Info
x
De ce se indeparteaza oamenii de dumnezeu?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 00:15
stimati tovarasi ,suntem in sec.XXI,de ce ganditi ca acum 2000 de ani ,daca voi credeti in Isus de ce sunteti aici ,DACA ERA DUPA VOI INVENTATORUL CALCULATORULUI TREBUIA SA FIE ARS PE RUG .Beneficiati de inventiile ateilor nu sunteti oare cam ipocriti sau poate nu ati auzit de Copernic ,Giordano Bruno si Galilei care in mare parte au fost transformati de crestinii vostri in friptura ,halal de asa creator de 2 bani si de enoriasii sai care au facut mai multe crime decat ateii pe care -i condamnati .Daca esti inteligent nu devii criminal si nu ai nevoie de un bau -bau care sa te corecteze voi crestinii ati fost de-a lungul istoriei niste criminali si nu ati produs NIMIC - fara voi poate Stefan cel Mare s-ar fi delectat pe internet si nu s-ar mai fi apucat intre doua descinderi la curve sa faca atatea manastiri ca sa-l oblige pe dumnezeu sa-i trimita fax patriarhului Teoctist -securistul ca sa-l declare sfant !!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 00:23
De la: karpov, la data 2009-08-13 00:15:25stimati tovarasi ,suntem in sec.XXI,de ce ganditi ca acum 2000 de ani ,daca voi credeti in Isus de ce sunteti aici ,DACA ERA DUPA VOI INVENTATORUL CALCULATORULUI TREBUIA SA FIE ARS PE RUG .Beneficiati de inventiile ateilor nu sunteti oare cam ipocriti sau poate nu ati auzit de Copernic ,Giordano Bruno si Galilei care in mare parte au fost transformati de crestinii vostri in friptura ,halal de asa creator de 2 bani si de enoriasii sai care au facut mai multe crime decat ateii pe care -i condamnati .Daca esti inteligent nu devii criminal si nu ai nevoie de un bau -bau care sa te corecteze voi crestinii ati fost de-a lungul istoriei niste criminali si nu ati produs NIMIC - fara voi poate Stefan cel Mare s-ar fi delectat pe internet si nu s-ar mai fi apucat intre doua descinderi la curve sa faca atatea manastiri ca sa-l oblige pe dumnezeu sa-i trimita fax patriarhului Teoctist -securistul ca sa-l declare sfant !!LA MUNCA DE JOS CU BILICA GATU',HUO,CUM A PUTUT EL SA FACA ASA CEVA ,O INVENTIE A SATANEI DE CARE SA SE BUCURE TOT CRESTINU' ???IN MINA CU EL,LA CEL MAI DE JOS ABATAJ,PE RUG SA-L PERPELIM,AFARA DIN TARA CU TOTI INTERNAUTII,AICI E MANA DIAVOLULUI
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 00:38
De la: karpov, la data 2009-08-13 00:15:25stimati tovarasi ,suntem in sec.XXI,de ce ganditi ca acum 2000 de ani ,daca voi credeti in Isus de ce sunteti aici ,DACA ERA DUPA VOI INVENTATORUL CALCULATORULUI TREBUIA SA FIE ARS PE RUG .Beneficiati de inventiile ateilor nu sunteti oare cam ipocriti sau poate nu ati auzit de Copernic ,Giordano Bruno si Galilei care in mare parte au fost transformati de crestinii vostri in friptura ,halal de asa creator de 2 bani si de enoriasii sai care au facut mai multe crime decat ateii pe care -i condamnati .Daca esti inteligent nu devii criminal si nu ai nevoie de un bau -bau care sa te corecteze voi crestinii ati fost de-a lungul istoriei niste criminali si nu ati produs NIMIC - fara voi poate Stefan cel Mare s-ar fi delectat pe internet si nu s-ar mai fi apucat intre doua descinderi la curve sa faca atatea manastiri ca sa-l oblige pe dumnezeu sa-i trimita fax patriarhului Teoctist -securistul ca sa-l declare sfant !! DE la Alehin : Da intr-adevar ,fara frana habotnicilor cu gandire rudimentara , Stefan cel mare ,,-cel mic la stat si mare la sfat,, si,,degraba varsatoriu de sange,, -ar fi aparat si el in liniste alte teritorii poate mai insorite ,cu mai multa plaja ,, si nu mai calatorea cu calul (saracul Movila) zbura si el cu avionul ....auuu asta trebuie sa fie lucru diavolesc ...Puschea pe limba ...cred ca-mi sufla cineva in casca ...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 06:11
Atita timp cit se prezinta peste tot un dumnezeu care exclude, asa va fi. Cind va incepe unificarea pe toate planurile, nici nu se va mai pune aceasta problema.
In realitate nu oamenii s-au indepartat de el, ci e un reflex de aparare la prezentarea agresiva a ceva neomenesc si infricosator ptr oameni. Sintem oameni, nu masini care sa credem in ceva nedefinit, de neinteles si strain oamenilor. Asteptam umanizarea acestui concept. Si este iesirea de sub vremuri...unii chiar sufera dupa ele....oricum, nu cei care au suferit foarte mult sub ele.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:10
Pt.ca
i indeamna...
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:16
De la: nastasemihail, la data 2009-08-13 06:11:47Atita timp cit se prezinta peste tot un dumnezeu care exclude, asa va fi. Cind va incepe unificarea pe toate planurile, nici nu se va mai pune aceasta problema.Cand se va rezolva problema unificarii, crestinismul ... si-a dat duhul !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:16
De la: nicobekesi, la data 2009-09-02 00:10:25Pt.caPentru ca sa fie la indemana, trebuie sa EXISTE !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 17:15
De ce se indeparteaza oamenii de Dumnezeu? Pt ca au inceput sa-si dea seama ca este o poveste!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 00:48
Simplu. Cititi Biblia de la cap pana la coada si o sa vedeti dava vreti pe acel Dumnezeu in viata voastra.
Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 01:12
De la: Regele_Futankamon, la data 2010-05-10 00:48:44Simplu. Cititi Biblia de la cap pana la coada si o sa vedeti dava vreti pe acel Dumnezeu in viata voastra. Biblia ? Cahhhhhhh !!!
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 04:31
De la: karpov, la data 2010-05-10 01:12:44De la: Regele_Futankamon, la data 2010-05-10 00:48:44Simplu. Cititi Biblia de la cap pana la coada si o sa vedeti dava vreti pe acel Dumnezeu in viata voastra. Pe tine te-au pedepsit profesorii sa inveti biblia pe dinafara
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:30
De la: nastasemihail, la data 2010-05-10 04:31:04De la: karpov, la data 2010-05-10 01:12:44De la: Regele_Futankamon, la data 2010-05-10 00:48:44Simplu. Cititi Biblia de la cap pana la coada si o sa vedeti dava vreti pe acel Dumnezeu in viata voastra. M-a pus sa o citesc. Am inceput-o din evlavie si am terminat-o in scarba.
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 19:12
Traim intr-un univers in expansiune -ca urmare a big bang-ului ! In aceste conditii ,oriunde ne-am afla in spatiu -ne indepartam de dumnezeu cu o viteza foarte mare -avem aici in vedere efectul Doppler ! Deplasarea asta spre rosu ne indica faptul ca dumnezeu se misca prin spatiu cu o viteza de cateva milioane de kilometri pe ora avand in vedere ca e mai vechi decat noi prin univers ! La o asemenea viteza nu-l vom ajunge prea curand ! Chiar daca il ajungem si el se deplaseaza cu o asemenea viteza nu va putea fi simtit si nici el nu va putea sa ne simta ! A intrat singur in ceva din care nici el nu poate sa mai iasa !
|
ancavera 5 mesaje Membru din: 23/05/2010 |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:02
Depinde in ce sens se indeparteaza de Dumnezeu, traim intr-o lume in care timpul este programat la secunda si atunci cand problemele,grijile, lucrurile pe care trebuie sa le facem zi de zi ne preseaza avem tendinta de a exclude acele activitati care inainte erau foarte importante, cum ar fi mersul la biserica, rugaciunea,postul, activitati al caror rezultat nu este sesizabil pe timp scurt.
|
deep_in_thought 158 mesaje Membru din: 9/05/2010 |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:34
De la: karpov, la data 2009-08-13 00:15:25stimati tovarasi ,suntem in sec.XXI,de ce ganditi ca acum 2000 de ani ,daca voi credeti in Isus de ce sunteti aici ,DACA ERA DUPA VOI INVENTATORUL CALCULATORULUI TREBUIA SA FIE ARS PE RUG .Beneficiati de inventiile ateilor nu sunteti oare cam ipocriti sau poate nu ati auzit de Copernic ,Giordano Bruno si Galilei care in mare parte au fost transformati de crestinii vostri in friptura ,halal de asa creator de 2 bani si de enoriasii sai care au facut mai multe crime decat ateii pe care -i condamnati .Daca esti inteligent nu devii criminal si nu ai nevoie de un bau -bau care sa te corecteze voi crestinii ati fost de-a lungul istoriei niste criminali si nu ati produs NIMIC - fara voi poate Stefan cel Mare s-ar fi delectat pe internet si nu s-ar mai fi apucat intre doua descinderi la curve sa faca atatea manastiri ca sa-l oblige pe dumnezeu sa-i trimita fax patriarhului Teoctist -securistul ca sa-l declare sfant !! Nimic din ceea ce ai scris aici nu are legatura cu D-zeu..Are legatura cu..religia pe care au facut-o oamenii...Toate crimele,arderile pe rug si alte de acest gen,tin de religia care a vrut sa supuna masele.Nu de D-zeu.Eu nu cred ca exista atei in adevaratul sens al cuvantului.Nu cred ca exista vreun om care sa nu fi chemat numele domnului macar o singura data in toata viata lui.Nu cred ca cineva nu a trait niste chestii inexplicabile,mai presus de rationament si stiinta...De ce suntem aici daca credem in Isus?Pentru ca avem voie sa fim unde vrem..avem dreptul sa cautam..sa ne explicam.Si apoi,mai conteaza si ce intelege fiecare prin divinitate.Ca ma indoiesc ca cei credinciosi vad pe Domnul ca un batranel cu barba alba care se amuza de acolo din cerul lui,incurcand drumurile muritorilor. Pascal a spus""Daca d-zeu nu exista si eu cred in El,nu pierd nimic insa daca el exista si eu nu cred in El atunci am pierdut totul..." Eu nu sunt o habotnica religioasa,dar exista clipe in viata mea in care ma rog d-zeului meu..si chiar daca nu se intampla minuni...macar mi-e sufletul mai usor. Si ca sa nu fiu off topic,oamenii se indeparteaza de D-zeu in primul rand din cauza religiilor care au ajuns o afacere(din pacate)..se indeparteaza pentru ca vad zilnic nedreptati aparent inexplicabile fara sa inteleaga ca toti avem de invatat o lectie... Dar...avem loc sub soare toti.Si e dreptul fiecaruia sa fie cum vrea,sa creada sau sa nu creada.Si atata timp cat inca nu stim care-i adevarul,nici o "tabara" nu are dreptul sa arate cu degetul pe alta... Si inca ceva..Traim in secolul XXI,e adevarat..cu toate astea oamenii AU nevoie de d-zeu chiar daca in fond,poate fi doar o iluzie.De aceea il cauta.Pentru ca au nevoie de el.Cand stiinta o sa poata sa aline un suflet zbuciumat..cand stiinta o sa poata da speranta cum o face religia-.probabil si biserica si D-zeu vor apune...Desi...din totdeauna oamenii au cautat CEVA mai presus de ei... Raporteaza abuz de limbaj
"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
|
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 01:13
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-23 19:34:33De la: karpov, la data 2009-08-13 00:15:25stimati tovarasi ,suntem in sec.XXI,de ce ganditi ca acum 2000 de ani ,daca voi credeti in Isus de ce sunteti aici ,DACA ERA DUPA VOI INVENTATORUL CALCULATORULUI TREBUIA SA FIE ARS PE RUG .Beneficiati de inventiile ateilor nu sunteti oare cam ipocriti sau poate nu ati auzit de Copernic ,Giordano Bruno si Galilei care in mare parte au fost transformati de crestinii vostri in friptura ,halal de asa creator de 2 bani si de enoriasii sai care au facut mai multe crime decat ateii pe care -i condamnati .Daca esti inteligent nu devii criminal si nu ai nevoie de un bau -bau care sa te corecteze voi crestinii ati fost de-a lungul istoriei niste criminali si nu ati produs NIMIC - fara voi poate Stefan cel Mare s-ar fi delectat pe internet si nu s-ar mai fi apucat intre doua descinderi la curve sa faca atatea manastiri ca sa-l oblige pe dumnezeu sa-i trimita fax patriarhului Teoctist -securistul ca sa-l declare sfant !! Pariul lui Pascal nu e o scuza ! Daca mergem pe ideea ca cei care conduc biserica se ocupa de tot ce este rau in religia crestina -de ce as crede ca ce spun ei despre isus este real !?? Scuzele mele -insa nu pot crede ca niste criminali sau pedofili pot fi si cinstiti din cand in cand ! Dumnezeu si isus puteau gasi o alta metoda sa se dea ...in petec ! Poate ca si eu caut ceva insa acel ceva nu este un mos cu barba alba ,nu este om si nici nu-si programeaza bastarzi pe acest pamant fara acordul prealabil a "virginicai " maria -e un paradox ilar !
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 02:12
Pentru ca sint posedati,pt. ca popi nu mai predica la fel ca inainte,...o slujba acum este mai mult o mormaiala ca sa treaca timpul....si uite asa ii indeparteaza de biserica si de Dumnezeu !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 05:12
De la: Bi_anca, la data 2009-07-24 17:41:55De la: AMIRALUL, la data 2009-07-24 17:09:48v-ati gandit o secunda ca oamenii s-ar putea sa se indeparteze, nu de D-zeu, ci de.."ambalarea" sa, asa cum e facuta ea de Biserica? sa luam si asta in discutie. Eu ma gindesc tot timpul ,cum sa mai pacalesc romanii si la blonde !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 05:18
Pacatosule !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 08:48
Korpov-
In continuare vorbesti despre religii-adica de omenesc,care nu are a face cu divinul.De 2000 de ani Isus ne propovaduieste legea iertarii iar noi inca ne tinem de legile lui Moise-"ochi pt ochi si dinte pentru dinte".Deci asta nu are a face nimic cu Isus si invataturile lui.Si apoi am spus,depinde cum vede fiecare divinitatea si ce intelege prin ea. Si ma opresc aici ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 10:38
Ne indepartam de Dumnezeul vietii pentru ca ne apropiem de dumnezeul orgoliu, dumnezeul ban si dumnezeul putere...
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 12:12
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-24 08:48:28Korpov- Expertii de la laboratoarele Maryland din California au reusit sa creeze primele "celule sintetice" din lume, o bacterie numita Mycoplasma mycoides, a anuntat omul de stiinta american Craig Venter, un pionier in genomica. PS. A aparut concurenta !
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 12:28
Si dupa cum vezi...capii bisericii nu s-au isterizat la aceasta stire...
"Publicația Vaticanului L'Osservatore Romano a numit experimentul "o cercetare importantă", rezultat al "ingineriei genetice de înaltă calitate", într-un articol publicat sâmbătă. Publicația adaugă însă că oamenii de știință care au creat celula nu au creat viață, ci doar "au înlocuit unul dintre motoarele sale". Omul de știință american Craig Venter, un pionier în genomică, a anunțat joi că experții de la laboratoarele Maryland din California, au reușit să creeze primele "celule sintetice" din lume - o bacterie numită Mycoplasma mycoides. "Am trecut de o barieră psihologică critică", a declarat Venter. "A schimbat modul meu de a gândi, atât în ceea ce privește știința, cât și filosofia vieții și modul în care funcționează", a adăugat el. Genele bacteriei au fost construite în totalitate în laborator, "din patru sticle cu substanțe chimice pe un sintetizator chimic, pornind de la informații din calculator", a explicat expertul. Experimentul, rezultatul unui proiect ce durează de 15 ani, a fost publicat în revista Science și a fost salutat drept un punct de referință de mulți oameni de știință și filosofi. "Venter întredeschide cea mai profundă ușă a istoriei omenirii, posibil chiar întrezărind destinul său", a apreciat Julian Savulescu, profesor de origine română considerat o autoritate în bioetică . "Acesta este un pas către (...) crearea de organisme vii, cu capacități și trăsături care nu s-ar fi putut dezvolta niciodată natural", a adăugat el. Bacteria sintetică are 14 secvențe de marcare în genom - bucăți de ADN adăugate pentru a le distinge de cele naturale. Organismele s-au comportat și s-au divizat în laborator asemeni bacteriilor naturale. Mycoplasma mycoides a fost ales pentru că este un microb simplu, cu care poate fi dezvoltată și dovedită tehnologia, dar nu există o aplicare imediată. Însă oamenii de știință de la Institutul Venter, compania care a finanțat cercetarea, intenționează să progreseze rapid către ținte mai utile, care este posibil să nu existe în natură. Ei sunt interesați în special de alge, care pot să capteze dioxidul de carbon din aer și să producă combustibil. Anul trecut, institutul a semnat un acord în valoare de 600 de milioane de dolari cu Exxon Mobil pentru a fabrica biodiesel din alge. "Am căutat mult alge naturale și nu am găsit niciuna care să poată produce combustibilul pe care îl vrem pe scara de care avem nevoie", a subliniat Venter. Oamenii de știință au construit genomul sintetic al Mycoplasma mycoides, cu cele un milion de legături, lipind bucăți de ADN care conțin fiecare circa 1.000 de legături. Apoi au transferat genomul complet într-o altă bacterie M. capricolum, al cărui ADN fusese îndepărtat. Genomul transplantat a "înviat" celula gazdă și a pus stăpânire pe sistemul său biologic. După 30 de diviziuni celulare, în laboratoare au fost miliarde de bacterii sintetice M. mycoides. "Avem nevoie de standarde doi de evaluare a siguranței pentru astfel de cercetări radicale și apărare în fața folosirii defectuoase și abuzului de către armată sau teroriști", potrivit lui Savulescu. În replică la această descoperire, președintele american Barack Obama a cerut comisie de bioetică să studieze problemele ridicate de bateria sintetică și să prezinte un raport în șase luni" Korpov,esti de acord cu mine ca ar putea iesi rau de tot daca lucrurile ar degenera si viata s-ar creea in scopuri nu tocmai "nobile"?!.Pt ca e de stiut ca se poate intampla si asta..Dar tu te intrebi de ce religia a ars "ereticii" pe rug si de ce fac crime in numele lui Hristos si a lui D-zeu... Si apoi,mai trebuie sa-ti si "stapanesti" creatia sa nu se autodistruga si se pare ca D-zeu face asta f bine :) Departe gandul de a ma contra pe aceasta tema,ti-am mai zis,fiecare alege.Eu am nevoie de o "iluzie" atat de mult cat am nevoie de o "speranta"Si niste celule de laborator,chiar nu reusesc sa mi-o dea...
|
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 12:50
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-24 12:28:01Si dupa cum vezi...capii bisericii nu s-au isterizat la aceasta stire... Singura iluzie acceptabila este iubirea ! A crede in creatorul Evei din coasta lui Adam mi se pare o copilarie - a crede insa in noul dumnezeu care a construit genomul sintetic al Mycoplasma mycoides, cu cele un milion de legături, lipind bucăți de ADN care conțin fiecare circa 1.000 de legături mi se pare normal -e ceva ce se poate verifica ! Isus este doar rodul unor halucinatii -neputand fi verificate aberatiile celor care au vehiculat aceasta poveste ! E mult prea asemanatoare cu povestile din miturile de dinainte de hristos ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 13:01
Peste 19.000 de specii de plante și 5.000 de specii de animale de pe Glob sunt clasificate ca fiind pe cale de dispariție. Alte câteva mii de speciii ajung în pragul dispariției în fiecare an înainte ca biologii să le poată identifica. Numai ca între 90 si 99 de procente din numarul speciilor care au existat pe planeta au disparut deja. Majoritatea covârsitoare a acestora au disparut ca urmare a asa-numitei extinctii naturale, adica perioada de existenta a speciilor biologice, care variaza între 1 milion de ani, în cazul mamiferelor, si 11 milioane de ani, în cazul unor nevertebrate marine. În afara de aceasta, fauna planetei noastre a suferit cinci distrugeri masive în urma carora între 50-95% dintre specii nu au supravietuit. Tinând cont de rata de disparitie a speciilor care este de 40 pe zi, în 16 mii de ani vor disparea 96% de specii din biosfera contemporana . PS. S-ar parea ca dumnezeu nu prea detine controlul -nu-si apara creatia ! Sa spunem ca noi suntem "pacatosi" insa plantele si animalele ce vina au ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 13:43
...Karpov, ai omis nanotehnologia, au ceva similar în această secțiune.
memoria și inteligența materiei non biologică. succes !...și te rog schimbă abordarea subiectului, ai grijă,.... la etichetă . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 14:46
Dăunătorii din Grădina Domnului: specia Homo religiosus profitorius Primii indivizi ai acestei specii au apărut în deșerturile din nordul continentului african, acum multe mii de ani, când Soarele avea prostu obicei să se oprească din mișcarea sa pe bolta cerească și zeii se arătau sub formă de boscheți în flăcări unui individ din specia Homo religiosus profitorius. Astăzi această specie de dăunători este foarte răspândită în Grădina Domnului și amenință să provoce mari pagube. Din punct de vedere morfologic, indivizii speciei Homo religiosus profitorius sunt foarte asemănători și pot fi recunoscuți cu ușurință: poartă bărbi pe post de măști și sunt înveșmântați într-o pelerină neagră, de unde și denumirea populară de Batman denumire dată pe nedrept, deoarece prin experiment s-a infirmat capacitatea acestora de a zbura (puteți urmări experimentul aici: www.youtube.com/watch?v=I46qH5r_gQg ) Aspectul lor se poate modifica în timpul marilor sărbători religioase, când se deghizează în cocote, dar acest camuflaj nu reușește să păcălească pe nimeni, deoarece expresia feței lor este aceiași cu Dumnezeu pe buze și o armată de draci în suflet. Homo religiosus profitorius își face vizuina în hrube întunecate, unde predomină un iz puternic de tămâie, dar, în căutarea prăzii, își părăsește des vizuina, fiind întâlnit mai peste tot unde este rost de un pitac nemuncit (la nunți, botezuri, înmormântări, sex shop-uri, mitinguri politice și alte paranghelii). Acesta preferă cu precădere să se înhăiteze cu vietățile politice o altă specie de deunători despre care vom vorbi cu altă ocazie -, cu care dezvoltă tandre relații de amor ghebos, indiferent de culoarea politică a celei din urmă. Hrana acestei specii este compusă în special din naivitatea oițelor pioase și, mai nou, din creier de copil școlar, pe care-l frăgezesc cu povești naive, așa zis inspirate divin și apoi îl lasă la macerat, pregătindu-l în acest fel pentru consum ulterior. Dar, fiind o specie extrem de adaptabilă, hrana lor nu se limitează doar la cele de mai sus. Nu! La fel de bine, după modelul căpușelor, Homo religiosus profitorius suge cu nesaț din bugetul statului, vlăguindu-l pe acesta până la inaniție și transmițându-i tot felul de boli: urticarie, râie și bube în . părțile mai puțin văzute de soare. Întrucât această specie practică pe scară largă sodomia, este peste putința științei să explice cum de se înmulțesc aceste specimene, dar studii recente ne dau speranța că, în viitorul apropiat, vom găsi soluții de eradicare a acestor dăunători periculoși. Insecticidele, pesticidele și alte chimicale s-au dovedit ineficiente în combaterea acestor dăunători. S-a încercat chiar și cu leacuri tradiționale urările din popor adresate dăunătorilor: fă-te mic și mergi la mă-ta -, dar Homo religiosus profitorius n-are mamă, e făcut de un patriarh, așa că fără efect. Speranța vine doar de la sfânta știință care vindecă de naivitate Desigur, se poate folosi și ciomagul de nuc stropit cu aghiasmă, dar dăunătorii din Homo religiosus profitorius sunt specie protejată și, sperăm noi, pe cale de dispariție. Adrian Copacianu Sursa: drumulinvingatorilor.ro/ Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 08:34
De la: karpov, la data 2010-05-24 13:01:09Dupa niste studii sintem in apropierea unei extinctii asemanatoare celei de acum 65 milioane de ani. Se datoreaza probabil unui fenomen galactic. Incalzirea asta este doar virful aisbergului. Dispar specii care au nevoie de multa stabilitate in clima. Ceea ce nu e cazul acum. Mai mult speciile colorate, cu multe bribrizuri. Ramin cele...gri. Noi sintem mai galbui maronii albi, negri....e cam greu sa raminem in top.Dar poate daca trecem la...gri. Precum soriceii, vrabiutele. Astea au viitorul asigurat. Am senzatia ca se produce in perioada cind Dumnezeu trega un pui de somn. Tot se spune ca nu e. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 17:49
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-23 19:34:33 Pariul lui Pascal este una dintre cele mai slabe argumentatii imaginabile pentru credinta. Ma mir ca inca mai sunt oameni care sa il foloseasca in discurs. Iata de ce spun asta: In primul rand el nu reprezinta un argument pentru existenta lui dumnezeu ci un argument pentru A DECLARA credinta in dumnezeu. Ca si cum te-ai putea forta cumva sa crezi in ceva ce nu crezi. In cele din urma ajungi doar la posibilitatea de a declara o credinta doar asa de teama ca "pierzi totul". Insa daca acceptam premiza ca dumnezeu ar fi omniscient , in mod clar el ar putea vedea dincolo de prefacatoria declaratiei de credinta, deci ar fi total inutil sa "crezi" in acest fel. In al doilea rand , o alta eroare a pariului este ca asuma (fara sa dovedeasca) ca e vorba de un anume fel de dumnezeu , cel care te-ar pedepsi daca nu crezi. Dar ce anume ne indreptateste sa facem o atare asumptie? Eu pot sa fac o alta asumptie, si anume: divinitatea care ar putea exista , va pedepsi pe cei care cred orbeste si ii va recompensa pe cei care au reusit sa aplice gandire critica in viata, pe cei care au ajuns la concluzia ca divinitatile ridicole ale marilor religii sunt doar fabulatii ale oamenilor primitivi. Ce te faci daca adevarata divinitate este de acest tip? Ti se pare de necrezut ca ar putea fi asa, nu? Insa orice atribut consideri tu ca s-ar potrivi divinitatii , trebuie sa poti il justifica. In al treilea rand, chiar daca am accepta premiza ca divinitatea este de tipul meschin prezentat in religiile monoteiste (crestinism, iudaism si islamism) , pariul ramane in continuare eronat. Pentru ca acestea sunt divinitati exclusiviste. Toate cele 3 mari religii monoteiste au divinitati geloase, care te vor arde vesnic, daca cumva alegi sa venerezi pe una dintre celelalte. De unde stii care e cea corecta? Ai auzit de porunca "sa nu ai alti dumnezei in afara de mine" ? Porunca asta e comuna acestor religii. Probabil ca esti crestina , dar ce te faci daca Alah e adevaratul dumnezeu? In acest caz o sa arzi cu toata "credinta" ta, si cu tot pariul tau. In al patrulea rand pariul trebuie sa ia in calcul TOATE zeitatile posibile. Chiar si pe cele viitoare. Chiar si pe cele pe care nu ti le poti inchipui. Un exemplu este cea pe care ti-am descris-o la punctul 2. Dar se pot imagina fel de fel de alte divinitati. Trebuie sa existe un motiv RATIONAL de a alege sa venerezi pe una sau pe alta. Altfel pariul se duce dracului. Pariul lui Pascal esueaza la fiecare pas pentru ca porneste de la premize nedovedite. Asa ca , iata ce trebuie sa faci, ca sa fii sigura ca nu "pierzi totul" : www.youtube.com/user/EdwardCurrent#p/search/1/PqJpZOljjG8 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 23:42
Pe unde - dumnezeu sa ma ierte ,sa mai postez -sa fac si eu 5000 de postari !
|
|
|

i indeamna...
,sa mai postez -sa fac si eu 5000 de postari !