back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce mai fura romanii?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 08:27

Romanii fura

O fi ceva genetic?..O fi vreo trasatura mostenita de la stramosii nostri?..Sau am preluat aceste apucaturi de la turcii care ne-au cotropit pe vremea lu Mihai Viteazu..Faza e ca se fura pe rupte..

Stiri haioase de ultima ora.

In judetele Valcea Cluj Arad si Timis.au loc descinderi in forta.Ofiteri DIICOT,forte ale jandarmerie,politiei si altele...Stiti ce cauta fratilor..? Hoti de buldozere si macarale

Stau si ma intreb...Cine a ajutat la introducerea lor in tara?..Pentru ca..Culmea..Sunt furate din strainatate.. Romania frate...

Naivitatea ce ma domina ..imi obtureaza gandirea..Ori...Acesta nu este cumva an electoral?
Jocul desantat al politicienilor de la putere..Mizerii servite credulitatii tampitilor de romani de autoritati.Ce vor sa dovedeasca cu asta.?.Operatiuni de asemenea amploare au loc numai in anii in care alegerile se apropie..Ca un prolog al minciunilor ce urmeaza sa fie servite tampitilor...care inghit in continuare infectia asta de justitie..

Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:34

In rest...nimeni nu mai fura nimic?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:57

De la: Ic3, la data 2009-07-16 16:34:31
ba da,uite eu de exemplu fur identitatile tuturor celor de pe forum,au inceput sa apara din ce in ce mai multe voci care ma acuza ca detin secretul clonarii si nu vreau sa-l impart cu ei

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 17:26

OK.De acord cu tine pana aici. In continuare...eu as fura o... Pasarica..

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:50

De la: dcmauto, la data 2009-07-16 17:26:50
OK.De acord cu tine pana aici. In continuare...eu as fura o... Pasarica..

Cine te tine bre...?
Dai bice...Poate intri si tu in randul oamenilor

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 18:52

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-16 16:57:57
ba da,uite eu de exemplu fur identitatile tuturor celor de pe forum,au inceput sa apara din ce in ce mai multe voci care ma acuza ca detin secretul clonarii si nu vreau sa-l impart cu ei

Daca afli ceva anuntama repede...!
Vreau sa o clonez pe soacramea

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:02

De la: Ic3, la data 2009-07-16 08:27:22
Romanii fura

O fi ceva genetic?..O fi vreo trasatura mostenita de la stramosii nostri?..Sau am preluat aceste apucaturi de la turcii care ne-au cotropit pe vremea lu Mihai Viteazu..Faza e ca se fura pe rupte..

Stiri haioase de ultima ora.
In judetele Valcea Cluj Arad si Timis.au loc descinderi in forta.Ofiteri DIICOT,forte ale jandarmerie,politiei si altele...Stiti ce cauta fratilor..? Hoti de buldozere si macarale
Stau si ma intreb...Cine a ajutat la introducerea lor in tara?..Pentru ca..Culmea..Sunt furate din strainatate.. Romania frate...

Naivitatea ce ma domina ..imi obtureaza gandirea..Ori...Acesta nu este cumva an electoral?
Jocul desantat al politicienilor de la putere..Mizerii servite credulitatii tampitilor de romani de autoritati.Ce vor sa dovedeasca cu asta.?.Operatiuni de asemenea amploare au loc numai in anii in care alegerile se apropie..Ca un prolog al minciunilor ce urmeaza sa fie servite tampitilor...care inghit in continuare infectia asta de justitie..
Da mah,furam pe rupte,dar macar,o facem cu DEMNITATE,nu ca bozgorii sau tiganii...

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 23:54

As fura si eu ceva....Daca e cineva curios..sa intrebe..!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 21:33

Focoase de rachete

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

211 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 23:30

De la: Ingrid, la data 2011-07-17 21:33:55Focoase de rachete

Cum se dã rating? (steluþã)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 05:14

Nevestele altora.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 07:09

De la: Ic3, la data 2009-07-16 23:54:06As fura si eu ceva....Daca e cineva curios..sa intrebe..!

Zi!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 07:10

De la: nastasemihail, la data 2011-07-18 05:14:40Nevestele altora.

Miresele

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 18:31

De la: Ingrid, la data 2011-07-18 07:10:11

Miresele

Da. asta e deja traditie la nuntile romanilor

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 22:24

Miresele

Nevestele. Dupa inselatorie, nu mai e drum de intors.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 00:36

De la: nastasemihail, la data 2011-07-18 22:24:46

Miresele

Nevestele. Dupa inselatorie, nu mai e drum de intors.

Mda, drumul e numai pentru fugit...fugi Forrest, fugi!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 21:49

Au gasit focoasele. pot fi folosite acum...pasnic.....Nu la ce vroiau aia, sa le strtice. Mama lor de hoti.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 04:39

De la: nastasemihail, la data 2011-07-19 21:49:27Au gasit focoasele. pot fi folosite acum...pasnic.....Nu la ce vroiau aia, sa le strtice. Mama lor de hoti.

A, le-au gasit?! eh, nici hotii nu mai sunt ca altadata....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 09:08

pe vremuri romanii fura cinstiti.... acum s-au "desteptat".....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 09:54

Ce sa mai fure,fura si ei tot ce pot....Din pacate insa pentru ei si din fericire pentru noi ,si furatul este facut destul de prost ,neprofesionist si necalitativ.

Sa luam ca exemplu vizita mea in Barcelona....

De la aeroport am luat autobuzul catre Piata Espania.M-am dus cu doua bagaje mari si un rucsacel mic in spate, catre mijlocul autobuzului .Trei indivizi (nu erau tigani si vorbeau catalana intre ei ) stateau pe langa mine,imi zambeau amabil si tineau de bagajele mele care fiind pe roti,aveau tendinta fireasca de a se deplasa.Niste oameni draguti,chiar ma gandeam ce serviabili sunt catalanii astia din Barcelona .;).

La un moment dat, soferul a pus o frana care in principiu nu dezechilibra pe nimeni ,dar pe astia trei i-a facut chipurile pur si simplu sa "zboare" prin autobuz si sa se opreasca cu mana ...da,exact in rucsacul din spatele meu .Normal ca manevra cu "dezechilibrarea" este ieftina ,penibila, iar baietii nu erau prea indemanatici. Probabil vor intra curand intr-o puscarie catalana sau romaneasca...Mai mult ,la o frana oamenii "zboara" intr-o directie comuna, dar astia "zburau" toti din directii diferite doar catre mine, de parca erau din metal iar eu mancasem magneti .Ca urmare mi-am dat imediat seama ce vor sa faca,m-am prefacut si eu ca ma dezechilibrez, si l-am impins pe cel care era cu mana in rucsac asa de tare incat cred ca are ceva vanatai de la izbitura (de data asta reala) cu bara din autobuz. Deh,sa vada si el cum este cand te dezechilibrezi si "zbori" chiar pe bune ! I-a scapat din mana borseta mea luata din ruscac (in care aveam actele si 1200Euro),am luat borseta de jos si l-am privit fix in ochi 20 de secunde fara sa ii spun absolut nimic.Se vedea ca omul era speriat,nu stia cum voi actiona,isi dadea seama ca de fapt a fost prins,ca tot autobuzul se uita la noi,ca mai sunt cu un grup de 4 barbati mult mai solizi ca ei si deloc timizi ,a incercat sa gesticuleze ,a incercat sa zambeasca, iar la prima deschidere de usa a facut exact ce trebuia de fapt :a luat-o la goana impreuna cu ceilalti doi fara sa se mai uite in urma si inregistrand un mare insucces in "cariera" !

Pe "filmul" asta trebuie sa va explic ca o tiganca pe care o stiam din avion (i-am lasat un loc pentru puradel la geam) ,imi facea semne disperate si agitate in timpul calatoriei cu autobuzul.Cum nu intelegeam ce dracu' vrea si cum era destul de departe ,i-am dat "ignore" si m-am uitat "atent" in alta directie pe geam. Mi-a explicat cand am coborat amandoi in Piata Espania ,ca i-a auzit vorbind in romana si spunand ca "hai sa-l panacotam pe englezu' ala ".Baietii ma auzisera vorbind in engleza cu prietenii mei, si crezusera ca sunt "galusca" naiva englezeasca, pe care o pot ei fura cu astfel de manevre ieftine. Heh,unde este Costica Cimitir ca sa vada in ce hal a ajuns "arta" furatului pe autobuze(ca alte genuri de furat merg bine ) ,dupa 20 de ani de la Revolutie !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:01

De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 09:54:45Ce sa mai fure,fura si ei tot ce pot....Din pacate insa pentru ei si din fericire pentru noi ,si furatul este facut destul de prost ,neprofesionist si necalitativ.

De la aeroport am luat autobuzul catre Piata Espania.M-am dus cu doua bagaje mari si un rucsacel mic in spate, catre mijlocul autobuzului .Trei indivizi (nu erau tigani si vorbeau catalana intre ei ) stateau pe langa mine,imi zambeau amabil si tineau de bagajele mele care fiind pe roti,aveau tendinta fireasca de a se deplasa.Niste oameni draguti,chiar ma gandeam ce serviabili sunt catalanii astia din Barcelona .;).

La un moment dat, soferul a pus o frana care in principiu nu dezechilibra pe nimeni ,dar pe astia trei i-a facut chipurile pur si simplu sa "zboare" prin autobuz si sa se opreasca cu mana ...da,exact in rucsacul din spatele meu .Normal ca manevra cu "dezechilibrarea" este ieftina ,penibila, iar baietii nu erau prea indemanatici. Probabil vor intra curand intr-o puscarie catalana sau romaneasca...Mai mult ,la o frana oamenii "zboara" intr-o directie comuna, dar astia "zburau" toti din directii diferite doar catre mine, de parca erau din metal iar eu mancasem magneti .Ca urmare mi-am dat imediat seama ce vor sa faca,m-am prefacut si eu ca ma dezechilibrez, si l-am impins pe cel care era cu mana in rucsac asa de tare incat cred ca are ceva vanatai de la izbitura (de data asta reala) cu bara din autobuz. Deh,sa vada si el cum este cand te dezechilibrezi si "zbori" chiar pe bune ! I-a scapat din mana borseta mea luata din ruscac (in care aveam actele si 1200Euro),am luat borseta de jos si l-am privit fix in ochi 20 de secunde fara sa ii spun absolut nimic.Se vedea ca omul era speriat,nu stia cum voi actiona,isi dadea seama ca de fapt a fost prins,ca tot autobuzul se uita la noi,ca mai sunt cu un grup de 4 barbati mult mai solizi ca ei si deloc timizi ,a incercat sa gesticuleze ,a incercat sa zambeasca, iar la prima deschidere de usa a facut exact ce trebuia de fapt :a luat-o la goana impreuna cu ceilalti doi fara sa se mai uite in urma si inregistrand un mare insucces in "cariera" !

Pe "filmul" asta trebuie sa va explic ca o tiganca pe care o stiam din avion (i-am lasat un loc pentru puradel la geam) ,imi facea semne disperate si agitate in timpul calatoriei cu autobuzul.Cum nu intelegeam ce dracu' vrea si cum era destul de departe ,i-am dat "ignore" si m-am uitat "atent" in alta directie pe geam. Mi-a explicat cand am coborat amandoi in Piata Espania ,ca i-a auzit vorbind in romana si spunand ca "hai sa-l panacotam pe englezu' ala ".Baietii ma auzisera vorbind in engleza cu prietenii mei, si crezusera ca sunt "galusca" naiva englezeasca, pe care o pot ei fura cu astfel de manevre ieftine. Heh,unde este Costica Cimitir ca sa vada in ce hal a ajuns "arta" furatului pe autobuze(ca alte genuri de furat merg bine ) ,dupa 20 de ani de la Revolutie !

ce inseamna sa cunosti " obiceiurile popoarelor" !!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:08

Ma dezamagesti Vanea...cum naiba sa lasi 1200 de euri in rucsacel? si actele..

Noroc ca esti fentos..dar asta stiam

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:14

De la: daniela_iasi, la data 2011-07-20 10:01:05
De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 09:54:45Ce sa mai fure,fura si ei tot ce pot....Din pacate insa pentru ei si din fericire pentru noi ,si furatul este facut destul de prost ,neprofesionist si necalitativ.

ce inseamna sa cunosti " obiceiurile popoarelor" !!!

Pai daca "maestrul" Costica Cimitir a avut amabilitatea sa impartaseasca tuturor studentilor din camin arta furtului pe autobuz(pentru cate o cinzeaca ) ,normal ca oricat de "ametiti eram noi de carte" (expresia ii apartine ), intelesesem diversele variante si tehnici de furt .Domnia sa Cimitir,era un fel de academician in aceasta "stiinta" cu nenumarate succese si medalii ,din pacate toate doar la nivel national,vremurile nepermitand inca liber circulatie ,faima si recunoasterea internationala .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:15

De la: Ingrid, la data 2011-07-20 10:08:43Ma dezamagesti Vanea...cum naiba sa lasi 1200 de euri in rucsacel? si actele..

Uf,a fost PRIMA SI SINGURA DATA cand am facut aceasta greseala ... .MAI MULT,AM BAAT BORSETA IN RUCSAC CHIAR IN STATIE, DECI PROBABIL BAIETII VAZUSERA .

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:23

De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 10:15:16
De la: Ingrid, la data 2011-07-20 10:08:43Ma dezamagesti Vanea...cum naiba sa lasi 1200 de euri in rucsacel? si actele..

Uf,a fost PRIMA SI SINGURA DATA cand am facut aceasta greseala ... .MAI MULT,AM BAAT BORSETA IN RUCSAC CHIAR IN STATIE, DECI PROBABIL BAIETII VAZUSERA .

Oricum niste tampiti! sa nu vada ei ce fata de KGB-ist ai!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:32

De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 10:14:36
Pai daca "maestrul" Costica Cimitir a avut amabilitatea sa impartaseasca tuturor studentilor din camin arta furtului pe autobuz(pentru cate o cinzeaca ) ,normal ca oricat de "ametiti eram noi de carte" (expresia ii apartine ), intelesesem diversele variante si tehnici de furt .Domnia sa Cimitir,era un fel de academician in aceasta "stiinta" cu nenumarate succese si medalii ,din pacate toate doar la nivel national,vremurile nepermitand inca liber circulatie ,faima si recunoasterea internationala .

Mama ta stie ce-ai invatat tu la facultate?

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:36

facultate buna!!!
am vazut undeva, o doamna care terminase F.acultatea de U.tilaj T.ehnologic.... aia meserie, dom'le !!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 10:51

De la: daniela_iasi, la data 2011-07-20 10:36:57facultate buna!!!
am vazut undeva, o doamna care terminase F.acultatea de U.tilaj T.ehnologic.... aia meserie, dom'le !!!

In tinerete ii trimeteam sotului pachete. Pe mandat specificam intotdeauna T.I.F.M. Odata functionara a intrebat ce-i aia..Trustul Industrial de Feroase Moderne..am bombanit eu cat mai indescifrabil...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 16:19

De la: Ingrid, la data 2011-07-20 10:51:01
De la: daniela_iasi, la data 2011-07-20 10:36:57facultate buna!!!

In tinerete ii trimeteam sotului pachete. Pe mandat specificam intotdeauna T.I.F.M. Odata functionara a intrebat ce-i aia..Trustul Industrial de Feroase Moderne..am bombanit eu cat mai indescifrabil...

de fiecare data..... voiai sa-i amintesti de trust.... ce dragut !!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 22:42

De la: vaneamarin, la data 2011-07-20 10:15:16

Vania ,ma dezamagesti,tocmai tie ? Mama lor de hoti,vezi in viata de zi cu zi sunt mai hoti decat in politica,imi pare rau prietene sincer !!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce mai fura romanii?
Mergi la: