back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Apogeul umilinþei în pd-l

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 15:37

Ce dialog poþi iniþia cu un user democrat-liberal, când un slogan politic, („PDL la bine ºi la greu”), îi înlocuieºte numele, îi înlocuieºte personalitatea ºi sloganul devine reflecþia propriei existenþe?
Chiar aºa s-a ajuns cu umilinþa în partidul prezidenþial, încât, pentru o mângâiere pe creºtet, slugãrnicia a cãpãtat nuanþe fanatice ?
Dacã asemenea indivizi acceptã sã le fie terfelitã demnitatea umanã, eu nu accept. Acesta este ºi motivul pentru care Traian Bãsescu nu trebuie, din punctul meu de vedere, sã mai fie preºedinte.
Eu nu doresc în nici un fel ca în viitorul apropiat sã mi se atribuie numele unui cine ºtie ce slogan politic ºi, astfel înregimentat, sã-mi uit propriul eu ºi sã devin o banalã pancartã la defilarea politicã a liderilor democrat-liberali.

Raporteaza abuz de limbaj
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 09:21

La alegeri sper sa existe 2 tipuri de buletine de vot si anume cu basescu si fara basescu. Sunt 5 ani de zile de cand traim un cosmar, l-ati ales ca sa nu iasa Nastase. Apogeul maiestriei lui de parvenit a fost in momentul in care elena a iesit din pdl, a castigat la europarlamentare si apoi s-a reintors in pdl, ca sa aiba mai multe mandate decat psd. Culmea, la petrecere a fost invitat si presedintele BEC, si s-au cinstit de n-au mai putut. De atunci... l-as ineca cu toata flota lui cu tot.

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 10:05

Aveti perfecta dreptate, dar din pacate , in sondaje Basescu este inca in top

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 10:21

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-21 10:05:20Aveti perfecta dreptate, dar din pacate , in sondaje Basescu este inca in top

Da,insa nu are peste 50% asa ca nu vad care este problema ca Basescu este in top.Si-a radicalizat electoratul primitiv cu texte ieftine si isterice iar astia vor muri laudandu-l pe Base,atat ii duce mintea .Oamenii normali insa,care inteleg directia in care duce Basescu Romania ,vor vota impotriva lui.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 10:43

aseara la realitateatv, don'Bota spunea ca Boc ar trebui sa-i spuna lu'Base ca se retrage si sa-si aleaga alt prim-ministru....si,m-a pufnit risul de ideea asta nastrusnica ! adica cum sa spuna el asta ?vaaaai de mine,ptr asta ar trebui sa ai ceva demnitate si onoare ! asadar : apogeul umilintei in PDL este Boc ! masura umilintei umane este : BOC !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:07

"Vicepresedintele PD-L,Ioan Olteanu, si-a indemnat colegii la unitate, pentru ca "partidul are nevoie sa fim alaturi de premierul Emil Boc. (...) Daca premierul Emil Boc va reusi sa se mentina pe pozitii si sa realizeze aceste reforme, va fi un Stefan cel Mare al zilelor noastre", a cochis apoteotic liderul democrat-liberal."

Gabi,nu-i putin lucru sa ai un om ca Stefan cel Mare premier. Lui nimeni nu-i spune ce sa faca ci doar BUNUL DUMNEZEU! Comparatiile cu personalitatile din istorie sunt rezervate premierului si altor trepadusi portocalii,pentru Basescu comparatiile cu muritorii de rand sunt TOTAL nepotrivite . .EL,din ceruri ,este cel care il face pe Stefan cel Mare sa demareze un program de cafteala cu turcii sau unul gen "prima manastire".

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:30

De la: vaneamarin, la data 2009-09-21 11:07:12"Vicepresedintele PD-L,Ioan Olteanu, si-a indemnat colegii la unitate, pentru ca "partidul are nevoie sa fim alaturi de premierul Emil Boc. (...) Daca premierul Emil Boc va reusi sa se mentina pe pozitii si sa realizeze aceste reforme, va fi un Stefan cel Mare al zilelor noastre", a cochis apoteotic liderul democrat-liberal."

Gabi,nu-i putin lucru sa ai un om ca Stefan cel Mare premier. Lui nimeni nu-i spune ce sa faca ci doar BUNUL DUMNEZEU! Comparatiile cu personalitatile din istorie sunt rezervate premierului si altor trepadusi portocalii,pentru Basescu comparatiile cu muritorii de rand sunt TOTAL nepotrivite . .EL,din ceruri ,este cel care il face pe Stefan cel Mare sa demareze un program de cafteala cu turcii sau unul gen "prima manastire".

doar aplaudacii comunismului si a lui Ceausescu indrazneau sa mai faca asemenea comparatii si vezi,cum ies la iveala apucaturile vechi ? lupul isi schimba parul si culoarea politica, dupa nevoi coane Vania , dar naravul odelor a ramas !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:55

De la: Sandel, la data 2009-09-21 09:21:14La alegeri sper sa existe 2 tipuri de buletine de vot si anume cu basescu si fara basescu. Sunt 5 ani de zile de cand traim un cosmar, l-ati ales ca sa nu iasa Nastase. Apogeul maiestriei lui de parvenit a fost in momentul in care elena a iesit din pdl, a castigat la europarlamentare si apoi s-a reintors in pdl, ca sa aiba mai multe mandate decat psd. Culmea, la petrecere a fost invitat si presedintele BEC, si s-au cinstit de n-au mai putut. De atunci... l-as ineca cu toata flota lui cu tot.

Ce mai suferiti voi dupa pesdistii care au jefuit tara asta!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 08:51

De la: black10131307, la data 2009-09-21 23:55:43
De la: Sandel, la data 2009-09-21 09:21:14La alegeri sper sa existe 2 tipuri de buletine de vot si anume cu basescu si fara basescu. Sunt 5 ani de zile de cand traim un cosmar, l-ati ales ca sa nu iasa Nastase. Apogeul maiestriei lui de parvenit a fost in momentul in care elena a iesit din pdl, a castigat la europarlamentare si apoi s-a reintors in pdl, ca sa aiba mai multe mandate decat psd. Culmea, la petrecere a fost invitat si presedintele BEC, si s-au cinstit de n-au mai putut. De atunci... l-as ineca cu toata flota lui cu tot.

Ce mai suferiti voi dupa pesdistii care au jefuit tara asta!

A,vorbesti la timpul trecut nu ? Sa ai mare grija de banii de la FMI ca din cate stiu eu Base i-a adus pe PSDistii astia despre al caror jaf te plangi tu, la putere

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 14:19

Sustin oamenii din psd doar pe plan local, pt ca ii cunosc indeaproape. Am afirmatca Basescu a fost ales doar ca sa nu iasa Nastase ca asa a si fost. Intrebati-i pe cei care l-au votat. Eu la Prezidentiale, am sa pun cel putin 2 stampile ca sa nu mi se foloseasca buletinul de vot fraudulos (sa mai puna astia vreo stampila daca il dau alb).

Regret ca traiesc in Romania
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 15:06

Citez din "opera" userului slogan "PDL la bine ºi la greu"

"Eu i-mi vad varful nasului,dar tu poate nu vezi aschia care i-ti deranjeaza ochiul"

Oare chiar toþi "pedeleii" sunt agramaþi? "Î-þi" !?? ºi "î-mi" !?? Unde naiba au învãþat aceºtia gramatica?Parcã toþi au avut acelaºi învãþãtor. Pe Elena Bãsescu, probabil !

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:08

De la: 111dinu, la data 2009-09-22 15:06:06Citez din "opera" userului slogan "PDL la bine ºi la greu"

"Eu i-mi vad varful nasului,dar tu poate nu vezi aschia care i-ti deranjeaza ochiul"

Oare chiar toþi "pedeleii" sunt agramaþi? "Î-þi" !?? ºi "î-mi" !?? Unde naiba au învãþat aceºtia gramatica?Parcã toþi au avut acelaºi învãþãtor. Pe Elena Bãsescu, probabil !

dupa acel " i-ti " si "i-mi" pare a fi @cifra sau majuscula ,cum ii zic eu si inseamna ca a descoperit si cum sa-si schimbe Id.ul si ca mai E teritorii de cucerit !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 23:53

De la: gabigabi, la data 2009-09-23 15:08:39
De la: 111dinu, la data 2009-09-22 15:06:06Citez din "opera" userului slogan "PDL la bine ºi la greu"

dupa acel " i-ti " si "i-mi" pare a fi @cifra sau majuscula ,cum ii zic eu si inseamna ca a descoperit si cum sa-si schimbe Id.ul si ca mai E teritorii de cucerit !

Buna Gabi! Daca vrei sa fii corecta numara-i id-urile lui mos dinu von Alzheimer!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 10:44

De la: black10131307, la data 2009-09-23 23:53:24

Buna Gabi! Daca vrei sa fii corecta numara-i id-urile lui mos dinu von Alzheimer!

eu nu le-am identificat ! zi -le tu si spune si ce te face sa crezi asta !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 11:00

De la: black10131307, la data 2009-09-23 23:53:24

este adevarat ca 111dinu are mai multe id-uri pe acest forum,dar in afara de cel actual,celelalte sunt inoperante,nefolosite si nefolosibile,sa nu cadem in extreme,abia ce am scapat de romanita care vedea numai clone si continuam paranoia noi astialalti care ne consideram normali???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
| Varianta pentru tiparire a topicului Apogeul umilinþei în PD-L
Mergi la: