Info
x
Despre orice
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 17:20
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:12
De la: maressalul_, la data 2009-08-13 11:41:06De la: analisys_2007, la data 2009-08-12 22:12:32altceva nu stiu ce as mai putea sa propun distractie placuta!!!!! sa faci pentru mine poze cu sotia lui Adi sa o vad si eu
|
|
analisys_2007 403 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:18
buna seara...despre ce discutam in aceasta seara?i
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:43
aadnanaaa pe ce te bazezi ca sa reusesti in viata?
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:44
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 20:43:49aadnanaaa pe ce te bazezi ca sa reusesti in viata?pe cine intrebi?
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:46
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 20:44:48aa scuzeDe la: analisys_2007, la data 2009-08-13 20:43:49aadnanaaa pe ce te bazezi ca sa reusesti in viata?pe cine intrebi? pe mine eu, ca sa reusesc in viata ma bazez pe mine si pe increderea pe care o am in mine.pe autoanaliza ,sinceritate si multa multa munca
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:02
un raspuns foarte inteligent,desi in ziua de azi,in romania e greu de crezut ca mai poti reusi de unul singur in viata.Eu ma bazez pe speranta,si pe credinta in Dumnezeu.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:08
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:02:49un raspuns foarte inteligent,desi in ziua de azi,in romania e greu de crezut ca mai poti reusi de unul singur in viata.Eu ma bazez pe speranta,si pe credinta in Dumnezeu. Asa ... CREDE in dumnezeu ... ca o sa mori si tu .... odata cu speranta... si fara serviciu...
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:11
maressalul_ multumesc pentru critici...sa sti,criticii sunt prietenii mei deoarece imi arata unde gresesc.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:12
De la: maressalul_, la data 2009-08-13 21:08:46De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:02:49un raspuns foarte inteligent,desi in ziua de azi,in romania e greu de crezut ca mai poti reusi de unul singur in viata.Eu ma bazez pe speranta,si pe credinta in Dumnezeu. ce mai faci, ma???? nu e gata concediu?? eu deja imi doresc unul dar cine stie cand va veni
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:13
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:02:49un raspuns foarte inteligent,desi in ziua de azi,in romania e greu de crezut ca mai poti reusi de unul singur in viata.Eu ma bazez pe speranta,si pe credinta in Dumnezeu. nu inteleg ce ti se pare asa greu.nimic nu e greu, daca muncesti.am zis asta si o sa o zic mereu.e greu sa muncesti, dar e mai greu sa stai degeaba si sa visezi la una si la alta
|
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:20
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:11:22maressalul_ multumesc pentru critici...sa sti,criticii sunt prietenii mei deoarece imi arata unde gresesc. DEGEABA ii ai ...pacat ca nu inveti de la ei ...
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:24
aadnanaaa inteleg perfect ce vrei sa imi spui.pe vremurile astea nu isi gasesc de lucru nici oamenii sanatosi care au forta de munca,eu sunt un caz mai special de asta imi este mai greu.ca sa iti dau un exeplu ceva de genul:tu de ce nu conduci o masina bmw X6?ca doar muncesti si alte fete de varsta ta conduc o astfel de masina.Daca ele au putut sa isi permita de ce nu ai putea si tu...vezi asta e diferenta...sunt singur si imi este mai greu..tu crezi ca eu nu as vrea sa muncesc?tu crezi ca ma simt bine in situatia in care am aflu?nicidecum...un om care trece printr-o experienta asemantaore ca a mea nu o sa mai fie niciodata cum a fost inainte...eu vorbesc din propria mea experienta de viata...sunt singur pentru ca se pare ca unii oameni sunt predestinati sa fie singuri.sunt multe de povestit si nu vreau sa plictisesc oamenii cu lucruri despre viata mea.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:33
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:24:04aadnanaaa inteleg perfect ce vrei sa imi spui.pe vremurile astea nu isi gasesc de lucru nici oamenii sanatosi care au forta de munca,eu sunt un caz mai special de asta imi este mai greu.ca sa iti dau un exeplu ceva de genul:tu de ce nu conduci o masina bmw X6?ca doar muncesti si alte fete de varsta ta conduc o astfel de masina.Daca ele au putut sa isi permita de ce nu ai putea si tu...vezi asta e diferenta...sunt singur si imi este mai greu..tu crezi ca eu nu as vrea sa muncesc?tu crezi ca ma simt bine in situatia in care am aflu?nicidecum...un om care trece printr-o experienta asemantaore ca a mea nu o sa mai fie niciodata cum a fost inainte...eu vorbesc din propria mea experienta de viata...sunt singur pentru ca se pare ca unii oameni sunt predestinati sa fie singuri.sunt multe de povestit si nu vreau sa plictisesc oamenii cu lucruri despre viata mea. mai Valentin, si daca as conduce un x6 ce? crezi ca asta e cea mai mare dorinta a mea? intr-adevar, sunt innebunita duoa masini si imi doresc o masina, dar pot trai si asa.o sa imi iau si eu in curand masina, nu x6, dar care va diferenta.eu voi fi fericita sa am o yariss, la fel de fericita cum as fi daca as avea un x6, crede-ma.si stii de ce.pentru ca stiu ca o yariss imi permit si pentru ca asta imi doresc ca sa fiu fericita.viata nu trebuie traita din dorinte ci din impliniri ca sa fii fericit trebuie sa stii cum bineinteles ca intotdeauna trebuie sa vrei mai mult, dar asa ca la scoala.intai inveti sa desparti in silabe, apoi pe litere, apoi sa scrii etc etc
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:35
maressalul_ iti dau un sfat...imagineaza-ti ca nu ai un parinte,ca esti bolnav de cancer,te operezi de doua ori,faci tratament chimioterapeutic si radioterapie apar alte complicatii stai cativa ani prin spitale timp in care nu poti sa muncesti apoi realizezi ca au trecut cativa ani ca prietenii te-au parasit toti si esti complet singur ....ce faci mai departe?daca nu poti face nimic singu, o sa fi acuzat de oameni ca nu esti bun de nimic si ca una si alta...oamenii sanatosi nu inteleg ce inseamna un cancer...ma chinui degeaba sa ti explic niste lucruri pe care oricum nu le intelegi..apropo tu ti-ai indeplinit obiectivele care ti le ai propus pana in prezent?
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:46
aadnanaaa ti-am dat un exemplu ca sa intelegi si tu care e situatia mea.daca iti dai interesul si lupti pentru interesele tale sunt singur ca poti sa ai si un bmw X6 ...opinia mea personala e ca ti se potriveste mai bine o yariss,eu nu sunt pasionat deloc de masini,nu ma intereseaza deloc.in fiecare zi mor zeci de oameni de toate varstele in accidente de masina...prefer sa circul cu autocarul care e destul de sigur.masinile au fost construite ca o necesitate ca sa ne putem deplasa mai repede,nu au fost construite sa fie conduse nebuneste cu viteze exagerat de mari cum fac unele persoane.viata e prea pretioasa sa o pierdem din dorinta de a vedea o viteza cat mai mare insa nu se merita pretul....eu nu am avut sansa...obiectivul meu de cand am aflat ca am cancer a fost sa ma mentin in viata sa raman cat mai mult timp viu...fata de alti oameni se pare ca am resusit sa fac acest lucru o perioada destul de lunga.eu chiar sunt multumit de mine.Dr Cristian Andrei mi-a spus ca sunt o persoana puternica ca nu multi oameni au curajul sa lupte cu probeleme de sanatate cum am facut eu..unii renunta din pacate...nu ma pot exprima in totalitate pe forum...sunt prea multe de povesit ca sa te fac sa intelegi..
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 21:59
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 21:46:48aadnanaaa ti-am dat un exemplu ca sa intelegi si tu care e situatia mea.daca iti dai interesul si lupti pentru interesele tale sunt singur ca poti sa ai si un bmw X6 ...opinia mea personala e ca ti se potriveste mai bine o yariss,eu nu sunt pasionat deloc de masini,nu ma intereseaza deloc.in fiecare zi mor zeci de oameni de toate varstele in accidente de masina...prefer sa circul cu autocarul care e destul de sigur.masinile au fost construite ca o necesitate ca sa ne putem deplasa mai repede,nu au fost construite sa fie conduse nebuneste cu viteze exagerat de mari cum fac unele persoane.viata e prea pretioasa sa o pierdem din dorinta de a vedea o viteza cat mai mare insa nu se merita pretul....eu nu am avut sansa...obiectivul meu de cand am aflat ca am cancer a fost sa ma mentin in viata sa raman cat mai mult timp viu...fata de alti oameni se pare ca am resusit sa fac acest lucru o perioada destul de lunga.eu chiar sunt multumit de mine.Dr Cristian Andrei mi-a spus ca sunt o persoana puternica ca nu multi oameni au curajul sa lupte cu probeleme de sanatate cum am facut eu..unii renunta din pacate...nu ma pot exprima in totalitate pe forum...sunt prea multe de povesit ca sa te fac sa intelegi.. crede-ma ca am inteles! mi-ai scris deja peste 200 de randuri.nu is asa grea de cap insaaaaa!!!! ia zi tu mie.daca stai toata ziua acasa, cate carti ai citit la viata ta? daca citai in tot acest timp puteai sa fii bibliotecar sau sa vinzi carti.Valentin, poti sa muncesti, trebuie doar sa vrei.cauta alternativa, nu te plafona
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:06
sa sti ca am citit destul de multe carti,nu am tinut o evidenta dar am citit destul.chiar si acum m-am apucat sa citesc o carte interesanta"A iubi inseamna a ierta" scrisa de Savatie Bastovoi.Hai sa fim seriosi daca citesc asta nu inseamna ca o sa fiu angajat intr-o biblioteca...si de cate ori am mers la biblioteca judeteana din valcea am vazut ca tot personalul erea numai din femei.ca sa fi bibliotecar trebuie sa ai niste studii si niste recomandari de la cineva..asa de una singura iti spun eu ca nu prea ai sanse...daca eream fata poate situatia erea alta ca femeile spre deosebire de barbati isi gasesc mai repede job...chiar asta fac in acest moment...caut alternative...sper sa gasesc macar una.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:36
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 22:06:18sa sti ca am citit destul de multe carti,nu am tinut o evidenta dar am citit destul.chiar si acum m-am apucat sa citesc o carte interesanta"A iubi inseamna a ierta" scrisa de Savatie Bastovoi.Hai sa fim seriosi daca citesc asta nu inseamna ca o sa fiu angajat intr-o biblioteca...si de cate ori am mers la biblioteca judeteana din valcea am vazut ca tot personalul erea numai din femei.ca sa fi bibliotecar trebuie sa ai niste studii si niste recomandari de la cineva..asa de una singura iti spun eu ca nu prea ai sanse...daca eream fata poate situatia erea alta ca femeile spre deosebire de barbati isi gasesc mai repede job...chiar asta fac in acest moment...caut alternative...sper sa gasesc macar una. Valentin, nu te supara.dar nu ai citit.un om citit nu vede in fata ochilor numai pile si relatii.un om citit stie cum sa fie fericit.asa ca nu mai minti
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:46
aadnanaaa ca tot adusasi vorba de citit carti imi adusai aminte de o carte pe care am citit-o anul trecut.Betty asa se numeste cartea si aceasta carte cuprinde povestea reala a lui Betty o fata romanca nascuta undeva prin america cu o boala grava spina bifida.e operata dar ramane imobilizata intr-un carucior cu rotile.nu se da batuta si face tot posibilul sa aibe o viata normala.Cu ajutorul lui Dumnezeu si al oportunitatilor din america reuseste sa infiinteze in america o fundatie care ajuta oamenii suferinzi de spina bifida.a ajutat si in romania atat cat a putut..cert este ca din toata povestea acestei fete daca s-ar fi nascut in Romania nu ar fi avut nici o sansa sa faca ce a facut in america.Dumnezeu a binecuvantat-o si ia dat sansa sa fie fericita si sa aiba o viata normala departe de Romania...singurul meu ghinion nu a fost ca m-am inbolnavit de cancer si ca m am operat de doua ori ci ca m am nascut in Romania.chiar e o provocare sa traiesti in romania...si inca ceva daca nu stiai un om operat e sensibil la vreme...cel putin in cazul meu de cate ori ploua sau e vreme urata ma simt rau,am stari de panica si cateodata simt ca abia mai pot sa respir...e de la operatiile care le-am facut sunt niste taieturi serioase ca asa stiu sa opereze medicii din romania...ma gandesc ca medicul ala care m a operat m-o fi confundat cu un porc acolo pe masa de operatie...e bine ca nu sa intamplat mai rau de atata...in concluzie povestea lui Betty e o lectie de viata pentru multi oameni...insa ar fi fost un miracol daca aceasta fata ar fi reusit sa faca toate acele lucruri in Romania nicidecum in America...asta e diferenta dintre noi si alte tari...se spune ca la americani exista o vorba si anune ca "atata timp cat respiri intotdeauna se va gasi ceva de facut si pentru tine".
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 22:59
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 22:46:49aadnanaaa ca tot adusasi vorba de citit carti imi adusai aminte de o carte pe care am citit-o anul trecut.Betty asa se numeste cartea si aceasta carte cuprinde povestea reala a lui Betty o fata romanca nascuta undeva prin america cu o boala grava spina bifida.e operata dar ramane imobilizata intr-un carucior cu rotile.nu se da batuta si face tot posibilul sa aibe o viata normala.Cu ajutorul lui Dumnezeu si al oportunitatilor din america reuseste sa infiinteze in america o fundatie care ajuta oamenii suferinzi de spina bifida.a ajutat si in romania atat cat a putut..cert este ca din toata povestea acestei fete daca s-ar fi nascut in Romania nu ar fi avut nici o sansa sa faca ce a facut in america.Dumnezeu a binecuvantat-o si ia dat sansa sa fie fericita si sa aiba o viata normala departe de Romania...singurul meu ghinion nu a fost ca m-am inbolnavit de cancer si ca m am operat de doua ori ci ca m am nascut in Romania.chiar e o provocare sa traiesti in romania...si inca ceva daca nu stiai un om operat e sensibil la vreme...cel putin in cazul meu de cate ori ploua sau e vreme urata ma simt rau,am stari de panica si cateodata simt ca abia mai pot sa respir...e de la operatiile care le-am facut sunt niste taieturi serioase ca asa stiu sa opereze medicii din romania...ma gandesc ca medicul ala care m a operat m-o fi confundat cu un porc acolo pe masa de operatie...e bine ca nu sa intamplat mai rau de atata...in concluzie povestea lui Betty e o lectie de viata pentru multi oameni...insa ar fi fost un miracol daca aceasta fata ar fi reusit sa faca toate acele lucruri in Romania nicidecum in America...asta e diferenta dintre noi si alte tari...se spune ca la americani exista o vorba si anune ca "atata timp cat respiri intotdeauna se va gasi ceva de facut si pentru tine".si Bety nu a avut nicio pila sa anjunga in America??? nu pot sa cred Valentin, tu in primul rand gandesti tare nasol. si iti garantez eu cxa nu ai citit nimic nu e frumos sa minti.e pacat
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:10
aadnanaaa eu nu mint...Betty nu a avut nici o pila sa ajunga in america pt ca acolo sa nascut.ce eu am avut pile sa ma nasc la valcea cu toate ca as fi preferat orice alta tara...nu cred ca gandesc nasol gandesc realist si spun sincer ce gandesc despre viata in romania unde politia e mana in mana cu hotii unde sistemul de justitie nu exista si unde nu poti avea incredere in nici o institutie a statului iar daca vrei sa faci ceva sa ai un viitor mai bun din cauza birocratiei renunti ca nu mai faci fata stresului...daca tu esti patrioata si esti fericita in romania am tot respectul pentru tine.Gandesc realist iar cartile care le-am citit sunt majoritatea carti cu tenta religioasa si nu au nici un fel de legatura cu viata si realitatea din Romania.Poate in Iasi viata e mai diferita decat in valcea..e orasul mai mare,aveti si tramvaie sunteti mai tari ce mai.
valcea pentru mine e un oras lipsit de oportunitati...stiu ca e foarte mare pacat sa mint dar eu nu am facut niciodata lucrul acesta....imi pare rau ca nu ai incredere in mine...poate cand o sa discutam fata in fata asta in cazul in care o sa fie posibil acest lucru poate ca o sa iti schimbi parerea care o ai in acest moment despre mine si poate ca o sa ai macar o picatura de incredere in mine.sa facut tarziu...ma retrag...nopate buna!!!
valentin19c@yahoo.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:13
Ce ce ce? ce-a facut dumnezeu? a binecuvantat-o sa fie in SUA?
Bai, tu gandesti vreun pic? De ce dracului nu a binecuvantat-o sa NU SE IMBOLNAVEASCA in primul rand? Sa nu aiba nevoie de operatii si alte alea? Of, GREU cu gandirea asta, greu, d-aia romanii prefera sa se intoarca la tzara la sapa, unde poate sa-i manipuleze preotu' satului cum o vrea muschiu' lui! |
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:20
De la: analisys_2007, la data 2009-08-13 23:10:42aadnanaaa eu nu mint...Betty nu a avut nici o pila sa ajunga in america pt ca acolo sa nascut.ce eu am avut pile sa ma nasc la valcea cu toate ca as fi preferat orice alta tara...nu cred ca gandesc nasol gandesc realist si spun sincer ce gandesc despre viata in romania unde politia e mana in mana cu hotii unde sistemul de justitie nu exista si unde nu poti avea incredere in nici o institutie a statului iar daca vrei sa faci ceva sa ai un viitor mai bun din cauza birocratiei renunti ca nu mai faci fata stresului...daca tu esti patrioata si esti fericita in romania am tot respectul pentru tine.Gandesc realist iar cartile care le-am citit sunt majoritatea carti cu tenta religioasa si nu au nici un fel de legatura cu viata si realitatea din Romania.Poate in Iasi viata e mai diferita decat in valcea..e orasul mai mare,aveti si tramvaie sunteti mai tari ce mai.ai citit carti de rugaciuni sa inteleg? mai Valentin, nu gandesti bine deloc.dar absolut deloc.gandesti ca un lash.imi pare rau pentru tine, da cu gandirea asta nu o sa realizezi nimic niciodata. mai bine te-ai apuca de citit sa mai vezi si tu cum e viata asta. si ia zi si mie cine a scris cartea asta Bety, la ce editura a aparut sa o cumpar si eu, sa vad cum a fost binecuvantata fata aia si daca nu a avut pile sa se nasca in America, cum s-a nascut a colo.a avut sanasa? cu totii avem sansa, dar mai mereu ii dam cu piciorulsi ce incredere sa am in tine? noapte buna! |
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:38
dragi tovarasi si pretini (vorba lu impuscatu), tzin sa va salut pe toti, ca eu maine "decolez" (la propriu) in vacantza si ma mai intorc dupa 23 august (ce mai data). V-am pupat pe portofel, sa ne vedem cu bine, sanatosi, voiosi etc. peste 10 zile, 2 saptamani sau cand ne-om vedea(depinde de mai multi factori).
Bafta.
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:40
De la: Republicanus, la data 2009-08-13 23:38:51dragi tovarasi si pretini (vorba lu impuscatu), tzin sa va salut pe toti, ca eu maine "decolez" (la propriu) in vacantza si ma mai intorc dupa 23 august (ce mai data). V-am pupat pe portofel, sa ne vedem cu bine, sanatosi, voiosi etc. peste 10 zile, 2 saptamani sau cand ne-om vedea(depinde de mai multi factori).vacanta placuta si sa te distrez maxim
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:49
De la: Republicanus, la data 2009-08-13 23:38:51dragi tovarasi si pretini (vorba lu impuscatu), tzin sa va salut pe toti, ca eu maine "decolez" (la propriu) in vacantza si ma mai intorc dupa 23 august (ce mai data). V-am pupat pe portofel, sa ne vedem cu bine, sanatosi, voiosi etc. peste 10 zile, 2 saptamani sau cand ne-om vedea(depinde de mai multi factori). Dacă vii înapoi și nu știi să ne spui ce și cum e berea blanche cu sirop de grenadine, te trimitem înapoi, la reciclare încă 10 zile și 2 săptămâni...! Să ai un sejur plăcut!
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 August 2009, ora 00:40
E-he, o ultimă intervenție înainte de a vorbi din nou despre depou... unde este oare Dora? Mi-e dor de Dora, vouă nu...? Pe unde viețuiește dânsa oare...și dacă viețuiește bine...asta-i întrebarea?
Și totuși, noapte bună, am fluierat deja, o dată prelung, și încă o dată scurt...iaca și depoul!
|
|
alamicsiverde 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2009, ora 01:53
În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 și 2) și este amplasată într-o zonă cu risc seismic. Guvernul României intenționează să construiască încă 2 reactoare nucleare (Cernavodă 3 și 4) și o nouă centrală nucleară, a cărei locație nu a fost făcută publică (în presă au fost menționate mai multe localități din Transilvania).
semneaza petitia impotriva energiei nucleare! www.greenpeace.ro Printre riscurile centralelor nucleare se numără: riscul unor accidente majore (de genul celui de la Cernobîl), scurgeri de substanțe radioactive care pot afecta atât mediul înconjurător cât și sănătatea oamenilor din zonă, depozitarea deșeurilor radioactive rezultate în urma exploatării, proliferarea armelor nucleare ( în reactoarele care folosesc uraniu natural drept combustibil, așa cum este și cel de la Cernavodă, se poate produce plutoniu, folosit la fabricarea armelor nucleare, așa cum s-a întâmplat în India, în 1974 și ulterior) s.a. Greenpeace militează pentru promovarea energiei regenerabile ca alternativă la energia nucleară deoarece țara noastră are un potențial foarte mare în acest domeniu, acest tip de energie nu prezintă riscuri față de mediul înconjurător sau față de sănătatea oamenilor și necesită investiții semnificativ mai mici decât energia nucleară.
www.greenpeace.ro
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 07:29
Tin sa fac o recorecta reaadnanaaa deoarece aseara ma simteam foarte obosit...cartea se numeste Becky,carea a fost tiparita la editura Risoprint din Cluj-Napoca in anul 2008.Nu stiu daca se mai gaseste in librarii insa pentru mai multe informatii legate de viata lui Becky poti sa vizitezi fundatia becky la adresa
www.beckyshope.org.Am citit si carti de rugaciuni am incercat sa am o relatie speciala cu Dumnezeu deoarece in anumite momente doar Dumnezeu ne mai poate ajuta,Sa-ti dau un exemplu concret,decesul lui Valeriu Lazarov celebrul om de televiziune care se spune ca a murit din cauza medicilor care nu i au administrat tratamentul la timp facand septicemie.Avea o avere estimata undeva la 60 milioane de euro nu trebuia sa moara daca viata lui ar fi depins de bani,De ce a murit ca avea bani sa se trateze la cel mai bun spital din lume la cei mai buni doctori?Eu ma tratez intr-un spital din Bucuresti si inca traiesc...din cate am inteles avea cancer de colon.. Imi pare rau daca ai o parere atat de prosata despre mine..asta este...e problema mea daca o sa realizez sau nu ceva in viata.Nu ai de unde sa sti ce imi rezerva ziua de maine... Am gresit,aceasta fata nu a fost binecuvatata de Dumnezeu sa se nasca in America, m-am exprimat eu gresit...pot spune ca a avut sansa deoarece are credinta in Dumnezeu.Fara credinta nu reusim sa facem nimic in viata .In momentul in care am uitat de Dumnezu suntem niste omaeni pierduti...asta e opinia mea eu asa gandesc cine vrea sa mai vorbeasca cu mine bine cine nu asta este...nu pot obliga pe nimeni sa imi fie prieten...traim intr-o tara libera unde fiecare face ce vrea isi alege prietenii cum crede el ca e mai bine. Da-mi tu exemple de cateva carti pe care ar trebui sa le citesc...Tu ce fel de carti citesti? Cum sa aibe pile sa se nasca in America..asa ceva mai rar...sa nascut acolo ca asa a fost sa fie soarta..tu de ce te-ai nascut in Romania?Mi se pare o intrebare absurda...cand am spus ca a avut sansa m-am referit stric la problemele ei de sanatate ca a avut noroc de medici buni care au operat-o si i-au salvat viata.In Romania nu putea sa faca aceasta operatie...Stii si tu foarte bine cum e sistemul sanitar din Romania...e in coma...stiu ca o sa spui ca rele se intampla peste tot in lume insa si cand mergi la medic e ca la loto...poti nimeri un medic foarte bun sau poti nimeri un medic nepasator...Elena Carstea de ce nu se opereaza in Romania ci se opereaza in America?Pt ca in Romania sunt medici buni dar nu au aparatura necesara sa lucreze din aceasta cauza nu are incredere sa faca operatia in Romania...se gandeste ca in America are mai multe sanse decat in Romania...sunt dezamagit...roaga-te mai bine sa fi sanatoasa sa nu ai niciodata probleme de sanatate ca e dezastru sa stai prin spitalele din Romania..eu unul sunt satul... Ce sansa am avut eu in Romania si i-am dat cu piciorul?in acest moment nu imi vine nimic in minte...insa nu inteleg ce vrei sa ma faci tu sa inteleg...am spus destule si cu asta cred ca o sa inchidem acest subiect.Nu ajunem niciunde daca continuam in acest fel.Tu ai opinia ta eu am opinia mea gandurile mele...multumesc pentru sugestii. Da asa este,ce incredere poti sa ai intr-un om care sufera de cancer?Incerc sa ma pun in locul tau si ma intreb daca la fel as fi gandit si eu...Cu siguranta daca nu aveam probleme de sanatate as fi gandit in alt fel.Am facut greseli ca doar sunt om si suntem supusi greselii,nimeni nu e perfect insa nu trebuie sa fiu condamnat daca nu reusesc sa fac nimic in viata de unul singur.Pana la urma asta e viata,e suferinta mea pe care eu o duc pana la capat.Daca imi este rau si ma internez in spital draga aadnanaaa sa sti ca nu vine nimeni sa stea langa mine.nu a stat nimeni niciodata cu mine in spital cu toate ca am familie si rude...sunt de acord sa ma critice oamenii care imi sunt alaturi in momente critice....ma opresc aici ca indiferent ce as spune tot nu pot sa te fac sa intelegi situatia mea.Nu o sa mai spun nimic despre mie deoarece oamenii sanatosi nu imi inteleg suferinta.
valentin19c@yahoo.com
|
|
|
|

ce facem in wekend?
ca sa fii fericit trebuie sa stii cum
Valentin, tu in primul rand gandesti tare nasol. si iti garantez eu cxa nu ai citit nimic
valcea pentru mine e un oras lipsit de oportunitati...stiu ca e foarte mare pacat sa mint dar eu nu am facut niciodata lucrul acesta....imi pare rau ca nu ai incredere in mine...poate cand o sa discutam fata in fata asta in cazul in care o sa fie posibil acest lucru poate ca o sa iti schimbi parerea care o ai in acest moment despre mine si poate ca o sa ai macar o picatura de incredere in mine.