back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Saracia este mai mare ca an timpu dictacturi

Rody

82 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 18:53

ce fac politicieni pentru saraci ce traiesc an case de carpici cu ajutoru social 100 ron de persoana cu 4 sau mai multi copii .nu se arata an tv sau media prea des ajutor din partea statului prea mare pentru aceasta clasa sociala indiferent de etnie,toti suntem cetateni romani aceasta tara o au ca patrie mama .as vrea sa se schimbe an bine sa nu fim nepasatori uni fata de alti .eu as propune acest proiect 1 euro de fiecare si o familie are macar o casa cu 2 cam mai bune nu din carpici cu soareci si sobolani ..multumesc tuturor care gandesc ca mine raspund la antrebari adresate mie

Raporteaza abuz de limbaj
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 18:56

Gresesti!Statul nu face pomeni,statul trebuie ajutat.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 03:48

Ai rabdare, ca se vor construi case de beton armat ptr fiecare familie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 09:49

Mai fratilor,noi cei votati de voi ,pe timpul mandatului trebuie sa ne rostuim,sa facem averi pentru viitorul copiilor ca dupa mandat vin altii si fac la fel,ce este greu de inteles.Intre timp poate apare si un fraier care este ales presedinte si se sacrifica pentru populatia care supravetuieste dupa noi

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 14:48

De la: nastasemihail, la data 2009-06-23 03:48:58Ai rabdare, ca se vor construi case de beton armat ptr fiecare familie.
Daca mai prinde Baselu un mandat ,casele de beton vor fi bune si pentru mormintele economiei,agriculturii si industriei romanesti

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 17:30

Voi nu ati inteles esenta libertatii. Liber la ce vor muschii creierului fiecaruia. Nu te obliga nimeni sa te imbogatesti dar nici tu nu ai dreptul sa ceri altora sa te imbogateasca. Nici macar statului. Cind ai spus munca, sau bogatie, la revedere libertate, pe perioada clocirii bogatiei.
Dupa care, liber la ros ceea ce s-a strins. Asta e.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 22:11

Cu tot respectul, subiectul este intersant !
Cu toti facem grseli, dar, totusi , a folosi "a" , in loc de "i" , la inceputul sau sfarsitul unui cavant sau la cuvintele combinate unde al doilea incepe cu "i" , este ,totusi, o gresala , care , de multe, se face, tocmai din dorinta de a nu gresi .

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 13:10

Toata lumea greseste si eu cind sint emotionata ma bilbii.Acum noroc ca plec la Bruxelles cum a zis tata,ca acolo o sa gasesc tot ca mine deia care bolborosec englezeste ca tata.De saracie nu ma pling,acum ca este tata macar,pe urma vin eu de la Bruxelles si cu Elena Udrea cu Monica Iacob Ridzi o scoatem noi la capat ca facem rezerve.

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
| Varianta pentru tiparire a topicului saracia este mai mare ca an timpu dictacturi
Mergi la: