Info
x
Cere ajutor in orice problema !
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:10
Cu speranta, ca cei ce cunosc problema ta, vor reusi sa te indrume, restul va rugam sa va abtineti !
Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
marilena_emilia 1 mesaj Membru din: 21/08/2009 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 15:09
Am o problema in ceea ce priveste raceli , gripe .... Eu de fapt am o ciuperca in gat si m-am saturat ca de fiecare data cand racesc un pic sa imi reapara . Exista vreo persoana care imi poate recomanda ceva pe cale naturista ... Multumesc anticipat !! P.S. nu e de la fumat .. nu fumez..e de la antibiotice .. asa mi-a zis la o clinica particula in Bucuresti ...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2009, ora 15:22
De la: marilena_emilia, la data 2009-08-21 15:09:12Am o problema in ceea ce priveste raceli , gripe .... Eu de fapt am o ciuperca in gat si m-am saturat ca de fiecare data cand racesc un pic sa imi reapara . Exista vreo persoana care imi poate recomanda ceva pe cale naturista ... Multumesc anticipat !! P.S. nu e de la fumat .. nu fumez..e de la antibiotice .. asa mi-a zis la o clinica particula in Bucuresti ... La doctor sa-ti dea fungicide. Din cele naturale, propolis ori supt ori tinctura putin diluata. Atentie ca atunci cind incepe sa se vindece, te ustura rau. Propolisul si regenereaza tesuturile. E f bun.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 15:41
Si oricum propolisul ustura putin pe orice fel de rana. Mai ales tinctura, ca are alcool. Dar vindeca miraculos mai ales la contact direct cu agentii patogeni. Este antivirotic, antimicotic, antimicrobian. Are spectru mare microbian.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 15:42
Problema mea nu o cunoasteti, asa ca...ma abtin....
|