back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:21

De la: analisys_2007, la data 2009-08-29 16:17:55Buna Ioana...Cum te mai simti?Daca mai ai dureri de cap ia nurofen e cel mai eficient iar daca nu iti trece e bine sa mergi sa te vada un medic ca nu poti sa stai asa.Eu am usoare dureri de cap in fiecare zi.M-am obisnuit cu ele.Medicii mi-au spus ca am anxietate...un alt produs care ajuta mult e Protect4Life.Inteleg cum te simti.E un sentiment deloc placut

am luat...dar..nu mi-a trecut...acum mananc piersici (orice fructe cica sunt bune )... ..

analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:47

Da sunt foarte bune...dar totusi mie mi se pare putin absurd sa iti treaca o durere de cap cu fructe...cand mi-am facut punctie lombara anul trecut aveam dureri atat de puternice de cap incat trebuia sa stau numai intins pe spate.Mai beam cafea si imi mai trecea putin.Sa sti cafeau in general cofeina ajuta cand ai dureri de cap.Poate sa fie si de la caldura asta.Poate esti tu mai sensibila. Nu stiu ce sa mai spun...Poate e si din cauza ca stai mult in fata calculatorului.Eu prima data cand am vazut calculator am stat in fata lui pana am ajuns la spital nu in valcea ci la Bucuresti si intr-o stare foarte grava din moment ce am stat internat la rezerva.De atunci m-am invatat minte si incer sa stau cat mai putin in fata monitorului.Radiatiile emise de monitor sunt foarte periculoase,poate mai periculoase decat cele emise de telefonul mobil..ai grija de tine...daca nu ti trece pana luni eu zic ca e totusi bine sa mergi sa discuti cu medicul tau de familie.Eu cel putin asa as face daca as fi in locul tau!

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:55

De la: analisys_2007, la data 2009-08-29 16:47:01Da sunt foarte bune...dar totusi mie mi se pare putin absurd sa iti treaca o durere de cap cu fructe...cand mi-am facut punctie lombara anul trecut aveam dureri atat de puternice de cap incat trebuia sa stau numai intins pe spate.Mai beam cafea si imi mai trecea putin.Sa sti cafeau in general cofeina ajuta cand ai dureri de cap.Poate sa fie si de la caldura asta.Poate esti tu mai sensibila. Nu stiu ce sa mai spun...Poate e si din cauza ca stai mult in fata calculatorului.Eu prima data cand am vazut calculator am stat in fata lui pana am ajuns la spital nu in valcea ci la Bucuresti si intr-o stare foarte grava din moment ce am stat internat la rezerva.De atunci m-am invatat minte si incer sa stau cat mai putin in fata monitorului.Radiatiile emise de monitor sunt foarte periculoase,poate mai periculoase decat cele emise de telefonul mobil..ai grija de tine...daca nu ti trece pana luni eu zic ca e totusi bine sa mergi sa discuti cu medicul tau de familie.Eu cel putin asa as face daca as fi in locul tau!

am sa mai astept...sa vad ce se intampla...
o sa o mai sun eu pe mama mai tarziu daca vad ca nu-mi trece....momentan astept....sa vad efectul piersicilor....

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 17:04

cum spui tu Ioana.Sper sa fie bine.Chiar imi pare rau ca te simti rau nici eu nu ma simt foarte bine insa supravietuiesc si asa...m-am obisnuit deja cu toate starile de rau.Trebuie sa ai grija de tine.Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau...incearca sa te odihnesti putin..o sa te simti mult mai bine...eu acum mai nou am inceput sa dorm si ziua,dormi noaptea foarte putin si asta s-ar putea sa fie principalul motiv.Somnul de zi nu se compara cu cel de noapte,in plus de asta creierul are nevoie de odihna..nu te forta ca nu suntem roboti,organismele noastre nu rezista la eforturi foarte mari...

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 August 2009, ora 17:27

Da-i cu suc de mere si morcovi (totul biologic) Si adauga suc de rosii, si alea biologice. Mesteca cateva crengute de leustean, telina si patrunjel si inghite sucul apoi arunca fibra. Si luni mergi la doctor si cere trimitere sa iti faci niste analize sa vezi cum stai cu potasiul, magneziul, calciul, fierul. Si fa-ti imediat o clisma, doua cu ceai concentrat de musetel. Cauta sa iti dezintoxici intestinul, ficatul si deci sangele. Vei vedea ca vei simti curand o stare de confort general. Daca durerea persista, mergi intr-o farmacie homeopatica si cumpara pastile de arnica. Poti sa iei imediat chiar doua comprese. (Sunt concentrate naturale si nu au reactii adverse) Sanatate!

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 20:09

imi mai revenii putin....

oricum...daca o sa stau numai cu laptopul in brate toata seara ...si...in pat acoperita cu patura....sunt convinsa ca o sa-mi treaca definitiv...
pentru mine 9 am e cel mai bun medicament...

multumesc tuturor pentru sustinere.....cand o sa-mi revin complet va anunt....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:07

maresaleeeeeeeeeeeeeeeeee...mai zi ceva de paharul ala.....
hai ca vreau sa-ti tin o lectie de fizica....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:12

asa se sparge un pahar....

www.youtube.com/v/JPdHeouKH-Q&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=...">www.youtube.com/v/JPdHeouKH-Q&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505">

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 21:13

PENTRU IOANA

CONDITIA ESTE SA NU FIE IN DOZA DE 2A + 1A CA IAR TE CEARTA ....LUMEA BUNA !

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:23

Buna seara....Ioana ma bucur ca te simti mai bine.Daca o sa stai mult timp in fata monitorului nu ai cum sa te simti mai bine ca astea emit radiatii...cel mai bine maine ca tot e duminica mergi undeva la iarba verde in natura de te relaxeaza....o sa te simti ca si cum te-ai renaste din nou...
Despre ce discutam in aceasta seara?Apropo ce stiti sa gatiti cel mai bine?

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:27

De la: analisys_2007, la data 2009-08-29 21:23:19Buna seara....Ioana ma bucur ca te simti mai bine.Daca o sa stai mult timp in fata monitorului nu ai cum sa te simti mai bine ca astea emit radiatii...cel mai bine maine ca tot e duminica mergi undeva la iarba verde in natura de te relaxeaza....o sa te simti ca si cum te-ai renaste din nou...
Despre ce discutam in aceasta seara?Apropo ce stiti sa gatiti cel mai bine?

mersi...:)

referitor la ce stiu sa gatesc....salata de vinete , tocanita de rosii, cartofi prajiti , varza ..orice...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:30

De la: karpov, la data 2009-08-29 21:13:56

PENTRU IOANA

CONDITIA ESTE SA NU FIE IN DOZA DE 2A + 1A CA IAR TE CEARTA ....LUMEA BUNA !

karpov.....eu fac parte din lumea buna (ochelarii sunt pentru fite.... )

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:33

In seara asta cam putina lume pe forum...

valentin19c@yahoo.com
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:52

De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 15:59:50
De la: maressalul_, la data 2009-08-29 15:54:29Ma ...Ioana ... in legatura cu paharul ala te inseli ... nu este vorba de elasticitate. Oricum... dupa capul meu ... este cam penal sa vorbesti de elasticitate ca prorpietate a "obiectelor" SOLIDE.

Mai bine citete pe net.

lol....te intreaba fratele meu unde ai invatat fizica
cica toata corpurile au o anumita elasticitate....unele mai mare..altele mai mica...si cica asta e o proprietate a corpurilor solide...
dupa mintea ta...elasticitatea e o proprietate a corpurilor ...lichide???

Nu ºtiu ce zice fratele tãu, dar eu ºtiu cã sticla are tensiuni interne...câteodatã se sparge ºi fãrã sã fie atinsã de nimic...din cauza acestor tensiuni! ...ºi vorbesc din experienþã proprie!
Într-adevãr existã elasticitate ºi la sticlã....dar numai atunci când este în stare lichidã....dupã ce se rãceºte...ADIO ELASTICITATE !!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 21:58

De la: Dorulet, la data 2009-08-29 21:52:56
De la: maressalul_, la data 2009-08-29 15:54:29Ma ...Ioana ... in legatura cu paharul ala te inseli ... nu este vorba de elasticitate. Oricum... dupa capul meu ... este cam penal sa vorbesti de elasticitate ca prorpietate a "obiectelor" SOLIDE.

Mai bine citete pe net.

cica toata corpurile au o anumita elasticitate....unele mai mare..altele mai mica...si cica asta e o proprietate a corpurilor solide...

Nu ºtiu ce zice fratele tãu, dar eu ºtiu cã sticla are tensiuni interne...câteodatã se sparge ºi fãrã sã fie atinsã de nimic...din cauza acestor tensiuni! ...ºi vorbesc din experienþã proprie!
Într-adevãr existã elasticitate ºi la sticlã....dar numai atunci când este în stare lichidã....dupã ce se rãceºte...ADIO ELASTICITATE !!!

nu nu nu...sub nicio forma nu exista nicio tensiune interna in sticla ...si nu exista sticle care sa se sparga fara motiv....
asa spune fratele meu olimpic la fizica pe judet (de fapt..locul 2 )....
iar in legatura cu elasticitatea corpurilor lichide..chiar s-a distrat...

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:05

daca chiar vreti sa vedeti ceva iesit din comun sa va uitati maine seara la pro tv ca I'Real e unul care merge pe apa...nu stiu cum a facut smecheria dar chiar a tranversat o piscina fara sa se scufunde.Si vreau sa va intreb voi ce parere aveti despre extraterestrul prin in cursa de soareci de un fermier din Mexic?Cat adevar credeti ca are aceasta poveste?

valentin19c@yahoo.com
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:06

De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 21:58:56

Mai bine citete pe net.

nu nu nu...sub nicio forma nu exista nicio tensiune interna in sticla ...si nu exista sticle care sa se sparga fara motiv....

CRED CÃ GLUMEªTI!!!! Îi dau fratelui tãu un mare 2 !!!!!!

Din pãcate ºi din nefericire pentru el, eu în liceu am învãþat 4 ani de tehnologie a sticlei...cã doar era Liceul fabricii de Sticlã!.... ªI DA!!!! STICLA ARE TENSIUNI INTERNE!!!! nu mã faceþi sã caut cartea de tehnologie din liceu, sã vã demonstrez!!!!

ªi încã ceva...am lucrat 6 ani la Sticlã, ca ºi gravor...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:10

De la: analisys_2007, la data 2009-08-29 22:05:24daca chiar vreti sa vedeti ceva iesit din comun sa va uitati maine seara la pro tv ca I'Real e unul care merge pe apa...nu stiu cum a facut smecheria dar chiar a tranversat o piscina fara sa se scufunde.Si vreau sa va intreb voi ce parere aveti despre extraterestrul prin in cursa de soareci de un fermier din Mexic?Cat adevar credeti ca are aceasta poveste?

valentin nu mai crede toti distrusii care inventeaza fel de fel de chestii din dorinta de a creste ratingul emisinilor pe care le realizeaza....extraterestii inseamna senzational...senzationalul inseamna rating ...ratingul-reclame..iar reclamele bani!!!
intelegi cam cum functioneaza totul?...
e vorba doar de bani...pentru bani unii sunt in stare sa inventeze orice extraterestrii....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:13

Uite Ioana, cu dedicaþie specialã pentru fratele tãu "olimpic":
www.contabilizat.ro/file/cursuri_de_perfectionare/contabilitate_...

analisys_2007

403 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:15

asa cred si eu acum...ma gandesc ca extraterestri sunt fiinte mult mai evoluate decat noi oamenii si daca a fost prins intr-o amarata de cursa de soareci ala nu se mai poate numi extraterestru. asa cred si eu ca e o facatura ca acel schelet e de la vreo maimuta nascuta cu malformatii genetice.Lumea e disperata dupa senzational

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:15

De la: Dorulet, la data 2009-08-29 22:06:31

Mai bine citete pe net.

Din pãcate ºi din nefericire pentru el, eu în liceu am învãþat 4 ani de tehnologie a sticlei...cã doar era Liceul fabricii de Sticlã!.... ªI DA!!!! STICLA ARE TENSIUNI INTERNE!!!! nu mã faceþi sã caut cartea de tehnologie din liceu, sã vã demonstrez!!!!

dora....intreaba fratele meu ce fel de forte actioneaza in interiorul sticlei?...cum o determina sa se sparga?

bine...aici vorbim doar de spargerea din senin (cu care fratele meu nu e de acord)...maresalul intrebase altceva...de ce se sparge atunci cand cade pe ciment....iar la intrebarea lui...lipsa elasticii este un raspuns destul de logic....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:19

De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 22:15:31

Mai bine citete pe net.

dora....intreaba fratele meu ce fel de forte actioneaza in interiorul sticlei?...cum o determina sa se sparga?

bine...aici vorbim doar de spargerea din senin (cu care fratele meu nu e de acord)...maresalul intrebase altceva...de ce se sparge atunci cand cade pe ciment....iar la intrebarea lui...lipsa elasticii este un raspuns destul de logic....

Vai Ioana, cum adicã de ce se sparge?! Pãi pentru cã este casant!
Pentru cã cimentul este mai dur decât sticla...scurt ºi la obiect!
Uite, existã ºi sticlã termorezistentã...care de fapt aºa se ºi verificã...se izbeºte de ciment....ºi ea nu trebuie sã se spargã!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:28

De la: Dorulet, la data 2009-08-29 22:19:33
De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 22:15:31

Mai bine citete pe net.

Vai Ioana, cum adicã de ce se sparge?! Pãi pentru cã este casant!
Pentru cã cimentul este mai dur decât sticla...scurt ºi la obiect!
Uite, existã ºi sticlã termorezistentã...care de fapt aºa se ºi verificã...se izbeºte de ciment....ºi ea nu trebuie sã se spargã!!!

dora..de ce nu mi-ai raspuns ce fel de forte actioneaza in interiorul sticlei astfel incat o determina uneori sa se sparga fara motiv?(lucru care , spune fratele meu ca e imposibil)
eu nu pot deschide link-ul dat de tine...e prea mare si nu-l pot copia...

bine...pentru ca este casanta....asta putea sa o spuna orice copil de 5 ani ....si ala stie ca unele obiecte se sparg daca pica pe ciment ...si altele nu (de exemplu o minge)...alea care se sparg se numesc casante...
intrebarea era...de ce unele sunt casante si altele nu ....?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 22:39

....aaaaa, uite unde erau sticlariii !...

...vezi Ioanna, daca nu stii ISTORIE, nu stii mai nimic nici despre STICLA.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:41

De la: mytcor, la data 2009-08-29 22:39:50....aaaaa, uite unde erau sticlariii !...

adica...vrei sa spui ca...sunt buna?

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 22:42

Sara bunã tuturor !

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:44

De la: ioa_d, la data 2009-08-29 22:42:33Sara bunã tuturor !

buna , ioana

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 22:45

De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 22:41:10
De la: mytcor, la data 2009-08-29 22:39:50....aaaaa, uite unde erau sticlariii !...

adica...vrei sa spui ca...sunt buna?

...da, langa sticla cu Alexandrion !..

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:45

Ioana...mã provoci! ..bine, fie!
Ai mess-ul deschis? Îþi trimit un fiºier care sã te lãmureascã! Eu þi-am mai spus...sticla are tensiuni interne...sau nu! Pentru ca sã fie bunã...adicã eliberatã de tensiuni interne...privitã prin polariscop, sticla trebuie sã aibã culoarea violet...dacã are altã culoare nu este bine...înseamnã cã are tensiuni interne.
Ce sunt tensiunile interne? pãi sunt forþe intermoleculare, rãspândite în mod neuniform în masa de sticlã!
Prezenþa lor, micºoreazã rezistenþa termicã ºi mecanicã a sticlei!

Ca sã ºtii ceva despre sticlã...nu-þi trebuie fizicã...ci tehnologia sticlei...acolo se învaþã totul despre sticlã!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:50

De la: ioana_dark, la data 2009-08-29 21:07:37maresaleeeeeeeeeeeeeeeeee...mai zi ceva de paharul ala.....
hai ca vreau sa-ti tin o lectie de fizica....

Nu fi BULANGIOAICA ... ca matur pe aici cu tine .. ca la fizica ta ...

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Pagini: << 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: