Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:03
Ok am intles..sintem prea superficiali ptr tine ..cit sa bagi in tine doar colesterol si hamei!!! Ok you are the best!!
Bi_anca
1554 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:06
De la: vasix, la data 2009-07-27 12:03:13Ok am intles..sintem prea superficiali ptr tine ..cit sa bagi in tine doar colesterol si hamei!!! Ok you are the best!!
I'm just the opposite !!...the worst
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:09
Stii Bia,notiunea de rau si bine e diferita ptr fiecare
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:12
De la: vasix, la data 2009-07-27 12:09:23Stii Bia,notiunea de rau si bine e diferita ptr fiecare
Stiu! ...n-ai vrea sa stii ce inseamna pt mine !
Hai ca intru pe google sa-ti caut chestia aia si am mai gasit un articol interesant pe forum. Il postase Gerard mai demult. Ti-l trimit si pe ala...sa nu ma-njuri...
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:14
De la: vasix, la data 2009-07-27 11:35:45
De la: mytcor, la data 2009-07-27 11:20:45....numai ei doi,... taie patul !...
Daaa,am dat mai multe ex,alea sint locurile de facut sex ca doar n-o sa faca in stare de imponderabilitate
...Fugi d-aci, Vasix !...incepand cu seX-ul instant ; perpedes, pe scun, pe masa din living sau bucatarie, prin lift ,( asta-i HARD² ) pe birou si sub, prin fiset, pe xerox, prin cada de baie, jacuzii, alea,alea, etc ,samd....nuuuuuuuuuuuuu conteazaaaaaaaaaaaaaa, pasiune sa fie !...
..Nu mai scriu ca am ochii cat cepele d-azinoapte si m-a mai enervat si Ioanna dincolo la topicul lui Adi , cica vezi doamne navalirile indo ne-ar fi exterminat pe toti p-aici prin zona cdp.
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:19
De la: mytcor, la data 2009-07-27 12:14:23
Daaa,am dat mai multe ex,alea sint locurile de facut sex ca doar n-o sa faca in stare de imponderabilitate
...Fugi d-aci, Vasix !...incepand cu seX-ul instant ; perpedes, pe scun, pe masa din living sau bucatarie, prin lift ,( asta-i HARD² ) pe birou si sub, prin fiset, pe xerox, prin cada de baie, jacuzii, alea,alea, etc ,samd....nuuuuuuuuuuuuu conteazaaaaaaaaaaaaaa, pasiune sa fie !...
..Nu mai scriu ca am ochii cat cepele d-azinoapte si m-a mai enervat si Ioanna dincolo la topicul lui Adi , cica vezi doamne navalirile indo ne-ar fi exterminat pe toti p-aici prin zona cdp.
Ceea ce nu inteleg este de ce ii tot sufli in coarne Ioanei? Caut-o dupa ce face 30 de ani..poate ceea ce invata se va aseza mai normal in capul ei!!!
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:37
De la: vasix, la data 2009-07-27 12:19:53
De la: mytcor, la data 2009-07-27 12:14:23
Ceea ce nu inteleg este de ce ii tot sufli in coarne Ioanei? Caut-o dupa ce face 30 de ani..poate ceea ce invata se va aseza mai normal in capul ei!!!
... cuuuuuum ? ...pezevenchiule, ce aerodinamic te dai !..
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:46
Mytcor,am vazut Ioana invata dar asta nu inseamna ca aprofundeaza corect.Sint fete,femei la virsta ei..care...au o gindire normala ,incitanta,frumoasa,ce sa mai spun...majoritatea la virsta ei au o gindire copilaroasa,puerila dar frumoasa ,Ioana e un exemplar educat gresit.Sint multe de spus:dar va fi preoteasa perfecta!!! Nu-ti mai bate capul...Dar...pe de alta parte ce ma bag?Poate e pe gustul tau...Eu prefer amantele perfecte!!
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:46
De la: vasix, la data 2009-07-27 11:13:32Eu cred ca ar trebui sa aveti un partener care sa va iubeasca mai mult decit o faceti voi ca partenere si inainte de orice pas important in relatie sa faceti mult !!! muuult sex ca sa va dati seama daca va potriviti la pat.Nu de alta dar sa nu ajungeti cum spunea Ioana sa faceti sex din obligatie si ptr bani.Doamne..ce-ma ris:sotii fac o partida iepureasca de sex si dimineata cind el pleaca la servici ii lasa bani pe noptiera:uite draga sa ai de-un pui ptr friptura,si vezi sa fie crocanta te rog!!!! Si daca-ti ramine fa-ti si manichiura..asta ptr ca ai stat frumos aseara!!!
Sint rau dar...revenind:sexul intr-o relatie conteaza foarte mult si nu poate fi nimic frumos si nimic de durata daca nu exista si compatibilitate la pat.Barbatii nu doresc ceea ce nu-si doresc femeile,toti dorim acelasi lucru .Un cuplu adevarat nu poate avea secrete in pat ,intotdeauna trebuie sa va ginditi ca sinteti doar voi doi si patul...fotoliul,scarile,masa,baia..dusul etc...nu trebuie sa existe subiecte tabu,vreti ceva :cereti,e simplu.Si din cind in cind uitati de dragoste si faceti sex:salbatic,animalic,instinctual.
vai...am observat cã a început iar homemarcel sã scrie pe forum....
mai bateți tu joc de mine cât mai poți...oricum în fața lui știi prea bine cã nu sufli
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:48
De la: ioana_dark, la data 2009-07-27 12:46:51
De la: vasix, la data 2009-07-27 11:13:32Eu cred ca ar trebui sa aveti un partener care sa va iubeasca mai mult decit o faceti voi ca partenere si inainte de orice pas important in relatie sa faceti mult !!! muuult sex ca sa va dati seama daca va potriviti la pat.Nu de alta dar sa nu ajungeti cum spunea Ioana sa faceti sex din obligatie si ptr bani.Doamne..ce-ma ris:sotii fac o partida iepureasca de sex si dimineata cind el pleaca la servici ii lasa bani pe noptiera:uite draga sa ai de-un pui ptr friptura,si vezi sa fie crocanta te rog!!!! Si daca-ti ramine fa-ti si manichiura..asta ptr ca ai stat frumos aseara!!!
Sint rau dar...revenind:sexul intr-o relatie conteaza foarte mult si nu poate fi nimic frumos si nimic de durata daca nu exista si compatibilitate la pat.Barbatii nu doresc ceea ce nu-si doresc femeile,toti dorim acelasi lucru .Un cuplu adevarat nu poate avea secrete in pat ,intotdeauna trebuie sa va ginditi ca sinteti doar voi doi si patul...fotoliul,scarile,masa,baia..dusul etc...nu trebuie sa existe subiecte tabu,vreti ceva :cereti,e simplu.Si din cind in cind uitati de dragoste si faceti sex:salbatic,animalic,instinctual.
mai bateți tu joc de mine cât mai poți...oricum în fața lui știi prea bine cã nu sufli
Ioana...nici nu-l mai bag in seama..orice-ar spune:ti-am mai spus,nu mapot cobori prea mult la nivelul lui.Si tu il astepti pe el sa vorbeasca in locul tau? Doamne...esti patetica.Fato...daca vrei sa spui ceva spune-o singura! Invata singura sa vorbesti...dincolo de carti
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:07
De la: vasix, la data 2009-07-27 12:46:29Mytcor,am vazut Ioana invata dar asta nu inseamna ca aprofundeaza corect.Sint fete,femei la virsta ei..care...au o gindire normala ,incitanta,frumoasa,ce sa mai spun...majoritatea la virsta ei au o gindire copilaroasa,puerila dar frumoasa ,Ioana e un exemplar educat gresit.Sint multe de spus:dar va fi preoteasa perfecta!!! Nu-ti mai bate capul...Dar...pe de alta parte ce ma bag?Poate e pe gustul tau...Eu prefer amantele perfecte!!
... amante perfecte, hmmm !...ai sa ramai fara de clenci !..
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:10
Nooo mai Mytcor...ma bazez pe evolutie!!!
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:14
De la: vasix, la data 2009-07-27 13:10:13Nooo mai Mytcor...ma bazez pe evolutie!!!
....evolutiaaaaaa ....cuantumului pensiei ?...speri sa primesti indexari ?!
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:26
De la: vasix, la data 2009-07-27 12:48:57
De la: ioana_dark, la data 2009-07-27 12:46:51
Ioana...nici nu-l mai bag in seama..orice-ar spune:ti-am mai spus,nu mapot cobori prea mult la nivelul lui.Si tu il astepti pe el sa vorbeasca in locul tau? Doamne...esti patetica.Fato...daca vrei sa spui ceva spune-o singura! Invata singura sa vorbesti...dincolo de carti
da..ce mai pot eu sã spun?...sunt doar o fetițã de 20 de ani de care într-adevãr îți poți bate joc cum vrei....
mari fapte de vitejie mai faci pe forumul ãsta.....
te iei de o biatã copilã....:(
iate de homemarcel dacã vrei sã demonstrezi ce bãrbat puternic ești!!!
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:35
Ioana,homemarcel asta al tau,idealul tau de barbatie nu este si idealul meu de barbatie.Asta e.Iar tu nu esti o biata copila de 20 de ani,hai sa fim seriosi.Incerci sa il seduci pe Mytcor,vorbesti despre sexul oral,jignesti oameni cu mult mai in virsta decit tine..hai lasa...astea .Nu ti merge faza cu biata copila,ok.Te tratez,si zii multumesc ca pe un om matur nedezvoltat inca.Ai inteles si faza cu mos marcel? Nu cred ca ai sa ma auzi injurind sau vorbind badaraneste ca nu asta e nivelul meu.
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 13:38
De la: mytcor, la data 2009-07-27 13:14:31
De la: vasix, la data 2009-07-27 13:10:13Nooo mai Mytcor...ma bazez pe evolutie!!!
hABAR N-AM de indexari!! Nici nu stiu cum se calculeaza,se iau si sporurile in calcul? Ca daca asa vin si ma fac patron la 9 am!!!
shanice
300 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:18
De la: vasix, la data 2009-07-27 13:38:17
hABAR N-AM de indexari!! Nici nu stiu cum se calculeaza,se iau si sporurile in calcul? Ca daca asa vin si ma fac patron la 9 am!!!
Votez pentru !!! .....
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:20
De la: shanice, la data 2009-07-27 14:18:00
Votez pentru !!! .....
votez si io pentru,da' cine candideaza si ce ne da?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:22
De la: vasix, la data 2009-07-27 13:35:57Ioana,homemarcel asta al tau,idealul tau de barbatie nu este si idealul meu de barbatie.Asta e.Iar tu nu esti o biata copila de 20 de ani,hai sa fim seriosi.Incerci sa il seduci pe Mytcor,vorbesti despre sexul oral,jignesti oameni cu mult mai in virsta decit tine..hai lasa...astea .Nu ti merge faza cu biata copila,ok.Te tratez,si zii multumesc ca pe un om matur nedezvoltat inca.Ai inteles si faza cu mos marcel? Nu cred ca ai sa ma auzi injurind sau vorbind badaraneste ca nu asta e nivelul meu.
homemarcel nu-i jignea decât pe care chiar meritau....mie sau dorei de exemplu nu ne-a adresat niciodatã vreun cuvânt urât...nici irinei marinescu , lui andu și multor altora....cu cei care-i câștigau respectul se comporta foarte frumos....
homemarcel este un om deosebit....
eu încerc sã-l seduc pe mytcor? ...trezirea!!!!!!!!!!!...mytcor nu stã în românia și în plus e însurat....așa cã...afirmația ta e gratuitã. cred doar cã ești invidios pe popularitatea lui.....cã altfel nu se explicã...asta e, vasix!!! ce sã mai faci dacã toatã lumea-l place?
da...am vorbit despre sexul oral foarte deschis...și mi-am spus foarte sincer pãrerea....cã nu-i pentru mine....consider cã e doar pentru prostituate....
ce dacã sunt mai în vârstã ca mine unii oameni?...ce trebuie neapãrat sã-i respect sau? .....și de ce?
shanice
300 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:26
De la: 999florin, la data 2009-07-27 14:20:29
Votez pentru !!! .....
Nu conteaza cine candideaza..ca de dat ne da tot...moneda Botswanei
Da' tie nu cred ca-ti trebuie
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:28
De la: shanice, la data 2009-07-27 14:26:36
De la: 999florin, la data 2009-07-27 14:20:29
Votez pentru !!! .....
Nu conteaza cine candideaza..ca de dat ne da tot...moneda Botswanei
Da' tie nu cred ca-ti trebuie
adica ceva in stilul asta cum se spune mai jos in clipulet,nu?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:29
999
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:45
De la: ioana_dark, la data 2009-07-27 02:32:46vreau sã fac sex psihologic și nu știu cum....
cine mã ajutã?
duamne, dumane
Buna ziua tuturor(a)
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 15:42
...aooooo leooooooo Vasix , Vasix !...inexari ,indexari, phai bine mey mon cher proaspat pensonier, in curand ai sa faci sex exact cum te-ai juca biliard !..... si-ai incerca sa lovesti bila c-o franghie-n locul tacului !.... sigur ai sa intri-n spital sa-ti montezi inc-o tija !.....
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 15:50
De la: Ana_9am, la data 2009-07-27 14:45:55
De la: ioana_dark, la data 2009-07-27 02:32:46vreau sã fac sex psihologic și nu știu cum....
cine mã ajutã?
duamne, dumane
Buna ziua tuturor(a)
maninca mere acre.....si aduce cu sexul psihologic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 15:58
De la: mytcor, la data 2009-07-27 15:42:32...aooooo leooooooo Vasix , Vasix !...inexari ,indexari, phai bine mey mon cher proaspat pensonier, in curand ai sa faci sex exact cum te-ai juca biliard !..... si-ai incerca sa lovesti bila c-o franghie-n locul tacului !.... sigur ai sa intri-n spital sa-ti montezi inc-o tija !.....
no, tu de mine zici aci?!
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 16:04
De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 15:50:08
cine mã ajutã?
duamne, dumane
Buna ziua tuturor(a)
voi ati mancat, din ce padure, din ce piata?! sex(ati) la greu
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 16:06
Cu Ioana vorbesc. Ca tu te rogi.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 16:10
De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 15:50:08
cine mã ajutã?
duamne, dumane
Buna ziua tuturor(a)