Info
x
Despre orice
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Noiembrie 2012, ora 10:29
De la: syster_daniela, la data 2012-11-16 11:51:01aDe la: nastasemihail, la data 2012-11-16 02:32:50nu chiar la rusi....la Chisinau cicaDe la: syster_daniela, la data 2012-11-14 21:03:57De la: lilu_67, la data 2012-11-14 20:47:34e pe bune...De la: nastasemihail, la data 2012-11-12 06:35:21Ati vazut ce pati diplomatul ala romin. A PATIT CE TREBUIA SA PATA RUSUL CE A FACUT ACCIDENT LA NOI. Deci e clar.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1113 mesaje Membru din: 7/01/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 01:22
Pai ne da voie Bleaqkk sa scriem orice?
Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 08:35
ai o obsesie cu @black ? ai inceput sa-i simti prezenta atit de concret, incit nu-ti mai
merge mina pe taste ? bag seama ca azi-noapte, umar la umar cu karpov, ati fost in verva !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 09:49
Despre orice..... Oki doki. Este iarna in Europa!
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 10:12
De la: Musetel, la data 2013-01-24 09:49:04Despre orice..... Oki doki. Este iarna in Europa!Si la mine ne dam cu sania..
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 10:20
De la: symy1, la data 2013-01-24 10:12:41De la: Musetel, la data 2013-01-24 09:49:04Despre orice..... Oki doki. Este iarna in Europa!Si la mine Si eu am prins iarna faina acasa, am gasit si saniuta de cand eram copil (nu ca as fi io adult 100 la suta.... ) si ne-am distrat cu copiii prin zapada. Am facut omuleti de zapada si concurs de sanii. ehehei, frumoasa e coilaria. si ce ca inaintam in varsta? Sufleteste tot copii suntem.
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 11:57
motto:
'Astazi chiar de m-as ntoarce A-ntelege n-o mai pot.. Unde esti, copilarie, Cu padurea ta cu tot?' Mihai Eminescu Din album file intorc visand la copilarie, ca din caier fire torc amintiri de bucurie. De pe cand eram copil cand descult paseam pe roua, cand Azor venea tiptil, painea o dam pe dindoua. Cand in dimineata oarba ziua pe cer aparea si stam ghemuiti pe iarba pana soarele salta. Din padurea linistita iesea la iveala larma, vedeai pasari cum s-agita peste tot sa dea alarma. Soarele-ncepea sa fiarba, totu-n jur era feeric, roua se usca in iarba si iar ma simteam puternic. Luam viata in raspar, frate eram cu natura, cu o frunza dintr-un par completam eu uvertura. Azi am doar o nostalgie, inapoi a fi nu pot. ' unde esti copilarie cu padurea ta cu tot?' Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stpnete i munca, i dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care i micoreaz ambiia. Oamenii mici ntotdeauna fac asta. Cei cu adevrat mari te fac s te simi c i tu poi deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 14:49
SA FIM COPII
Trece fugind in zbor Zi dupa zi Si parca mai ieri Am fost copii Astazi, cand ii privim, Vrajiti de jocul lor Vremea se-opreste-n loc Si ni se face dor Sa fim copii, Pentru inca-o zi Pe cai de lemn iar sa ne rotim Sa fim copii, Pentru inc-o zi In lumea lor Fericiti vom fi Hai din cand in cand Sa ne oprim Si de noi copii Sa ne-amintim Ziua razand prin parc Din nou sa alergam Iar vechiul sotron Pe strada sa-l jucam. ..... era cantata de Mihaela Runceanu..... Cum sa nu intelegem copilaria? Puritatea, inocenta, visul, dorinta, pofta de viata. E drept ca ajunsi adulti, descoperim si partea negativa a imaginilor ce le percepeam in copilarie, insa exista un intreg perfect? Exista perfectiune? Eu zic ca nu, este doar o perfectiune de suprafata care ascunde imperfectul. Sunt zile in care nu ne regasim. Nu avem rabdare, nu avem timp, nu avem ceva ce ne dorim sa avem. Dar daca ramanem pozitivi si acordam timp pentru tot ce este intr-adevar important, vom regasi si eu-l pe care il crezusem ratacit pe undeva, vom gasi si rabdarea si puterea de a continua drumul pe care pasim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 15:22
Minunat , @MILI, Minunat @ Musetelule , Minunat !
n-are legatura cu poeziile postate de voi , dar azi e 24 ian. Ziua Unirii ! si cine doreste sa faca totusi o legatura, o poate face !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 15:41
De la: gabigabi2, la data 2013-01-24 15:22:51Minunat , @MILI, Minunat @ Musetelule , Minunat ! Na, am uitat si am uitat, ce sa fac? Alexandru Ioan Cuzasi unirea principatelor...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 20:09
Bun topic,poti vorbi cat vrei,cu tine sau cu altii.
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 20:16
De la: 9am121159, la data 2013-01-24 20:09:13Bun topic,poti vorbi cat vrei,cu tine sau cu altii. Ai dreptate. Ne trece cate un gand, il asternem. Daca ne raspunde cineva care are un gand legat de gandul nostru, mai gandim in continuare. Iar daca nu avem raspuns, iar gandim la altceva. Important este sa gandim.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 23:17
Cele cinci regrete Autor: Bronnie Ware Lucrez de foarte multi ani in ingrijire paliativa. Multi dintre pacientii mei erau dintre aceia care mai aveau foarte putin de trait si care se retrageau acasa sa moara. Am fost alaturi de ei in ultimele lor 3 pana la 12 saptamani din viata. Oamenii se schimba si se dezvolta foarte mult atunci cand se confrunta cu propria mortalitate. Am invatat astfel sa nu subestimez capacitatea oamenilor de schimbare si dezvoltare. Cateva schimbari sunt insa fenomenale. Fiecare dintre ei au experimentat o varietate de emotii, cum era de asteptat, negatii, frica, furie, remuscari, din nou negatii si in final acceptare. Fiecare pacient si-a gasit in final pacea si linistea interioara inainte de a pleca definitiv. Cand au fost intrebati despre regretele pa care le au sau ce ar fi facut diferit in viata lor, raspunsurile au convers catre aceleasi teme: 1. As fi dorit sa am curajul sa traiesc viata asa cum mi-am dorit eu si nu viata pe care altii au asteptat-o de la mine. Acesta este unul dintre cele mai comune regrete. Cand oamenii realizeaza ca viata lor este pe sfarsite, se uita in urma si descopera cate vise si dorinte personale raman neimplinite. Majoriatatea oamenilor nu au atins nici macar jumatate din visele si dorintele lor si vor pleca din aceasta viata stiind foarte bine ca a fost numai alegerea lor. Este foarte important sa incerci sa iti implinesti cateva dintre visele pe care le ai. Pentru ca in momentul in care iti vei pierde sanatatea va fi prea tarziu. Sanatatea aduce libertate si majoritatea realizeaza acest lucru doar atunci cand nu o mai au. 2 As fi vrut sa nu muncesc atat de mult. Acest regret vine de la fiecare barbat pe care l-am asistat. Barbatii pierd perioada copilariei alaturi de copii si in compania sotiei. Femeile mentioneaza si ele acest regret, desi majoritatea, fiind din generatii varstnice, nu erau pilonii principali de intretinere ai familiei. Toti barbatii pe care i-am asistat au regretat enorm ca au petrecut majoritatea timpului lor muncind. Simplificandu-ti viata si facand alegeri constiente este posibil sa realizezi ca nu ai nevoie de veniturile curente si de stilul de viata de care crezi ca esti dependent. Oferindu-ti mai mult spatiu in propria viata, vei deveni mai fericit si mai deschis catre noi oportunitati, unele care se vor potrivi mai bine cu noul stil de viata. 3. As fi vrut sa am curajul sa imi exprim convingerile. Multi oameni isi reprima convingerile pentru a metine confortul cu ceilalti. In consecinta ei se multumesc cu o existenta cuminte, de mijloc, si nu devin ceea ce ar fi fost capabili sa devina. Multi dezvolta boli legate de amaraciunea si resentimentele pe care le traiesc. Nu putem controla reactiile celorlalti. Totusi, chiar daca oamenii vor reactiona diferit atunci cand ne vom exprima onest convingerile, relatia se va aseza pe un nivel corect si sanatos. Iar daca acest lucru nu se va intampla, cel putin veti elimina relatiile nesanatoase din viata voastra. In ambele cazuri sunteti castigatori. 4. As fi vrut sa pastrez legaturile cu prietenii. De multe ori oameni nu realizeaza beneficiile pe care prieteniile adevarate si de lunga durata le au asupra lor decat atunci cand este prea tarziu. Multi dintre ei au devenit atat de prinsi in propriile vieti incat lasa prieteniile de aur sa adoarma cu anii. Sunt atat de multe regrete despre lipsa de timp si implicare pentru intretinerea prieteniilor. In ultimele clipe de viata toti simt lipsa prietenilor. Este deja comun ca toti cei care au o viata agitata si ocupata sa lasa prieteniile sa adoarma. Dar cand te confrunti cu finalul vietii, detaliile materiale ale vietii nu mai conteaza. Oamenii isi doresc sa isi lase in ordine situatiile financiare pe cat posibil. Dar nu bani sau statutul sunt ceea ce-i preocupa cu adevarat. Ei vor sa lase lucrurile in ordine pentru cei pe care ii iubesc cu adevarat. De multe ori insa ei sunt prea bolnavi ca sa mai indeplineasca si aceste ultime sarcini. In final totul se rezuma la dragoste si la relatii si este tot ce mai ramane in ultimele saptamani de viata. 5. As fi vrut sa imi permit sa fiu mai fericit. Surpinzator, acest regret este unul comun. Foarte multi nu realizeaza decat la sfarsit ca fericirea este o chestiune de alegere personala. Ei au ramas ancorati in tabieturi si obiceiuri invechite. Asa numitul confort al familiaritatii le-a inundat propriile emotii si viata materiala. Frica de schimbare i-a facut sa se prefaca fata de altii si fata de ei insisi ca sunt fericiti.Dar in sufletele lor si-ar fi dorit sa rada mai mult si sa isi traiasca viata cu adevarat. Cand esti pe patul de moarte ceea ce cred altii despre tine este departe de a mai fi o preocupare. Cat de frumos trebuie sa fie sa poti sa te schimbi si sa fii fericit cu mult inainte de moarte. Viata este o alegere. Este VIATA TA. Alege constient, alege intelept, alege cinstit. Alege fericirea Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 22/01/2013 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 02:14
De la: 9am_1224, la data 2013-01-24 23:17:52 Dupa regrete ce urmeaza ?sa-ti reconsideri atitudinea? sa ai curaj sa spui ce gandesti si sa faci ce vrei tu si sa nu tii cont de asa-zisele conventii sociale? Raporteaza abuz de limbaj
Sunt numai dou moduri n care poi reui n lume: prin deteptciunea ta sau prin prostia altora. (Jean de la Bruyere)
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 08:36
De la: 9am_1379, la data 2013-01-25 02:14:07De la: 9am_1224, la data 2013-01-24 23:17:52 moaaaama, cum era intrebarea mea de acum citeva zile ? cit de Sincer poti fi in relatiile cu ceilalti ? hehehe , atit iti trebuie
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 10:54
De la: 9am_1379, la data 2013-01-25 02:14:07Daca asta te face fericit, DA. Nu trebuie s-o faci fortat, doar de dragul de-a urma sfaturile psihologului. Daca injuri pe unul si ala iti da un pumn, sigur n-ai sa fii fericit. Dar per ansamblu, sa nu fim sclavii normelor impuse.Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 10:55
cauzele bolilor si terapia prin gandire 3d-reiki.blogspot.ro/2012/05/terapii-spirituale-cauzele-bolilor.html www.valeriu-popa.santamia.ro/vindgand.htm Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 00:33
Omul superior e cel care are o bunvoin egal fa de toi.
|
Fosta membra 9am.ro 37 mesaje Membru din: 30/01/2013 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 01:30
Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti;nu din teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 09:24
De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 01:30:44Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa! beiiii, tu esti paznic de noapte pe vreundeva si ca sa nu adormi, bintui p'aici si spui prostii ? sau esti insomniac si de nervi sau plictiseala , dai din tine ,tot ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 10:15
De la: gabigabi2, la data 2013-01-31 09:24:22De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 01:30:44Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa! Poate ca este platit sa te bantuie pe tine.
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 14:18
Se vede treaba ca toti gandim,inseamna ca avem duh,unii mai bogat altii mai sarac.....dar avem.Folositi-l pentru orice.
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 14:32
De la: Polixenia, la data 2013-01-31 10:15:12De la: gabigabi2, la data 2013-01-31 09:24:22De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 01:30:44Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa! ca si tine, scumpo
|
Fosta membra 9am.ro 37 mesaje Membru din: 30/01/2013 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 15:21
De la: gabigabi2, la data 2013-01-31 09:24:22De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 01:30:44Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa! Cam asa e,m-ai ghicit.Adica si una si alta.Ce sa fac si eu,de plictiseala scriu chestii de-astea epocale caci altfel risc sa devin criminal ca voi:adica voi va omorati timpul si vad ca va intelegeti bine,asa ca-ntre criminali.In sensul ca si timpul asta omoara la voi in fiecare zi.
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti;nu din teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 16:20
De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 15:21:47De la: gabigabi2, la data 2013-01-31 09:24:22De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 01:30:44Haaauuuzi Cloaaanooo,ce zici bre nu-mi sta mai bine cu freza asta???Eeeee??altaa treabaaa! deci, in concluzie : si tu omori timpul ca si noi ! dar, din pacate "epocalele chestii " pe care le scoti din haznaua gindirii tale ca sa-ti dovedesti cit esti de inteligent , noi nu le prea apreciem si care cum ajunge la veceu trage apa, ca pute pestilential !
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 08:27
Bataia Alexandrei Stan - intr-o alta viziune
www.piticigratis.com/ luni, iunie 17, 2013 Alexandra Stan i-a luat btaie de la impresarul ei i sta e un lucru bun n caz c nu tii, Alexandra Stan este o gurist. Aia de cnta piesa aia despre cum i place sexu beat, sentiment cu care m identific, sau ceva. Nu in minte clar cum era melodia c eu ascult muzic, nu mizerii. Dar nti s vedem care este diferena dintre gurist i muzician. Un muzician este un om care compune. Transpune o idee n cntec. Aproape nimeni din industria muzical pop de la noi nu face asta. De text se ocup nite biei, de linia melodic ali biei. n general aceiai biei cam la toat lumea. De-aia i sun toate la fel. Au acelai tat. Guritilor notri le vine melodia pe mail. De toat treaba asta se ocup impresarul. Guritii doar cnt cuvintele scrise de alii pe muzic scris de alii. N-au nici o contribuie creativ sau decizional. Dac ar fi s considerm muzica un produs, ei sunt ambalajul, nu fabricantul. S o lsm pe Cristina Sptar, cunoscut ca Regina R&B de ctre doi redactori de tabloide i de ctre m-sa, s ne explice aportul ei creativ: Trebuia s primesc un single, la care s fac i videoclip. Nu m-au lsat s fac videoclip la ultima pies pentru c mi tot spuneau c vine alta. i nu a mai venit, aa c voi face videoclip n toamn De-aia nu le poi spune artiti sau muzicieni. Pentru c i-ai jigni pe oamenii care chiar fac muzic. Impresarul vorbete cu muzicienii i are grij ca gurista s-i primeasc single-ul. Tot impresarul se ocup i de restul detaliilor. Concerte, scandaluri n tabloide care cresc notorietatea guristei, apariii mondene. Tot ce face gurista e s cnte 10 cuvinte. Nici mcar nu trebuie s le cnte bine, c vine biatul cu auto-tune s le corecteze dup. Deci am stabilit c impresarul face toat munca. Gurista e doar ambalajul. Partea aia care se vede a produsului finit. Evident, grosul banilor se duce tot la impresar. C doar el a fcut toat munca. Ambalaj gseti pe toate strzile. Tot ce i trebuie e o tip care s arate binior i s aib voce. Dac te duci n orice liceu din ar, gseti ntre 50 i 100. Dar pentru ambalaj asta e o oportunitate. Ajunge faimoas. Face bani. O scoate din foame. Aa c evident impresarul o s aleag pentru faim pe tipa pe care o poate controla cel mai uor. Pentru c gurista are nevoie de impresar, i nu invers. Aa c nu e de mirare c acest tip de relaie degenereaz ntr-una de tip curv-pete. Curva are nevoie de pete. Fr el nu poate presta. El i d teritoriu, el i aduce clieni, el o scoate din foame. i el abuzeaz de ea cnd i cum vrea. Pentru c i permite. Pentru c dac ea nu accept, n cel mai apropiat liceu se afl 50 tipe la fel de vag talentate cu care o poate nlocui. Evident c i-o i trage n orice gaur vrea el i la orice or vrea el. Alexandra Stan a recunoscut c i-o trgea cu impresarul ei. Cam cnd voia el. Ea era proprietatea lui. Radu Groza, alt impresar cunoscut a fost n foarte multe scandaluri n care era acuzat c succesul oferit era strict legat de favoruri sexuale. Era cu una dintre tipele de la Trident. O blond care arta fix ca o prostituat de lux. El e btrn, obez, rozaliu i ridicol. Cnd tipa a nceput s protesteze c parc s-a sturat s stea capr la asemenea specimen, s-a terminat i cariera ei. Acum Radu Baron arat la fel i e cuplat cu alt gurist pe care o impresariaz: Roxana Neme. O tip cu mai puine pretenii la clre. Inna era o ftuc uric i grsun din Mangalia. Impresarul/iubitul ei a construit-o de la zero. Ar fi putut s fac din orice tip din Mangalia o Inna. Dar a ales-o pe ea. V dai seama c tipa e la mna lui. i da. Cred c e bine c petii i bat i i abuzeaz prostituatele. E bine ca femeile lea s nu duc o via frumoas. S fie controlate i terorizate. S fac puini bani i s umble cu faa umflat. i e bine s tie toat lumea asta. Ca s se neleag clar c prostituia nu e o alegere neleapt de carier. Dac ar fi o meserie superb ar face-o toate femeile. i la fel i cea de gurist. Ai vag voce i eti proast? Nu eti n stare s compui o melodie dar vrei s ajungi faimoas cntnd piese mediocre, scrise de alii? Se poate. Dar trebuie s fii pregtit s i-o sugi impresarului mereu cnd bate din palme. i s taci din gur i s faci cum zice el, altfel i iei palme peste ochi. Pentru c meseria de gurist e mai apropiat de cea de prostituat dect de cea de muzician. i trebuie s fie degradant, umilitoare i plin de compromisuri altfel ar vrea s o fac toat lumea. Nu i mai plngei de mil Alexandrei Stan, c tia n ce s-a bgat. Impresarii spun la zeci de tipe Vrei s fii faimoas? Fain. Deschiloarea c am trei prieteni care vor s-i testeze anusul.. Multe o s zic nu. Iar lea care vor n aa hal de tare s fac bani uor nct ar face orice, n afar de munc trebuie abuzate. Dac citii din declaraiile ei, nu e prima oar cnd i-o ia peste ochi. Prima oar cnd s-a ntmplat ar fi putut s plece. Dar n-ar mai fi venit banii uor. Ar fi trebuit s se apuce de munc. Aa c a preferat bani rapizi la pachet cu umilin. A fost tot timpul o alegere clar n capul ei ntre munc i umilin. De ce s i plngem de mil? C prefer s dea chiloii jos i s-i ia palme peste ochi numai ca s evite trezitul de diminea i dusul la munc ca noi, restul? Vai, sraca de ea. M-am umplut de lacrimi. Pentru cariera ei e o micare foarte bun oricum. Compasiune de la societate. A primit deja 4000 de like-uri noi n dou zile. E moment perfect s mai lanseze un single. Dac i-l scrie cineva. Acum o s spunei c e urt c m uit cinic i pragmatic la un eveniment nefericit. Un brbat a btut o femeie. Nu e aa. O femeie a stat la btaie pentru c a venit la pachet cu o existen lipsit de griji. i ea probabil vede treaba la fel de cinic. i probabil vede cum i crete popularitatea i se bucur. Singurul ei inconvenient e c o vede cum crete doar cu un ochi, sptmna asta. i de la spital a plecat mpreun cu el. L-a iertat deja. Pentru c nu e un biat care a btut-o. E cariera ei muzical. El a fcut-o. Toat cariera ei e biatul la. i-a luat un pumn n ochi de la cariera ei muzical. N-are cum s se despart de cariera ei doar pentru un pumn n ochi. Ar trebui dup-aia s intre n clasa muncitoare i s vnd la butic pe 8 milioane. Spunei i voi, nu e mult mai nasol dect un pumn n ochi? Dac ai spus nu, nseamn c nu avei mentalitate de curv. i ea are. Nu e o fat abuzat pentru c nu are opiuni i e prins acolo. E o fat care prefer s fie abuzat dect s fie cetean obinuit. Sigur, tipul la e un ccat cu ochi c o bate i-i d la buci cnd are el chef. Dar e alegerea ei. Cum a putea s am compasiune pentru aa ceva? posted by Radu at 11:18 pm Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 08:45
De la: _Ingrid, la data 2013-06-24 08:27:43Bataia Alexandrei Stan - intr-o alta viziuneJust! Bine scris
Daniela
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 09:00
Citeste si ,,Ghid de inteles femeile"!
adica citeste blogul, e bun, pacat ca nu se poate posta pe aici.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 12:33
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 12:53
De la: daniela_, la data 2013-07-04 12:33:41lascaupetru.wordpress.com/2011/03/10/portrete-de-farisei-imitatorul/ Deci nu numai aici se intampla! ,,Imitatorul .......Fenomenul merit atenie, deoarece el produce mai multe rele de-odat. n primul rnd, este pierderea personalitii imitatorului, apoi, prin proast reprezentare, imitatul, are numai de pgubit n reputaie. S nu mai vorbim de confuzia celor care observ acest fenomen bizar. ..........Puini pot fi originali n aceast lume n care tot ce este a mai fost. Dar nu acesta este cazul imitatorului. El nu urmrete un ideal, nu este ptruns de exemplul ilustru al unei personaliti, nu calc pe urmele unui model. El l fur. Intr n pielea lui. Se transform pe sine deposedndu-i victima nu numai de ideile i modul de via ci, mai ales, de acele lucruri unice, cu care Creatorul ne-a nzestrat pe fiecare. ..........Imitatorul, violnd principiul diversitii, al unicitii fiecrei fiine create de Dumnezeu, reproduce, sau mai bine zis, ncearc s reproduc, o alt fiin existent, furndu-i particularitile. Cnd l ntlneti pe Imitator, te afli n faa unei drame a unui om care nu vrea s fie el nsui i care de fapt nu poate fi altul. ................." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Nu am vazut stirea cu ce a patit al nostru la rusii.....dar nu ma prind daca faci misto cu cele ce ai scris sau vorbesti serios.
Al nostru la rusi a fost prins cu alcoolemie... dupa ce fusese la o receptie... Au fost asteptati anume, ca politia a oprit mai multi diplomati.
) si ne-am distrat cu copiii prin zapada. Am facut omuleti de zapada si concurs de sanii. ehehei, frumoasa e coilaria. si ce ca inaintam in varsta? Sufleteste tot copii suntem.
si cine doreste sa faca totusi o legatura, o poate face !
sa ai curaj sa spui ce gandesti si sa faci ce vrei tu si sa nu tii cont de asa-zisele conventii sociale?