Info
x
Ce mai fura romanii?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 21 Iulie 2011, ora 09:07
De la: Silver9AM, la data 2011-07-20 22:42:08De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 10:15:16De la: Ingrid, la data 2011-07-20 10:08:43Ma dezamagesti Vanea...cum naiba sa lasi 1200 de euri in rucsacel? si actele.. Silvere,eu sunt bucuros ca am scapat nefurat, dar nu sunt deloc bucuros de modul cum am actionat. Puteam sa chem politia si sa ii retin pana vin aia dar...asta doar teoretic vorbind .Practic, nu aveam cum sa demonstrez ca nu s-a deschis singur fermoarul de la rucsac ,ca omul nu s-a dezechilibrat cu adevarat si ca nu "s-a sprijinit" intamplator de borseta mea .Ma mai pomeneam naibii si ca ma acuza politia din Barcelona de sechestrare de persoane sau de o chestie asemanatoare. Sincer,habar nu am de fapt cum ar trebui procedat in astfel de cazuri! Pe vremea lui Ceausescu stiu ce pateau hotii prinsi pe autobuze,mancau bataie de la cei mai solizi calatori si gata .Acum insa, lucrurile sunt ceva mai delicate si dracu' stie ce ar trebui facut .La ce am facut eu stiu clar urmarea...Baietii vor lua urmatorul autobuz de la aeroport si isi vor vedea linistiti de treaba. PS:Un prieten mi-a dat sfatul sa scriu un email politiei din Barcelona si sa le explic ce s-a intamplat (numarul autobuzului ,semnalmentele hotilor ,ora etc).Pare o varianta cat de cat buna ca sa spui CA AI INCERCAT SA FACI CEVA , dar... ma indoiesc ca in final va folosi .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2011, ora 09:56
Romanii fura pentru ca li se permite !
Si fura, asa cum spunea Gogol, fiecare dupa rangul lui ! De la cel mai simplu, care fura suruburi, scanduri, faianta, cabluri ... orice, pana la guvernanti care fura taxele si impozitele ... Nu numai romanii fura ... Peste tot in lume exista aceasta tendinta. La toate natiile. De la facerea lumii. Numai ca la unele natii se iau masuri impotriva hotilor. Interesant mi se pare faptul ca dintre romani, cam 85% dintre ei se dau credinciosi ortodocsi ... Daca te pune dracu' sa marai impotriva credintei crestine, s-o critici sau sa te declari ateu, ti-ai dat foc la valiza cu domnii credinciosi ... Numai ca uita de prin alea 10 porunci, cam 9 dintre ele in fiecare moment. Si argumenteaza ca una e credinta si alta e viata de fiecare zi, practica, cum ar veni. Adica, la biserica dam ochii peste cap si ne inchinam cu patru maini patrunsi de spiritul religios si de invataturile lui Isus si, cum iesim afara, cu ochii dupa furat, dupa muierea altuia, pusi pe mintit, scandal cu vecinul, ... si alte d-astea "lumesti"... Pana si popii le fura banii enoriasilor .... Primarii le fura banii (prin firme de balasoare si gondole ....) alegatorilor iar acestia nu par deloc deranjati, ii voteaza si data viitoare ... Politicienii, e criza sau nu, devin tot mai bogati, alegatorii mai saraci si totusi sunt realesi ... Toti se vaita ca se fura, din ce in ce mai putini se gandesc daca mai are sens sa ramana cinstiti. Vorba aceea, eu as ramane cinstit, dar cu ce ma aleg din povestea asta ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2011, ora 10:39
De la: dcmauto, la data 2009-07-16 17:26:50De la: Ic3, la data 2009-07-16 16:34:31OK.De acord cu tine pana aici. In continuare...eu as fura o... Pasarica.. Eu am un cuib de cucuvele in cosul de la soba din bucatarie. Din cauza lor nici nu am mai facut focul asta iarna. Daca iti surade, ti le dau pe toate si apoi vii aici si te lauzi ca ai furat mai multe "pasarici"!
Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2011, ora 05:44
De la: Silviu, la data 2011-07-21 09:56:53Romanii fura pentru ca li se permite ! Mie nu mi se permite. Am un inger pazitor dat dracului. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2011, ora 21:22
De la: _galina_, la data 2011-07-21 10:39:33De la: dcmauto, la data 2009-07-16 17:26:50De la: Ic3, la data 2009-07-16 16:34:31OK.De acord cu tine pana aici. In continuare...eu as fura o... Pasarica.. daca i le dai nu se mai cheama ca le-a furat Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 9 August 2011, ora 00:55
Mie , o romancutza , mi-a furat inima !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 14:13
Ce sa se mai fure?...bate vantul prin buzunare, prin conturi. Pana si meseria de hot a devenit munca grea.
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|

.MAI MULT,AM BAAT BORSETA IN RUCSAC CHIAR IN STATIE, DECI PROBABIL BAIETII VAZUSERA .
mi-a furat inima !