back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Trucat

dan1973inst

2 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:04

eu nu cred ca un presedinte sa faca asa ceva mai ales ca este filmat trucaj
PSD inseamna comunism mai ales si Crin Antonescu ca doar a trait pe vremea aia ca membru de partid Geoana este condus din spate de partidul de unguri din romania care asteapta autonomia din covasna si de nimeni altul Ion Iliescu , Adrian Nastase etc dece acuma a scos filmul si nu imediat televizat pe mass media
PS.VOI CEI CARE VA CREDETI ZIARISTI , SCRIITORI SAU STIRISTI DE TV CARE FACETI JOCUL OAMENILOR POLITICI EU CRED CA VOI SUNTETI MASCARICI CARE VA E FRICA MAI CEVA DECAT PE VREMEA COMUNISMULUI TELEVIZIUNI PLINE DE DATORI LA STAT SI NU NUMAI TELEVIZIUNILE APROAPE TOATE PRODUCTIILE DE ZIARE SUNT MULTE DE SPUS LE STI-TI SI VOI DAR NU VORBITI PENTRU CA TACEREA ESTE DE AUR ASA CA MAI BINE FITI SI VOI OAMENI SI ARUNCATI PROSOPUL

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:41

Roberta Anastase,pre�edinta camerei deputa�ilor, martor� la acel incident, a afirmat �n direct la Realitatea Tv c� b�iatul a vorbit ur�t iar pre�edintele doar l-a �mpins, nu l-a lovit. De asemenea, Traian B�sescu a afirmat c� probabil b�iatul a vorbit ur�t.
Ambele declara�ii, identice ca motiva�ie, dovedesc faptul c� cele dou� persoane au spus adev�rul. Trucaj sau nu, incidentul a avut loc.

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului trucat
Mergi la: