Info
x
Cum putem ajuta copii ramasi an tara si parinti an strainatate
|
Rody 82 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 21:31
SAU GANDIT POLITICIENI CUM SUFERA COPII RAMASI AN TARA FARA PARINTI????EI BINE EU VA SPUN CA NU>PARINTI RAMAN DE MULTE ORI FARA SLUJBE SI NU AU DE UNDE SA LE TRIMITA BANI COPII SUFERA SI DE FOAME SI DE DORU PARINTILOR CARE SUNTETI DE ACORD CU MINE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
LILY 18 mesaje Membru din: 20/02/2009 Oras: Sibiu |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 15:09
dar s-au gandit la asta parintii atunci cand au plecat?
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 22:45
De la: 9am049481, la data 2009-06-21 21:31:43SAU GANDIT POLITICIENI CUM SUFERA COPII RAMASI AN TARA FARA PARINTI????EI BINE EU VA SPUN CA NU>PARINTI RAMAN DE MULTE ORI FARA SLUJBE SI NU AU DE UNDE SA LE TRIMITA BANI COPII SUFERA SI DE FOAME SI DE DORU PARINTILOR CARE SUNTETI DE ACORD CU MINE �i m� rog frumos, de c�nd trebuie s� se g�ndeasc� politicienii sau staul....ce se �nt�mpl� cu copiii mei?! Cine face copii, n-are dec�t s� �i-i creasc�! Statul nu este obligat s� creasc� nici copiii mei, nici a altuia!!!! P�RIN�II SUNT CEI CARE TREBUIE S� SE G�NDEASC� LA COPII !!!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 22:52
si daca parintii se gindesc numai la banii pe care-i au in cap prin strainatate, sa lasam copiii sa moara prin case?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 23:22
De la: nastasemihail, la data 2009-06-23 22:52:14si daca parintii se gindesc numai la banii pe care-i au in cap prin strainatate, sa lasam copiii sa moara prin case? P�i de ce nu-i iei tu la tine acas�? �ngrije�te-te de ei !Eu de copiii mei m� ocup...nu am preten�ia s�-mi dea statul nimic numai pentru c� m-am reprodus!!!!
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 23:45
Cu tot respectul, subiectul este intersant !
Cu toti facem grseli, dar, totusi , a folosi "a" , in loc de "i" , la inceputul sau sfarsitul unui cavant sau la cuvintele combinate unde al doilea incepe cu "i" , este ,totusi, o gresala , care , de multe, se face, tocmai din dorinta de a nu gresi . |
|
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 23:54
De la: lorduljohn, la data 2009-06-23 23:45:45 Cu tot respectul, subiectul este intersant ! Johnny boy, chiar �i tu ai gre�it �n acest scurt text! intersant=interesant; grseli=gre�eli; cavant= cuv�nt. A mai scris �i pe alte topicuri, destul de frumos.....dar la fel de gre�it! Este adev�rat c� mi-a luat mai mult timp ca de obicei s� descifrez textele.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 14:15
De la: Dorulet, la data 2009-06-23 23:22:13Veninul bata-l vina. Vezi ca eu nu m-am legat de tine. Am vorbit la general. Daca aia se duc unii de nevoie sa faca bani altii stiu ei bine de ce, eu nu ma simt obligat sa le ingrijesc copiii. Fa-o tu ca faci bine. Sau statul. Ca tot arunca oamenii pe drumuri. A facut-o si in anii 90, o face si acum si o va face mereu. Ca astia sint oamenii.De la: nastasemihail, la data 2009-06-23 22:52:14si daca parintii se gindesc numai la banii pe care-i au in cap prin strainatate, sa lasam copiii sa moara prin case? Statul in loc sa se ocupe de cei mai in nevoie oameni, copii fara parinti, le iau copiii celor care au parinti, pe motiv de lipsuri. Mai bine i-ar ingrijii pe copiii cu nevoi adevarate. Mai gindeste, cind mai arunci cu venin. Eu ma refer la o lipsa in organizare in societate. Si parca era vorba ca nu te mai legi de mine. Stii foarte bine ca ies scintei. Nu suport astfel de interpelari.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 22:32
De la: 9am049481, la data 2009-06-21 21:31:43SAU GANDIT POLITICIENI CUM SUFERA COPII RAMASI AN TARA FARA PARINTI????EI BINE EU VA SPUN CA NU>PARINTI RAMAN DE MULTE ORI FARA SLUJBE SI NU AU DE UNDE SA LE TRIMITA BANI COPII SUFERA SI DE FOAME SI DE DORU PARINTILOR CARE SUNTETI DE ACORD CU MINE Toul este diferit de la un caz la altul nu cred ca trebuie amestecat guvernul in asa ceva, toata vina o poarta parintii incostienti, sau mai bine zis iresponsabili.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 09:49
De la: obliografic, la data 2009-06-24 22:32:50De la: 9am049481, la data 2009-06-21 21:31:43SAU GANDIT POLITICIENI CUM SUFERA COPII RAMASI AN TARA FARA PARINTI????EI BINE EU VA SPUN CA NU>PARINTI RAMAN DE MULTE ORI FARA SLUJBE SI NU AU DE UNDE SA LE TRIMITA BANI COPII SUFERA SI DE FOAME SI DE DORU PARINTILOR CARE SUNTETI DE ACORD CU MINE Corect, foarte corect Oblio !
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 11:02
Majoritatea celor plecati sunt tineri . Au facut copii , i - au lasat in grija bunicilor , sau a nimanui si au ... plecat . Este adevarat au plecat pentru ca in tara nu sunt locuri de munca , iar salariile sunt jignitor de mici . Totusi nu vad pe acesti tineri sa ceara guvernului , relansare economica , locuri de munca , trai decent . Pur si simplu Romania nu - i mai intereseaza . Cum sa - i ajutam pe acesti copii ? In primul rand se pare ca multi dintre ei , nu vor sa fie ajutati . In al doilea rand , cei care i - au procreat , trebuiau sa gandeasca bine la faptul ca acest act incuba mari responsabilitati .
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 18:47
Putem incepe prin a vorbi corect limba romana....... "an" pana mea.....
|

�i m� rog frumos, de c�nd trebuie s� se g�ndeasc� politicienii sau staul....ce se �nt�mpl� cu copiii mei?!
P�i de ce nu-i iei tu la tine acas�? �ngrije�te-te de ei !