back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce se indeparteaza oamenii de dumnezeu?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 21:57

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-24 18:03:33
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-24 17:53:00
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-24 17:45:26Dorinele si daca esti tu prea slab, incat sa te ridici la nivelul credintei in suprematie?
raspunde la intrebari si lasa subiectivismul ! asa pot sa te intreb si eu pe tine daca te-ai gandit un moment ca esti atat de slaba si naiva incat sa crezi in ,,suprematie''. te rog sa fii atenta la intrebari.

da!! e cu dus si intors.itidau dreptate aici.insa eu sunt mai indreptatita sa te intreb asta, pentru ca religia e de mii de ani inca vie, pe cand ateii au aparut destul de tarziu

raspunsul la intrebareil dau in felul meu si nu din variante.daca se regasesc si varinatele in raspunsul meu, inseamna ca opiniile noastre coincid in anumite puncte.

Oamenii nu se indeparteaza neaparat de Dumnezeu, ci doar fac mult mai multe pacate.inclusiv tu crezi in Dumnezeu. ideea este ca acum avem mult mai multa putere de alegere decat altadata.ca deh... democrati.acum oamenii nu mai au chef sa munceasca, vor de la Dumnezeu .sa le dea Dumnezeu, ca daca nu le da inseamna ca nu exista. in mare majoritate, cei care se dau atei sunt doar suparati pe Dumnezeu din motive tampite.sau din cauza educatiei.
insa, surpriza, cu totii credem in Dumnezeu.ateii nu fac decat sa renege, dar crezut cred si ei.lumea nu se indeparteaza de Dumnezeu, ci doar suntem mai pacatosi

Nu vreau sa intru prea mult in acesta discutie .
Dar omul nu s-a departat niciodata de D-zeu(scriu cu majuscula chiar daca nu cred in asa ceva) din simplu motiv ca nu a fost niciodata aproape. Nu avea cum.
Iar ateismul a aparut in acelasi timp cu credinta(cu religia) nu mai tarziu. Tocmai asta a stat la baza dezvoltarii religiei si a aparitiei atator culte religioase , e vorva de legea contrariilor si de legea negarii negatiei. Asta duce intodeuna la dezvoltare.
Daca n-ar fi fost ateii n-ar fi fost nici credinciosii. Si reciproca e valabila !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 22:06

"Nu vreau sa intru prea mult in acesta discutie .
Dar omul nu s-a departat niciodata de D-zeu(scriu cu majuscula chiar daca nu cred in asa ceva) din simplu motiv ca nu a fost niciodata aproape. Nu avea cum.
Iar ateismul a aparut in acelasi timp cu credinta(cu religia) nu mai tarziu. Tocmai asta a stat la baza dezvoltarii religiei si a aparitiei atator culte religioase , e vorva de legea contrariilor si de legea negarii negatiei. Asta duce intodeuna la dezvoltare.
Daca n-ar fi fost ateii n-ar fi fost nici credinciosii. Si reciproca e valabila ! "

dreptate ai

gabita_5_

10 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 01:21

Hm, pai oameni nu-L pot gasi pe DUMNEZEU din aceleasi motive pe care hotii nu-i pot gasi pe politisti.
E simplu de tot.

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2009, ora 01:35

Oamenii nu se indeparteaza de Dumnezeu ( adica de Creator, de Divinitate ) pentru ca nu au cum. Creatorul e omniprezent, nu??? Oamenii se indeparteaza de religie pt. ca constientizeaza ca a fost creata de om si nu poate sta in picioare prea mult timp.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 01:41

De la: dagaio, la data 2009-08-06 01:35:09

Oamenii nu se indeparteaza de Dumnezeu ( adica de Creator, de Divinitate ) pentru ca nu au cum. Creatorul e omniprezent, nu??? Oamenii se indeparteaza de religie pt. ca constientizeaza ca a fost creata de om si nu poate sta in picioare prea mult timp.

..la buna revenire Dagaio !..vad ca ti-ai incarcat acu. la 380V. tine-o tot asa !...

...bastinasii 9 a.m. te nu chiar toti, ...asaaaaa , sa nu-ti creasca cornite.

..ce muzica mai asculti ?!...care-i hit-ul veriii pt. tine ?...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2009, ora 01:51

Stati linistiti, nu va mai framintati. Ca Dumnezeu apare, la sfirsitul si inceputul unei mari etape in viata. Si bineinteles la sfirsitul vietii sub forma de revelatii. Nu se poate trai precum calugarii. De aceea s-a si infiintat modul acela de viata. Apropierea de Dumnezeu nu se poate face avind preocupari normale. E ca si cum ai vrea sa scrii poezii cind prelucrezi la o masina un obiect. In acelasi timp.
Cei care tot dau exemple cit de nenorociti si pacatosi sintem sa dea ei intii exemple sa ii urmeze si "pacatosii". Sa ne dea exemple cind esti la munca , la spalat vase la schimbatul copilului, cum sa te apropii de Dumnezeu. Eu unul as vrea sa iau lectii. Dar sa nu fiu injurat numai fiindca exist.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 01:52

Multumesc de primire, draga mytcor!!

M-am mutat in S.U.A. si hitul verii se refera la job. E greu, dar nu imposibil.

Tu ce mai faci?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 01:57

De la: dagaio, la data 2009-08-06 01:52:03

Multumesc de primire, draga mytcor!!

M-am mutat in S.U.A. si hitul verii se refera la job. E greu, dar nu imposibil.

Tu ce mai faci?

...vai Tooooo te-ai americanizat, sa-ti fie de bine !...

...sunt bine !...

...sper sa nu te-apuci sa le canti americanilor Macarale si Hei rup, ca te expulzeaza aia d-acolo !...

numai bine si sper sa ne onorezi in continuare cu prezenta !...la primul salar, soarbe o ceva si-n cinstea noastra !... 'au mai bine toarna putin pe jos, sa fie pt. sufletele celor pierduti !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:04

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 01:51:08Stati linistiti, nu va mai framintati. Ca Dumnezeu apare, la sfirsitul si inceputul unei mari etape in viata. Si bineinteles la sfirsitul vietii sub forma de revelatii. Nu se poate trai precum calugarii. De aceea s-a si infiintat modul acela de viata. Apropierea de Dumnezeu nu se poate face avind preocupari normale. E ca si cum ai vrea sa scrii poezii cind prelucrezi la o masina un obiect. In acelasi timp.
Cei care tot dau exemple cit de nenorociti si pacatosi sintem sa dea ei intii exemple sa ii urmeze si "pacatosii". Sa ne dea exemple cind esti la munca , la spalat vase la schimbatul copilului, cum sa te apropii de Dumnezeu. Eu unul as vrea sa iau lectii. Dar sa nu fiu injurat numai fiindca exist.

...adaaaaanc mon cher, adanc !...combati nu gluma, mai abitir ca la pash'opt !...apropos, monolitii nu-s de gasit , ce ne facem ?!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:09

ce ai facut cu ei. Eu i-am vazut ultima oara acolo. Si tot acele dungi perfect paralele le au. I-ai ascuns.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:17

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:09:01ce ai facut cu ei. Eu i-am vazut ultima oara acolo. Si tot acele dungi perfect paralele le au. I-ai ascuns.

...n-am ascuns nimic, ti-am postat o imagine in timp real si fara greseli !..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:18

De la: mytcor, la data 2009-08-06 02:17:41
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:09:01ce ai facut cu ei. Eu i-am vazut ultima oara acolo. Si tot acele dungi perfect paralele le au. I-ai ascuns.

...n-am ascuns nimic, ti-am postat o imagine in timp real si fara greseli !..

Ne, apare pe toate imaginile. Are 80 Km.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:41

De la: gabita_5_, la data 2009-08-06 01:21:48

Hm, pai oameni nu-L pot gasi pe DUMNEZEU din aceleasi motive pe care hotii nu-i pot gasi pe politisti.
E simplu de tot.

@gabita esti TAARREEE!!!!!!!
Nu exista explicatie mai simpla !!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 02:47

E simplu de tot.

Si din acelasi motiv Isus ii ajuta pe cei cu astfel de probleme, iar satana baga frica in oameni sa nu cumva sa greseasca....si greseau si gresesc mai departe...de frica sa nu greseasca.....

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 6 August 2009, ora 12:13

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 17:12:42Biserica sta in popi ... credinta crestina sta in Dumnezeu sau ar trebui sa stea !

Credinta e o traire la nivel psihic, la limita dintre subconstient si constient. Nimeni nu poate contesta ce traieste un om "in interior"; aceste trairi sunt intime, inviolabile si incontestabile.
Acatistele nu pot substitui, nici intari acest sentiment profund al credintei. Dumnezeu nu poate fi mituit : vezi, azi, contra unui serviciu ti-am dat niste bani la biserica X.
Dar preotii sunt oameni. Cu nevoi, dorinte, interese. Sunt preoti (marea majoritate) pentru ca au studiile necesare, nu cine stie ce vocatie sau chemare. Si aici e greseala Bisericii; ar trebui facuta o selectie mai atenta a "personalului"; preotii ar trebui sa inspire respect si incredere, nici sa nu intre in discutie coruperea unui preot (financiara, sexuala, etc). Dar ... niciun sistem nu e perfect.....

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 13:57

De la: symy1, la data 2009-07-25 18:12:18 Oare de ce BIBLIA,a rezistat 2000 de ani???Daca nu era reala,si faptele scrise nu ar fi avut loc ,disparea demult.Pe multi copii din generatia de azi ai intrebi de Capra cu trei iezi....zambesc si atat...A DISPARUT POVESTEA.....!!!!!Inca ceva...Dumnezeu nu sta pe-o cruce,sau altar,carte....TREBUIE SA FIE IN INIMA TA...VESNIC.!!!Iar Dumnezeu este ca CURENTUL....NU-L VEZI.....AL SIMTI...!!!!!

Sint Symy de acord cu tine,dar mai exista o problema din cauza careia se indeparteaza oamenii de Dumnezeu.......ACEEA A PACATULUI.
Pacatul apasa in sufletul nostru atit de greu incit ne face sa credem in imposibilitatea iertarii...si atunci ne departam de Dumnezeu
Apoi,cealalta varianta,e cea a "intermediarilor" interpusi intre Dumnezeu si om,a acelora care au schimbat infatisarea unui Dumnezeu IUBITOR cu a unor icoane,chipuri,datini,obiceiuri....etc
Ultima...din cauza necunoasteri Dumnezeului ADEVARAT.
Intrebarile pe care le-ai pus dezvolta un dublu sens al raspunsurilor

Maranatha
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 22:41

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-24 17:00:47am sa deschid acest subiect pe langa multe alte topicuri religioase, in speranta ca vom gasi fiecare o explicatie acestei intrebari, binenteles argumentata. sa incepem cu doua intrebari dupa care vreau sa ne ghidam pe topic.
prima intrebare: de ce nu il mai vor oamenii in viata lor pe Dumnezeu?
aveti patru variante de raspuns:
-pentru ca nu au timp pentru asta,sunt ocupatii cu producerea banilor;
-pentru ca nu exista;
-pentru ca stiinta le-a raspuns la intrebarii;
-pentru ca totul a aparut din "nimic";
cea de-a doua intrebare: cum pot oamenii sa se multumeasca cu o viata "temporara" ?
aveti tot patru variante de raspuns:
-pentru ca nu au destule informatii;
-pentru ca doar asta este;
-pentru ca doar "cei alesi" aleg "mantuirea" ;
-pentru ca nu au timp sa se gandeasca si la atceva.
personal, desi unii dintre voi ma cunosc si imi cunosc opiniile, am sa-mi exprim primul punctul de vedere.
atata timp cat NIMIC nu poate fi dovedit de ar crede lumea?
motivul pentru care lumea se indeparteaza de "Dumnezeu" este pentrut ca lumea se indeparteaza de minciuna si ... GANDESTE. nu exista nici un motiv logic al credintei si nu a existat niciodata. pe langa cele spuse, religia inseamna si manipulare cu un singur scop: CONTROLUL.

Oamenii nu cred ca sau indepartat de Dumnezeu -nu mai mult ca acum 2000 de ani (ca sa avem un reper)-cineva spunea ca ateii au aparut relativ recent ,eu zic ,ca atei erau si cei care au ales ,la solicitarea lui Irod sa-l salveze pe Barabas, si nu pe Isus ...Eu cred ca invers este cineva, spunea ca Dorinel nu se ridica la nivelul credintei in suprematie ,eu personal cred ca se invers cel putin cu mine a fost cam asa ,am crezut ca orice om botezat si crescut, educat ,mers la biserica ,invatat rugaciuni -asta pana prin liceu -pot sa spun ca nu adormeam in nicio seara fara sa spun rugaciunea ,simteam la examene parca o putere care ma sustinea ,am reusit la toate examenele mele ,in facultate a trebuit sa citesc invat carti de istorie care nu aveau nicio tangenta cu religia ,am citit mai departe carti de istoria lumii ,dupa aia despre egipt .mesopotamieni ,sumerieni ..eu nu am cautat sa compar ce am citit in Biblie cu date istorice din alte surse ...cred ca schimbarea s-a produs cand eram in biserica si nu o dat de multe ori, in multe biserici ...preoti care citesc grabit de nu intelegi ce spun -ca pe-o rutina /oblgatie ,oameni care se inchina mecanic si rostesc tot asa niste vorbe in fata unor tablouri pictate ,si am gandit ca toate astea trebuie sa fie pt oameni care se declara multumiti si satisfacuti in relatia asta ...Totul este atat de depasit(dupa mine )tot balciul asta cu preot imbracat ca un imparat cu tot cu coroana cu pereti pictati ca pentru primitivi ...
Eu corect nu l-as reprezenta in niciun fel pe Dumnezeu -asta este cred adevarata forma de respect ,daca nu are inceput si sfarsit si nu este predictibil si este omniscient omnipotent ..ce inseamna toata panarama asta cu cumparat acatiste (ortodocsi ) indulgente (catolici )ars betisoare adus ofrande ca in zorii omenirii -cu sacrificiile de tot felul , cu pacatul originar cu rai si iad ....Ar fi simplu daca oamenii s-ar abtine sa faca rau celorlalti ...eu cred ca sunt trufasi cei care cred ca l-au inteles pe Dumnezeu .Eu personal in forma mea proprie de credinta,m-am simtit ,,ajutata ,,in momente de cumpana asa ca eu mi-am gasit calea si cred ca este mai sincera relatia asta cu o forma de ...-sa spunem entitate superioara (eu tot Dumnezeu ii spun) fara sa respect niciun un ritual cunoscut ...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 01:27

De la: alehin, la data 2009-08-11 22:41:58
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-24 17:00:47am sa deschid acest subiect pe langa multe alte topicuri religioase, in speranta ca vom gasi fiecare o explicatie acestei intrebari, binenteles argumentata. sa incepem cu doua intrebari dupa care vreau sa ne ghidam pe topic.
prima intrebare: de ce nu il mai vor oamenii in viata lor pe Dumnezeu?
aveti patru variante de raspuns:
-pentru ca nu au timp pentru asta,sunt ocupatii cu producerea banilor;
-pentru ca nu exista;
-pentru ca stiinta le-a raspuns la intrebarii;
-pentru ca totul a aparut din "nimic";
cea de-a doua intrebare: cum pot oamenii sa se multumeasca cu o viata "temporara" ?
aveti tot patru variante de raspuns:
-pentru ca nu au destule informatii;
-pentru ca doar asta este;
-pentru ca doar "cei alesi" aleg "mantuirea" ;
-pentru ca nu au timp sa se gandeasca si la atceva.
personal, desi unii dintre voi ma cunosc si imi cunosc opiniile, am sa-mi exprim primul punctul de vedere.
atata timp cat NIMIC nu poate fi dovedit de ar crede lumea?
motivul pentru care lumea se indeparteaza de "Dumnezeu" este pentrut ca lumea se indeparteaza de minciuna si ... GANDESTE. nu exista nici un motiv logic al credintei si nu a existat niciodata. pe langa cele spuse, religia inseamna si manipulare cu un singur scop: CONTROLUL.

Oamenii nu cred ca sau indepartat de Dumnezeu -nu mai mult ca acum 2000 de ani (ca sa avem un reper)-cineva spunea ca ateii au aparut relativ recent ,eu zic ,ca atei erau si cei care au ales ,la solicitarea lui Irod sa-l salveze pe Barabas, si nu pe Isus ...Eu cred ca invers este cineva, spunea ca Dorinel nu se ridica la nivelul credintei in suprematie ,eu personal cred ca se invers cel putin cu mine a fost cam asa ,am crezut ca orice om botezat si crescut, educat ,mers la biserica ,invatat rugaciuni -asta pana prin liceu -pot sa spun ca nu adormeam in nicio seara fara sa spun rugaciunea ,simteam la examene parca o putere care ma sustinea ,am reusit la toate examenele mele ,in facultate a trebuit sa citesc invat carti de istorie care nu aveau nicio tangenta cu religia ,am citit mai departe carti de istoria lumii ,dupa aia despre egipt .mesopotamieni ,sumerieni ..eu nu am cautat sa compar ce am citit in Biblie cu date istorice din alte surse ...cred ca schimbarea s-a produs cand eram in biserica si nu o dat de multe ori, in multe biserici ...preoti care citesc grabit de nu intelegi ce spun -ca pe-o rutina /oblgatie ,oameni care se inchina mecanic si rostesc tot asa niste vorbe in fata unor tablouri pictate ,si am gandit ca toate astea trebuie sa fie pt oameni care se declara multumiti si satisfacuti in relatia asta ...Totul este atat de depasit(dupa mine )tot balciul asta cu preot imbracat ca un imparat cu tot cu coroana cu pereti pictati ca pentru primitivi ...
Eu corect nu l-as reprezenta in niciun fel pe Dumnezeu -asta este cred adevarata forma de respect ,daca nu are inceput si sfarsit si nu este predictibil si este omniscient omnipotent ..ce inseamna toata panarama asta cu cumparat acatiste (ortodocsi ) indulgente (catolici )ars betisoare adus ofrande ca in zorii omenirii -cu sacrificiile de tot felul , cu pacatul originar cu rai si iad ....Ar fi simplu daca oamenii s-ar abtine sa faca rau celorlalti ...eu cred ca sunt trufasi cei care cred ca l-au inteles pe Dumnezeu .Eu personal in forma mea proprie de credinta,m-am simtit ,,ajutata ,,in momente de cumpana asa ca eu mi-am gasit calea si cred ca este mai sincera relatia asta cu o forma de ...-sa spunem entitate superioara (eu tot Dumnezeu ii spun) fara sa respect niciun un ritual cunoscut ...

Era un om ilustru, nu mai stiu cine, care a zis, in esentza cam asta: Cu cat invat mai mult, cu atat realizez ca nu stiu nimic. Tu inca nu ai ajuns la faza asta......Pt ca sunt 3 faze.

gabita_8

4 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 01:30

De la: Bi_anca, la data 2009-08-06 02:41:08

E simplu de tot.

@gabita esti TAARREEE!!!!!!!
Nu exista explicatie mai simpla !!

Oamenii fug de Dumnezeu dar totusi interesant e ca El este prezent langa noi oricand si oriunde ...nu exista loc pe acest pamant sa poti fugi de Dumnezeu.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 11:15

De la: tisor, la data 2009-08-11 13:57:55
De la: symy1, la data 2009-07-25 18:12:18 Oare de ce BIBLIA,a rezistat 2000 de ani???Daca nu era reala,si faptele scrise nu ar fi avut loc ,disparea demult.Pe multi copii din generatia de azi ai intrebi de Capra cu trei iezi....zambesc si atat...A DISPARUT POVESTEA.....!!!!!Inca ceva...Dumnezeu nu sta pe-o cruce,sau altar,carte....TREBUIE SA FIE IN INIMA TA...VESNIC.!!!Iar Dumnezeu este ca CURENTUL....NU-L VEZI.....AL SIMTI...!!!!!

Sint Symy de acord cu tine,dar mai exista o problema din cauza careia se indeparteaza oamenii de Dumnezeu.......ACEEA A PACATULUI.
Pacatul apasa in sufletul nostru atit de greu incit ne face sa credem in imposibilitatea iertarii...si atunci ne departam de Dumnezeu
Apoi,cealalta varianta,e cea a "intermediarilor" interpusi intre Dumnezeu si om,a acelora care au schimbat infatisarea unui Dumnezeu IUBITOR cu a unor icoane,chipuri,datini,obiceiuri....etc
Ultima...din cauza necunoasteri Dumnezeului ADEVARAT.
Intrebarile pe care le-ai pus dezvolta un dublu sens al raspunsurilor

Maranatha
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:30

Oamenii nu se indeparteaza de dumnezeu..cresc..si se coc...

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 15:43

De ce se departeaza oamenii de DUMNEZEU?!?!?
Pentru ca noi oamenii sintem gentili, am lasat un culoar pentru trecerea farfuriilor zburatoare cu mariile sale, verzii, cenusii, cu cap de mort, pe care NASA i-a tinut in incubator pina acuma, deoarece atita le-a trebuit pentru a se adapta conditiilor atmosferice pamintene. De acum fiecare va avea extraterestul sau, cu care v-a incheia un contract de parteneriat in orice domeniu vor vrea partile....sau numai o parte...sau...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:46

De la: 9am064173, la data 2009-08-12 15:43:42De ce se departeaza oamenii de DUMNEZEU?!?!?
Pentru ca noi oamenii sintem gentili, am lasat un culoar pentru trecerea farfuriilor zburatoare cu mariile sale, verzii, cenusii, cu cap de mort, pe care NASA i-a tinut in incubator pina acuma, deoarece atita le-a trebuit pentru a se adapta conditiilor atmosferice pamintene. De acum fiecare va avea extraterestul sau, cu care v-a incheia un contract de parteneriat in orice domeniu vor vrea partile....sau numai o parte...sau...
hehe, macar sa intram in colaborare cu alte fiinte. Ca ne trec urgent gargaunii evului mediu din cap. Dar tare imi e ca ne mai lasa sa fierbem in suc propriu.

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 15:53

De la: nastasemihail, la data 2009-08-12 15:46:47
De la: 9am064173, la data 2009-08-12 15:43:42De ce se departeaza oamenii de DUMNEZEU?!?!?
hehe, macar sa intram in colaborare cu alte fiinte. Ca ne trec urgent gargaunii evului mediu din cap. Dar tare imi e ca ne mai lasa sa fierbem in suc propriu.

si asta o fi de bine sau de rau?!?!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 17:58

De la: nastasemihail, la data 2009-08-12 15:30:12Oamenii nu se indeparteaza de dumnezeu..cresc..si se coc...

...se coc precum fructele -ii culege cineva ,sau precum furunculele -ii stoarce cineva....?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 18:15

Oamenii se indeparteaza de Dumnezeu deoarece daca s-ar apropia de el si-ar da seama in sfarsit ca NU exista ! Biblia a fost conceputa de un bolnav psihic pe nume Moise care spre ghinionul unora era si prost.
Povestile lui Creanga sunt mai interesante iar crimele lui Hitler si Stalin sunt simple jocuri pe langa creierul bolnav al dumnezeului din vechiul testament care le poruncea evreilor sa atace o anumita cetate si sa omoare tot ce era viu adica toti oamenii si toate animalele . A fi crestin sau a face parte dintr-o biserica crestina este egal cu a fi criminal sau complice la crima.Biserica crestina este vinovata de crime impotriva umanitatii si ar trebui sa fie interzisa -este insa tolerata deoarece este folositoare -prin intermediul ei cei multi si prosti sunt tinuti in frau -ei nu au informatii si sunt usor de manipulat -le-a fost inoculata FRICA de dumnezeu ,in copilarie ,asa ca in prezent traiesc in frica si ignoranta .

gabita_1

10 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 18:20

De la: karpov, la data 2009-08-12 18:15:16Oamenii se indeparteaza de Dumnezeu deoarece daca s-ar apropia de el si-ar da seama in sfarsit ca NU exista ! Biblia a fost conceputa de un bolnav psihic pe nume Moise care spre ghinionul unora era si prost.
Povestile lui Creanga sunt mai interesante iar crimele lui Hitler si Stalin sunt simple jocuri pe langa creierul bolnav al dumnezeului din vechiul testament care le poruncea evreilor sa atace o anumita cetate si sa omoare tot ce era viu adica toti oamenii si toate animalele . A fi crestin sau a face parte dintr-o biserica crestina este egal cu a fi criminal sau complice la crima.Biserica crestina este vinovata de crime impotriva umanitatii si ar trebui sa fie interzisa -este insa tolerata deoarece este folositoare -prin intermediul ei cei multi si prosti sunt tinuti in frau -ei nu au informatii si sunt usor de manipulat -le-a fost inoculata FRICA de dumnezeu ,in copilarie ,asa ca in prezent traiesc in frica si ignoranta .

Mda, atat te duce capul...poate daca ai incerca sa gandesti mai profund ti-ar exploda creierul.

matete

8 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 18:22

... mare sansa are omenirea ca are parte de intelepciunea ta, stimabile Karpov ... numai ca, asa cum am mai spus, fiecare va trebui sa de-a socoteala pentru fiecare gand, vorba sau fapta, iar pe tine, atoatestiutorul, nu te vad bine cand va trebui sa recunosti ca te-ai inselat ... de fapt, negarea este exact ceea ce e nevoie pentru a duce in nestiinta pe cineva ... provoaca-l pe DUMNEZEU la scena deschisa, dar fii gata sa iti asumi consecintele, si apoi cauta-ma sa-mi spui ca m-am inselat ... si eu am crezut odata ca sunt viteaz, dar ...

matete

8 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 18:24

... gabita, nu fi rea cu Karpov ... da-i o sansa, pentru ca toti am avut-o la randul nostru!!!

gabita_1

10 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 18:35

De la: matete, la data 2009-08-12 18:22:07... mare sansa are omenirea ca are parte de intelepciunea ta, stimabile Karpov ... numai ca, asa cum am mai spus, fiecare va trebui sa de-a socoteala pentru fiecare gand, vorba sau fapta, iar pe tine, atoatestiutorul, nu te vad bine cand va trebui sa recunosti ca te-ai inselat ... de fapt, negarea este exact ceea ce e nevoie pentru a duce in nestiinta pe cineva ... provoaca-l pe DUMNEZEU la scena deschisa, dar fii gata sa iti asumi consecintele, si apoi cauta-ma sa-mi spui ca m-am inselat ... si eu am crezut odata ca sunt viteaz, dar ...

bravo ai dreptate.,bine ai zis .

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce se indeparteaza oamenii de Dumnezeu?
Mergi la: