Info
x
Despre orice
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 07:52
radu_mamii, unde te ascunzi bre?
"prin padurea forumului", eroule? Faina familie!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 07:59
De la: Merry, la data 2010-05-18 07:46:28eroi nu mor niciodata,numai curvele trebuie sa dispara din viata lor,pt a trai linistiti... Mama cata iubire aici !!!!................pana si calului troian i-au dat lacrimile
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:28
De la: camelia75, la data 2010-05-17 23:05:07Am vrut sa iubesc soarele dar razele lui erau prea fierbinti, am vrut sa iubesc ploaia dar stropii ei erau prea reci si atunci m-am gandit sa iubesc un baiat care sa fie cald si tandru ca soarele, curat si pur ca stropii de ploaie, frumos si gingas ca florile... Atunci m-am gandit sa TE IUBESC pe tine pentru ca tu esti caldura, puritatea si frumusetea sufletului meu! LA MULTI ANI ! Voi trebuie sa mai faceti sport.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:32
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 21:28:16De la: camelia75, la data 2010-05-17 23:05:07Am vrut sa iubesc soarele dar razele lui erau prea fierbinti, am vrut sa iubesc ploaia dar stropii ei erau prea reci si atunci m-am gandit sa iubesc un baiat care sa fie cald si tandru ca soarele, curat si pur ca stropii de ploaie, frumos si gingas ca florile... Atunci m-am gandit sa TE IUBESC pe tine pentru ca tu esti caldura, puritatea si frumusetea sufletului meu! LA MULTI ANI ! Mihai...ce fel de psiholog esti?!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:32
De la: 9am045616, la data 2010-05-18 07:59:35De la: Merry, la data 2010-05-18 07:46:28eroi nu mor niciodata,numai curvele trebuie sa dispara din viata lor,pt a trai linistiti... Calului troian i-au dat lacrimile pentru ca nu i s-a deschis poarta forumului! Acum nici nu mai stiu cine si l-a facut cadou pentru ca l-am cautat sa-i sterg lacrimile si nu l-am mai gasit! Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:49
De la: karpov, la data 2010-05-17 22:33:41De la: 9am076753, la data 2010-05-17 19:50:17Maine in data de 18 mai este ziua de nastere a lui FLORIN PREDA..............cel care ne-a parasit ,dupa ce a avut cel mai mare numar de prieteni in Comunitatea 9am .Sper sa traga cu ochiul pe acest SITE si sa vada ca ne gandim la el . Ii doresc din partea prietenilor un LA MULTI ANI FERICITI ! , sanatate ,bucurii si ce-si mai doreste .
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:58
De la: Ingrid, la data 2010-05-18 21:32:07De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 21:28:16De la: camelia75, la data 2010-05-17 23:05:07Am vrut sa iubesc soarele dar razele lui erau prea fierbinti, am vrut sa iubesc ploaia dar stropii ei erau prea reci si atunci m-am gandit sa iubesc un baiat care sa fie cald si tandru ca soarele, curat si pur ca stropii de ploaie, frumos si gingas ca florile... Atunci m-am gandit sa TE IUBESC pe tine pentru ca tu esti caldura, puritatea si frumusetea sufletului meu! LA MULTI ANI ! Fiiiiin. Imi dau seama la fix ce le trebuie unora. Si mie. Crezi ca-mi strica sportul? Nicidecum. Cit mai poc. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:02
depinde de situatie mihai
|
|
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:07
De la: camelia75, la data 2010-05-18 22:02:06depinde de situatie mihaide ce...poc? sau ....nu mai poc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:14
cind esti acuzat pe nedrept si stii ca nu ai gresit cu nimic si ai incercat sa faci bine iti auzi numai vorbe de rau mihai.
Oricum fiecare jignire care mia fost adresata va avea si urmari. Nu spun mai mult.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:32
Camelia... tu ii spui sotului tau LA MULTI ANI fericiti .......pe Forum . ? De ce nu-i spui personal ca doar sateti Oameni civilizati .....dupa cate am citit aveti si un baiat .....sa va traiasca .......si sa va bucurati de el .
FLORINE ,tu esti putin mai mare ca baiatul meu asa ca ......tu trebuie sa fi cel intelept si sa raspunzi de situatia creata .LA MULTI ANI SI multa FERICIRE ca o meriti .
GINA
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:27
Ginuta de azi-noapte il pup neincetat si ii urez un sincer ,,La multi ani,, si stie ca este iubit.
Acum este plecat la o bere ca baietii doar este ziua lui. Plus ca videoclikipul care l-am pus pe citeva topicuri este special ptr el . La vazut de dimineata si m-a pupat neincetat si mi-a multumit si mi-a spus ca ma iubeste mult.
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:28
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:30
acest videoclip este pt el din partea mea si a baietelului nostrui
La multi ani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:36
Ma bucur pt voi sa fiti impreuna ...........santeti o familie .....si e pacat ca din niste copilarii sau incidente minore.... sa ajungeti sa fiti o familie dezbinata ......Va doresc din suflet sa fiti fericiti si sa va cresteti copilul cum se cuvine .Demonstrati ca vreti si puteti.... ca Dumnezeu e mare si va ajuta .
GINA
|
|
deep_in_thought 158 mesaje Membru din: 9/05/2010 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:55
Eu va dedic o melodie...
www.youtube.com/watch?v=DUtt9rvb-LI&feature=related Raporteaza abuz de limbaj
"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
|
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 00:13
Acum e inceputul unei zile sfinte .Este sarbatoare mare SF. CONSTANTIN SI ELENA .Doresc de ziua onomastica sa le urez sarbatoritilor LA MULTI ANI FERICITI !
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 00:18
Pentru toate Elenele din troia un sincer LA MULTI ANI ! Si pentru Costici o
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:35
De la: karpov, la data 2010-05-21 00:18:28 Buna dimineata Karpov! Stii ca in Troia nu mai e nimeni? Eu zic pentru toti care poarta numele celor evocati azi prin aceasta sarbatoare crestineasca sa le uram : La multi ani in fericirea pe care si-o creaza, alaturi de cei pe care ii iubesc si sunt iubiti!
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:49
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:56
Azi fiind sarbatore mare... RUSALIILE .....s-a facut timp frumos o zi superba ,cald si placut si la aceasta ora .Maine este sarbatorita a doua zi de RUSALII.
GINA
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:58
Multumim Gina !!!
www.descopera.ro/dnews/6131003-incredibila-poveste-a-unei-pisici... stiu ca-ti plac animalele...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 20:08
Mi-am notat adresa de internet ....asa ca o sa ma uit .....Iti multumesc pt ea Merry .
GINA
|
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 04:05
Vizionare placuta!!!
ce bine ar fi daca si mamele din Romania,...unele,....s-ar comporta asa !!! dar nu ca au alte preocupari mai placute...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 20:24
Sa zicem ca esti un idiot
Sa zicem ca esti membru al parlamentului dar asta inseamna sa ma repet(Mark Twain) Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care stand intr-o galeata , incearca sa se ridice tragand de maner(Winston Churchill ) Un liberal este cineva care se simte indatorat fata de aproapele sau, care datorie este de acord sa o foloseasca din banii tai (Gordon Liddy) Democratia trebuie sa insemne mult mai mult de cat doi lupisi o oaie care voteaza ce sa manance la cina (James Bovard) Ajutorul extern trebuie inteles , ca un transfer de bani de la oameni saraci din tarile bogate catre bogatii din tarile sarace (Doglas Casey) Guvernul e o mare inventie , prin care toata lumea se chinuie sa traiasca pe cheltuiala altora (Tredeich Bastial)
GINA
|
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 05:08
Limbajul florilor
Anemona - anticipare, asteptare, iubire netarmurita Amaryllis - splendoare Aloe - durere, tristete Ambrozie - intoarcerea iubirii pierdute Angelica - inspiratie Anason - reintinerire Azalee - "ai grija de tine, eu tin la tine": pasiune fragila, simbolul chinez al feminitatii Busuioc - urari de bine, dragoste Begonia - aparare Brad - timp, asteptare Bujor - rusine, timiditate, sfiala Camelia (cameea) - noroc (daruita unui barbat), iubire Cactus - rezistenta, caldura Calendula - bucurie Crizantema - bucurie, "esti o prietena minunata" Crizantema rosie - iubire Crizantema alba - adevar Crizantema galbena - dragoste marunta Coriandru - dorinta Ciubotica cucului (aglice) - meditatie, gratie, "nu pot trai fara tine" Cyclamen - demisie, ramas bun Caprifoi - afectiune, generozitate Crin - virtute, frumusete, eleganta, ii tine pe nepoftiti departe Crin portocaliu - ura Crin salbatic - mandrie Crin alb - virginitate, puritate, "e o binecuvantare sa fiu cu tine" Crin galben - fals, neincredere Eucalipt - protectie Floarea Soarelui - loialitate, dorinte Flori uscate - iubire respinsa Floare de ghinda - simbolul nordic al vietii si nemuririi Feriga - sinceritate Frezie - inocenta Fucsia - bun gust Capsuna - bunatate netarmurita Cimbru - putere si curaj Garoafa - fidelitate fara sfarsit, dragoste durabila (din partea unei femei) Garoafa roz - "nu te voi uita niciodata" Garoafa rosie - capricios, schimbator Garoafa cu pete - refuz, "imi pare rau ca nu pot fi cu tine" Garoafa galbena - dispret, desconsiderare Gardenia - bucurie, dragoste secreta Gladiola - generozitate Gura leului - deceptie, "pentru o doamna gratioasa" Hibiscus - frumusete delicata Iris - credinta, intelepciune, soarta Iedera - prietenie si fidelitate In - simbol domestic, soarta Ilic - precautie, grija Iasomie - gratie si eleganta Ienupar - protectie Lalea - faima, renume, "un amant perfect" Lalea rosie - "crede-ma", declaratie de dragoste Lalea galbena - dragoste fara speranta Frunza de laur - putere Limba mielului - curaj Limba marii - indiferenta Lavanda - devotiune Lamaie - savoare, picanterie Liliac mov - prima iubire Musetel - rabdare, aduce sanatate Flori de mar - noroc, sansa Margareta - soarta, simplitate Muscata - alegere, preferinta, prioritate Mimoza - sensibilitate Mirt - amintire Magnolia - dulceata, frumusete, dragoste de natura Menta - sentimente fierbinti, protejare de boala Mac - consolare, somn Nasturas - speranta Narcisa - respect Nu-ma-uita - dragoste adevarata Narcisa - stabilitate, egoism, "ramai la fel de dulce" Nufar - puritate Orhidee - apreciere a frumusetii Oleandru - prevenire Ochiul Boului - dragoste, delicatete Pintenul cocosului - bucurie, plenitudine Pasarea paradisului - marire Papadie - dorinte devenite realitate Panselute - dragoste, "ma gandesc la tine" Petunia - resentiment; furie, "prezenta ta ma intristeaza" Rozmarin - amintiri Salcam - dragoste secreta Sorbestrea - inima vesela (usoara) Sofran - bucurie Sovarv (majoran) - bucurie Smochin - satira Salvie - virtute domestica Trifoi - noroc Trandafir - dragoste Trandafir alb - dragoste eterna, inocenta, secret si liniste Trandafir roz - "crede-ma" Trandafir gablen - prietenie, gelozie, "incearca sa-ti pese" Trandafir rosu si alb - unitate Trandafir fara tepi - dragoste la prima vedere Trandafir boboc - tinerete, dragoste inocenta Trandafir (buchet) - multumiri Vasc - "saruta-ma", planta sfanta a Indiei Violeta - incredere, modestie Violeta albastra - grija, "voi fi Zambila salbatica (clopotel) - modestie, constanta Zambila albastra - constanta Zambila purpurie - "imi pare rau", "iarta-ma" Zambila rosie sau roz - joaca Zambila alba - dragalasenie, "ma voi ruga pentru tine" Zambila galbena - gelozie Zinnia - prietenieintotdeauna sincer" Violeta alba - "sa incercam sa fim fericiti" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 06:07
Găozul lui Tata, spaima curvelor messengeriene
Notificare prealabilă: Tata a fost unul dintre primii conducători ai perșilor, n-are nicio treabă cu tac-tu. Revenire la subiect: Iată dragilor, spaima curvelor messengeriene: vvv.persiangap.com. Știu, sună pompos, că mulți dintre voi ați vrea să mai speriați niscai țoape cu această nouă sculă de care nu aveați habar. Ei bine, nu-i chiar un bici sau o mască de Zorro, ci un simplu motor de căutare. Cu ajutorul acestui vajnic motor, veți găsi nu altceva decât lumea care șade pe invisible la Yahoo Messenger. Înainte de-a exclama ceva de genul: păi sunt jdemii de situri care fac asta, dați-mi voie să vă explic cum puteți transforma acest site într-o veritabilă sculă de spaimat messengeristele. E simplu, alegi un ID, îl bagi la search, apeți search, și ai rezolvat problema. Nu contează dacă respectiva e onlain sau nu, invizibilă, indivizibilă sau nu. Pentru că acest motor are un sistem diabolic implementat: după ce ți-ai căutat țoapa, avatarul și idul ei apar afișate pe site, unde mii de ochi bulbucați îl văd, pentru a-l băga în lista lor, și a-și încerca puterile de cuceritori-chatuitori pe proprietara idului. Astfel, biata țoapă va fi asaltată de minim câteva zeci de netrebnici pe zi, conform teoremei Dacă a căutat-o unu de invizibilitate, sigur are țâțe mari și sefute. Păi nu e asta sculă pe cinste? Încercați, doar cerul este limita. Am aflat de acest site când o colegă de servici căreia i-am scris ceaci, ăis?, mi-a replicat dute dracu cu persia lu mata. The rest is Google in the wind. Nota redacției: Colega nu avea țâțe mari. Teorema lui PeșteMort.
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 16:26
Hotararea de Guvern nr. 666/2010:
Datorita cresterii alarmante a numarului de pensionari in raport cu populatia activa, precum si insuficientei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul Romaniei hotaraste: Art. 1. Incepand cu data de 01.06.2010 pensionarii vor avea voie sa treaca pe culoarea rosie a semaforului. Art. 2. Daca in termen de sase luni nu se obtin rezultatele scontate, incepand cu data de 01.01.2011 trecerea pe culoarea rosie devine obligatorie. |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 17:16
De la: _maressalul_, la data 2010-05-28 16:26:36Hotararea de Guvern nr. 666/2010: ai uitat sa adaugi ajutorul de inmormantare....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
adnnana 111 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:05
De la: _maressalul_, la data 2010-05-28 16:26:36Hotararea de Guvern nr. 666/2010:
|
|
|

dar nu ca au alte preocupari mai placute...