back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 21:08

sara buna tuturor!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:37

De la: coradu, la data 2009-10-06 20:05:05
De la: serena, la data 2009-10-06 09:40:44sa stii ca la sultan nu i-am dat eu spaghette.. nu stiu cine i-a gatit..cred ca vreo cadana...

era un topic cu galceava care n-avea trafic...scuze,rating...acum am vazut pe un alt topic ca stii sa faci spaghette...eu la astea nu ma pricep...nici macar la spagat..Uneori mai fac budinca de macaroane...la cuptor...
Propun sa-ti faci un topic nou cu titulatura BUCATARIA LUI RADU...ma ofer voluntara sa impart tichete la garderoba

multam de ajutor.. [/quote]
pai ce faci?nu deschizi topicul?sau gatesti mai intai?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:49

De la: serena, la data 2009-10-06 22:37:54
De la: coradu, la data 2009-10-06 20:05:05
De la: serena, la data 2009-10-06 09:40:44sa stii ca la sultan nu i-am dat eu spaghette.. nu stiu cine i-a gatit..cred ca vreo cadana...

era un topic cu galceava care n-avea trafic...scuze,rating...acum am vazut pe un alt topic ca stii sa faci spaghette...eu la astea nu ma pricep...nici macar la spagat..Uneori mai fac budinca de macaroane...la cuptor...
Propun sa-ti faci un topic nou cu titulatura BUCATARIA LUI RADU...ma ofer voluntara sa impart tichete la garderoba

multam de ajutor..

pai ce faci?nu deschizi topicul?sau gatesti mai intai? [/quote]

nu gatesc...in seara asta..ca mi-i lene...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:55

De ce Bucataria lui Radu?Nu mai bine ''In gradina lui Ion?"

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:10

De la: coradu, la data 2009-10-06 22:55:51De ce Bucataria lui Radu?Nu mai bine ''In gradina lui Ion?"

Vezi ca acum iti trantesc bancul cu ...pasarelele...!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:12

Un tip intra intr-un bar, avand o pasarica pe umar, se asaza la bar si face comanda:
- O bere pt mine si 20 de fripturi pentru pasarica
Barmanul se uita ciudat, dar ii da ce-a cerut.
Peste 30 de min, tipul cere iar:
- Dom`le, sunteti ciudat, zice barmanu
- Chiar deloc! Sa vezi ce mi s-a intamplat: ieri am pescuit pestisorul de aur care mi-a spus ca imi indeplineste trei dorinte si eu i-am cerut:
–> pentru prima dorinta : 1 miliard de dolari in cont – evident, mi-a dat banii
–> a doua dorinta: un mercedes ultimul tip – evident, a aparut masina
–> si a treia: o pasarica nesatula,
Pesemne ca pestisorul nu a priceput aluzia !

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:13

De la: serena, la data 2009-10-06 23:10:05
De la: coradu, la data 2009-10-06 22:55:51De ce Bucataria lui Radu?Nu mai bine ''In gradina lui Ion?"

Vezi ca acum iti trantesc bancul cu ...pasarelele...!

mai bine cel cu pasarele ciripicioase decat ala cu stele verzi....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:17

dau gaborii examen de grad. vine inspectoru, trage draperiile, inchide usile, si stinge becul. intrebarea e: unde a disparut lumina??
timp de gandire: o zi
a doua zi vin toti nerashi, cu cearcane la ochi, numai un gabor zambaret
-dom' inspector, am gasit solutia! m-am dus acasa, am tras draperiile si am stins ;lumina
-shi?
-shi am inceput sa caut: am intors paturile, am rascolit biblioteca, am desfacut parchetul, am golit sertarele
- shi ai gasit lumina?
- da, fir-ar a draq!! se ascunsese in frigider

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:20

De la: serena, la data 2009-10-06 23:12:41Un tip intra intr-un bar, avand o pasarica pe umar, se asaza la bar si face comanda:
Barmanul se uita ciudat, dar ii da ce-a cerut.
Peste 30 de min, tipul cere iar:
- Dom`le, sunteti ciudat, zice barmanu
- Chiar deloc! Sa vezi ce mi s-a intamplat: ieri am pescuit pestisorul de aur care mi-a spus ca imi indeplineste trei dorinte si eu i-am cerut:
–> pentru prima dorinta : 1 miliard de dolari in cont – evident, mi-a dat banii
–> a doua dorinta: un mercedes ultimul tip – evident, a aparut masina
–> si a treia: o pasarica nesatula,
Pesemne ca pestisorul nu a priceput aluzia !

Stiti care e diferenta dintre o pereche de chiloti de femeie si un copac?
In copac incap mai multe pasarici!!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:32

Un tip se duce la medic. Livid la fata el ii spune medicului ca are o mare problema:
- Dle doctor mi s-a albastrit un testicol!
Medicul il controleaza, ii face analize si concluzioneaza ca trebuie neaparat sa-l taie. Il incurajeaza pe barbat ca celalalt testicol va face treaba singur, fara probleme.
Dupa un timp tipul se intoarce la medic cu aceeasi problema, ingrozit de-a dreptul. I se albastrise si celalalt.
Din nou analize peste analize. Medicul ajunge la aceeasi concluzie: trebuie scos si al doilea. Cu greu, doar ca sa scape cu viata, tipul accepta castrarea definitiva.
Dupa un timp se intoarce din nou la medic:
- Dle doctor mi s-a albastrit si penisul!!!
La care medicul:
- N-o fi de la blugi???

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:39

De la: serena, la data 2009-10-06 23:32:06Un tip se duce la medic. Livid la fata el ii spune medicului ca are o mare problema:
- Dle doctor mi s-a albastrit un testicol!
Medicul il controleaza, ii face analize si concluzioneaza ca trebuie neaparat sa-l taie. Il incurajeaza pe barbat ca celalalt testicol va face treaba singur, fara probleme.
Dupa un timp tipul se intoarce la medic cu aceeasi problema, ingrozit de-a dreptul. I se albastrise si celalalt.
Din nou analize peste analize. Medicul ajunge la aceeasi concluzie: trebuie scos si al doilea. Cu greu, doar ca sa scape cu viata, tipul accepta castrarea definitiva.
Dupa un timp se intoarce din nou la medic:
- Dle doctor mi s-a albastrit si penisul!!!
La care medicul:
- N-o fi de la blugi???

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:42

In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:52

De la: serena, la data 2009-10-06 23:42:04In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.

eu cred ca-i de la o tigaie bine plasata,dar i-a fost rusine sa recunoasca..

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:54

Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:58

Femeile din Kayan danseaza cu capul inamicilor pe care sotii lor ii ucid in lupte. Parul li se inlatura pentru a-si decora scutul, iar manerul sabiei razboinicului, care i-a ucis pe dusmani sta mandru si-si asteapta noua victima. Este un ritual obisnuit de a petrece prima noapte dupa reintoarcerea acasa de pe campul de lupta la razboinicii din Kayan care au obtinut victoria, iar momentul culminat este atunci cand femeile danseaza cu scalpurile proaspat capturate, intregul sat alaturandu-li-se.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:02

Intr-o mica asezare se stinge din viata prostituata locului si lasa mostenire toti banii ei repararii sinagogii. Enoriasii in majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi Doamne ca nu-i cuvios sa primesti banii unei curve. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin. Rabinul hotareste ca e voie de primit banii. - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce se ocupa?!? - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt banii nostri, nu?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:11

O blondã, într-o maºinã, supãratã cã auzea la radio bancuri cu blonde, opreºte maºina, smulge casetofonul, se dã jos ºi începe sã sarã pe el. În momentul ãla, vede altã blondã într-un lan de grîu vîslind de zor într-o barcã. Supãratã, ea începe sã strige:
- Din cauza ta se fac bancuri cu blonde! Ai noroc cã nu ºtiu sã înot cã îþi arãtam eu þie...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:14

De la: serena, la data 2009-10-07 00:02:16Intr-o mica asezare se stinge din viata prostituata locului si lasa mostenire toti banii ei repararii sinagogii. Enoriasii in majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi Doamne ca nu-i cuvios sa primesti banii unei curve. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin. Rabinul hotareste ca e voie de primit banii. - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce se ocupa?!? - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt banii nostri, nu?

Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana:
- Iubi..dar de banii astia iti dau cea mai tare femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul:
- Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:16

De la: serena, la data 2009-10-07 00:11:01O blondã, într-o maºinã, supãratã cã auzea la radio bancuri cu blonde, opreºte maºina, smulge casetofonul, se dã jos ºi începe sã sarã pe el. În momentul ãla, vede altã blondã într-un lan de grîu vîslind de zor într-o barcã. Supãratã, ea începe sã strige:
- Din cauza ta se fac bancuri cu blonde! Ai noroc cã nu ºtiu sã înot cã îþi arãtam eu þie...

O blonda lipseste de acasa trei zile. Sotul o cauta, inebunit. Dar nimic. A treia zi apare tipa: -Aoleu,ce-am patit! M-au prins unii si m-au violat o saptamana. -Cum asa?Pai,tu ai lipsit doar trei zile!!! -Pai,da...dar am promis ca ma mai duc inca patru zile.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:18

Cum latrã cîinii în Ardeal? "No, hau..."

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:20

Gãinile astea sînt de la noi sau din strãinãtate? întreabã un ardelean la piaþã.
- Dar de ce va intereseazã? Vreþi sã le mîncaþi sau sã le þineþi de vorbã?

te las ca mi-e somn...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:21

O tipa in camera cu amantul,si deodata se aude usa de la intrare ,amantul intra in panica ce sa faca ,tipa se apuca si ii da cu pudra si ii spune sa stea nemiscat in picioare ,intra sotul si vede statuia intreaba: -cei cu statuia asta ? Sotia spunindu-i ca acum asa este la moda ca familiile care se respecta trebuie sa aiba o statuie,ca asa are si fam IONESCU. Sotul accepta scuza si merge la bucatarie sa ia sandwich,se intoarce si ii da statui sa manince zicind: -IA SI MANINCA CA SI EU AM STAT 3 ZILE LA FAM IONESCU SI NU MI-AU DAT NIMIC DE MINCARE !!!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:25

De la: coradu, la data 2009-10-07 00:21:58O tipa in camera cu amantul,si deodata se aude usa de la intrare ,amantul intra in panica ce sa faca ,tipa se apuca si ii da cu pudra si ii spune sa stea nemiscat in picioare ,intra sotul si vede statuia intreaba: -cei cu statuia asta ? Sotia spunindu-i ca acum asa este la moda ca familiile care se respecta trebuie sa aiba o statuie,ca asa are si fam IONESCU. Sotul accepta scuza si merge la bucatarie sa ia sandwich,se intoarce si ii da statui sa manince zicind: -IA SI MANINCA CA SI EU AM STAT 3 ZILE LA FAM IONESCU SI NU MI-AU DAT NIMIC DE MINCARE !!!
acum inteleg eu de ce gatesti tu... nu se stie peste ce robot nemancat poti sa dai...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:35

De la: serena, la data 2009-10-07 00:25:43
De la: coradu, la data 2009-10-07 00:21:58O tipa in camera cu amantul,si deodata se aude usa de la intrare ,amantul intra in panica ce sa faca ,tipa se apuca si ii da cu pudra si ii spune sa stea nemiscat in picioare ,intra sotul si vede statuia intreaba: -cei cu statuia asta ? Sotia spunindu-i ca acum asa este la moda ca familiile care se respecta trebuie sa aiba o statuie,ca asa are si fam IONESCU. Sotul accepta scuza si merge la bucatarie sa ia sandwich,se intoarce si ii da statui sa manince zicind: -IA SI MANINCA CA SI EU AM STAT 3 ZILE LA FAM IONESCU SI NU MI-AU DAT NIMIC DE MINCARE !!!
acum inteleg eu de ce gatesti tu... nu se stie peste ce robot nemancat poti sa dai...

asa-i..tot timpul pun un tacam in plus..daca-i e foame statuii?

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:56

nimeni pe aici la ora asta?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 18:56

De la: ioa_d, la data 2009-10-07 17:56:29nimeni pe aici la ora asta?

am ajuns io..la spartul targului...da intru si eu in greva cat de curand...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 19:40

O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba:
- Auzi, da’ ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa?
- Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina.
- Da hainele astea de unde le ai?
- Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine.
- Da’ totusi de unde ai atatia bani ?
- Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani.
Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa. La care maicuta raspunde:
- Du-te dracului, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 19:12

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 19:31

De la: ioa_d, la data 2009-10-08 19:12:52

sara buna!
ce faci?

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 20:04

De la: coradu, la data 2009-10-08 19:31:40
De la: ioa_d, la data 2009-10-08 19:12:52

sara buna!
ce faci?

asta era acu 3 zile......daca muream de atunci, nu era idioata intrebarea asta acum?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: