back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Martie 2011, ora 21:28

De la: homeless, la data 2011-02-27 16:11:15Mai domle Paslar , poate am facut io totul varza dar matale ai facut un ghiveci ! Dac era asa cum spui dalde matale , atunci lumea trebuia sa arate altfel ! Din cate remarc io , la subnivelul mieu telectual voi astia cu suflet sunteti lesinati dupa manele , dupa telenovele , fotbal si femei . Iar cand e sa alegeti ,oameni cu suflet ,la carma tarii imediat apelati la pepiniera securisto-comunista -iliescu-constantinescu-basescu-nastase-geoana-vadim-oprescu sau prostavani cu suflet ,gen EBA si becali . Daca incerc sa apelez la statistica , s-ar parea ca doar io si cu matale ,mai avem suflet ,restul ,poate il au dar e manelizat sau criptocomunizat . Asa ca nu-mi zi matale de spirit ,suflet ,ratiune , ca dupa cate vad io ,la toti sufletul trece prin stomac ,prin buzunare sau conturi , prin pantaloni sau fuste ! Incearca sa intelegi prostia si dupa aceea cauta sa intelegi altceva . Matale esti ca inchizitorii aia , daca nu esti cu mine te pun pe rug . Imi povestesti de dalde socrate si altii , de parca numai matale stii sa citesti . Am remarcat si io ca respectivii erau mai isteti decat 95 % dintre cei care ne sunt contemporani . Ei atunci nu prea aveau informatii , era o vreme cand trebuia sa scoti un adevar si din piatra seaca , nu aveai cu cine polemiza , era prostime cat cuprinde ,peste tot in lume ! Asta nu inseamna ca ce au gandit e real si nici ca au gandit prost . Au fost naspa ! Uneori si cand gandesti ceva gresit , poate fi ceva revolutionar , e de laudat ca ai avut curajul sa gandesti . Stiu , poate matale ai vrea sa gandesti singur ,fara concurenta iar noi sa ne manelizam ,sutan mie . Asta nu pot sa o fac , de fapt nici nu e nevoie sa gandesc ,vad cu ochiul liber prostia si asta imi ocupa tot timpul .
Daca as avea creierul celor mentionati de matale ,apai sa stii ca daca mi-ar veni o idee ,i-as da foc! Lumea asta in care traim ,nu merita nimic ,merita sa traiasca in pestera , asa a fost creata de dumnezeul tau ,fara nicio farama de speranta de indreptare . Traieste-ti viata asa cum nu gandesti,io mi-o traiesc asa cum trebuie !

N-am sa-mi schimb parerea nici daca ma pici cu ceara..
Cu cat divaghezi mai mult si le incalcesti pe toate, cu atat ma scald in ilaritate si imi devii simpatic.
Dar ce-are dom'le politichia cu filozofia vietii? hodoronc-tronc!!!!!!!!!!
Bag sama ca ai mari frustrari de nu-ti intra nimeni in voie si te victimizezi ca ATLAS, tinand pe umeri tot globul pamantesc cu grijile lumii. E miraculos; vezi cu ochiul si nu gandesti, orbul gandeste si vede cu ochiul mintii, a dracului intelepciune!!!!!!!!!!!!
Stai prost cu intuitia; din cate numerotasi(vorba olteanului) nu nimerisi decat doua:
fotbalul si femeile. Femeile, nu ca as fi fost sau sunt un afemeiat ci pentru faptul ca, in fusta sau pantaloni, in preajma-mi, le-am simtit mai delicate, mai intelepte, mai sensibile, mai simtitoare decat
unii frustrati in pantaloni. Imi pare rau pentru scepticismul pagubos al sufletului, dar n-are importanta deoarece tot zici ca nu-l ai. In fine, ma intreb daca toti ar fi avut "geniala' d-tale gandire, nu am fi fost si azi in pesteri? Da, stimabile, fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum o merita.
Si cartitile depling existenta vietatilor in lumina.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2011, ora 21:59

De la: Ingrid, la data 2011-03-01 08:23:12Da-mi Doamne timp
de Anca Acatrinei la 28 februarie 2011 la 19:47

Da-mi Doamne timp... pentru nimic. Da-mi timp sa dorm azi mai mult decât puținul meu de noapte. Da-mi Doamne timp... și pentru mine sa fac ce n-am fãcut demult: nimic. Da-mi Doamne timp... sa merg încet. Si dacã zilele ce vin,le-am tot uitat da-mi timp cândva sa ma opresc. Da-mi Doamne timp... sa nu mai vad si-acele clipe ce ma vor urma poate le uit... Da-mi Doamne timp... sa Iti vorbesc si cuvintele ce ti le spun sa le asculti... daca...ai timp. Da-mi Doamne timp... sa ma privesc si chipul ce il vad in mine sa il știu...ca e al meu. Da-mi Doamne timp ... pentru o ruga Ca-n viata ce va trece mâine sa îmi dai timp. pentru nimic. sau poate pentru mine.

Ancuta,

un pusti manca bomboane in parc,un pensionar il remarca si il atentioneaza:ai sa te imbolnavesti! Pustiul continua,mosul:nu auzi ca iti face rau,exagerezi.pustiul haleste absent,"NEPOATE,ai sa faci diabet!
Auzi tataie,bunicul meu a trait 102 ani!
Si manca asa multe?
NU,DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI

Raporteaza abuz de limbaj
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Martie 2011, ora 23:16

De la: obliografic, la data 2011-03-02 21:59:35
De la: Ingrid, la data 2011-03-01 08:23:12Da-mi Doamne timp
de Anca Acatrinei la 28 februarie 2011 la 19:47

Da-mi Doamne timp... pentru nimic. Da-mi timp sa dorm azi mai mult decât puținul meu de noapte. Da-mi Doamne timp... și pentru mine sa fac ce n-am fãcut demult: nimic. Da-mi Doamne timp... sa merg încet. Si dacã zilele ce vin,le-am tot uitat da-mi timp cândva sa ma opresc. Da-mi Doamne timp... sa nu mai vad si-acele clipe ce ma vor urma poate le uit... Da-mi Doamne timp... sa Iti vorbesc si cuvintele ce ti le spun sa le asculti... daca...ai timp. Da-mi Doamne timp... sa ma privesc si chipul ce il vad in mine sa il știu...ca e al meu. Da-mi Doamne timp ... pentru o ruga Ca-n viata ce va trece mâine sa îmi dai timp. pentru nimic. sau poate pentru mine.

Ancuta,

un pusti manca bomboane in parc,un pensionar il remarca si il atentioneaza:ai sa te imbolnavesti! Pustiul continua,mosul:nu auzi ca iti face rau,exagerezi.pustiul haleste absent,"NEPOATE,ai sa faci diabet!
Auzi tataie,bunicul meu a trait 102 ani!
Si manca asa multe?
NU,DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 15:51

Suflet pribeag

Suflete pribeag, natang,
plangi ca pasarea in crang,
cantand a singuratate,
pe strune dezacordate.
Te framanta care ganduri?
Ce tristeti te prind pe randuri,
de-ti lasa pustiu si vid
si te face agurid?
Care stari incrancenate
lasa visuri dezmembrate,
in noianuri te apuca,
te doboara, te usuca?
Ce dorinti neimplinite,
cate doruri ofilite
s-au infipt asa ca spinii
si te chinuie hainii?
Intristarea las-o solo,
de necazuri fugi cat colo,
afara da-le pe poarta,
nu mai sta lovit de soarta!
Carui sufletul ii plange
inima mai rau se strange.
Te descarca! Razi ori plangi,
bucuriile sa-ti strangi!
Lacrimile-s mangaiere,
te viondeca de durere,
rasul sterge intristarea
si-ti aduce alinarea.

9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 16:19

De la: emil_pislaru, la data 2011-03-02 21:28:28
De la: homeless, la data 2011-02-27 16:11:15Mai domle Paslar , poate am facut io totul varza dar matale ai facut un ghiveci ! Dac era asa cum spui dalde matale , atunci lumea trebuia sa arate altfel ! Din cate remarc io , la subnivelul mieu telectual voi astia cu suflet sunteti lesinati dupa manele , dupa telenovele , fotbal si femei . Iar cand e sa alegeti ,oameni cu suflet ,la carma tarii imediat apelati la pepiniera securisto-comunista -iliescu-constantinescu-basescu-nastase-geoana-vadim-oprescu sau prostavani cu suflet ,gen EBA si becali . Daca incerc sa apelez la statistica , s-ar parea ca doar io si cu matale ,mai avem suflet ,restul ,poate il au dar e manelizat sau criptocomunizat . Asa ca nu-mi zi matale de spirit ,suflet ,ratiune , ca dupa cate vad io ,la toti sufletul trece prin stomac ,prin buzunare sau conturi , prin pantaloni sau fuste ! Incearca sa intelegi prostia si dupa aceea cauta sa intelegi altceva . Matale esti ca inchizitorii aia , daca nu esti cu mine te pun pe rug . Imi povestesti de dalde socrate si altii , de parca numai matale stii sa citesti . Am remarcat si io ca respectivii erau mai isteti decat 95 % dintre cei care ne sunt contemporani . Ei atunci nu prea aveau informatii , era o vreme cand trebuia sa scoti un adevar si din piatra seaca , nu aveai cu cine polemiza , era prostime cat cuprinde ,peste tot in lume ! Asta nu inseamna ca ce au gandit e real si nici ca au gandit prost . Au fost naspa ! Uneori si cand gandesti ceva gresit , poate fi ceva revolutionar , e de laudat ca ai avut curajul sa gandesti . Stiu , poate matale ai vrea sa gandesti singur ,fara concurenta iar noi sa ne manelizam ,sutan mie . Asta nu pot sa o fac , de fapt nici nu e nevoie sa gandesc ,vad cu ochiul liber prostia si asta imi ocupa tot timpul .
Daca as avea creierul celor mentionati de matale ,apai sa stii ca daca mi-ar veni o idee ,i-as da foc! Lumea asta in care traim ,nu merita nimic ,merita sa traiasca in pestera , asa a fost creata de dumnezeul tau ,fara nicio farama de speranta de indreptare . Traieste-ti viata asa cum nu gandesti,io mi-o traiesc asa cum trebuie !

N-am sa-mi schimb parerea nici daca ma pici cu ceara..
Cu cat divaghezi mai mult si le incalcesti pe toate, cu atat ma scald in ilaritate si imi devii simpatic.
Dar ce-are dom'le politichia cu filozofia vietii? hodoronc-tronc!!!!!!!!!!
Bag sama ca ai mari frustrari de nu-ti intra nimeni in voie si te victimizezi ca ATLAS, tinand pe umeri tot globul pamantesc cu grijile lumii. E miraculos; vezi cu ochiul si nu gandesti, orbul gandeste si vede cu ochiul mintii, a dracului intelepciune!!!!!!!!!!!!
Stai prost cu intuitia; din cate numerotasi(vorba olteanului) nu nimerisi decat doua:
fotbalul si femeile. Femeile, nu ca as fi fost sau sunt un afemeiat ci pentru faptul ca, in fusta sau pantaloni, in preajma-mi, le-am simtit mai delicate, mai intelepte, mai sensibile, mai simtitoare decat
unii frustrati in pantaloni. Imi pare rau pentru scepticismul pagubos al sufletului, dar n-are importanta deoarece tot zici ca nu-l ai. In fine, ma intreb daca toti ar fi avut "geniala' d-tale gandire, nu am fi fost si azi in pesteri? Da, stimabile, fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum o merita.
Si cartitile depling existenta vietatilor in lumina.

Parerea mea este ca se leaga ! De fapt, filozofia, nu este o luare de pozitie asupra totalitatii realului..!? Iar politica face parte - si ea - din aceea totalitate, cum dealtfel face parte si acea
" pepinierea securisto-comunista". Mai exista oare, in Romania, un alt tip de pepiniera !? Nu stiu, intreb ? Ce cultivi ( ce semeni ), aia culegi !

Vested tanar !
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 19:23

De la: emil_pislaru, la data 2011-03-03 15:51:11

Suflet pribeag

Suflete pribeag, natang,
plangi ca pasarea in crang,
cantand a singuratate,
pe strune dezacordate.
Te framanta care ganduri?
Ce tristeti te prind pe randuri,
de-ti lasa pustiu si vid
si te face agurid?
Care stari incrancenate
lasa visuri dezmembrate,
in noianuri te apuca,
te doboara, te usuca?
Ce dorinti neimplinite,
cate doruri ofilite
s-au infipt asa ca spinii
si te chinuie hainii?
Intristarea las-o solo,
de necazuri fugi cat colo,
afara da-le pe poarta,
nu mai sta lovit de soarta!
Carui sufletul ii plange
inima mai rau se strange.
Te descarca! Razi ori plangi,
bucuriile sa-ti strangi!
Lacrimile-s mangaiere,
te viondeca de durere,
rasul sterge intristarea
si-ti aduce alinarea.

Lasa dorul tau sa-l mangai
Dezmierdandu-l cu al meu
Cretii fruntii descretindu-i
Ca mi-e drag surasul tau!

Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 01:38

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 01:42

De la: _KARPOV, la data 2011-03-04 01:38:06

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 01:43

You Tube

Richard Marx - Hazard

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 10:20

Rodica si Ancuta, va iubim si ne este dor de voi...Va asteptam sa reveniti...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 23:34

De la: Dorruletz, la data 2011-03-04 10:20:22Rodica si Ancuta, va iubim si ne este dor de voi...Va asteptam sa reveniti...

...Rodica..,chiar nu stiu de ce a plecat...... ,s-o fi plictisit...?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 08:56

De la: Dorruletz, la data 2011-03-04 10:20:22Rodica si Ancuta, va iubim si ne este dor de voi...Va asteptam sa reveniti...

Fetelor, haideti, aduceti primavara pe forum

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 08:59

De la: Ebony, la data 2011-03-04 23:34:56

...Rodica..,chiar nu stiu de ce a plecat...... ,s-o fi plictisit...?

Nu mai Nico, plictiseala e altfel...de exemplu uiti sa mai intri, nu te mai intereseaza. ..
Daca stergi inseamna ca vrei sa rupi. Asta simti cand ti se face o nedreptate, cand esti jignit, cand te barfeste aiurea cineva.......

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:32

a plecat Rodica?????
ce-i cu voi.....va trageti una dupa alta????

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:34

in sufletul meu............. e un gol lasat de Rodicuta.......................................................
Rodi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s ml-love0049:

Daniela
Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:29

Si am uitat de scumpica de zyzy
Zyzy...I miss you! Please come back!
Si nu uita sa iei si satarul cu tine!
Si eventual un secui inalt

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:38

Nu cresc secui in cartierul ei...cautam in alte locuri

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:41

De la: Ingrid, la data 2011-03-05 18:38:13Nu cresc secui in cartierul ei...cautam in alte locuri

Macar o mustata, acolo...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:44

De la: Dorruletz, la data 2011-03-05 18:41:10
De la: Ingrid, la data 2011-03-05 18:38:13Nu cresc secui in cartierul ei...cautam in alte locuri

Facem un castig Doruletzule, ceva gen ,,Secuii au talent"...sau farmec, si ....

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:50

De la: Ingrid, la data 2011-03-05 18:44:38
De la: Dorruletz, la data 2011-03-05 18:41:10

Facem un castig Doruletzule, ceva gen ,,Secuii au talent"...sau farmec, si ....

Dar ce folos daca nu e si zyzy in juriu? Pe aia descalificati i-ar fi fugarit cu satarul pe aici sa le rada mustata...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 18:55

..nda. va trebui sa-i folosim cumva daca nu-i putem alunga

Ma gandeam ca am ramas cam putine dame...Barbatii au devenit cu adevarat mai importanti!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 19:14

Bei ! Dupa ce ca sunteti numai mamici pe aici va mai si ganditi ca forumul e plin de barbati . Pe mine nu ma puneti la socoteala , ca se inclina balanta !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 19:17

in ce parte....

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 19:25

De la: Ingrid, la data 2011-03-05 18:55:11..nda. va trebui sa-i folosim cumva daca nu-i putem alunga

Ma gandeam ca am ramas cam putine dame...Barbatii au devenit cu adevarat mai importanti!

Iar fetele tot mai sensibile...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 19:29

Da, nu rezista la trosneli

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 20:01

De la: _KARPOV, la data 2011-03-05 19:14:19

Bei ! Dupa ce ca sunteti numai mamici pe aici va mai si ganditi ca forumul e plin de barbati . Pe mine nu ma puneti la socoteala , ca se inclina balanta !

N-am inteles chestia cu mamicile...o fi vreun apropos la varsta sau la seriozitate?
Eu n-am copii...ergo...pot sa ma dau domnisoara?

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 23:43

De la: Dorruletz, la data 2011-03-05 20:01:00

N-am inteles chestia cu mamicile...o fi vreun apropos la varsta sau la seriozitate?

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 00:18

.......Dorruletz....,noi nu mai suntem prietene......??

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 01:20

..nu suntem..,mamici...

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 06:58

De la: Ebony, la data 2011-03-06 00:18:36

.......Dorruletz....,noi nu mai suntem prietene......??

Scumpica, mi-am deschis cont nou pentru ca nu stiu sa-l recuperez pe cel vechi...aceasta este explicatia! Bineinteles ca suntem prietene...

Pagini: << 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: