back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:23

De la: camelia75, la data 2009-07-23 13:19:36Feriti-va fratilor aveti grija Florin a devenit periculos pe topicul asta
vorbesti sa te asculti io este pericolosso sporgersi numa' din ora-n ora,gata a trecut ora,sunt calm de-amu,vezi incalzeste ciorba si lasa gargara

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:28

De la: camelia75, la data 2009-07-23 13:19:36Feriti-va fratilor aveti grija Florin a devenit periculos pe topicul asta

pai daca tu in loc sa joci un lapte gors,o leapsa cu el stai si calare pe topic..Si eu as fi bosumflat in locul lui.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:36

Nu ii este foame Victoras ca altfel imi spunea el ca doar este linga mine

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:37

De la: vasix, la data 2009-07-23 13:28:51

pai daca tu in loc sa joci un lapte gors,o leapsa cu el stai si calare pe topic..Si eu as fi bosumflat in locul lui.
lasa victoras,ca vine io acasa si sa vezi atunci mandruta cum mai joaca K maimuta

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:39

ia vezi tu nu te mai lua de mine sa nu iti opresc calculatorul

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:41

De la: camelia75, la data 2009-07-23 13:39:26ia vezi tu nu te mai lua de mine sa nu iti opresc calculatorul
ete na,parca platesti tu factura la energie

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:45

Va distrati,da?!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:47

De la: vasix, la data 2009-07-23 13:45:13Va distrati,da?!!!
victore,azi e prima zi de cand i-am luat internet mobil si deh,ca orice fatuca se bucura de noutate pana se-nvecheste,si io cand eram mic dormeam cu adidasii cei noi incaltat

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:51

deci nu crezi ca pot nu?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:55

De la: camelia75, la data 2009-07-23 13:51:37deci nu crezi ca pot nu?
haidi pa

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:57

pa o sa intru mai tirziu

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:08

Copilasi,iubiti-va mult.Eu gata mai am putin si ma topesc de cald,ma duc sa innot,ca un pensionar matrixat ce sint!!!

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:19

De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 00:46:53
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 00:44:23
De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 00:38:15dorine..ia fă și tu proba....dacă părăsești topicul ăsta , în seara asta...o să te plângă cineva?....
măcar de curiozitate....
dara daca faci tu proba asta ... crezi ca te plange cineva ?!!!! incearca !
am făcut-o într-o seară....și dora mi-a zis să mă întorc...:)
mai incearca !
pana una alta “prinde-ma, aprinde-ma… acum strange-ma, ... ''
izismile.com/img/img2/20090626/kursor.gif">

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:22

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 00:44:44eu sigur i-as da un mesaj de come back ca mi-e drag de el.suntem prieteni
forum.softpedia.com/uploads/av-314593.gif">

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:27

Ba ..m-ati SPART cu mesaje voastre ... va las sa va "calmati" ... de diseara ma bag pe "biblie".

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:32

De la: maressalul_, la data 2009-07-23 14:27:49Ba ..m-ati SPART cu mesaje voastre ... va las sa va "calmati" ... de diseara ma bag pe "biblie".
te astept ! m-ai lasat singurel acolo !!! sau acum te-ai imprietenit cu Adi ?!! forum.softpedia.com/uploads/monthly_03_2008/post-115542-12065491...">

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:19

pentru dora...părerea mea despre diete....

cea mai mare porcărie posibilă....deci...să-ți explic cum stă treaba cu ele...ții dietă o vreme (vreo lună) timp în care devii din ca în mai obosită și-ți piere complet cheful de viață, apoi , după perioada asta , când revii la a mânca normal toate kilogramele pierdute se pun iar pe tine + încă câteva (se numește efectul yo-yo)....

dă-le încolo de diete...dacă vrei să slăbești caută un nutriționist , sau sfaturi pentru o alimentație sănătoasă pe net ...hrănește-te sănătos....
nu vei slăbi într-o lună ...ci foarte greu ...poate în câțiva ani , dar kilogramele pierdute vor fii pierdute definitiv ....nu-ți vei distruge sănătatea și nici nu-ți vei pierde energia (ba , din contră!!!)...

aaa...și încearcă să faci mai mai mult sport...slăbești frumos!!!

ps: eu nu vreau să slăbesc , dar la dat sfaturi sunt bună ...mai ales că nu am ținut în viața mea o dietă....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:22

De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 17:19:50pentru dora...părerea mea despre diete....

cea mai mare porcărie posibilă....deci...să-ți explic cum stă treaba cu ele...ții dietă o vreme (vreo lună) timp în care devii din ca în mai obosită și-ți piere complet cheful de viață, apoi , după perioada asta , când revii la a mânca normal toate kilogramele pierdute se pun iar pe tine + încă câteva (se numește efectul yo-yo)....

dă-le încolo de diete...dacă vrei să slăbești caută un nutriționist , sau sfaturi pentru o alimentație sănătoasă pe net ...hrănește-te sănătos....
nu vei slăbi într-o lună ...ci foarte greu ...poate în câțiva ani , dar kilogramele pierdute vor fii pierdute definitiv ....nu-ți vei distruge sănătatea și nici nu-ți vei pierde energia (ba , din contră!!!)...

ps: eu nu vreau să slăbesc , dar la dat sfaturi sunt bună ...mai ales că nu am ținut în viața mea o dietă....

Dora sa slabeasca tu nu ai vazut cum arata e un regim Ioana

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:30

De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 17:19:50pentru dora...părerea mea despre diete....

Ioana!!! Tu nu știi să faci diferență între REGIM și DIETĂ?????
eu țin regim...n-am treabă cu dietele...n-am ținut dietă niciodată în viață...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:48

nu mi-am dat seama ...... ....

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:24

La 103 ani, cea mai batrana utilizatoare de Twitter arata lumii ca stie sa se distreze pe cinste (FOTO)

La varsta ei, s-ar zice ca sampania nu are ce cauta in meniu si petrecerile nici atat. Cu toate astea, Ivy Bean, in varsta de 103 ani, cea mai batrana utilizatoare a retelelor sociale Twitter si Facebook, a postat fotografii pe Internet, care surprind felul in care ea isi traieste viata, impreuna cu patru prietene, cu varste de la 73, la 90 de ani. Si asta in ciuda faptului ca, potrivit "The Sun", femeia este intr-un scaun cu rotile.

Petrecaretele au fost imortalizate in Blackpool, purtand palarii roz, de cowboy, inscriptionate "Chicks on Tour". Ivy, care este impotriva alcoolului, pretindea ca da gata o sticla de sampanie. "Zilele in oras nu erau asa cand eram tanara, mama mea ar fi innebunit", glumea batrana. Ivy a devenit faimoasa, dupa ce, anul trecut, "The Sun" a dezvaluit faptul ca avea cont pe Facebook, iar in urma cu doua luni a decis sa-si faca unul si pe Twitter.

Femeia a fost luata de la azilul din Bradford, West Yorks, unde locuieste, pentru o excursie de trei zile la Blackpool, impreuna cu prietenele sale Norma Furniff, de 73 de ani, Anna Rhodes, de 90 de ani, Mabel Davies, de 87 de ani si Eileen Metcalf, de 83 de ani. Tuturor le-a placut sa pozeze altaturi de tinerii cu care au petrecut in statiunea Lancashire, iar Ivy si-a delectat cei 23.000 de cititori de pe Twitter cu fotografiile pe care le-a postat pe Internet. Grupul, cu o varsta insumata de 436 de ani, a vizitat totodata un parc de distractii, unde batranele si-au facut de cap. De altfel, una dintre poze o arata pe Ivy inconjurata de barbati, care au incercat sa le invarta pe batrane, in scaunele lor cu rotile.

"Poate ca suntem batrane, dar avem sufletul tanar. Ma distrez mai bine ca niciodata", a mai spus batranica, marturisind ca a vizitat pentru prima data Blackpool cand avea 35 de ani, in 1941, cu regretatul sau sot. Fanii de pe Internet, ai lui Ivy i-au lasat comentarii la fotografii si se pare ca batrana, impreuna cu prietenele sale, planuiesc deja urmatoarea vizita, mai noteaza sursa citata.

C.G.S.
Articol disponibil la adresa www.ziua.net/news.php?id=34142&data=2009-07-23

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:38

De la: 9am1313, la data 2009-07-23 19:24:13La 103 ani, cea mai batrana utilizatoare de Twitter arata lumii ca stie sa se distreze pe cinste (FOTO)

La varsta ei, s-ar zice ca sampania nu are ce cauta in meniu si petrecerile nici atat. Cu toate astea, Ivy Bean, in varsta de 103 ani, cea mai batrana utilizatoare a retelelor sociale Twitter si Facebook, a postat fotografii pe Internet, care surprind felul in care ea isi traieste viata, impreuna cu patru prietene, cu varste de la 73, la 90 de ani. Si asta in ciuda faptului ca, potrivit "The Sun", femeia este intr-un scaun cu rotile.

Petrecaretele au fost imortalizate in Blackpool, purtand palarii roz, de cowboy, inscriptionate "Chicks on Tour". Ivy, care este impotriva alcoolului, pretindea ca da gata o sticla de sampanie. "Zilele in oras nu erau asa cand eram tanara, mama mea ar fi innebunit", glumea batrana. Ivy a devenit faimoasa, dupa ce, anul trecut, "The Sun" a dezvaluit faptul ca avea cont pe Facebook, iar in urma cu doua luni a decis sa-si faca unul si pe Twitter.

Femeia a fost luata de la azilul din Bradford, West Yorks, unde locuieste, pentru o excursie de trei zile la Blackpool, impreuna cu prietenele sale Norma Furniff, de 73 de ani, Anna Rhodes, de 90 de ani, Mabel Davies, de 87 de ani si Eileen Metcalf, de 83 de ani. Tuturor le-a placut sa pozeze altaturi de tinerii cu care au petrecut in statiunea Lancashire, iar Ivy si-a delectat cei 23.000 de cititori de pe Twitter cu fotografiile pe care le-a postat pe Internet. Grupul, cu o varsta insumata de 436 de ani, a vizitat totodata un parc de distractii, unde batranele si-au facut de cap. De altfel, una dintre poze o arata pe Ivy inconjurata de barbati, care au incercat sa le invarta pe batrane, in scaunele lor cu rotile.

"Poate ca suntem batrane, dar avem sufletul tanar. Ma distrez mai bine ca niciodata", a mai spus batranica, marturisind ca a vizitat pentru prima data Blackpool cand avea 35 de ani, in 1941, cu regretatul sau sot. Fanii de pe Internet, ai lui Ivy i-au lasat comentarii la fotografii si se pare ca batrana, impreuna cu prietenele sale, planuiesc deja urmatoarea vizita, mai noteaza sursa citata.

C.G.S.
Articol disponibil la adresa www.ziua.net/news.php?id=34142&data=2009-07-23

cred ca asa viseaza si gabigabi sa ajunga, dar se teme de Dumnezeu, care e guvernat de .ba ce TERMINATA!!!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:43

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 19:38:00
De la: 9am1313, la data 2009-07-23 19:24:13

cred ca asa viseaza si gabigabi sa ajunga, dar se teme de Dumnezeu, care e guvernat de .ba ce TERMINATA!!!!

Crezi ca numai ea si-ar dori ?

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:46

De la: 9am1313, la data 2009-07-23 19:43:33

da .mie mi se pare penala baba aia cu facebook-ul ei , la fel ca si Gabi

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:48

eu de exemplu nu...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:49

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 19:46:58

Penala ca Ridzi ?

si

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:52

De la: 9am1313, la data 2009-07-23 19:49:51
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 19:46:58
da si ca multe altele.da ritzi nu e asa baba.
oricum eu nu apuc nici 60 de ani.o sa mor de cancer de plamani, ceva mai repede nu cred ca o sa apuc sa fiu asa penala

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:22

www.youtube.com/v/uuFVY75DGQ4&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/uuFVY75DGQ4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:05

De la: 9am1313, la data 2009-07-23 19:24:13La 103 ani, cea mai batrana utilizatoare de Twitter arata lumii ca stie sa se distreze pe cinste (FOTO)...

Mișto-ul laoparte, îmi place exemplul. Eu de când mă chinui să-mi conving părinții să-și facă Internet banking...și să-și plătească facturile online?

renan

32 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:25

Salutare ...se pare ca nu poate omul sa aiba putina treaba si sa lipseasca ca deja este mancat aici pe thread ul asta ...:)) ,atunci e ok ;) imi place ;)

Vasix ...de unde ti a spus nasul tau ca eu sunt baiat rau ?hmmm inseamna ca ai un miros parasenzorial ,man ar trebuii sa vorbesti cu cineva despre abilitatile tale ;)...ok sorry ,n am putut sa ma abtin ,sa stii ca nu sunt chiar atat de rau pe cat crezi tu,doar am citit inceputurile acestui thread deschis de adnana si mi a placut ...avand in vedere ca toti cei de aici stiu sa socializeze mult mai bine decat pe alte forumuri ...care defapt sunt doar tatisme :d.

Asa ca nu vreau decat sa incerc sa socializez cat se poate de cotidian ....si nu incerc sa fac pe nimeni gelos ,fiecare are sansa lui ;) ...nu i asa adnana ?ca tot spuneai ca ma "trantesti"...am uitat sa ti mentionez ca am in jur de 100kg ,am 188cm ...te mai bagi :D ?

Daca am uitat ceva...o sa mi aduc aminte si voi completat sau raspunde la comment

Salut si Respect

Pagini: << 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: