back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:45

De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 00:43:34
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-03 00:39:06
De la: Republicanus, la data 2009-07-03 00:37:11
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-03 00:35:06
De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 00:30:38
Intreaba-l are ceva impotriva?

Bogdanele, tu ai ceva impotriva?
desi eu parca l-as pastra numai pentru mine

eu n-am nimic impotriva

prea tarziu ca Nico pleaca
se mai baga careva

Stai ca vreau sa-ti trimit un videoclip ,dar e off topic e ok??

cum sa fie aici offtopic

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:45

www.youtube.com/v/Vg9eZxpV3VA&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/Vg9eZxpV3VA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
Sa mi ziceti daca v-ati amuzat, asa un pic....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:48

De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 00:45:58

asa un pic

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:49

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-03 00:48:02

asa un pic

Esti suparata sau mi se pare?de somn....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:50

De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 00:49:18
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-03 00:48:02

asa un pic

Esti suparata sau mi se pare?de somn....

suparata??? nicicum am zis asa un pic ca asa ai zis tu, dar chiar e comic

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:53

Ok acuma chiar ma culc ,asa ca Somn usor si pe maine... seara....abia astept sa vina weekendu sa merg la Shopping,deja nu mai am rabdare......

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 00:55

De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 00:53:58Ok acuma chiar ma culc ,asa ca Somn usor si pe maine... seara....abia astept sa vina weekendu sa merg la Shopping,deja nu mai am rabdare......

somnusor

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 01:17

Noapte bună la toată lumea!!! Eu mă retrag la
și vă doresc o noapte așa cum vreți voi!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 01:22

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 03:09

[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze.

Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!!

Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta.

Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred).

Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi).

Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........""
.........................................
iata un exemplu!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 13:42

Unde sunteti dragilor,ati plecat la mare ,.la soare?E cam pustiu acuma pe acest topic.....,in vreo 20 de minute si eu plec ,sa ma prajesc la soare......nu uitati de crema pt. protectie,pa , pa ,ne vedem deseara

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 15:34

De la: nicobekesi, la data 2009-07-03 13:42:53Unde sunteti dragilor,ati plecat la mare ,.la soare?E cam pustiu acuma pe acest topic.....,in vreo 20 de minute si eu plec ,sa ma prajesc la soare......nu uitati de crema pt. protectie,pa , pa ,ne vedem deseara

numai dupa ora 20 se populeaza sa nu intre si minorii

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 19:53

se po-puleaza-nmiresmat
"orice"-ul de nimic la soare
de baze multe-nconjurat,
tanjind lasciv dupa racoare...

uscat, treptat, devine tenu-i,
zbarcita fata si maro.
il arde soarele, iar el nu-i
cu timpul, mai misto!!

ci mai urat, mai mic se face
se strange trist si fara gust
o talpa cruda cand il stoarce!
Si nu mai are pic de must!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:44

unde a disparut toata lumea in seara asta? nu mai are nimeni chef de sex? sau v-ati facut toti pudici si gata, ne trageti de urechi pe astia mai "sexosi"?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:46

De la: Republicanus, la data 2009-07-04 00:44:22unde a disparut toata lumea in seara asta? nu mai are nimeni chef de sex? sau v-ati facut toti pudici si gata, ne trageti de urechi pe astia mai "sexosi"?

eu nu mai vreau sa scriu nimic.ca primesc numai acuzatii si critici

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:48

Ce acuzatii ,ce critici?Eu nu am vazut nimica,hai nu ne lasa balta acuma..

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:49

aha! deci stateati toti in umbra si asteptati sa dea cineva tonul noroc ca m-am nimerit eu p-aici, ce v-ati fi facut voi fara mine

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:49

De la: Republicanus, la data 2009-07-04 00:44:22unde a disparut toata lumea in seara asta? nu mai are nimeni chef de sex? sau v-ati facut toti pudici si gata, ne trageti de urechi pe astia mai "sexosi"?

Uitati putin sex....NECONVENTIONAL, intre diverse semintii ale lui Dumnezeu..... unele chiar mai fara Dumnezeu ....

Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!

De la @Sirius citire !!!!!!!!!!!!!

SATISFACUTI domnilor??!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:51

De la: Republicanus, la data 2009-07-04 00:49:02aha! deci stateati toti in umbra si asteptati sa dea cineva tonul noroc ca m-am nimerit eu p-aici, ce v-ati fi facut voi fara mine

pai ma gandesc ca daca nu mai dau eu tonul nu o sa imi mai zica nimeni nimic.
noroc de tine
@nico am primit acuzatii si pe privat si aici.poti sa le citesti.nu stiu exact unde si nu am chef sa dau nume

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:52

De la: 9am073190, la data 2009-07-04 00:49:41

Uitati putin sex....NECONVENTIONAL, intre diverse semintii ale lui Dumnezeu..... unele chiar mai fara Dumnezeu ....

Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!

SATISFACUTI domnilor??!!
nici nu trebuia sa spui de la cine citezi,sirius este inconfundabila,multa sanatate iti doresc sirius,oriunde ai fi si sa te-ntareasca dumnezeu!

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:53

De la: 9am073190, la data 2009-07-04 00:49:41

SATISFACUTI domnilor??!!

dom'le, eu nush ce treaba ai dumneata pe topicul asta, fa-ti campania antisemita in alta parte, aici discutam despre sex

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:53

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-04 00:51:23
De la: Republicanus, la data 2009-07-04 00:49:02aha! deci stateati toti in umbra si asteptati sa dea cineva tonul noroc ca m-am nimerit eu p-aici, ce v-ati fi facut voi fara mine

noroc de tine
@nico am primit acuzatii si pe privat si aici.poti sa le citesti.nu stiu exact unde si nu am chef sa dau nume

Invidiosii vorbesc multe,tu faci tot cum vrei tu...la o adica

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:55

Ia zi Bogdanele, cum merge treaba.mai scapa vecina de la 4 pasarica din colivie?

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:55

As vrea sa te intreb ceva daca nu te superi.........

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:56

De la: nicobekesi, la data 2009-07-04 00:53:21

noroc de tine

chiar asa, n-ar trebui sa bagi in seama toti pudicii ipocriti noi ne distram si ne simtim bine pe topicul asta, nu e nimeni obligat sa-l citasca daca nu-i convine umorul folosit aici

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:57

De la: nicobekesi, la data 2009-07-04 00:55:31As vrea sa te intreb ceva daca nu te superi.........

pe cine? de fapt intreaba pe oricine.chiar nu mai avem de ce sa ne suparam

9am073190

190 mesaje

@Bogdanel..asta e topicul DESPRE ORICE!!!!

Deci vorbesc de ce MI SE SCOALA !!

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-04 00:55:07Ia zi Bogdanele, cum merge treaba.mai scapa vecina de la 4 pasarica din colivie?

hopa, ce curioasa esti tu dar ce treaba ai tu cu vecina? scapa pasarica din colivie cand vrea ea

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

De la: Republicanus, la data 2009-07-04 00:56:12
De la: nicobekesi, la data 2009-07-04 00:53:21

noroc de tine

chiar asa, n-ar trebui sa bagi in seama toti pudicii ipocriti noi ne distram si ne simtim bine pe topicul asta, nu e nimeni obligat sa-l citasca daca nu-i convine umorul folosit aici

chiar asa
Mytcor, Dora, '48 : ne sexam sau ce naiba?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:59

De la: 9am073190, la data 2009-07-04 00:57:12@Bogdanel..asta e topicul DESPRE ORICE!!!!

Deci vorbesc de ce MI SE SCOALA !!

e foarte bine... doar ca noi am prefera sa ti se scoale sa vorbesti despre sex e doar o preferinta, acuma daca nu s-o putea, asta e, n-avem ce face, nu te putem forta

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: