back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

'va rog sa nu radeti de mine dar am o problema la care nu gasesc explicatie!!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 08:29

Stiu ca o sa para ciudat ce o sa spun eu acum,dar nu mi s/a mai intamplat pana acum si nu stiu ce explicatie sa imi dau.
In primul rand obisnuiesc sa vorbesc la telefon..adica am ani de zile de vorbit.Am si lucrat in cateva locuri,pe posturi la care se lucreaza la birou si de asemeni se intrebuinteaza telefonul pentru a contacta diferite persoane in scopul discutiei si rezolvarii anumitor chestiuni.In viata personala deasemeni vorbesc la telefon..si niciodata nu mi s/a intamplat ca in timp ce vorbesc la telefon cu cineva..sa percep o schimbare radicala de voce..brusc si dintr/o data de parca ar fi altcineva.Exact asta am patit si n/am nici o explicatie.Adica stiu si eu ca vocea unei persoane,in timp ce vorbeste la telefon,se poate schimba putin functie de starea de spirit..adica se schimba tonul,dar nu vocea.Asta am observat de la o vreme.Exista o persoana pe care o cunosc si cu care vorbesc la telefon aproape in fiecare zi,dar de la o perioada in coace..la 1 minut sau 2 dupa ce incepe conversatia..vocea persoanei asteia se schimba atat de radical..de parca nu ar fi aceeasi persoana..se schimba timbrul vocal..specific ca vorbim la telefonul mobil..si unul si celallt.
I s/a mai intamplat cuiva chestia asta?exista o explicatie logica si care ar fi aceea?
Va rog nu ma luati in ras..si sa nu imi spuneti ca sunt nebuna sau altele...ca vorbesc la telefon de ani buni..dupa cum am zis..am lucrat de/a lungul timpului la mai multe firme.la birou..am vb. la telefon...si niciodata nu mi s/a intamplat o chestie de genul asta.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 10:48

Intrebare:ti se schimba vocea sau auzi? o alta voce? Fii foarte atenta la intrebare ptr a putea da un raspuns corect.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:19

..I SE SCHIMBA VOCEA INTERLOCUTORULUI...lui i se schimba vocea la 1..2 minute dupa ce incepe convorbirea..se schimba vocea in mod radical...de parca ar fi o alta persoana...dar asta nu se intampla de fiecare data cand vorbim..o data la cateva conversatii...din tonul vocii lui..rezulta ca nu vorbesc cu el...e clar alta voce...si n/am mai patit asa ceva..ca vorba aia..vorbesc de ani de zile la telefon..nu mi s/a intamplat asa ceva niciodata si nu gasesc explicatia logica...prima data cand mi s/a parut...am zis ca poate doar mi s/a parut...si poate ca pentru ca eram eu prea obosita...dar nu pentru ca problema revine periodic...si stiu ca nu mi se pare

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:27

Sfatul meu e sa te duci la un control orl.Poti avea ..ceva pe canalul auditiv sau ..mai departe.Se poate ca mici particule de praf,cuticule,resturi de ...vata sau cu ce tecureti tu prin urechi sa se fi depozitat pe canalul auditiv si atunci ti se modifica auzul ..Iti trebuie un control orl.Sau iti este modificat auzul tocmai din cauza folosirii mobilului si atunci vei avea nevoie de o luuunga pauza.In sfirsit,du-te la un control

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:32

multam de raspuns..la asta nu ma gandisem...totusi nu sunt un robot care sa ma stric..eram high fidelity si nu mai sunt...vorbesc la telefon cu mai multe persoane...dar din toate numai cu una singura mi se intampla grozavia asta...deci auzul meu nu are nimic defect..altfel asa as pati cu toate cu care vorbesc..ori nu se intampla asta..cu restul lumii e o.k. aud aceeasi voce constanta..pe toata durata conversatiei..ori mie asta mi se pare normal si nu invers.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:47

Ok,sa stii ca toti ne stricam la un momet dat.
Bun,atunci daca e vorba doar de o singura persoana inseamna ca ceva se intimpla cu ea.Daca e femeie poate insemna ca e la inceput de menopauza,sau e defect telefonul ei,sau are ceva endocrin.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 13:17

poate persoana respectiva poseda un telefon "smecher" care ii modifica vocea pentru a nu putea fi inregistrata...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 16:22

Este posibil sa fie de la telefonul persoanei respective. A comutat telefonul pe speaker sau pe handsfree si pot exista diferente semnificative de voce intre cele doua regimuri de functionare ale telefonului.

Trebuie sa intrebi in momentul in care se schimba vocea ce se intamplat. Nu inteleg de ce trebuie sa inventati probleme in loc sa puneti o intrebare simpla de genul: Domnule s-a intamplat ceva? Va aud total diferit? ... e asa de greu sa intrebi sursa in loc sa-ti faci atatea probleme...?

Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 21:55

De la: andu30, la data 2009-10-16 16:22:42Este posibil sa fie de la telefonul persoanei respective. A comutat telefonul pe speaker sau pe handsfree si pot exista diferente semnificative de voce intre cele doua regimuri de functionare ale telefonului.

Trebuie sa intrebi in momentul in care se schimba vocea ce se intamplat. Nu inteleg de ce trebuie sa inventati probleme in loc sa puneti o intrebare simpla de genul: Domnule s-a intamplat ceva? Va aud total diferit? ... e asa de greu sa intrebi sursa in loc sa-ti faci atatea probleme...?

..eu stiu ca n/are nici o valoare o astfel de intrebare..mai ales intr/un context de genul asta...raspunsul automat va fi nu..si o sa fiu chestionata suplimentar asupra a ceea ce mi se pare...sa fac o comparatie???e ca si cand un hot de buzunare..smecher ..te/ar buzunari...tu ti/ai da seama..te/ai uita la el stramb...si el te/ar intreba cu tupeu daca s/a intamplat ceva...si tu ai sti ca n/ai tupeul sa/i dai raspunsul.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 22:00

..in fine ..multumesc oricum de raspunsuri...probabil ca pe lumea asta exista..intrebari la care nu putem gasi raspunsuri valabile...si probleme la care nu putem gasi solutii care ...sa stea in picioare...cum s/ar zice...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 07:53

De la: 9am038113, la data 2009-10-16 21:55:58
De la: andu30, la data 2009-10-16 16:22:42Este posibil sa fie de la telefonul persoanei respective. A comutat telefonul pe speaker sau pe handsfree si pot exista diferente semnificative de voce intre cele doua regimuri de functionare ale telefonului.

..eu stiu ca n/are nici o valoare o astfel de intrebare..mai ales intr/un context de genul asta...raspunsul automat va fi nu..si o sa fiu chestionata suplimentar asupra a ceea ce mi se pare...sa fac o comparatie???e ca si cand un hot de buzunare..smecher ..te/ar buzunari...tu ti/ai da seama..te/ai uita la el stramb...si el te/ar intreba cu tupeu daca s/a intamplat ceva...si tu ai sti ca n/ai tupeul sa/i dai raspunsul.

Inainte de a gandi tu la ce gandeste celalalt si inainte de a presupune ca stii dinnainte raspunsurile celorlalti trebuie sa ai curajul sa intrebi tu si sa-ti formezi contextele adecvate pentru orice fel de intrebare. Dar daca tu stii dinainte toate raspunsurile este clar ca multe din problemele tale o sa ramana nerezolvate daca vei continua cu aceasta atitudine. Lipsa de comunicare si mai ales lipsa de curaj in a cauta raspunsuri chiar de la sursa problemei este o problema mult mai acuta decat oricare alta.

Personal iti spun ca in viata de zi cu zi nu am incredere in persoanele cu o astfel de atitudine (indiferent daca este barbat sau femeie). Imi denota lipsa de personalitate si multa lasitate.

Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 23:45

De la: andu30, la data 2009-10-17 07:53:25
De la: 9am038113, la data 2009-10-16 21:55:58

Inainte de a gandi tu la ce gandeste celalalt si inainte de a presupune ca stii dinnainte raspunsurile celorlalti trebuie sa ai curajul sa intrebi tu si sa-ti formezi contextele adecvate pentru orice fel de intrebare. Dar daca tu stii dinainte toate raspunsurile este clar ca multe din problemele tale o sa ramana nerezolvate daca vei continua cu aceasta atitudine. Lipsa de comunicare si mai ales lipsa de curaj in a cauta raspunsuri chiar de la sursa problemei este o problema mult mai acuta decat oricare alta.

Personal iti spun ca in viata de zi cu zi nu am incredere in persoanele cu o astfel de atitudine (indiferent daca este barbat sau femeie). Imi denota lipsa de personalitate si multa lasitate.

...si daca raspunsul nu se afla la sursa..pe ce teorie se bazeaza ideea ca raspunsul oricarei probleme s/ar afla la sursa??eu personal nu am incredere in nimeni..cateodata poate nici macar in mine...curajul nu tre sa fie prostesc...depinde ce inseamna pentru fiecare asta...

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:04

...si apropos..am intrebat si sursa chiar in seara asta...ne/am vazut face2face...l/am intrebat daca are un telefon nou..sau ceva pentru ca il aud diferit..uneori...bineinteles ca nu..si sursa nu stia nimic...exact cum am presupus...ceea ce inseamna ca am presupus corect....mai departe..poate ca nu ..se poate cerceta..nu de catre mine ..om obisnuit..care nu stiu altceva decat sa iau lucrurile de/a gata si ca atare...

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:29

..Poate a ajuns brusc la pubertate..

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:33

De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:29:37..Poate a ajuns brusc la pubertate..
O lume noua...ti-ai schimbat cuisoarele...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:35

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:33:12
De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:29:37..Poate a ajuns brusc la pubertate..

LOL ...Tot alea sunt, dar vazute din alt unghi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:37

De la: 9am038113, la data 2009-10-18 00:04:06...si apropos..am intrebat si sursa chiar in seara asta...ne/am vazut face2face...l/am intrebat daca are un telefon nou..sau ceva pentru ca il aud diferit..uneori...bineinteles ca nu..si sursa nu stia nimic...exact cum am presupus...ceea ce inseamna ca am presupus corect....mai departe..poate ca nu ..se poate cerceta..nu de catre mine ..om obisnuit..care nu stiu altceva decat sa iau lucrurile de/a gata si ca atare...
Cauzele ti le-au spus cei de sus si mai poate fi chiar un inceput de afectiune laringiana la persoana respectiva. Plus un fel de anticipare psihica a ta cu privire la o schimbare a unei stari de lucru la persoana respectiva. Eu am avut cu o persioana si am acum cu alta. Adica nu le recunosteam cind le vedeam si aveam impresia ca sint alte persoane. Numai cu 2 persoane. O chestie f ciudata. Deci o anticipare a unei schimbari in relatie sau in viata acelei persoane. Sa nu mergem mai departe ca ar fi aiurea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:39

De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:35:18

Pe aici au plecat citiva forumisti f activi, fiindca astia au interzis postarea pozelor si filmelor pe forum. Noi nu prea stim de ce. Fiindca noi raspundeam de drepturi, nu ei. Noi sintem cam copilarosi in probleme din astea.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:55

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:39:22

Pe aici au plecat citiva forumisti f activi, fiindca astia au interzis postarea pozelor si filmelor pe forum. Noi nu prea stim de ce. Fiindca noi raspundeam de drepturi, nu ei. Noi sintem cam copilarosi in probleme din astea.

Fir-ar sa fie...mereu se gaseste cate un natarau sa schimbe ceva atunci cand lucrurile merg bine ....
Asa au facut si cu YouTube, dobitocul ala de englezoi care simtea el ca parca ar fi cazul sa schimbe look-ul YT.Acum nu se mai vede imaginea de back-ground, decat daca faci totul transparent de abia se mai zareste scrisul; link-urile au disparut undeva in subsol iar pentru a cauta un film anume trebuie sa dai de rotita de la mouse pana iti ies ochii,iar daca il ratezi o iei de la capat.In plus, cele 2 filmulete pe care le puteai pune sub cel principal nu mai au spatiu.In general arata urat si e mult mai greu de lucrat cu el..Si toate astea cica pentru a imbunatati imaginea si metodele de cautare...Parerea a cateva milioane de utilizatori (exprimata plastic prin injuraturi si blesteme), nu a contat deloc pentru numitul Geoffrey, care ''a avut o viziune'', si si-a impus punctul de vedere pentru ca ''asa vrea mushchii lui'', si pentru ca poate...Eu i-as fi propus sa ii impuna maica-sii dar...
Pun pariu ca scuze se gasesc, dar sunt convins ca,indiferent de greutati (lipsa de spatiu, probleme cu serverul,etc), se putea gasi alta solutie decat modificarea radicala...
''Daca merge, nu-l repara !'' - spune o zicala

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:15

De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:55:44

Fir-ar sa fie...mereu se gaseste cate un natarau sa schimbe ceva atunci cand lucrurile merg bine ....
Asa au facut si cu YouTube, dobitocul ala de englezoi care simtea el ca parca ar fi cazul sa schimbe look-ul YT.Acum nu se mai vede imaginea de back-ground, decat daca faci totul transparent de abia se mai zareste scrisul; link-urile au disparut undeva in subsol iar pentru a cauta un film anume trebuie sa dai de rotita de la mouse pana iti ies ochii,iar daca il ratezi o iei de la capat.In plus, cele 2 filmulete pe care le puteai pune sub cel principal nu mai au spatiu.In general arata urat si e mult mai greu de lucrat cu el..Si toate astea cica pentru a imbunatati imaginea si metodele de cautare...Parerea a cateva milioane de utilizatori (exprimata plastic prin injuraturi si blesteme), nu a contat deloc pentru numitul Geoffrey, care ''a avut o viziune'', si si-a impus punctul de vedere pentru ca ''asa vrea mushchii lui'', si pentru ca poate...Eu i-as fi propus sa ii impuna maica-sii dar...
Pun pariu ca scuze se gasesc, dar sunt convins ca,indiferent de greutati (lipsa de spatiu, probleme cu serverul,etc), se putea gasi alta solutie decat modificarea radicala...

Am observat si eu ca se cam blocheaza pe youtube. Dar le pot vedea.
Oricum in viitor am senzatia ca se va inrautati cu vizionatul si drepturili. Asa ca sa facem personale.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:46

De la: 9am038113, la data 2009-10-16 08:29:19Stiu ca o sa para ciudat ce o sa spun eu acum,dar nu mi s/a mai intamplat pana acum si nu stiu ce explicatie sa imi dau.
In primul rand obisnuiesc sa vorbesc la telefon..adica am ani de zile de vorbit.Am si lucrat in cateva locuri,pe posturi la care se lucreaza la birou si de asemeni se intrebuinteaza telefonul pentru a contacta diferite persoane in scopul discutiei si rezolvarii anumitor chestiuni.In viata personala deasemeni vorbesc la telefon..si niciodata nu mi s/a intamplat ca in timp ce vorbesc la telefon cu cineva..sa percep o schimbare radicala de voce..brusc si dintr/o data de parca ar fi altcineva.Exact asta am patit si n/am nici o explicatie.Adica stiu si eu ca vocea unei persoane,in timp ce vorbeste la telefon,se poate schimba putin functie de starea de spirit..adica se schimba tonul,dar nu vocea.Asta am observat de la o vreme.Exista o persoana pe care o cunosc si cu care vorbesc la telefon aproape in fiecare zi,dar de la o perioada in coace..la 1 minut sau 2 dupa ce incepe conversatia..vocea persoanei asteia se schimba atat de radical..de parca nu ar fi aceeasi persoana..se schimba timbrul vocal..specific ca vorbim la telefonul mobil..si unul si celallt.
I s/a mai intamplat cuiva chestia asta?exista o explicatie logica si care ar fi aceea?
Va rog nu ma luati in ras..si sa nu imi spuneti ca sunt nebuna sau altele...ca vorbesc la telefon de ani buni..dupa cum am zis..am lucrat de/a lungul timpului la mai multe firme.la birou..am vb. la telefon...si niciodata nu mi s/a intamplat o chestie de genul asta.

... scuze ... esti sigura ca nu se face misto de tine ? ... la unul dintre job-urile mele aveam o fetitza mai credula putin ... ii deranjam calculatorul si apoi o sunam la telefon ca din partea IT-ului ... vorbeam toti cu ea dintr-un birou alaturat si ii dadeam diverse indicatii haioase dar pe un ton serios ... problemele ei au incetat cind ne-am dat seama ca era pe dinafara cu calculatorul si devenise stresata ca numai ei ii face probleme ... asa ca !!! ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:54

De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:55:44

Acelasi gen de zicala spune ca atunci cind ceva merge perfect e ceva in neregula. Parca murphy.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 11:46

De la: crio, la data 2009-10-16 12:27:48Sfatul meu e sa te duci la un control orl.Poti avea ..ceva pe canalul auditiv sau ..mai departe.Se poate ca mici particule de praf,cuticule,resturi de ...vata sau cu ce tecureti tu prin urechi sa se fi depozitat pe canalul auditiv si atunci ti se modifica auzul ..Iti trebuie un control orl.Sau iti este modificat auzul tocmai din cauza folosirii mobilului si atunci vei avea nevoie de o luuunga pauza.In sfirsit,du-te la un control

Absolut clar.Oricum,nu pe un forum se cauta solutii pentru o astfel de problema.Fireste,sunteti libera sa intrebati orice doriti dumnevoastra pe un forum insa in final tot doctorul ramane singura varianta.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 13:24

De la: vaneamarin, la data 2009-10-18 11:46:57
De la: crio, la data 2009-10-16 12:27:48Sfatul meu e sa te duci la un control orl.Poti avea ..ceva pe canalul auditiv sau ..mai departe.Se poate ca mici particule de praf,cuticule,resturi de ...vata sau cu ce tecureti tu prin urechi sa se fi depozitat pe canalul auditiv si atunci ti se modifica auzul ..Iti trebuie un control orl.Sau iti este modificat auzul tocmai din cauza folosirii mobilului si atunci vei avea nevoie de o luuunga pauza.In sfirsit,du-te la un control

Absolut clar.Oricum,nu pe un forum se cauta solutii pentru o astfel de problema.Fireste,sunteti libera sa intrebati orice doriti dumnevoastra pe un forum insa in final tot doctorul ramane singura varianta.

..daca si dumneavoastra sunteti de acord ca nu e un lucru atat de normal..sa auzi o schimbare radicala de voce..inseamna ca stim cam aceleasi lucruri..cu diferenta ca eu nu vad rostul cu doctoru..pentru ca am mai spus..de vorbit la telefon vorbesc cu mai multe persoane..si daca ar fi sa am vreo problema atunci asa s/ar intampla in toate conversatiile telefonice cu toata lumea...dar pentru ca asta nu se intampla..decat cu una..e ceva cu aceasta sa/i zicem legatura telefonica...desi nu/i nici o legatura pentru ca nu vorbim pe telefonul fix.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 15:20

De la: 9am038113, la data 2009-10-18 13:24:45
De la: vaneamarin, la data 2009-10-18 11:46:57

..daca si dumneavoastra sunteti de acord ca nu e un lucru atat de normal..sa auzi o schimbare radicala de voce..inseamna ca stim cam aceleasi lucruri..cu diferenta ca eu nu vad rostul cu doctoru..pentru ca am mai spus..de vorbit la telefon vorbesc cu mai multe persoane..si daca ar fi sa am vreo problema atunci asa s/ar intampla in toate conversatiile telefonice cu toata lumea...dar pentru ca asta nu se intampla..decat cu una..e ceva cu aceasta sa/i zicem legatura telefonica...desi nu/i nici o legatura pentru ca nu vorbim pe telefonul fix.

Nu ai nimic la telefon ,persoana cu care vorbesti nu face glume proaste cu tine , nici cu auzul nu ai nimic din moment ce doar cu persoana respectiva se intampla ......cauta raspunsul ...la tine ...in mintea ta ...sa stii ca sigur un psiholog pt inceput ...ca sa nu spun psihiatru ...te va lamuri mai bine ....
Fara suparare ...eu cred ca daca vrei sa fii obiectiva ...desi e cam greu in situatia asta (ca doar n-o sa crezi ca iti transmite persoana respectiva ceva ..????)) accepti o situatie ..si faci niste demersuri ...si cum cea mai apropiata persoana ...e tot ,,pielea ,,ta .....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:26

totusi e numai cu o persoana....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:37

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 23:26:36totusi e numai cu o persoana....

....pai ce ....tu crezi c-ar fi ceva real??? eu totusi cred ca mintea ei distorsioneaza vocea .....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:47

De la: alehin, la data 2009-10-18 23:37:20
De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 23:26:36totusi e numai cu o persoana....

....pai ce ....tu crezi c-ar fi ceva real??? eu totusi cred ca mintea ei distorsioneaza vocea .....
E real. Tocmai am spus ca am avut si eu cu 2 persoane. E de la persoana respectiva, cea cu vocea. Iar cea care asculta anticipeaza ceva. La asta m-am referit. Daca nu e o laringita banala.
La mine cind vedeam prima persoana aveam impresia ca e fata ei. Si stiam ca nu are fata. Avea cam 35 ani. Deci nu avea cum sa aiba fata de vreo 20-25 ani. Deci o ciudatenie. Era sentimentul acut ca o vedeam pe fata ei. Ciudat.
Iar a doua persoana, nu o recunosc niciodata cind o vad. Numai cu astea 2 am avut asa ceva.
Sau vad persoane cite 2 si nu-mi dau seama sa fac asociere intre nume si figura. Le vad mereu separat, nu impreuna. Actori, fosti colegi etc. Dar e numai temporar pina ii vad impreuna, sau la interval mic de timp. Dupa care reusesc sa ii asociez. Destul de rar e fenomenul, dar ma intriga.
Probabil ca e asemanator, dar pe sonor. Nu e nimic aiurea.
Interesant ar fi sa ne spuna daca in viata sau relatia cu acea persoana se va produce o schimbare majora in viitor.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 00:06

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 23:47:19
De la: alehin, la data 2009-10-18 23:37:20

E real. Tocmai am spus ca am avut si eu cu 2 persoane. E de la persoana respectiva, cea cu vocea. Iar cea care asculta anticipeaza ceva. La asta m-am referit. Daca nu e o laringita banala.
La mine cind vedeam prima persoana aveam impresia ca e fata ei. Si stiam ca nu are fata. Avea cam 35 ani. Deci nu avea cum sa aiba fata de vreo 20-25 ani. Deci o ciudatenie. Era sentimentul acut ca o vedeam pe fata ei. Ciudat.
Iar a doua persoana, nu o recunosc niciodata cind o vad. Numai cu astea 2 am avut asa ceva.
Sau vad persoane cite 2 si nu-mi dau seama sa fac asociere intre nume si figura. Le vad mereu separat, nu impreuna. Actori, fosti colegi etc. Dar e numai temporar pina ii vad impreuna, sau la interval mic de timp. Dupa care reusesc sa ii asociez. Destul de rar e fenomenul, dar ma intriga.
Probabil ca e asemanator, dar pe sonor. Nu e nimic aiurea.
Interesant ar fi sa ne spuna daca in viata sau relatia cu acea persoana se va produce o schimbare majora in viitor.

Da ...ar fi interesant de stiut ce loc ocupa in viata ei persoana despre care vorbeste ....

| Varianta pentru tiparire a topicului 'Va rog sa nu radeti de mine dar am o problema la care nu gasesc explicatie!!!
Mergi la: