieni.
|
rozalia_muresan
1 mesaj
|
nu prea vad schimbari majore in plan economic din aceasta cauza sunt posibile anumite tulburari sociale... este posibil sa asistam la dizolvarea parlamentului si sa avem alegeri anticipate. Oricum nu se intrevede un an linistit ori cu o crestere economica importanta.
|
dorinagraur
2 mesaje
|
Buna ziua Cred ca va fi bine pentru cei care traiesc luand initiativa cu speranta ca va fi mai bine .Cred ca va fi mai bine pentru cei care stiu ca reusita depinde de oportunitate, de a face ce iti place,a crede in reusita sigura a ceea ce faci si a avea o ambitie de fiara. Numai Bine
|
robertolaru
1 mesaj
|
Romania va fi sub coada elefantului in 2010, asteptand sa cada "surpriza". Este inevitabil sa cada pentru ca elefantul a mancat multe lucruri stricate in 2009. "Surpriza" va fi extrem de moale si neplacuta.
|
lavinia_manuela
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:58
Va fi foarte greu, poate mai greu decat anul 2009, daca cei de la conducerea Romaniei nu vor lua masuri eficiente de iesire din criza.
|
ilieelisabeta
1 mesaj
|
Poate sunt unul dintre putinii oameni care isi iubeste tara, asa cum este ea, cu bune si rele, cu strazi mai mult sau mai putin pavate, cu oameni care merg la munca si altii care sunt someri, cu un guvern care azi e, maine nu mai este, condimentata si colorata de actiunile acestui magnific popor ce vesnic se zbate intre bine si rau, urcand si coborand in evolutia lui sociala asemeni transhumantei mioritice asa cum este bine definita in balada. Imi doresc pentru 2010 o Romanie mai desteapta, care sa isi vada interesul social, care sa isi doreasca si sa obtina acel bine pe care si-l doreste, dar de care am senzatia ca ori nu prea stie cum, ori se lasa amagita de himerele unui trecut istoric destul de controversat. Indiferent cum va fi Romania pe 2010, eu tot aici raman pentru ca dinamismul schimbarilor de aici este mult mai incitant decat ordinea lucrurilor din alte tari.
|
junior_ionutz2005
1 mesaj
|
intr-o criza si mai mare...din pacate :(
|
nicolai_iliev
1 mesaj
|
In 2010 Romania va inregistra o crestere economica de 3%-5% ca rezultat a stabilitatii politice si economice.
|
ureche_cosmin
1 mesaj
|
Din pacate, desi aceasta iarna intrata in drepturi ne da putin dreptul sa visam, sa fim mai melancolici, sau sa il asteptam pe Mos Craciun cu o sanie plina... realitatea spulbera orice speranta iar viscolul rece trezeste din orice vis. Totusi, desi vom avea un inceput de an tulbure din punct de vedere politic si economic, exista speranta ca soarele dulce al primaverii sa "coaca" invataturile din perioada de criza si sa reusim se relansam economia, doar cu ajutorul mediului privat. Daca clasa politica revine la o limita normala a moralitatii si a bunului simt am reusii sa salvam o criza sociala de care Romania nu va avea cu siguranta nevoie in 2010. Trebuie motivat sectorul privat sa reuseasca in a absorbii forta de munca rezultata in urma restructurarii sectorului bugetar, asta facanduse doar ca o platforma program in 2010 pentru urmatorii ani( trebuie vazuta situatia sectorului privat de la finele acestui "an de gratie 2009" care are in plan masive concedieri ). Sa revenim totusi la speranta care ne-a condus in ultimii 20 de ani si sa vedem un Decembrie 2010 cu rezultate pozitive. Un an nou fericit tuturor!
|
vali_horj
1 mesaj
|
Cum vad Romania in 2010: Saraca, dar cu mai multa ambitie sa iasa din saracie.
|
balicaclaudiu
1 mesaj
|
Greu, cu guvern minoritar si alesi pe care ii doare-n cot de alegatori, dar in revenire usoara ... In rest, speranta moare ultima. Daca aveam fata, o botezam SPERANTA!
|
cri_liv
1 mesaj
|
greu de previzionat situatia Romaniei mai ales in conditiile actuale si cu conducerea care ne-a fost impusa.Oricum Romania este tara tuturor posibilitatilor stiute si nestiute. Vremurile oricum sunt tulburi si criza va sta cu noi si in 2010 oricat de optimisti am fi.
|
ghiata_danut
1 mesaj
|
Toti zicem ca Romania este o tara napastuita, inca sub influentele comuniste, ca la noi e vai si amar, politicienii fura, bancile ne fura, toti fura, deci traim intr-un mediu greu, dificil, cel putin eu am terminat o facultate destul de buna zic eu si am avut mari probleme in a-mi gasi un loc de munca, dar nu m-am lasat si am plecat in alt colt al tarii si muncesc in onditii vitrege, dar nu mi-am uitat visul, cred ca visul oricarui tanar obisnuit din romania, sa-mi fac si eu un camin linistit si primitor langa persoana pe care o iubesc, eu zic ca lucrurile astea ne pregatesc pentru viata iar noi Romanii odata obisnuiti cu saracia asta, cu smechereala asta, o sa ne ridicam nu in 2010 dar o sa reusim sa devenim un popoe mandru, puternic, inteligent si civilizat.
|
ccovaci
1 mesaj
|
Vad o "gaura neagra" in februarie-mai. Scapa cine poate. Apoi, pentru ca speranta moare ultima poate putem incepe sa ne cataram in sus, care cu ce puteri mai are ... La multi ani si Doamne Ajuta!
|
florin_gurgu
1 mesaj
|
Romania in anul 2010 va parcurge o perioada grea din punct de vedere economic. Nici politicul nu se va redresa prea mult. ................... Sunt multe de spus. ...............
|
d_oana84
1 mesaj
|
Din pacate, cred ca va fi cel putin la fel de greu. Lipsa de bun simt si de responsabilitate, fac din aceasta perioada una mult mai grea decat ar trebui sa fie. Faptul ca cetatenii romanii nu-si cunosc nici drepturile si nici obligatiile va prelungi mult perioada de agonie pe care o traversam. Am incredere, insa, in cei tineri, cei de varsta mea, care vor avea grija sa cladeasca, incet-incet, o alta Romanie; una in care lucrurile simple, munca si decenta sa fie apreciate. Sarbatori fericite!
|
marcela_kom
1 mesaj
|
Mai bun ca 2009, in special spre sfarsitul anului dar cu multe schimbri , atat pe piata bancara cat si in sistemul bugetar.
|
dan1973inst
2 mesaje
|
Daca cei din opozitie PSD si PNL in special si PD vor sa ajute romania si sa nu mai sa certe in parlament pentru interese comune si sa acorde mai mult timp poporului care datorita lor sunt acolo un de sunt sper sa o luam in directie buna economica PS: MAI MULTA ATENTIE AGRICULTURI
|
|
|