analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:10
am inteles acum...daca e ateu nu are rost sa il mai intreb nimic legat de Dumnezeu.Daca mi-as pierde credinta in Dumnezeu as fi un om pierdut.Dumnezeu exista cu siguranta!Am citit un articol intr-un ziar ca in anul 2012 se vor inversa polii pamantului cel Nord devine Sud si viceversa si acest lucru se va intampla exact pe 21 decembrie asa cum prevad vechile calendare maiase...e oare posibil sa fie adevarat sau ne inselam noi?
valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:17
De la: ioana_dark, la data 2009-08-25 19:02:33
De la: analisys_2007, la data 2009-08-25 18:56:50maresale nu ma invatat nimeni sa pun cruce la fantana..pur si simplu asa e traditia din batrani la mine la tara...nu eu am inventat aceasta traditie...in plus de asta majoritatea consatenilor au numele scris pe casa...sunt niste traditii mai ciudate.Sa sti ca am credinta in Dumnezeu.Batranii satului spun ca si pe lumea cealalta e nevoie de apa si de mancare de asta se fac si pomeni.Am invatat si eu de la batrani.Cred ca orice localitate are traditiile sale.Nu le cunosc dar Moldovenii au traditiile lor,Oltenii pe a le lor si asa mai departe.Nu eu le-am inventat sa ma critici.Am o intrebare pentru tine...tu esti crestin ortodox sau de ce religie apartii?
e ateu....
ESTI SIGURA ? Daca e liber cugetator sau gnostic sau ...agnostic ?
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:21
De la: Horus, la data 2009-08-25 19:17:35
De la: analisys_2007, la data 2009-08-25 18:56:50maresale nu ma invatat nimeni sa pun cruce la fantana..pur si simplu asa e traditia din batrani la mine la tara...nu eu am inventat aceasta traditie...in plus de asta majoritatea consatenilor au numele scris pe casa...sunt niste traditii mai ciudate.Sa sti ca am credinta in Dumnezeu.Batranii satului spun ca si pe lumea cealalta e nevoie de apa si de mancare de asta se fac si pomeni.Am invatat si eu de la batrani.Cred ca orice localitate are traditiile sale.Nu le cunosc dar Moldovenii au traditiile lor,Oltenii pe a le lor si asa mai departe.Nu eu le-am inventat sa ma critici.Am o intrebare pentru tine...tu esti crestin ortodox sau de ce religie apartii?
e ateu....
e ateu suta la suta....il stiu de mult timp ...vorbesc cu el pe forum din octombrie anul trecut....
pe deasupra...il cunosc si in realitate...
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:22
De la: analisys_2007, la data 2009-08-25 19:10:58am inteles acum...daca e ateu nu are rost sa il mai intreb nimic legat de Dumnezeu.Daca mi-as pierde credinta in Dumnezeu as fi un om pierdut.Dumnezeu exista cu siguranta!Am citit un articol intr-un ziar ca in anul 2012 se vor inversa polii pamantului cel Nord devine Sud si viceversa si acest lucru se va intampla exact pe 21 decembrie asa cum prevad vechile calendare maiase...e oare posibil sa fie adevarat sau ne inselam noi?
Nu fi pesimista draga ,nu se intampla nimic ,e ceva legat de univers si oricum ,eu stiu mai bine ,sunt HORUS si pe 25 decembrie e ziua mea de nastere si trebuie sa fiu de fata si in 2012 .
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 19:30
De la: ioana_dark, la data 2009-08-25 19:21:04
De la: Horus, la data 2009-08-25 19:17:35
e ateu....
e ateu suta la suta....il stiu de mult timp ...vorbesc cu el pe forum din octombrie anul trecut....
pe deasupra...il cunosc si in realitate...
Vai de mine ,ce o sa pateasca ...in 2012 ! A dat de dracu ! O fi ateu poziti sau negativ ? Eu sunt ateu " neutru " si oricum nu mi-e frica ma apara HORUS ca si el e nascut in Decembrie , pe 25 dar cu mult inainte de ... / Nu vreau sa barfesc !
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:31
De la: analisys_2007, la data 2009-08-25 19:10:58am inteles acum...daca e ateu nu are rost sa il mai intreb nimic legat de Dumnezeu.Daca mi-as pierde credinta in Dumnezeu as fi un om pierdut.Dumnezeu exista cu siguranta!Am citit un articol intr-un ziar ca in anul 2012 se vor inversa polii pamantului cel Nord devine Sud si viceversa si acest lucru se va intampla exact pe 21 decembrie asa cum prevad vechile calendare maiase...e oare posibil sa fie adevarat sau ne inselam noi?
Da am citit si eu despre marele eveniment..din 2012....la cate se intampla in lume...sfarsitul vine..incet si sigur pentru fiecare...
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:41
De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:31:04
Da am citit si eu despre marele eveniment..din 2012....la cate se intampla in lume...sfarsitul vine..incet si sigur pentru fiecare...
....................
matei
Capitolul 24
1. ªi ieºind Iisus din templu, S-a dus ºi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca sã-I arate clãdirile templului.
2. Iar El, rãspunzând, le-a zis: Vedeþi toate acestea? Adevãrat grãiesc vouã: Nu va rãmâne aici piatrã pe piatrã, care sã nu se risipeascã.
3. ªi ºezând El pe Muntele Mãslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouã când vor fi acestea ºi care este semnul venirii Tale ºi al sfârºitului veacului?
4. Rãspunzând, Iisus le-a zis: Vedeþi sã nu vã amãgeascã cineva.
5. Cãci mulþi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, ºi pe mulþi îi vor amãgi.
6. ªi veþi auzi de rãzboaie ºi de zvonuri de rãzboaie; luaþi seama sã nu vã speriaþi, cãci trebuie sã fie toate, dar încã nu este sfârºitul.
7. Cãci se va ridica neam peste neam ºi împãrãþie peste împãrãþie ºi va fi foamete ºi ciumã ºi cutremure pe alocuri.
8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
9. Atunci vã vor da pe voi spre asuprire ºi vã vor ucide ºi veþi fi urâþi de toate neamurile pentru numele Meu.
10. Atunci mulþi se vor sminti ºi se vor vinde unii pe alþii; ºi se vor urî unii pe alþii.
11. ªi mulþi prooroci mincinoºi se vor scula ºi vor amãgi pe mulþi.
12. Iar din pricina înmulþirii fãrãdelegii, iubirea multora se va rãci.
13. Dar cel ce va rãbda pânã sfârºit, acela se va mântui.
14. ªi se va propovãdui aceastã Evanghelie a împãrãþiei în toatã lumea spre mãrturie la toate neamurile; ºi atunci va veni sfârºitul.
15. Deci, când veþi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeºte sã înþeleagã -
16. Atunci cei din Iudeea sã fugã în munþi.
17. Cel ce va fi pe casã sã nu se coboare, ca sã-ºi ia lucrurile din casã.
18. Iar cel ce va fi în þarinã sã nu se întoarcã înapoi, ca sã-ºi ia haina.
19. Vai de cele însãrcinate ºi de cele ce vor alãpta în zilele acelea!
20. Rugaþi-vã ca sã nu fie fuga voastrã iarna, nici sâmbãta.
21. Cãci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii pânã acum ºi nici nu va mai fi.
22. ªi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scãpa nici un trup, dar pentru cei aleºi se vor scurta acele zile.
23. Atunci, de vã va zice cineva: Iatã, Mesia este aici sau dincolo, sã nu-l credeþi.
24. Cãci se vor ridica hristoºi mincinoºi ºi prooroci mincinoºi ºi vor da semne mari ºi chiar minuni, ca sã amãgeascã, de va fi cu putinþã, ºi pe cei aleºi.
25. Iatã, v-am spus de mai înainte.
26. Deci, de vã vor zice vouã: Iatã este în pustie, sã nu ieºiþi; iatã este în cãmãri, sã nu credeþi.
27. Cãci precum fulgerul iese de la rãsãrit ºi se aratã pânã la apus, aºa va fi ºi venirea Fiului Omului.
28. Cãci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
29. Iar îndatã dupã strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca ºi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cãdea din cer ºi puterile cerurilor se vor zgudui.
30. Atunci se va arãta pe cer semnul Fiului Omului ºi vor plânge toate neamurile pãmântului ºi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere ºi cu slavã multã.
31. ªi va trimite pe îngerii Sãi, cu sunet mare de trâmbiþã, ºi vor aduna pe cei aleºi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor pânã la celelalte margini.
32. Învãþaþi de la smochin pilda: Când mlãdiþa lui se face fragedã ºi odrãsleºte frunze, cunoaºteþi cã vara e aproape.
33. Asemenea ºi voi, când veþi vedea toate acestea, sã ºtiþi cã este aproape, la uºi.
34. Adevãrat grãiesc vouã cã nu va trece neamul acesta, pânã ce nu vor fi toate acestea.
35. Cerul ºi pãmântul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
36. Iar de ziua ºi de ceasul acela nimeni nu ºtie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatãl.
37. ªi precum a fost în zilele lui Noe, aºa va fi venirea Fiului Omului.
38. Cãci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau ºi beau, se însurau ºi se mãritau, pânã în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. ªi n-au ºtiut pânã ce a venit potopul ºi i-a luat pe toþi, la fel va fi ºi venirea Fiului Omului.
40. Atunci, din doi care vor fi în þarinã, unul se va lua ºi altul se va lãsa.
41. Din douã care vor mãcina la moarã, una se va lua ºi alta se va lãsa.
42. Privegheaþi deci, cã nu ºtiþi în care zi vine Domnul vostru.
43. Aceea cunoaºteþi, cã de-ar ºti stãpânul casei la ce strajã din noapte vine furul, ar priveghea ºi n-ar lãsa sã i se spargã casa.
44. De aceea ºi voi fiþi gata, cã în ceasul în care nu gândiþi Fiul Omului va veni.
45. Cine, oare, este sluga credincioasã ºi înþeleaptã pe care a pus-o stãpânul peste slugile sale, ca sã le dea hranã la timp?
46. Fericitã este sluga aceea, pe care venind stãpânul sãu, o va afla fãcând aºa.
47. Adevãrat zic vouã cã peste toate avuþiile sale o va pune.
48. Iar dacã acea slugã, rea fiind, va zice în inima sa: Stãpânul meu întârzie,
49. ªi va începe sã batã pe cei ce slujesc împreunã cu el, sã mãnânce ºi sã bea cu beþivii,
50. Veni-va stãpânul slugii aceleia în ziua când nu se aºteaptã ºi în ceasul pe care nu-l cunoaºte,
51. ªi o va tãia din dregãtorie ºi partea ei o va pune cu fãþarnicii. Acolo va fi plângerea ºi scrâºnirea dinþilor.
Ebony
14969 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:58
De la: ioana_dark, la data 2009-08-25 20:41:27
De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:31:04
....................
matei
Capitolul 24
1. ªi ieºind Iisus din templu, S-a dus ºi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca sã-I arate clãdirile templului.
2. Iar El, rãspunzând, le-a zis: Vedeþi toate acestea? Adevãrat grãiesc vouã: Nu va rãmâne aici piatrã pe piatrã, care sã nu se risipeascã.
3. ªi ºezând El pe Muntele Mãslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouã când vor fi acestea ºi care este semnul venirii Tale ºi al sfârºitului veacului?
4. Rãspunzând, Iisus le-a zis: Vedeþi sã nu vã amãgeascã cineva.
5. Cãci mulþi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, ºi pe mulþi îi vor amãgi.
6. ªi veþi auzi de rãzboaie ºi de zvonuri de rãzboaie; luaþi seama sã nu vã speriaþi, cãci trebuie sã fie toate, dar încã nu este sfârºitul.
7. Cãci se va ridica neam peste neam ºi împãrãþie peste împãrãþie ºi va fi foamete ºi ciumã ºi cutremure pe alocuri.
8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
9. Atunci vã vor da pe voi spre asuprire ºi vã vor ucide ºi veþi fi urâþi de toate neamurile pentru numele Meu.
10. Atunci mulþi se vor sminti ºi se vor vinde unii pe alþii; ºi se vor urî unii pe alþii.
11. ªi mulþi prooroci mincinoºi se vor scula ºi vor amãgi pe mulþi.
12. Iar din pricina înmulþirii fãrãdelegii, iubirea multora se va rãci.
13. Dar cel ce va rãbda pânã sfârºit, acela se va mântui.
14. ªi se va propovãdui aceastã Evanghelie a împãrãþiei în toatã lumea spre mãrturie la toate neamurile; ºi atunci va veni sfârºitul.
15. Deci, când veþi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeºte sã înþeleagã -
16. Atunci cei din Iudeea sã fugã în munþi.
17. Cel ce va fi pe casã sã nu se coboare, ca sã-ºi ia lucrurile din casã.
18. Iar cel ce va fi în þarinã sã nu se întoarcã înapoi, ca sã-ºi ia haina.
19. Vai de cele însãrcinate ºi de cele ce vor alãpta în zilele acelea!
20. Rugaþi-vã ca sã nu fie fuga voastrã iarna, nici sâmbãta.
21. Cãci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii pânã acum ºi nici nu va mai fi.
22. ªi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scãpa nici un trup, dar pentru cei aleºi se vor scurta acele zile.
23. Atunci, de vã va zice cineva: Iatã, Mesia este aici sau dincolo, sã nu-l credeþi.
24. Cãci se vor ridica hristoºi mincinoºi ºi prooroci mincinoºi ºi vor da semne mari ºi chiar minuni, ca sã amãgeascã, de va fi cu putinþã, ºi pe cei aleºi.
25. Iatã, v-am spus de mai înainte.
26. Deci, de vã vor zice vouã: Iatã este în pustie, sã nu ieºiþi; iatã este în cãmãri, sã nu credeþi.
27. Cãci precum fulgerul iese de la rãsãrit ºi se aratã pânã la apus, aºa va fi ºi venirea Fiului Omului.
28. Cãci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
29. Iar îndatã dupã strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca ºi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cãdea din cer ºi puterile cerurilor se vor zgudui.
30. Atunci se va arãta pe cer semnul Fiului Omului ºi vor plânge toate neamurile pãmântului ºi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere ºi cu slavã multã.
31. ªi va trimite pe îngerii Sãi, cu sunet mare de trâmbiþã, ºi vor aduna pe cei aleºi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor pânã la celelalte margini.
32. Învãþaþi de la smochin pilda: Când mlãdiþa lui se face fragedã ºi odrãsleºte frunze, cunoaºteþi cã vara e aproape.
33. Asemenea ºi voi, când veþi vedea toate acestea, sã ºtiþi cã este aproape, la uºi.
34. Adevãrat grãiesc vouã cã nu va trece neamul acesta, pânã ce nu vor fi toate acestea.
35. Cerul ºi pãmântul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
36. Iar de ziua ºi de ceasul acela nimeni nu ºtie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatãl.
37. ªi precum a fost în zilele lui Noe, aºa va fi venirea Fiului Omului.
38. Cãci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau ºi beau, se însurau ºi se mãritau, pânã în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. ªi n-au ºtiut pânã ce a venit potopul ºi i-a luat pe toþi, la fel va fi ºi venirea Fiului Omului.
40. Atunci, din doi care vor fi în þarinã, unul se va lua ºi altul se va lãsa.
41. Din douã care vor mãcina la moarã, una se va lua ºi alta se va lãsa.
42. Privegheaþi deci, cã nu ºtiþi în care zi vine Domnul vostru.
43. Aceea cunoaºteþi, cã de-ar ºti stãpânul casei la ce strajã din noapte vine furul, ar priveghea ºi n-ar lãsa sã i se spargã casa.
44. De aceea ºi voi fiþi gata, cã în ceasul în care nu gândiþi Fiul Omului va veni.
45. Cine, oare, este sluga credincioasã ºi înþeleaptã pe care a pus-o stãpânul peste slugile sale, ca sã le dea hranã la timp?
46. Fericitã este sluga aceea, pe care venind stãpânul sãu, o va afla fãcând aºa.
47. Adevãrat zic vouã cã peste toate avuþiile sale o va pune.
48. Iar dacã acea slugã, rea fiind, va zice în inima sa: Stãpânul meu întârzie,
49. ªi va începe sã batã pe cei ce slujesc împreunã cu el, sã mãnânce ºi sã bea cu beþivii,
50. Veni-va stãpânul slugii aceleia în ziua când nu se aºteaptã ºi în ceasul pe care nu-l cunoaºte,
51. ªi o va tãia din dregãtorie ºi partea ei o va pune cu fãþarnicii. Acolo va fi plângerea ºi scrâºnirea dinþilor.
Pt.Ioana si Adnana
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:03
te pup , nico
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:13
De la: ioana_dark, la data 2009-08-25 21:03:08te pup , nico
si eu
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:15
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 17:29:50de la Analisys :
Com.Pausesti-Otasau singura loc.din Romania unde se pun cruci la fantani pentru ca sufletele celor care au luat apa din acea fantana sa aibe apa si in cealalta lume.
Pai tu as credincios esti ? ...as te-au invatat la Valcea... ca pe lumea cealalta iti trebuie apa ? Crestini ...si cretini....
vai Maresale ce avatar tare ai
Ebony
14969 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:18
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-25 21:15:38
Com.Pausesti-Otasau singura loc.din Romania unde se pun cruci la fantani pentru ca sufletele celor care au luat apa din acea fantana sa aibe apa si in cealalta lume.
Pai tu as credincios esti ? ...as te-au invatat la Valcea... ca pe lumea cealalta iti trebuie apa ? Crestini ...si cretini....
Avatarul ala ,e cel mai incruntat caine....parca e turbat....
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:20
De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 21:18:38
Avatarul ala ,e cel mai incruntat caine....parca e turbat....
e rau ca Maresalul
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:34
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:39
Thank you ...for him
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Ebony
14969 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:39
Eu am crezut ca si-a pus burta pe gratar ,dar de fapt e o masina. .
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:40
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 21:39:01
Thank you ...for him
welcome welcome
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:41
De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 21:39:03
au inceput scroafele sa mearga in doua picioare
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:42
Adnanaaaaa ...HAI SA "RUPEM FORUMUL" MRRRR ..ham ham .ham ..mrrrrrrrrrrr ... ca fara noi ...nimic nu e ....
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:43
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 21:42:15Adnanaaaaa ...HAI SA "RUPEM FORUMUL" MRRRR ..ham ham .ham ..mrrrrrrrrrrr ... ca fara noi ...nimic nu e ....
ha hai!!!! ca vad ca e cam polictiseala pe aici ia zi cu incepem???
aaaa!!!! si vezi ca am pus si muzica pentru replay
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:44
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-25 21:43:35
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 21:42:15Adnanaaaaa ...HAI SA "RUPEM FORUMUL" MRRRR ..ham ham .ham ..mrrrrrrrrrrr ... ca fara noi ...nimic nu e ....
plictiseala* ca polictiseala cam te duce cu gandul la politica si neahhh!!!!1
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:46
Ce sa faci frate cu incepatorii astia .. nu sunt in stare a faca show ..se plictiseste lumea pe forum ....
Apropo ...mimozei de Ioana i-am dat tema ... pe topicul lui Adi ...
Sa vezi ce zice BULANGIOICA ..ca ea vorbeste cu mine pe forum din noembrie 2008 . Iar eu mi-am facut cont pe 9am din ianuarie 2009
Hai ca ma gandesc si la un subiect...
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Ce sa faci frate cu incepatorii astia .. nu sunt in stare a faca show ..se plictiseste lumea pe forum ....
Sa vezi ce zice BULANGIOICA ..ca ea vorbeste cu mine pe forum din noembrie 2008 . Iar eu mi-am facut cont pe 9am din ianuarie 2009
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
m-am gandit eu mai bine si cred ca suntem cam dezorientazi ca nu mai avem Bi_ghida printre noi
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:48
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 21:46:25
Waw !!! ce rapid esti doua mesaje odata buuunnn!!!!
oare sa incepem cu sexul ca la aia trag toti sa vezi cum se aduna si sa incepem cu ce vor femeile in pat, ca ultima data ramasesem la ce vor barbatii in pat
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:49
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-25 21:46:53m-am gandit eu mai bine si cred ca suntem cam dezorientazi ca nu mai avem Bi_ghida printre noi
Las-o in fratii ei pe Bi_bulina.... cred ca are dubla personalitate si acum o dezvolta pe a trei-a
Sa-ti povestesc ce am patit aseara ....
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:50
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-25 21:48:43
Waw !!! ce rapid esti doua mesaje odata buuunnn!!!!
oare sa incepem cu sexul ca la aia trag toti sa vezi cum se aduna si sa incepem cu ce vor femeile in pat, ca ultima data ramasesem la ce vor barbatii in pat
Mai incolo ...sa se culce copiii ...
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:50
gata...gata...recunosc...la faza asta am fost cea mai mare bulangeoica si cea mai mare mimoza posibila....
pentru asta o sa ma imbrac in sac , o sa-mi pun cenusa in cap si o sa postesc o saptamana...orice numai...iarta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chiar nu am vrut sa spun ca ai cont din noiembrie...de fapt...era vorba de ianuarie , dar...nu mi-am dat seama ....sunt gata sa fac orice ca sa-mi rascumpar greseala.....
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:51
De la: ioana_dark, la data 2009-08-25 21:50:30
gata...gata...recunosc...la faza asta am fost cea mai mare bulangeoica si cea mai mare mimoza posibila....
pentru asta o sa ma imbrac in sac , o sa-mi pun cenusa in cap si o sa postesc o saptamana...orice numai...iarta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chiar nu am vrut sa spun ca ai cont din noiembrie...de fapt...era vorba de ianuarie , dar...nu mi-am dat seama ....sunt gata sa fac orice ca sa-mi rascumpar greseala.....
Gata ..esti iertata ....
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 21:52
De la: maressalul_, la data 2009-08-25 21:49:33
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-25 21:46:53m-am gandit eu mai bine si cred ca suntem cam dezorientazi ca nu mai avem Bi_ghida printre noi
Las-o in fratii ei pe Bi_bulina.... cred ca are dubla personalitate si acum o dezvolta pe a trei-a
Sa-ti povestesc ce am patit aseara ....