Info
x
Rominia trebuie in mod hotarit si in cel mai scurt timp sa inceapa cercetare spatiala si exploatare in colaborare cu intreaga comunitate internationala care se ocupa de acest domeniu.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 01:05
Calatoriile numai in interiorul galaxiei, nu se pot face nici cu viteza luminii marita cu 2 ordine de marime. ptr a fi eficienta in viata unui om. Deci problema calatoriei in spatiul interstelar e deocamdata tinuta in loc de teoria relativitatii absolute.
Exista o singura ...evaziune stiintifica..... De fapt 2. Inexistenta materiei este in curs de demonstarre. Si atunci la atingerea vitezei luminii masa nu devine infinita. Ci se poate trece peste acea viteza in corp. Si a doua, modificarea constiintei, ptr a depasi barierele de orice fel. O camasa de metal sau din ce o fi o nava, poate deveni doar de forma. Calatoria fiind instantanee. Nava este doar precum bara de care te tii in masina sa nu cazi. In realitate poti si fara ea. Dar mai e pina atunci. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 01:10
Calatoriile cu impins tras, ca acum, cele in care ne folosim de energii colosale, ptr....impins.....nu au viitor decit de moment.
Energii din...vid. Folosirea undelor gravitationale, precum un surfer, printre planete. Fara sa cari nimic, decit tabla navei si aparatura. Nu si sursa de energie. Si acum se foloseste energia gravitatiei ptr accelerarea navelor mici. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 04:58
Exploatarea si iesirea in spatiul cosmic va fi solutia la criza si in general la viata fara perspective pe Pamint.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 19:18
Universul a fost creat de niste entitati care veneau din viitor
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
__gladlynelf 39 mesaje Membru din: 27/02/2011 |
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 14:56
pentru Karpov si GaiusKarpov, interesanta pledoaria ta romanitico-filozofica despre evolutia la nivel cerebral a fiintei umane, sper sa nu ti- o doresti a fi si intuitiva pe deasupra,deoarece mi-ai demonstra in secunda doi ca te-ai contaminat cu vreun virus deosebit de periculos, ceva´de genul unui simbiotic sefisto-ezoterist, ce-ti poate afécta in viitor o gandire coerent logica. Voi doi, tu si Gaius, voi chiar n-ati auzit sau n-ati citit nimic despre acest concept pur speculativ al lui Alcubierre? Pai bine domnilor, voi veniti cu acest concept imprumutat de pe la serialele SF. gen StarTrek si incercati sa combateti un text ce argumenteaza stiintific dar intr-o forma de redactare pe-ntelesul celor cat de cat familiarizati cu fizica particulelor? Karpov, ceea ce tu doar speri, in comentariul tau, posibil ca astazi, chiar in momentul in care-ti adresez aceste randuri, "poate" ca s-a si atins deja acest nivel al cunoasterii stiintifice, posibil ca bioneurologicul uman s-a si cuplat deja intr-o oarecare masura rezultand o forma hibrid-cerebrala, nu consideri ca-n multe cazuri realitatea vietii cotidiene, bate orice scenariu de film SF? Pai bine domnule Karpov, íti mai amintesti de acel topic pe care l-am deskis prin 2008, "religia mileniului III"?...am incercat atunci sa intru in siajul ezoteristilor si-al misticilor postandu-va acel vid cu Nassim Haramein, era o premisa de la care doream sa plec in incercarea mea de a va conduce spre realitatile cercurilor stiintifice, din pacate, n-a existat pe-atunci un mediu propice pentru a-mi atinge scopul, acel topic sfarsind asa cum a si inceput cat si-n stereotipii dialogale, nici macar acum pe acest forum nu exista mediul propice pentru a purta un dialog interesant din punct de vedere stiintific, nici macar nu exista dorinta userilor de-a se informa reciproc in acest sens. Mai mult decat atat, acum cand LHC-ul s-a apropiat la o miliardime de secunda in timp de acel big-bang despre care atat hoho religiosus discuta dar si foarte multi ce habar n-au despre ceea ce incearca sa vorbeasca, acum cand plasma quarc-guon, se afla pe standul de cercetare, acum cand primul atom de anti-hidrogen ( pozitron - antiproton. )a fost obtinut in cea mai imensa si complexa instalatie stiintifica (LHC) construita vreodata de civilizatia umana, etc. Tu-mi postezi aici un text combativ ce-l argumentezi printr-un calcul speculativ al lui Alcubierre avand la baza o varianta ipotetica de calcul a spatiului Lorentz in contextul teoriei generale a relativitatii servindu-mi un concept SF de tip warp fictiv? Cred c-ai glumin Karpov, iar pentu tine Gaius, atentie ce texte citesti, nu cantitatea lor te pot edifica intr-un sens sau altul, ci calitatea acelor texte, acest aspect i l-am invocat si lui Adipopa intr-o anumita vreme. In fine, "religia" Mileniului III va fi stiinta, nu ezoterismele, nu ideologiile religioase, -ce vor dispare de la sine asa cum au si aparut si evoluat-, ci stiinta, ea va insemna cu mult mai mult decat au insemnat pentru civilizatia umana intreg spectrul religios vreodata. bye,bye, tuturor !..sper sa ma mai pot loga cand si cand, in rest, va doresc mult succes tuturor si tot ceea ce va doriti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 15:50
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 14:56:36 Am impresia ,fara sa te ofensez asa cum ai facut-o tu cu mine ,recunoaste si nu fi altfel decit ar trebui, ca nu ai inteles ,,esenta'' a ce trebuie ,,inteles''...Si in alte timpuri mari savanti care doreau sa ,,aiba dreptate'' condusi de niste ochelari cu ,,lentile'' predestinate in vizualul imediat, s-au opus violent progresului ,invocind cunostintele lor ,,elevate'' [ego-ul lor neacceptind realitatea, vezi Edison vs Tesla, Inchizitia vs Galileo..etc] desi Jules Verne a fost un vizionar ,,ipotetic'' sf-ist ,realist in zilele noastre materializindu-se ceea ce ,,a vazut''...ca sa zic asa care cum, vine... Nu putem sa combatem stiintific o ,,realitate '' stiintifica...LHC-ul ...? Ce a demostrat pina acum ..? Ca toate ipotezele stiintifice ,,emanate'' in decursul a citorva zeci de ani sunt eronate...si oamenii de stiinta sunt in confuzie...Aaaa...daca vrem sa dovedim ca ,,suntem tari si mari'' ...atunci eu renunt la controversa...nu-mi avantajeaza constiinta si cunostinta astfel de manifestari...Repet e un raspuns noncombativ...dar nu ma complac in controverse neterminabile...totusi sa fim mai atenti a a lua stiinta ca martor ...stiinta din zilele noastre care se pare ca a rezolvat ,,marele mister '' al vietii si a tot ce ne inconjoara...ignorindu-l pe savantul austriac ..care cindva era doar un mic functionar... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:04
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 15:50:40De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 14:56:36 Gaius, poti sa-mi spui ce afirmatii pe care le-am facut in textul precedent te-a ofensat ? altfel , n-as putea decat sa m-apuc de construit scenarii speculative si sa-ncerc sa intuiesc, chiar n-ai pic de mila fata de siguraticul meu neuron?... de fapt ti-ar fi foarte usor s-o spui direct, nu?! In cele cateva ore pe care le mai am la dispozitie, am sa-ti raspund punctual si-n limita celor ce ti-au deranjat confortul intelectual , daca si numai daca, ceea ce-am afirmat in precedentul text ti-au produs un asemenea disconfort. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:08
test.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:11
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 16:08:00test. stele...........cautai fazanu'? Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:45
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 16:08:00test. ok..e clar...patologica ,chestia...si umorul are limitele sale ,,intelectuale'' abisale...complicat NU ? E ca vazutu'--n oglina ...sau ca un calcul gresit al traiectoriei boomerangului psihic repetabil la infinit...
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:46
Hotzomanii astia imi fura ideile .Io am fost primul care a pus problema cu energia negativa si m-am gandit la chesdtia cu alcubierul ala .Dar io ma gandeam la altceva , ma gandeam la vremurile bune de dinainte de secunda premergatoare marelui big berceni . Sa nu-mi furati patentu ca va ia mama dreaq Vreau sa parasesc universul asta , ma cam plictisesc , sunt prea multi dumnezei !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 16:49
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 16:45:18..De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 16:08:00test. si nu mi-ai raspuns la o intrebare legata de avatarul ,,spontan''...cu toate ca eu am raspuns la o intrebare de a ta ,,pe vremuri''...asa cum am raspuns...a fost totusi un raspuns...
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 17:09
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 14:56:36 Stiinta fara unificarea tutuiror cunostintelor intr-un tot unitar, si accesarea ei la modul de cunostere totala, holistica, nu va duce nicaieri. Decit la distrugere si conflicte. Stiinta e secventiala, fada. Chiar distructiva fara apelare la alte discipline si la holistica. Deocamdata vorbim de stiinta, fiindca ea ne-a adus atitea avantaje. Religiile vin din orient. Nu sint specifice lumii europene. De aceea sint refuzate. Dar nu stiu de ce bagi religia in discutii stiintifice? Ai un regret? Si dupa cite cunosc eu stiinta inca lucreaza numai cu lumea reala, fizica, vizibila, si inca destul de putin cu energiile electromagnetice, sau particulele elementare, practic prima etapa a lumii invizibile. Ceea ce nu se vede nu poate fi anulat fiindca vrem noi asa. Urmeaza. Dupa cite stiu eu calculatoarele functioneaza la niste frecvente atit de mari, ca de-abia mai pot fi stapinite fenomenele din procesor. Fiindca refuzam urmatoarea etapa energetica. Ezoterismul se va unifica cu exotersimul. Stai linistit. Peste vreo 2000 de ani. O era a refuzat exoterismul, cea care tocmai s-a terminat. O alta era, cea care urmeaza, refuza ezoterismul. Ambele sint doar cu un picior, dar necesare, la cresterea acestor picioare. Si eu vorbeam de inceperea exploatarii spatiului cosmic, nu de filozofie. Voi ati deschis discutia in acea directie. Nu a vorbit nimeni de religii pe acest topic. Voi. Deci cineva are o....obsesie in acest sens. Nu stiu cine, in urma nu ma uit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 17:23
De la: nastasemihail, la data 2011-02-27 17:09:08De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 14:56:36 ,, .'' ca sa te citez...adevarat ce zici... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 17:57
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 16:45:18De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 16:08:00test. evident!...Gaius. valabilitatea acelor afirmatii ti-au produs disconfortul? din pacate, religiile si ezoterismene incearca sa-si insuseasca scheme argumentative ce nu le apartin in scop propriu, din pacate viteza cu care circula astazi informatia cat si accesul unor cat mai largi categori/grupuri de indivizi ce au la dispozitue aceste informatii pentru a le studia, le zadarniceste aceasa furibunda ofensiva prozelitist iluzorie, ar trebui sa se abtina de-a mai practica asemenea metodici narative daca nu doresc sa ajunga-n situatii de-a dreptul grotesti. separatia-i foarte strict delimitata si mai clar ca oricand delimitata. cred ca acest aspect al afirmatiilor a deranjat si, chiar ma bucur c-a deranjat, acest aspect imi confirma faptul ca actia a fost perceputa intrinsec, iar efectul n-a fost decat cel pe care-l asteptam. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 17:58
test
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 17:59
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 17:57:41De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 16:45:18De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 16:08:00test. test. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:09
Ce dracu tot bagati religia aici, cei sau cei care au bagat. Nu mai provocati dsicutii despre religie pe topice de cunoastere si aplicatii ale stiintei. Ca iese altceva. Cu Mytcor bobesc. Nu stiu ce vrei sa dovedesti, dar tu ai adus vorba, nu eu si nu altcineva.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:12
Mai bine ati spune daca e adevarat ca americanii au ajuns pina in aoropiere de paneta Marte. Cu echipaj uman. E un clip pe net.
Sau ca ar avea baze deja pe Luna si Marte. Emil a spus asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:21
De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! Mihaita, tu distingi nuantele acestui text postat de Karpov? " acea constiinta nu are nevoie de noi " Acea constiinta ne apartine, Karpov! invata sa-l constientizezi pe acel; Eu SUNT! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:30
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! NTZ..PENTRU ALTII E ...VALABIL...DAR...RESEMNAREA ,,CONSTIENTULUI RELAXAT''' induce n erooare un anume individ postraumatic....stiintifico-ezoteric ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:36
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 18:30:09De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! ,,ach zo...'' delimitarea de propriile,, elucrubratii'' i-ar avantaja totusi pe unii ,,claustrofobi''...relevindu-si ...dupa un timp intelegerea unor propozitii ,,monotone''...
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:41
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 18:30:09De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! sa nu-mi ies din mina : ,,test7''...
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:45
De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! Eu vorbeam de exploatarea spatiului cosmic, nu dee filizofie si religie. Si am intrebat si eu ceva. Nu mi s-a raspuns, deci sint nesatisfacut. Cu K, eu am mai avut o discutie ca se baga in vorba fara sa cunosca mai nimic. In privinta distrugerilor, nu stiu cine distruge mai mult, el care refuza orice fel de religie, si vad ca si tu. Sau eu care integrez religiile cu stiinta, dar intr-un viitor, in care stiinta ne va stoarce de vitalitate. Cind ne vom apropia fatidic de ceva ce se spune ca va fi. Dezumanizare, prin refuzul partii sufletesti. Nu ader la asa ceva. dar sint de acord ca trebuie mers pe calea stiintei ptr a iesi in spatiul cosmic, nu prin rugaciuni, si doar atit. Voi inca sinteti pe partea de separare, nu integrare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:46
De la: nastasemihail, la data 2011-02-27 18:12:29Mai bine ati spune daca e adevarat ca americanii au ajuns pina in apropiere de paneta Marte. Cu echipaj uman. E un clip pe net. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:49
E calea partii realiste, nu acelei umaniste. Cei care luati mot a mot ce spun cititi ce am spus mai sus, ca nu e numai asta.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:49
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 18:36:11De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-27 18:30:09De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! ACH ZO !? ze rascal iz zitting at attention yes!? deoarece intre timp au evoluat devenind deosebit de insistenti, nu le-ar prea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 18:53
De la: nastasemihail, la data 2011-02-27 18:45:42De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! TU crezi ca receaiver-ul acordat pe o frecventza anume ,,se misca'' fara sa fie actionat de o aplicatie ,,scrisa'' ... ? Niet...Trebuie ca ,,cineva'' din afara ,,realitatii'' lui ,sa-i schimbe,, xyz-ul'' coordonatelor diagramatice ...care sunt setate pe o anume frcventza care dealtfel e ,,relevanta''' pozitiei in care se afla...deranjat, nu mai are target-ul programat...si nu poate intelege de ce nue cum vrea ...ii tremura mina pe ,,tragaci'''...
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 19:01
De la: nastasemihail, la data 2011-02-27 18:45:42De la: __gladlynelf, la data 2011-02-27 18:21:00De la: _KARPOV, la data 2011-02-26 00:46:38 Cred ca evolutia este destul de lenta... insa avand in vedere complexitatea creierului nostru ....e posibil ca in viitor sa fie in stare sa se materializeze si sub o alta forma ! Nu cred ca tendinta este spre o forma de energie ...de acolo a plecat ....Se doreste altceva iar noi suntem uneltele . Capacitatea creierului nostru e deja enorma , cel putin in comparatie cu ceea ce ni se permite noua sa accesam ! Vom fi cobai pana in momentul in care acea constiinta va fi multumita de sine ...insa atunci noi poate nu vom mai fi folositori . Cred ca noi vom fi un fel de dinozauri ai universului ,suntem condamnati , acea constiinta nu are nevoie de noi , ea e una singura si noi in timp nu vom mai exista nici aici ,nici in alta parte ! E ca si cum ai crede ca cineva ar stoca niste pahare miliarde de ani , sa se impiedice de ele . Am fost nimic ...suntem si vom fi nimic ! Exact , resping religiile in egala masura resping euoterismele indiferent de ce forma ar fi! In ceea ce priveste cucerirea spatiului cosmic, el va fi cucerit in prima faza intr-o varianta robotizata, biotehnologizata, si-ultima instanta posibil peste inca vreo 200 de ani fiinta umana sa fie in stare sa poata fi capabila de-o asemenea performata. se pot construi diferite scenarii, mai mult sau mai putin utopice, insa, numai baza de cunostinte si rezolvarea unor ecuatii vitale pentru fiinta umana va asigura o minima speranta in viitor de-a parasi planeta mama. pana atunci.... constructii pe Luna si Marte? nici voba! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 19:03
De la: nastasemihail, la data 2011-02-27 18:49:29E calea partii realiste, nu acelei umaniste. Cei care luati mot a mot ce spun cititi ce am spus mai sus, ca nu e numai asta. ...si ce-ar mai fi, Mihaita? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

pentru Karpov si Gaius
Vreau sa parasesc universul asta , ma cam plictisesc , sunt prea multi dumnezei !