Fosta membra 9am.ro
662 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:39
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 16:49
Maresale ce faci arunci manusa ???/
Provoci la duel???
|
Fosta membra 9am.ro
662 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:01
De la: , la data
Din nou ... politica ...
Dupa cum se bine stie a iesit Basescu. Pt mine este o surpriza ... dar si o "bucurie". Surpriza pt ca ma asteptam sa iasa Geoana. De ce nu iestie Geoana? Cred ca de PROST de este. Si nu in ultimil rand pt ca romanii s-au mai desteptat.
Relativa aceasta desteptare. Geoana nu a fost in stare sa lege 2 cuvinte sau sa aiba o fatza expresiva ... in plus a avut in spate "moguli" si a cam facut publica lupta murdara de la prezidentiale. Era chiar culmea ..daca iesea Geoana era CLAR ... sunt prea multi prosti in tara asta... prea multi care pot fi cumparati cu ulei + zahar + faina. Pt mine este apoape imposibil sa-i inteleg pe oamnii astia care accepta faina + + pt un vot. Vor pierde mai mult tim de 5 ani. E ca si cum ar fi platiti cu 50 de ron .. iar in 5 ani pierd (pt acelasi lucru) 500. Pe termen lung asta e intampla. Alegerile astea prezidentiale pot fi folosite ca un barometru pt ..."sanatatea economiei". Mda ... e VARZA.
De ce ma bucur ca a iesit Basescu? Neoficial ? ... ca este raul cel mai mic. Oficial? Ca am prieteni in PDL care ma pot ajuta in viitor pt planurile pe care le am. Si ma bucur pt asta. Dar pana la a ma certa cu unii si altii ZILNIC ca e unul mai bun ca celalat... e cale lunga. Nu ca e lunga ... dar este si PROASTA. Cand te vaieti ce rau iti merge si ce rau este in tara ... dar tu daor ii "barfesti" pe politicieni... se intelege CLAR de ce. Ca in Romania se vorbeste ... nu se face. De facut fac doar aia CAPABILI... sau care nu sunt lenesi.
Apropo de "lucruri care ma uimesc in politica"... mai era cineva, care pe topicul cu Basescu scria un memoriu adresat presedintelui! WTF... chiar atat de PROSTI sa fie unii? Dint toate aceste constatari nu-mi ramane decat un singrul lucru de facut. Sa incerc sa ma descurc independent de altii. In nici un caz sa nu stau sa stept sa -mi creeze statul conditii... sau sa-mi pierd timpul filozofand ideologii sinistre.
Va mai aduc aminte conceptul de "reclama". Lumea tot vede pe la tv diverse persoane. Care nu conteaza ce fac... in mitea omenilor se diferentiaza in "unul mia bun ca celalalt". Si se ajunge sa se voteze unul pt ca este preferat.. nu pt ca este bun. Oameni nu se duc sa voteze pt ca as ae bine ..sau sa aleaga ceva bun ci pt ca creierul este "fortat" sa contribuie. Ca atata SCANDAL politic nu poate ramane "nelamurit". TRAGIC.
Apropo ... Cand votezi pe unul si ala vinde tara ... cine e raspunzator tu sau ala ? Mda ...
Povestea CFR ... sau cum "nu exista" conspiratii...
S-a anuntat ca se vor disponibiliza peste 6000 de angajati CFR... fara salarii compensatorii. WOW. Peste 6000!!! Se pare ca mai marii manageri de la CFR au cetrut toate informatiile pe care le avea CFR Marfa , dupa care si-au dat demisia si au plecat la firmele private concurente. Este clar ca se vrea ingroparea in datorii CFR dupa ca re va urma o INVITABILA privatizare. Privatizare ca va scoate profiturile CFR in afara tarii ...sau ma rog (putin probabil) in conturile catorva persoane. Ma intreb si eu in conditiile in care actualul guvern concediaza 6000 de oameni si in viitor vor da o gaura imensa economiei prin privatizarea CFR... cum ziceam ... ma intreb de ce oamenii merg a voteze pe asfel e oameni. Avem o societate atat de bolnava incat nici nu-si da seama de asta.
Totusi lunile acestea am avut crestere economica ...cel mai probabil exportului de subansamble de masini. Cat o sa dureze asta? Nu mult. In conditiile in care banii de la FMI sunt "suspendati" ... prevad un viitor FOARTE sumbru pt bugetari. Datoriile au crescut cu 30 % in timpul lui Boc. Ma mai intreb odata ... cum sa mai speri la mai bine?
La cat de saraca este "visteria" tarii ... mi-e greu sa cred ca vor fi doar aceste disponibilizari. Sunt 5 mil de platitori pt 20 mil. Sistemul de pensii a trebuit sa fie "privatizat" introducandu-se al II-a "pilon". Si sunt extinderi la al III-lea. Primul "pilon" este statul. Si statul nu a putut sa mai sustina pensiile. In curand .. nu mai este mult ... alte "sisteme" vor avea nevoie de pilonii II si III. Statul o sa fie VARZA. Asa ca ORIENTATI-VA "fratilor".
Personaje de forum ...
Nu mai apuc sa enumar ... personajele , zic doar ca forumul asta a devenit EXTREM de monoton. Este tragic ca mai este "tineret" pe aici care este luat de valul "dementilor". PACAT. Da asta e ... iti asterni asa dormi. Au fost persoane pe forumul asta care l-au ridicat la "rang mare". Totusi ... Este intresant de urmarit la genul "INVATA DIN GRESELILE ALTORA".
Imagini si video pe forum...
Uitasem ..dar am promis ca va spun cate ceva. Am vazut tot felul de incercari de a posta imagini sau video acum pe forum. Fara succes. Am incxercat si eu si am avut acelasi insucces. Vroai msa va ivat ceva ..daca tot mai incercati ... cod html nu mai merge. Modul in care se posteaza acum este cel folosit de quoates ... de genul ... [quote] CEVA [/ quote]. Asta e formatul care poate fi incercat. [UN_TAG]INFORMATIE_SAU_LINK[UN_TAG]. Ex : [IMG]blabla.jpg[/IMG].
Puteti sa incercat ide si am impresia ca doar userul 9a_admin are activate aceste "drepturi". Atat timp cat 9am_admin a postat flmulte si imagini ... e calt CA SE POATE... cumva. Dar la fel de probalil este ca aceste drepturi sa nu fie atribuite utilizatorilor obisnuiti. NASPA... Oricum am tot vazut ca lucreaza la forum ... mereu au lucrat ... dar acum am impresia ca nu sunt in stare sa-l faca functional cu imagini ... nu ca acum ar fi stralucit ...
Cookie...
Weekend-ul trecut am facut o "bauta" ... una dupa alta cu Adnana la Piatra Neamt. As fi curios sa vad cati ne vom vedea in Delta... in primavara.
|
Fosta membra 9am.ro
662 mesaje
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 18:02
De la: alehin, la data 2009-12-12 16:49:27Maresale ce faci arunci manusa ???/
Provoci la duel???
Alheim .. dupa sarbatori o sa-ti fac o invitatie in oras ... in Bucuresti. Poate il luam si pe Dorinel ... si ... pe care mai este ...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 21:18
Pentru ca a venit vorba de manele eu nu le ascult dar sincera sa fiu la o petrecere am fost nevoita sa si dansez nu numai sa ascult .
GINA
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:06
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:11
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:23
|
|
|
flinghiry
78 mesaje
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:37
Ca bine zici tu,chiar si tu...
|
analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:59
buna seara la toata lumea.ce planuri aveti de craciun?sau ce facem in sfanta zi de craciun?eu o sa merg la biserica si apoi acasa:)
valentin19c@yahoo.com
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 00:35
De la: analisys_2007, la data 2009-12-14 20:59:55buna seara la toata lumea.ce planuri aveti de craciun?sau ce facem in sfanta zi de craciun?eu o sa merg la biserica si apoi acasa:) Eu merg in India.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 04:05
Eu ma plimb cu dirijabilul 2 saptamini. Cu numai 1000 lei.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 13:54
eu voi pleca de pe 23 decembrie pana pe 4ianuarie in buzau ,comuna breaza la un prieten,impreuna cu sotiile vom petrece ,vom canta colinde,muzica religioasa,vom spune poezii patriotice si vom canta imnul national,dupa care ne vom trezi si ne vom continua petrecerea
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 15:55
florine..vei avea un Craciun minunat...Eu...vreau sa stau acasa cu sotul meu..si ..sa ne iubim ca la-nceput!!! Hellooooo,Mos Craciun!!! esti??? sper ca m-ai auzit!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 15:56
De la: nastasemihail, la data 2009-12-15 04:05:24Eu ma plimb cu dirijabilul 2 saptamini. Cu numai 1000 lei.
Mihai..eu ..cind ninge ma plimb pe jos.E frumos si e gratis.
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:16
Acum ca ninge in toata tara o sa avem o iarna frumoasa cu zapada si sper ca si cu sarbatori fericite.La munte va fi o splendoare cu schi , sanii si zurgalai .Timpul trece ca gandul incat vine vremea felicitarilor de sarbatori.
GINA
|
coradu
3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:37
De la: nastasemihail, la data 2009-12-15 04:05:24Eu ma plimb cu dirijabilul 2 saptamini. Cu numai 1000 lei.
numai atat?JULES VERNE parca locui vreo 5 saptamani in balon..
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:37
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 00:03
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 00:17
De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 13:54:51eu voi pleca de pe 23 decembrie pana pe 4ianuarie in buzau ,comuna breaza la un prieten,impreuna cu sotiile vom petrece ,vom canta colinde,muzica religioasa,vom spune poezii patriotice si vom canta imnul national,dupa care ne vom trezi si ne vom continua petrecerea Ai inebunit ?!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 04:56
Ce-aveti cu balonul meu. Nu pot de voi. Sinteti invidiosi
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 04:58
De la: Dorinel, la data 2009-12-16 00:17:44De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 13:54:51eu voi pleca de pe 23 decembrie pana pe 4ianuarie in buzau ,comuna breaza la un prieten,impreuna cu sotiile vom petrece ,vom canta colinde,muzica religioasa,vom spune poezii patriotice si vom canta imnul national,dupa care ne vom trezi si ne vom continua petrecerea Ai inebunit ?! E in stare. A pierdut revolutia comunista pina la cea romina si recupereaza. Sau are forumita.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 04:59
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 07:13
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 07:16
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 07:16
Ce v-as lua, daca as avea asa ceva.
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 16:53
Santem in pragul sarbatorilor de iarna asa ca dragi membrii ai 9am va doresc din suflet un CRACIUN FERICIT si LAMULTI ANI 2010!.Mai sant o serie de sfinti in aceasta perioada asa ca Pt:EUGEN(IA), STEFAN(nia), VASILE, ION multa sanatate si felicitari.
GINA
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:50
De la: 9am076753, la data 2009-12-16 16:53:22Santem in pragul sarbatorilor de iarna asa ca dragi membrii ai 9am va doresc din suflet un CRACIUN FERICIT si LAMULTI ANI 2010!.Mai sant o serie de sfinti in aceasta perioada asa ca Pt:EUGEN(IA), STEFAN(nia), VASILE, ION multa sanatate si felicitari. ... si pentru ...''ESCU'' ... salutari de la Agigea ! ! !
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:54
|
Fosta membra 9am.ro
662 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 11:31