Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:51
De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
muoaaama, pe ce topc poseaza ratoiul ?
...daca-l prind nuuuu-hush' ce-i fac,
..muoaaama spuneti repede unde-i ratoiul turmentat !.... ca dac-l prind am sa-i jumulesc penajul, carliontul de pe tartita,motul de pe suportul ploscanitoarei, am sa-l las fara penaj si ampenaj , am sa-l tavalesc in cognac frantuzesc, il impanez si-i trag un perdaf numai bun de-o flambare .
..muoaaama ce mi-a facut !.... oiliooo ...da' ce-am sa-i fac eu, ratoiului !
...muoaaama , dupa ce ca mai toata ziulica umbla turmentat prin batatura remorcandu-si elicoida prin tzarana, are si tupeu de genetician clasa una marca fassss !
...oaoileoooo, daca-l prind, oaoileouuuuau !!!!!!!!... ce-ar sa pata cu mine, spuneti repede unde-i ratoiuuuuuuuu'
I-ai p'astia si sio pe el ...
 www.agenda.ro/pictures/hobby1/beagleharrier_6_b.jpg">
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:52
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:53
De la: Dorulet, la data 2009-09-21 22:50:45De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
..muoaaama spuneti repede unde-i ratoiul turmentat !.... ca dac-l prind am sa-i jumulesc penajul, carliontul de pe tartita,motul de pe suportul ploscanitoarei, am sa-l las fara penaj si ampenaj , am sa-l tavalesc in cognac frantuzesc, il impanez si-i trag un perdaf numai bun de-o flambare .
...muoaaama , dupa ce ca mai toata ziulica umbla turmentat prin batatura remorcandu-si elicoida prin tzarana, are si tupeu de genetician clasa una marca fassss !
...oaoileoooo, daca-l prind, oaoileouuuuu !!!!!!!!... ce-ar sa pata cu mine, spuneti repede unde-i ratoiuuuuuuuu'
Pe ce topic și-a dat în stambă???
...pe ateism, pe ateism !...si-am sa-i toc maruntel cateva verdeturi picante !... :
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:55
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:56
De la: Dorulet, la data 2009-09-21 22:50:45De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
...oaoileoooo, daca-l prind, oaoileouuuuu !!!!!!!!... ce-ar sa pata cu mine, spuneti repede unde-i ratoiuuuuuuuu'
Care e topicul cu ateism ?
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:56
De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
ce-mi place când ești nervos....
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:57
Astăzi mi-am cumpărat "Vraciul"(beletristică)...pe care n-am apucat să o citesc niciodată....sunt două volume. Eu am văzut filmul cu mulți ani în urmă...și mi-a plăcut.  Mă gândesc ....că o să-mi placă și cartea
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:58
De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:53:58De la: Dorulet, la data 2009-09-21 22:50:45De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
...pe ateism, pe ateism !...si-am sa-i toc maruntel cateva verdeturi picante !... :
așa te vreau...
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:02
De la: maressalul_, la data 2009-09-21 22:56:17De la: Dorulet, la data 2009-09-21 22:50:45De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
Care e topicul cu ateism ?
E ăsta:
Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:58
mytcor...ce s-a întâmplat?...unde ai dispărut?
așteptam duelul...  (și încă îl mai aștept)
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:47
De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?<
...oaoileoooo, daca-l prind, oaoileouuuuu !!!!!!!!... ce-ar sa pata cu mine, spuneti repede unde-i ratoiuuuuuuuu' Sezi bland ... Mytcor ! E mai bine !
Sa nu zici ca n-am zis-o !  Singurul duel pe care il poti avea cu mine, este dupa ce mi-l aduci pe marele zeu de urechi sa ''prisep'' si eu ca bat campii ca n-ar exista. Pana atunci .... nu intru in polemica inutil.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:52
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:47:47De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14
nah...nu așa...
eu mă gândeam la niște arme
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:58
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:04
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:58:25De la: ioanna, la data 2009-09-21 23:58:13mytcor...ce s-a întâmplat?...unde ai dispărut? 
așteptam duelul... (și încă îl mai aștept) Singurul duel pe care il puteti avea cu mine, va fi atunci cand imi demonstrati logic ca exista marele zeu, ca face parte din realitatea MATERIALA. Pana atunci .... bateti campii, mai copii ! E frumos ?!!! Nu vreti si voi sa treceti clasa la capitolul logica ?!!! Sau vreti sa-l urmati pe halucinogenul de CLEOPA ?!!!
Uitati cum stau lucrurile: eu, ratoiul Dorinel, va promit solemn ca atunci cand imi veti demonstra ca exista marele zeu, ca face parte din realitatea MATERIALA, promit solemn in fata tuturor ca ... va pup talpile !!!!
Cum asta nu se va intampla niciodata, nu-mi ramane decat sa va trag dupa scafarlie sute de palme de LOGICA. Hai ... vant la pupa !
dorine...nu.....*cu voi* ci *cu mytcor*...
și zi odată ce fel de arme preferi....( cel mai simplu ar fii  )
eu am să fiu doar martor...din partea lui mytcor...
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:16
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:47:47De la: mytcor, la data 2009-09-21 22:47:14...muoaaaaama, undei ratoiul?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:27
De la: ioanna, la data 2009-09-22 01:04:02De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:58:25De la: ioanna, la data 2009-09-21 23:58:13mytcor...ce s-a întâmplat?...unde ai dispărut? 
așteptam duelul... (și încă îl mai aștept) Singurul duel pe care il puteti avea cu mine, va fi atunci cand imi demonstrati logic ca exista marele zeu, ca face parte din realitatea MATERIALA. Pana atunci .... bateti campii, mai copii ! E frumos ?!!! Nu vreti si voi sa treceti clasa la capitolul logica ?!!! Sau vreti sa-l urmati pe halucinogenul de CLEOPA ?!!! 
Uitati cum stau lucrurile: eu, ratoiul Dorinel, va promit solemn ca atunci cand imi veti demonstra ca exista marele zeu, ca face parte din realitatea MATERIALA, promit solemn in fata tuturor ca ... va pup talpile !!!!
Cum asta nu se va intampla niciodata, nu-mi ramane decat sa va trag dupa scafarlie sute de palme de LOGICA. Hai ... vant la pupa !
și zi odată ce fel de arme preferi....( cel mai simplu ar fii )
eu am să fiu doar martor...din partea lui mytcor...  Atata timp cat te bagi ca musca in rahat, sunteti VOI .... si nu doar Mytcor. In alta ordine, ce nu intelegi ca nu intru in polemica INUTIL, nu neaparat cu Mytcor, pe aceasta tema ?! Am o experienta neplacuta cu Adi, pe acest forum, unde ne-am pus ''poalele in cap'', la propriu, amandoi, si ... nu vreau sa se mai repete greseala. Invat din greseli ... Ioana ! Tu cand ai sa faci asta ?!!
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:27
mytcor...sunt dezamăgită....
mai demult îi vorbeai lui dorinel despre codul onoarei și dueluri , iar acum, când el te-a jignit fugi ca un laș ...
hai...fă ceva.....dacă nu...singurul care nu ține la onoarea lui ești tu....
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:31
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 01:27:12De la: ioanna, la data 2009-09-22 01:04:02De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:58:25De la: ioanna, la data 2009-09-21 23:58:13mytcor...ce s-a întâmplat?...unde ai dispărut? 
și zi odată ce fel de arme preferi....( cel mai simplu ar fii )
eu am să fiu doar martor...din partea lui mytcor... Atata timp cat te bagi ca musca in rahat, sunteti VOI .... si nu doar Mytcor. In alta ordine, ce nu intelegi ca nu intru in polemica INUTIL, nu neaparat cu Mytcor, pe aceasta tema ! Am o experienta neplacuta cu Adi, pe acest forum, unde ne-am pus ''poalele in cap'', la propriu, amandoi, si ... nu vreau sa se mai repete greseala. Invat din greseli ... Ioana ! Tu cand ai sa faci asta ?!!
nu m-am băgat între voi....
m-am oferit doar să fiu martor din partea lui  (nu știi că la dueluri e nevoie de martori?  ...și tu ești obligat să-ți aduci unul  )
iar aici nu e vorba de dumnezeu ci de jigniri....l-ai acuzat pe mytcor total aiurea că ar avea mai multe conturi pe 9 am de unde intră și se ia de tine....crezi că un bărbat ca el va trece ușor peste asta?
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:36
se pare că nu o să mai văd violență pe forum în noaptea asta....așa că...mă duc să mă culc....
noapte bună tuturor....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:57
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 03:02
De la: ioanna, la data 2009-09-22 01:27:56mytcor...sunt dezamăgită....
mai demult îi vorbeai lui dorinel despre codul onoarei și dueluri , iar acum, când el te-a jignit fugi ca un laș ...
hai...fă ceva.....dacă nu...singurul care nu ține la onoarea lui ești tu.... Ioana, acum am citit mesajul acesta ....Eu zic sa stai in banca ta si sa nu ma determini sa te radiez definitiv de pe acest forum ... la capitolul LOGICA. Oricum esti o mare VARZA in acest domeniu, nu ma face sa scot si zeama din tine !
Aici nu e vb de onoare, aici e vb de inteligenta !!! Pricepi ?!!
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 07:18
Mai Duffy Duck
De ce ai luat boii de la bicicleta lui Mytcor?
Ce vrei sa spui? Ca nu este o forta calauzitoare, organizatoare?
Apai spune de ce nu se ciocnesc planetele sa te striveasca pe tine si ceilalti ateisti, ca pe niste viermi?
Care-i logica? De ce merge totul asa perfect? Haosul, logic, nu este perfect!
De ce nu ai urechea-n talpa, si nasul altundeva?
Mai baiatule vino-ti in fire pina nu dai cu capul de-un asteroid!
De ce nu esti maimuta? De ce gindesti? Haosul te-a creat?
Ia mai du-te cu boii la pascut!
Ce tot te legi de popa Cleopa? Da viziuni au fost si vor fi, pentru ca Dumnezeu vrea sa instiinteze lumea, doar s-or pocaii de relele lor.
Nu-ti doresc altceva decit sa ti se arate o data!
Dupa aia mai vorbim.
Logica ta de infantil terestru este nimic pe linga stiinta universala!
Sau esti si tu ateist ca asa e la moda?
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 07:23
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 03:02:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 01:27:56mytcor...sunt dezamăgită....
hai...fă ceva.....dacă nu...singurul care nu ține la onoarea lui ești tu.... Ioana, acum am citit mesajul acesta ....Eu zic sa stai in banca ta si sa nu ma determini sa te radiez definitiv de pe acest forum ... la capitolul LOGICA. Oricum esti o mare VARZA in acest domeniu, nu ma face sa scot si zeama din tine !
Aici nu e vb de onoare, aici e vb de inteligenta !!! Pricepi ?!!
Ma da' balena mai esti!
Ia hai, da-i drumul, ce crezi ca ne strufocam de frica ta?
Dar cind ajungi la injuraturi ai pierdut!
Ca asta este semnul ca ai pierdut argumentul.
Ce crezi ca bagi frica-n noi?
Ma "inteligentule" hai sa-ti vedem IQ-ul!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 10:06
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 11:47
Varianta INCORECTA - CORECTA (pt radita) :
Mai Duffy Duck
Mai RADIATULE...
De ce ai luat boii de la bicicleta lui Mytcor?
Mytcor nu are nici mar catari la "bicicleta"...
Ce vrei sa spui? Ca nu este o forta calauzitoare, organizatoare?
Da tu ce vrei sa spui? Ca exista ?
Apai spune de ce nu se ciocnesc planetele sa te striveasca pe tine si ceilalti ateisti, ca pe niste viermi?
Daca miscarea planetelor nu s-a guverna dupa niste legi fizice si ar zburda ca mitea vostra dupa zei inventati ... s-ar ciocnii. Si raspunsul este nu se ciocnesc pt ca nu exista dumnezeu.
Care-i logica? De ce merge totul asa perfect? Haosul, logic, nu este perfect!
Totul este perfect? Esti cu capul? Totul este absorbit de gaurile negre. TOTUL. Daca tu DISTRUGEREA COMPLETA o numesti perfect ... atunci ...sa vii sa-ti dau cateva capre sa te duci la pascut... poate o sa ai si viziuni ... de atata "tristete".
De ce nu ai urechea-n talpa, si nasul altundeva?
Mai studiaza evolutia ... si o sa vezi ca si independent de un dunmezeu ... daca omul avea urechea un talpa ... datorita mersului ...pielea se ingrosa ..acoperind in cele din urma acel orificiu prin care auzeai. Si poate "crestea" in alta parte ... sau urechea devenea pt om ce au devenit ochii pt lilieci. Deci mersul pe jos ar putea face astea ...nu dumnezeu. sau voi sunteti in stare sa inventai dumnezei ca nu stiti de ce curge apa dintr-un pahar spart?
Mai baiatule vino-ti in fire pina nu dai cu capul de-un asteroid!
ma radita ... trezeste-te la realitate ... ca poate incepi sa ai viziuni cu asteroizi.
De ce nu esti maimuta? De ce gindesti? Haosul te-a creat?
Dar tu de ce nu esti dumnezeu? Sau haosul putea crea un dumnezeu ... care putea crea un om ... dar haosul nu putea crea direct omul. Mi-e mila de pateticii ca tine.
Ia mai du-te cu boii la pascut!
Cand o avea loc de tine cu caprele poate o sa vina...
Ce tot te legi de popa Cleopa? Da viziuni au fost si vor fi, pentru ca Dumnezeu vrea sa instiinteze lumea, doar s-or pocaii de relele lor.
Definitie : CLEOPA ... personaj ILOGIC , IRATIONAL, FRUSTRAT, TERMINAT, O OFENSA LA ADRESA UMANITATII.
Nu-ti doresc altceva decit sa ti se arate o data!
Eu mi-as dorii sa existe dumnezeu .. pe bune. Dar terbuie sa fim rationali... sa nu ne irosim singura viata inventand.
Logica ta de infantil terestru este nimic pe linga stiinta universala!
Stai linistit ca logica de BERBEC terestru ... este mult in urma "infantilului". MUUUUUUUUUUULT!
Sau esti si tu ateist ca asa e la moda?
Da tu de ce esti credincios? Vrei sa fii in trend cu toti inalineatii sentimental , toti frsustratii care nu-s in stare sa-si ia mucii de la nas ?
Si ca o mica concluzie ...
Ma BULANGIILOR... Raditza, Mytcor si Ioana ...
Radita : Daca te chinui ... o sa inveti sa spui ceva mai interesant decat behaiturile pe care le-ai invatat ...cel mia probail... la pascut caprele.
Mytcor... te vaietai ca ti-a fost distrus totpicul cu religia. Am deschis eu altul "asemanator" si in afara de 3 cuvinte fara noima NU AI FOST IN STATRE SA FACI NIMIC. Nu tu un filmulet ... nu tu o explicatie CAP-COADA. Asa ca lasa aburelile ..ca decat iti place sa socializezi. Acum cateva zile cand nu mai aparea Adnana pe forum alteceva nu mai vedeai... stateai non stop pe forum ...cu toate ca nu zicei nimic interesant. Si acum te gasisi sa te iei de Dorinel ... si sa-l acuzi de nu stiu ce. Ba da tu nu-ti vezi lungul nasului? Am impresia nu prea va trage nimeni de urechi si ati cam luat-o pe aratura... cu caprele. Cu toate ca nu esti de acord cu ce zice Ioana nu ii arati CUM TREBUIE ca greseste si apoi ii dai pupici. Pai daca fata stie ca o primeasta pupici ... IN VECII VECILOR nu va EVOLUA. Da lasa ca o sa integi asta cand mintea si sufletul o sa-ti ajunga... in alta dimensiune.
Ioana ... Dorinel ti-a spus mai mult decat suficient... e vorba de inteligenta... nu onoare.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:09
De la: maressalul_, la data 2009-09-22 11:47:59Varianta INCORECTA - CORECTA (pt radita) :
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:11
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:17
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:24
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 12:25
|
|
|