back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Imi poate spune cineva de ce consumam de sase ori mai putina pasta de dinti decat media europeana?

crior

2 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:59

Am o activitate in domeniu si sunt consternat de faptul ca igiena orala nu reprezinta nici pe departe o prioritate intre activitatile noastre de ingrijire cotidiana. Este cel putin hilara sila de unele alimente in conditiile in care, in gura e un focar de infectie.

Raporteaza abuz de limbaj
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:03

..Focare de infectie verbala..da... ..Sunt cateva specii pe forum care ar trebui sfatuite,indrumate sau ajutate sa se spele mai des in gura..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:31

De la: crior, la data 2009-07-07 10:59:40Am o activitate in domeniu si sunt consternat de faptul ca igiena orala nu reprezinta nici pe departe o prioritate intre activitatile noastre de ingrijire cotidiana. Este cel putin hilara sila de unele alimente in conditiile in care, in gura e un focar de infectie.

Eu de cel pu�in 5 ani nu am mai cump�rat din Rom�nia past� de din�i...periu�e am mai cump�rat...dar past� de din�i, s�pun, parfum �i odorizante nu!
De ce? Simplu, le primesc �n pachete de la mama �i sora mea, de c�teva ori/an. La noi sunt foarte scumpe. Un parfum (cel pe care-l folosesc eu) la noi �n �ar� a� fi nevoit� s�-l cump�r cu aproape 300 ron...iar mama �l cump�r� de la New-York...cu 30 de dolari. Pasta de din�i acolo este 1 dolar...iar aici, dac� te ocupi cu asta �tii c� este cel pu�in dublu...cea mai ieftin� past�.
Nu cred c� rom�nii nu se spal� pe din�i....doar c� probabil cei care au rude �n str�in�tate �i trimit pachete...le trimit �i astfel de produse, a�a cum primesc �i eu!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:28

De la: crior, la data 2009-07-07 10:59:40Am o activitate in domeniu si sunt consternat de faptul ca igiena orala nu reprezinta nici pe departe o prioritate intre activitatile noastre de ingrijire cotidiana. Este cel putin hilara sila de unele alimente in conditiile in care, in gura e un focar de infectie.

depinde si unde lucrezi.
ce ai vrea sa fac baie cu pasta de dinti?
ma spal de 2 ori pe zi si cam atat.si folosesc numai colgate.

| Varianta pentru tiparire a topicului Imi poate spune cineva de ce consumam de sase ori mai putina pasta de dinti decat media europeana?
Mergi la: