back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:27

De la: Horus, la data 2009-09-10 11:30:19

EVUL MEDIU

Daca pentru prima etapa a casatoriei, varsta medie era de 7 ani la fete, pentru ceremonierea casatoriei varsta necesara era de 12 ani la fete si 14 ani la baieti.

și...ce dacă???

e adevărat că nouă acum ni se pare o chestie total aiurea, însă...trebuie să judecăm acea civilizație din prisma ei...nu din prisma noastră de europeni de secol 21....
și oamenilor din evul mediul li s-ar părea că noi suntem nebuni să ne căsătorim la 30 de ani....pentru că ne-ar judeca tot din prisma lor....
puneți-vă și voi în contextul acelei epoci judecați lucrurile în contextul în care s-au produs....
nu le mai plângeți de milă oamenilor ăia pentru că nu au nevoie.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:32

Bai mai lasati-ma cu evul mediu al vostru. Reveniti la actual. E reala centura aia fotonica? Sau e aiurea. Ce stiti in plus fata de ce se spune pe internet, dar tot in limbaj de evul mediu. Ca daca sintem rai ...mincam ce nu trebuie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:13

De la: ioana_dark, la data 2009-09-10 14:27:56

EVUL MEDIU

Daca pentru prima etapa a casatoriei, varsta medie era de 7 ani la fete, pentru ceremonierea casatoriei varsta necesara era de 12 ani la fete si 14 ani la baieti.

și...ce dacă???

e adevărat că nouă acum ni se pare o chestie total aiurea, însă...trebuie să judecăm acea civilizație din prisma ei...nu din prisma noastră de europeni de secol 21....
și oamenilor din evul mediul li s-ar părea că noi suntem nebuni să ne căsătorim la 30 de ani....pentru că ne-ar judeca tot din prisma lor....
puneți-vă și voi în contextul acelei epoci judecați lucrurile în contextul în care s-au produs....

Voiam sa scot in evidenta doar faptul ca cineva avea grija ca noi femeile sa suferim ,femeile ,dupa cum putem observa si in vechiul testament nu valorau nimic ,nici macar dumnezeu nu le baga in seama ! Biblia pare o carte scrisa de barbati pentru barbati -femeile sunt marginalizate sau pacatoase gen Eva ,Sara ,Dalila sau fetele lui Lot ! Nu le plang de mila dar nu pot accepta o asemenea gandire retrograda fata de femei ,mai ales ca se perpetueaza sub diverse forme si in prezent !
Asa cum ne gandim cu groaza la patimile lui Iisus ar trebui sa avem o farama de compasiune si pentru fetele care au suferit din cauza unor misogini ! Poate ai remarcat si tu pe pielea ta ,chiar pe acest forum ,aspectul acesta ,nu trebuie tolerat ,trebuie sa ai incredere in tine ,esti foarte inteligenta si trebuie sa le arati ca esti o forta !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:20

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 14:32:23Bai mai lasati-ma cu evul mediu al vostru. Reveniti la actual. E reala centura aia fotonica? Sau e aiurea. Ce stiti in plus fata de ce se spune pe internet, dar tot in limbaj de evul mediu. Ca daca sintem rai ...mincam ce nu trebuie.

...Miahaita, acum chiar c-am sa te enervez !..

..avand in vedere faptul ca pana si S.Hawking si-a reconfigurat ecuatiile-n domeniu,( cele referitoare la B.H )...aia cu singularitatea centura fotonica-i um simplu giumbusluc esoteric pe langa predictibilitatile relativismului vag.

Enerveaza-TE !..uite-o poza, e cu fotoni si-un string, faina-i nu ?...

humods.com/uploaded_images/photonic-fiber-774750.jpg">
....aaaa si nu te straduii sa-ti faci calcule, in urmatoarea decada, ai sa poti folosi o scula de-o putere-viteza de calcul echivalenta cu insumarea tut-or mansardelor EBU de pe Terra !..(hibriddizoiu'e-n e lineta /mom.)

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:45

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 14:32:23Bai mai lasati-ma cu evul mediu al vostru. Reveniti la actual. E reala centura aia fotonica? Sau e aiurea. Ce stiti in plus fata de ce se spune pe internet, dar tot in limbaj de evul mediu. Ca daca sintem rai ...mincam ce nu trebuie.

A gandi ca civilizatiile vechi ,sud americane , ar fi putut sa prevada " intalnirea " cu centura fotonica in decembrie 2012 ,pare putin SF ! Chiar daca acest eveniment s-ar produce efectele poate s-ar observa dupa multe generatii ! Sa speculam ca s-ar produce o mutatie si ca ar putea fi posibila trecerea spre un nivel superior structural al materiei ,sa apara un alt tip de inteligenta ,caz in care e putin probabil sa mai reusim sa fim specia dominanta pe terra . Ca urmare ei ar trebui sa plece in spatiu deoarece noi nu avem inteligenta necesara ! Distrugerea sistemului solar e improbabila asa ca noi vom ramane pe terra ,cati vom mai fi in caz ca va avea loc totusi un cataclism ,dupa care vom trece pe planul 2 . La un asemenea scenariu religiile nu-si mai au rostul deoarece reprezentantii unei noi specii vor avea puterea sa ne dovedeasca nimicnicia si absurdul existentei noastre ,in univers !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 16:16

De la: mytcor, la data 2009-09-10 15:20:24

..avand in vedere faptul ca pana si S.Hawking si-a reconfigurat ecuatiile-n domeniu,( cele referitoare la B.H )...aia cu singularitatea centura fotonica-i um simplu giumbusluc esoteric pe langa predictibilitatile relativismului vag.

....aaaa si nu te straduii sa-ti faci calcule, in urmatoarea decada, ai sa poti folosi o scula de-o putere-viteza de calcul echivalenta cu insumarea tut-or mansardelor EBU de pe Terra !..(hibriddizoiu'e-n e lineta /mom.)

Astea sint luminite de la tigari?
Stringurile au fost fotografiate?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 16:18

De la: Horus, la data 2009-09-10 15:45:54

A gandi ca civilizatiile vechi ,sud americane , ar fi putut sa prevada " intalnirea " cu centura fotonica in decembrie 2012 ,pare putin SF ! Chiar daca acest eveniment s-ar produce efectele poate s-ar observa dupa multe generatii ! Sa speculam ca s-ar produce o mutatie si ca ar putea fi posibila trecerea spre un nivel superior structural al materiei ,sa apara un alt tip de inteligenta ,caz in care e putin probabil sa mai reusim sa fim specia dominanta pe terra . Ca urmare ei ar trebui sa plece in spatiu deoarece noi nu avem inteligenta necesara ! Distrugerea sistemului solar e improbabila asa ca noi vom ramane pe terra ,cati vom mai fi in caz ca va avea loc totusi un cataclism ,dupa care vom trece pe planul 2 . La un asemenea scenariu religiile nu-si mai au rostul deoarece reprezentantii unei noi specii vor avea puterea sa ne dovedeasca nimicnicia si absurdul existentei noastre ,in univers !

Nu este nici o nimicnicie si nici un absurd in existenta npoastra. Sintem singura specie de pe pamint cu o constiinta DE SINE SI POSIBILITATEA DE A NE MODIFICA HABITATUL.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 17:21

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 16:16:51

Enerveaza-TE !..uite-o poza, e cu fotoni si-un "string", faina-i nu ?...

Astea sint luminite de la tigari?
Stringurile au fost fotografiate?

...yesssss !...foto!......este o fib.cuantica de informatii (fol. in senzo DdCF ale optici cuantice, in curand pt.UCc, Com., dif. masuratori avansate) si,..si...

S-o vezi pe Ioanna cum are sa stea la coada sa-si revendice "CIP"-ul !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 18:14

...Miahaita, acum chiar c-am sa te enervez !.
Cred ca trebuie sa revenim la realitate.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 18:54

De la: Dorinel, la data 2009-09-10 18:14:42

Adica sa vorbim despre ....orice !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:01

....Dorinele, da-i talpa monsieur-ule!... c-ai dispar de la orizont luminitele-i rosii !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:03

De la: karpov, la data 2009-09-10 18:54:01

Te-ai prins ! Aici e chat-ul forumului !
Subiectele serioase, pe alte topicuri ! Na! Gata ! Am zis-o ! Iar se supara Adnana pe mine !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:09

De la: mytcor, la data 2009-09-10 19:01:19

...Miahaita, acum chiar c-am sa te enervez !

....Dorinele, da-i talpa monsieur-ule!... c-ai dispar de la orizont luminitele-i rosii !...
Pai i-as da talpa unui CIP ''dezinteresat'' pentru Ioana ! Ar fi prima persoana ''cablata'' dupa ... !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:23

...ce sa mai Dorinele, ai stalcit-o rau di tat !...sa vezi cand o s-apara domnisoricile p-aici ce-ai sa pati !...

Intareste-Ti cocoasa, vai s-amar va fi de sis. tau nervos central !... mai bine pune-TI cataligele pe carca si p'ici sa-ti fie drumu ' !...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:51

De la: Horus, la data 2009-09-10 15:13:57
De la: ioana_dark, la data 2009-09-10 14:27:56

EVUL MEDIU

și...ce dacă???

Voiam sa scot in evidenta doar faptul ca cineva avea grija ca noi femeile sa suferim ,femeile ,dupa cum putem observa si in vechiul testament nu valorau nimic ,nici macar dumnezeu nu le baga in seama ! Biblia pare o carte scrisa de barbati pentru barbati -femeile sunt marginalizate sau pacatoase gen Eva ,Sara ,Dalila sau fetele lui Lot ! Nu le plang de mila dar nu pot accepta o asemenea gandire retrograda fata de femei ,mai ales ca se perpetueaza sub diverse forme si in prezent !
Asa cum ne gandim cu groaza la patimile lui Iisus ar trebui sa avem o farama de compasiune si pentru fetele care au suferit din cauza unor misogini ! Poate ai remarcat si tu pe pielea ta ,chiar pe acest forum ,aspectul acesta ,nu trebuie tolerat ,trebuie sa ai incredere in tine ,esti foarte inteligenta si trebuie sa le arati ca esti o forta !

ei...hai că situația nu e chiar așa neagră....
pentru vechiul testament dă-mi voie să adaug și eu câteva nume....iuditha , estera , suzana...femei cărora li s-au închinat cărți întregi în vechiul testament...
în plus ...dacă ne gândim la ceea ce spune domnul nostru iisus hristos sau sfântul apostol pavel în noul testament despre femeie... ...biblia chiar nu promovează deloc misoginismul....
stai liniștită...citește biblia cu încredere

ps: dar...despre biblie există un topic separat....aici vorbim*despre orice*...adică... tot felul de nimicuri care ne unesc pe toți în fiecare seară...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 19:52

De la: mytcor, la data 2009-09-10 19:23:41 ...ce sa mai Dorinele, ai stalcit-o rau di tat !...sa vezi cand o s-apara domnisoricile p-aici ce-ai sa pati !...

Intareste-Ti cocoasa, vai s-amar va fi de sis. tau nervos central !... mai bine pune-TI cataligele pe carca si p'ici sa-ti fie drumu ' !...

dacă aș vrea să împart pumni on line aș începe cu tine în mod sigur...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:33

De la: Dorinel, la data 2009-09-10 19:03:01
De la: karpov, la data 2009-09-10 18:54:01

Te-ai prins ! Aici e chat-ul forumului !
Subiectele serioase, pe alte topicuri ! Na! Gata ! Am zis-o ! Iar se supara Adnana pe mine !
asta e un topic al nostru, unde cred eu toata lumea se simte acasa.daca tu vrei sa ii spui, chat, ca asa te simti tu bine, chat sa fie

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:34

De la: mytcor, la data 2009-09-10 19:23:41 ...ce sa mai Dorinele, ai stalcit-o rau di tat !...sa vezi cand o s-apara domnisoricile p-aici ce-ai sa pati !...

sunt prea bine dispusa in seara asta asa ca te si pe tine
;;)

analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:48

buna seara la toata lumea...de data aceasta pentru ultima data deoarece ma retrag de pe acest forum.m-a deranjat atitudinea adnanei fata de mine.nu ma mai intereseaza deloc ce spune despre mine pentru ca nu imi cunoaste situatia nu stie prin cata suferinta am trecut de fapt nu stie nimic si nu are nici un drept sa isi dea cu parerea despre un om pe care nu il cunoaste,am avut incredere in ea.
o parte din voi mi-ati fost prieteni dar orice lucru are un sfarsit.o sa imi vad de viata mea fara sa va mai cer voua nici un sfat.sper sa ma descurc ce o vrea Dumnezeu de aici inainte.saptamana viitoare o sa merg la spital sper sa ma internez ca ma simt destul de rau. Ramas bun !!!! v-am spus noapte buna pentru ultima data!!!adnana sper ca esti fericita acum ca nu o sa te mai deranjez!

valentin19c@yahoo.com
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:03

De la: analisys_2007, la data 2009-09-10 21:48:34buna seara la toata lumea...de data aceasta pentru ultima data deoarece ma retrag de pe acest forum.m-a deranjat atitudinea adnanei fata de mine.nu ma mai intereseaza deloc ce spune despre mine pentru ca nu imi cunoaste situatia nu stie prin cata suferinta am trecut de fapt nu stie nimic si nu are nici un drept sa isi dea cu parerea despre un om pe care nu il cunoaste,am avut incredere in ea.

o parte din voi mi-ati fost prieteni dar orice lucru are un sfarsit.o sa imi vad de viata mea fara sa va mai cer voua nici un sfat.sper sa ma descurc ce o vrea Dumnezeu de aici inainte.saptamana viitoare o sa merg la spital sper sa ma internez ca ma simt destul de rau. Ramas bun !!!! v-am spus noapte buna pentru ultima data!!!adnana sper ca esti fericita acum ca nu o sa te mai deranjez!

....Succes in viata !!
Putere si vointa.....multa sanatate sa ai..,....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:08

De la: analisys_2007, la data 2009-09-10 21:48:34buna seara la toata lumea...de data aceasta pentru ultima data deoarece ma retrag de pe acest forum.m-a deranjat atitudinea adnanei fata de mine.nu ma mai intereseaza deloc ce spune despre mine pentru ca nu imi cunoaste situatia nu stie prin cata suferinta am trecut de fapt nu stie nimic si nu are nici un drept sa isi dea cu parerea despre un om pe care nu il cunoaste,am avut incredere in ea.

...@Analisys, nu te lasa !..."viata-i o lupta, deci: te lupta "!...

..sper sa revii, dupa ce termini analizele la Buc. OK ?...

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:14

mytor nu o sa mai revin niciodata..am uitat sa spun ceva pentru adnana daca chiar atat de mult se indoieste de starea mea de sanatate o rog si eu frumos sa isi faca timp saptamana viitoare sa vina la bucuresti si sa mearga cu mine la spital sa se convinga singura de starea mea de sanatate.chiar sunt curios daca o sa isi ceara scuze.o sa stea de vorba cu medicii.ma tot acuza de diverse lucruri absurde.daca mancam bine nu mai aveam 47 kg la 26 ani...mananc cat sa traiesc nu mananc bine si nici sanatos.mananc atat cat imi permit.cam asta a fost tot!

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:20

daca atat ai inteles tu din ce am spus eu, imi pare rau pentru tine.
nu m-ai deranjat niciodata.voiam doar o altfel de atitudine de la tine.nu ma bucura plecarea ta,ma intristeaza.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:23

De la: analisys_2007, la data 2009-09-10 22:14:46mytor nu o sa mai revin niciodata..am uitat sa spun ceva pentru adnana daca chiar atat de mult se indoieste de starea mea de sanatate o rog si eu frumos sa isi faca timp saptamana viitoare sa vina la bucuresti si sa mearga cu mine la spital sa se convinga singura de starea mea de sanatate.chiar sunt curios daca o sa isi ceara scuze.o sa stea de vorba cu medicii.ma tot acuza de diverse lucruri absurde.daca mancam bine nu mai aveam 47 kg la 26 ani...mananc cat sa traiesc nu mananc bine si nici sanatos.mananc atat cat imi permit.cam asta a fost tot!
nu te-am acuzat de nimic.am zis ca nu te cred.si apoi nu ma interesezi.nu am de ce sa merg la Bucuresti.am multe altele mai importante, crede-ma

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:32

Analysis,iarta-i pe cei care te-au suparat.Sint copii buni dar ei nu stiu cum e sa fii fizic bolnav incurabil.Asta e pacatul lor,de altfel nevinovat caci nu ti-au vrut raul
Nu stiu daca ai inteles ceva din ce ti-am scris dar e important sa nu te imbolnavesti psihic ,tu singur trebuie sa vrei din tot sufletul sa fie bine,nu te astepta de la nimeni altcineva sa-ti vrea binele ca oamenii sint cum sint,vezi si tu.Tu fii singurul care sa vrea sa fie bine.Eu unul te astept cu drag sa scrii in continuare si succes la Bucuresti.

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:32

poti sa vi la bucuresti ca sa te convingi ca nu mint nimic.Cred ca nici daca stai de vorba cu medicul meu nu o sa mai crezi.daca nu te interesez nu mai comenta nimic despre mine.punct.eu nu imi permit sa spun lucruri despre tine pentru ca nu te cunosc si nu pot sa vorbesc aiurea despre un om.se pare ca tu poti sa faci acest lucru.tu sti chiar mai bine decat mine care e starea mea de sanatate.extraordinar adnana.altceva ce mai poti sa mai imi mai spui despre mine?e mai bine ca ma retrag de pe acest forum.cu foarte putini oameni m-am inteles bine....nu sunt suparat pe tine pentru ca stiu ca o sa dai socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate greselile care le-ai facut.cu asta am incheiat tot ce aveam sa iti spun! nu se poate sta de vorba cu oameni ca tine.mult succes in viata si mai vorbim cand o sa inveti si tu sa gatesti nu sa astepti sa iti faca alti oameni mancare! rusinica andnana ca esti femeie si nu sti sa gatesti.cand o sa te mariti o sa ti angajezi bucatar ca iti permiti doar!!!

valentin19c@yahoo.com
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:36

De la: analisys_2007, la data 2009-09-10 22:32:32poti sa vi la bucuresti ca sa te convingi ca nu mint nimic.Cred ca nici daca stai de vorba cu medicul meu nu o sa mai crezi.daca nu te interesez nu mai comenta nimic despre mine.punct.eu nu imi permit sa spun lucruri despre tine pentru ca nu te cunosc si nu pot sa vorbesc aiurea despre un om.se pare ca tu poti sa faci acest lucru.tu sti chiar mai bine decat mine care e starea mea de sanatate.extraordinar adnana.altceva ce mai poti sa mai imi mai spui despre mine?e mai bine ca ma retrag de pe acest forum.cu foarte putini oameni m-am inteles bine....nu sunt suparat pe tine pentru ca stiu ca o sa dai socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate greselile care le-ai facut.cu asta am incheiat tot ce aveam sa iti spun! nu se poate sta de vorba cu oameni ca tine.mult succes in viata si mai vorbim cand o sa inveti si tu sa gatesti nu sa astepti sa iti faca alti oameni mancare! rusinica andnana ca esti femeie si nu sti sa gatesti.cand o sa te mariti o sa ti angajezi bucatar ca iti permiti doar!!!

M-ai scos din lista de prieteni

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:41

De la: analisys_2007, la data 2009-09-10 22:32:32poti sa vi la bucuresti ca sa te convingi ca nu mint nimic.Cred ca nici daca stai de vorba cu medicul meu nu o sa mai crezi.daca nu te interesez nu mai comenta nimic despre mine.punct.eu nu imi permit sa spun lucruri despre tine pentru ca nu te cunosc si nu pot sa vorbesc aiurea despre un om.se pare ca tu poti sa faci acest lucru.tu sti chiar mai bine decat mine care e starea mea de sanatate.extraordinar adnana.altceva ce mai poti sa mai imi mai spui despre mine?e mai bine ca ma retrag de pe acest forum.cu foarte putini oameni m-am inteles bine....nu sunt suparat pe tine pentru ca stiu ca o sa dai socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate greselile care le-ai facut.cu asta am incheiat tot ce aveam sa iti spun! nu se poate sta de vorba cu oameni ca tine.mult succes in viata si mai vorbim cand o sa inveti si tu sa gatesti nu sa astepti sa iti faca alti oameni mancare! rusinica andnana ca esti femeie si nu sti sa gatesti.cand o sa te mariti o sa ti angajezi bucatar ca iti permiti doar!!!
nu it mai zic nimic.ca nu are rost sa imi pun mintea cu tine

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:43

De la: vasix, la data 2009-09-10 22:32:23Analysis,iarta-i pe cei care te-au suparat.Sint copii buni dar ei nu stiu cum e sa fii fizic bolnav incurabil.Asta e pacatul lor,de altfel nevinovat caci nu ti-au vrut raul
Nu stiu daca ai inteles ceva din ce ti-am scris dar e important sa nu te imbolnavesti psihic ,tu singur trebuie sa vrei din tot sufletul sa fie bine,nu te astepta de la nimeni altcineva sa-ti vrea binele ca oamenii sint cum sint,vezi si tu.Tu fii singurul care sa vrea sa fie bine.Eu unul te astept cu drag sa scrii in continuare si succes la Bucuresti.

Greșit Victor! Eu de exemplu știu foarte bine ce înseamnă să stai 24/24 cu o persoană bolnavă atât fizic...cât și psihic!!!! Ăsta este "serviciul" meu!
Eu intru aici..noaptea, după ce toți dorm...pentru relaxare...nu pentru ca să citesc numai lamentări peste lamentări! Ce-ar fi dacă eu aș scrie doar despre toate problemele mele???
...sincer, după o vreme...ar mai discuta cineva cu mine?! Tu ce zici?!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:44

Adnana ,draga ..asta seara vorbim despre ...orice?Nu stiu pe unde e Ioana si restul trupei ,te ,nu mai fi suparata..

Pagini: << 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: