back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 17:28

Ultima incercare!
Am postat pe mai multe topice cate ceva si, desi imi scria pe banda rosie ca "raspunsul tau a fost adaugat cu succes" nu mi-a aparut! Daca acesta va aparea voi mai incerca, daca nu, nu!

Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 19:42

De la: _KARPOV, la data 2011-02-16 08:27:55
De la: Ebony, la data 2011-02-16 01:06:08....sufletul...?

Fa-mi loc ....sunt aici ....

...unde...?

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 19:45

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-16 09:38:26Tot trec printre oameni care au plans continui cu ochisorii lor cei trecuti de vreme. Toti se plang ca viata ii grea dar nu fac sau nu au facut nimic sa schimbe asta. Stau si asteapta momentul cand o sa apara ceva noroc sa le deschida mintea odata pentru totdeauna. Viata ti-o faci tu si daca vrei o viata buna trebuie sa crezi cu adevarat in tine si o sa reusesti. Se poate trebuie numa sa vrei. Am vazut oameni care nu au maini si picteaza cu ajutorul gurii, am vazut oameni care nu au maini si canta la chitara cu picioarele si exemple sunt multe. Puterea sta in tine tot timpul si doar tu poti schimba raul ce te apasa. Crede in tine si vei reusi si nu te lua dupa ce este in jurul tau ca multi nu au puterea sa se cunoasca pe sine. Vrei ceva, treci peste toti si ia cu mana ta

...fapte..,nu vorbe....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 03:35

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 16:40

Azi?
Putina tristete, putina nostalgie si... un strop de speranta ca lucrurile vor fi curand ,,EN ROSE""

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 18:19

De la: Ebony, la data 2011-02-16 19:42:13
De la: _KARPOV, la data 2011-02-16 08:27:55
De la: Ebony, la data 2011-02-16 01:06:08....sufletul...?

Fa-mi loc ....sunt aici ....

...unde...?

O hi pe supt path !

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 08:38

Azi eram optimista si imi ziceam in gand: va rasari maine soarele si pentru mine! Gandul era mai lung dar am scris doar esenta. Iata insa ca primind un banc pe care-l postez mai jos, nu mai sper nimic!

La o școală.
- Ia spune, Bulă, cu ce seamănă economia noastră de piață? întreabă profesoara.
- Cu un vapor...
- Cum vine asta?
- Păi, doamnă profesoară, este ca economia noastră de piață abia se ține pe linia de plutire?
- Este.
- Se clatină din toate părtile?
- Se clatină.
- Îți vine să vomiți?
- Îți vine.
- Poți să cobori?
- Nu poți!
- Păi vedeți...?!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 19:34

De la: _galina_, la data 2011-02-19 08:38:56Azi eram optimista si imi ziceam in gand: va rasari maine soarele si pentru mine! Gandul era mai lung dar am scris doar esenta. Iata insa ca primind un banc pe care-l postez mai jos, nu mai sper nimic!

La o școală.
- Cu un vapor...
- Cum vine asta?
- Păi, doamnă profesoară, este ca economia noastră de piață abia se ține pe linia de plutire?
- Este.
- Se clatină.
- Îți vine să vomiți?
- Îți vine.
- Poți să cobori?
- Nu poți!
- Păi vedeți...?!

...Multumesc,,,galina'',ca postezi pe topicul meu,apreciez
...apropo imi plac pozele tale....

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 19:48

De la: Ebony, la data 2011-02-19 19:34:11
De la: _galina_, la data 2011-02-19 08:38:56Azi eram optimista si imi ziceam in gand: va rasari maine soarele si pentru mine! Gandul era mai lung dar am scris doar esenta. Iata insa ca primind un banc pe care-l postez mai jos, nu mai sper nimic!

La o școală.
- Cu un vapor...
- Cum vine asta?
- Este.
- Se clatină.
- Îți vine să vomiți?
- Îți vine.
- Poți să cobori?
- Nu poți!
- Păi vedeți...?!

...Multumesc,,,galina'',ca postezi pe topicul meu,apreciez
...apropo imi plac pozele tale....

Ebony, Ebony! Multumesc pentru vizita si apreciere! Eu postez aici, la tine , atunci cand "sufletul ma doare"! Nu stiu daca am facut bine ca am copiat acel banc dar dupa ce l-am citit am zis: Ce e in sufletul meu? Acum pot sa scriu: multumire!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 19:52

...esti binevenita sa scrii,cand doresti....

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 20:13

De la: Ebony, la data 2011-02-19 19:52:14...esti binevenita sa scrii,cand doresti....

Ei, atunci (paradox?), sa scriu acum:
Două blonde la discotecă. Se apropie un tip arătos și o cere pe una la dans. În timp ce dansează, blonda întreabă:
- Ești cam palid. De ce nu stai mai mult la soare?
- Acum am ieșit de la închisoare.
- De ce ai fost acolo?
- Mi-am omorît nevasta, i-am tăiat capul și l-am aruncat într-un rîu.
După dans, blonda se întoarce la prietena ei:
- Închipuie-ți, dragă, nu e însurat!

- Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si sunteti multumiti ?
- Bineinteles! O zi bem, o zi mancam …

Un fizician îi spune soției sale:
- Draga mea, ești din ce în ce mai atrăgătoare!
- Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrășat?!
- Păi, tocmai! Cu cât crește masa, crește și forța de atracție...

O cioara survola o cale ferata. La un moment dat vede o surata zdrobita de un tren. Se uita indignata cu un ochi si zice: E, ce sa zic, Anna Karenina!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 21:34

Sunt trista si neputincioasa.... as vrea sa pot sa-mi ajut un prieten si n-am cum. Serviciu n-are, bani ca sa plece il alta tara n-are, creditorii il cauta....... E fara iesire. Eu doar il ascul si-l compatimesc.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 21:43

Singurul ajutor important ar fi cu serviciul...o informatie utila unde sa se prezinte, o vorba buna sa-i intre CV-ul la cine trebuie...situatia asta e ca o gaura neagra, ai vrea sa lucrezi dat n-ai bani nici de un deodorant sa te prezinti decent, etc..

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 23:20

De la: Ingrid, la data 2011-02-19 21:43:42Singurul ajutor important ar fi cu serviciul...o informatie utila unde sa se prezinte, o vorba buna sa-i intre CV-ul la cine trebuie...situatia asta e ca o gaura neagra, ai vrea sa lucrezi dat n-ai bani nici de un deodorant sa te prezinti decent, etc..

cam asa e....
Acum isi vinde masina, dar nici pe aia n-o cumpara nimeni.
Informatii sau pile n-am...ca e din Bucuresti.....Am aruncat eu o vorba, dar acolo nu s-a putut. I-am trimis anunturi gasite pe net, dar omul are 40 de ani si nu-l mai doreste nimeni.
Daca aflati de vreun loc de munca , anuntati-ma .....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 12:43

De la: Ingrid, la data 2011-02-19 21:43:42Singurul ajutor important ar fi cu serviciul...o informatie utila unde sa se prezinte, o vorba buna sa-i intre CV-ul la cine trebuie...situatia asta e ca o gaura neagra, ai vrea sa lucrezi dat n-ai bani nici de un deodorant sa te prezinti decent, etc..

Ai ceva dreptate . Si eu incerc sa gasesc un job pentru cineva si nu reusesc . Iar in vara as dori pentru mine...sa vad cum este..... Daca mi-or da acordul colegii mei de apartament... ca altfel nu-mi permite Codul Muncii ..... Am 1,82m ,stiu engleza fluent, am varsta mica ....spre mijlocie...sunt foarte bine informat si am o memorie de elefant .....Astept propuneri (nu , indecente , ca va ia mama ).......

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 13:41

De la: _KARPOV, la data 2011-02-20 12:43:38

Ai ceva dreptate . Si eu incerc sa gasesc un job pentru cineva si nu reusesc . Iar in vara as dori pentru mine...sa vad cum este..... Daca mi-or da acordul colegii mei de apartament... ca altfel nu-mi permite Codul Muncii ..... Am 1,82m ,stiu engleza fluent, am varsta mica ....spre mijlocie...sunt foarte bine informat si am o memorie de elefant .....Astept propuneri (nu , indecente , ca va ia mama ).......

sper ca numai varsta e mica......

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 13:53

eu am stat acasa 4 ani....ma apucase depresia si toate bolile stiute si nestiute....am facut consiliere cu psihologi, psihiatri, traninguri pt ocuparea fortei de munca, traninguri pt deschiderea afacerii ......nimic..... Eram prea batrana si aveam experienta prea mare....Si totusi n-o aveam pe aia care o voiau angajatorii...adica "ciocul mic, noi suntem la putere" sau " munceste pana cazi in branci, ca noi ne facem ca te platim". Desi am primit repartitie de la somaj, am lucrat la o firma fara carte de munca o luna jumate, pana m-au dat afara , crezand ca eu i-am reclamat la inspectoratul de munca (le trimisese cineva un control), iar banii mi i-au dat la negru in proportie de 50% din ce convenisem.
Pana la urma m-am angajat cu pile si relatii....lantul slabiciunilor.... Dar sunt multumita ca lucrez pe meseria mea, sunt angajata prin concurs si sper sa dureze cat mai mult...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:38

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-20 13:41:50

indiscreta mai esti ,sau curioasa ?

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:43

Iuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Te-am dat disparut!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:48

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-20 13:53:47eu am stat acasa 4 ani....ma apucase depresia si toate bolile stiute si nestiute....am facut consiliere cu psihologi, psihiatri, traninguri pt ocuparea fortei de munca, traninguri pt deschiderea afacerii ......nimic..... Eram prea batrana si aveam experienta prea mare....Si totusi n-o aveam pe aia care o voiau angajatorii...adica "ciocul mic, noi suntem la putere" sau " munceste pana cazi in branci, ca noi ne facem ca te platim". Desi am primit repartitie de la somaj, am lucrat la o firma fara carte de munca o luna jumate, pana m-au dat afara , crezand ca eu i-am reclamat la inspectoratul de munca (le trimisese cineva un control), iar banii mi i-au dat la negru in proportie de 50% din ce convenisem.
Pana la urma m-am angajat cu pile si relatii....lantul slabiciunilor.... Dar sunt multumita ca lucrez pe meseria mea, sunt angajata prin concurs si sper sa dureze cat mai mult...

Acum lumea tine cu dintii de serviciu. pe o platforma de institute de cercetare nu s-au mai dat salariile din noiembrie2010. Se vor da cand vor veni bugetele, si oamenii....asteapta cu stoicism.

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:52

De la: Gabrielina, la data 2011-02-20 17:43:40Iuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Te-am dat disparut!

Io nu dispar asa repede ,sunt ca pasarea Fenix ,renasc din propria cenusa !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:56

De la: Ingrid, la data 2011-02-20 17:48:48
De la: daniela_iasi, la data 2011-02-20 13:53:47eu am stat acasa 4 ani....ma apucase depresia si toate bolile stiute si nestiute....am facut consiliere cu psihologi, psihiatri, traninguri pt ocuparea fortei de munca, traninguri pt deschiderea afacerii ......nimic..... Eram prea batrana si aveam experienta prea mare....Si totusi n-o aveam pe aia care o voiau angajatorii...adica "ciocul mic, noi suntem la putere" sau " munceste pana cazi in branci, ca noi ne facem ca te platim". Desi am primit repartitie de la somaj, am lucrat la o firma fara carte de munca o luna jumate, pana m-au dat afara , crezand ca eu i-am reclamat la inspectoratul de munca (le trimisese cineva un control), iar banii mi i-au dat la negru in proportie de 50% din ce convenisem.

Acum lumea tine cu dintii de serviciu. pe o platforma de institute de cercetare nu s-au mai dat salariile din noiembrie2010. Se vor da cand vor veni bugetele, si oamenii....asteapta cu stoicism.

Dami si mie un job,ma pricep la multe ,as putea conduce o firma singur si as produce la dividende de nu le duci nici cu sacu !Dau un enterviu aci in derect ca sa vezi ce tare sunt ,macar ,acolo un post de asistent menajer ,ca sunt tare descurcaret ! Please !

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 17:59

Frumusetea mea rara, sa nu ma mai tii cu sufletu' la gura, ca-s tare simtitoare si daca am vreo parere ca vrei sa fugi in lumea larga, viu dupe tine si te omor........cu pupici...mici mici mici

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 18:00

Unde sunt eu e nevoie de forta de vanzare, pe bani foarte putini.

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 21:25

De la: Gabrielina, la data 2011-02-20 17:59:06Frumusetea mea rara, sa nu ma mai tii cu sufletu' la gura, ca-s tare simtitoare si daca am vreo parere ca vrei sa fugi in lumea larga, viu dupe tine si te omor........cu pupici...mici mici mici

Io sunt rara avisul tau ! Nu plec nicari , astept aici pe forum sacii lu matale , cu pupici !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 21:41

De la: Ingrid, la data 2011-02-20 18:00:46Unde sunt eu e nevoie de forta de vanzare, pe bani foarte putini.

Io cred ca as hi bun de alergatura pe la oficialitati ,ca cunosc tati smenurile si tati formolarele ! Si cand dau din gura nu ma mai opresc pan ce iau aprobatiunile ,ca de nu ii ia mama dreaq !Hai ca mam enervat ! Cum se perde un talent ca mine ,pe coclaurile vietii !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 21:53

De la: homeless, la data 2011-02-20 21:41:32
De la: Ingrid, la data 2011-02-20 18:00:46Unde sunt eu e nevoie de forta de vanzare, pe bani foarte putini.

Io cred ca as hi bun de alergatura pe la oficialitati ,ca cunosc tati smenurile si tati formolarele ! Si cand dau din gura nu ma mai opresc pan ce iau aprobatiunile ,ca de nu ii ia mama dreaq !Hai ca mam enervat ! Cum se perde un talent ca mine ,pe coclaurile vietii !

sa stii ca multe talente se pierd asa.... multi oameni destepti si energici, ajung niste ratati desi ar avea energie si pricepere cat n-a visat patronul...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 22:08

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-20 21:53:21
De la: homeless, la data 2011-02-20 21:41:32

sa stii ca multe talente se pierd asa.... multi oameni destepti si energici, ajung niste ratati desi ar avea energie si pricepere cat n-a visat patronul...

Dami un atom si creez universul ! Dami o firma si creez un holding ! Manny sa ai ca restu am io,adica maruntisu (creierul) (e din cauza de etnobotanice)

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 00:17

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-19 21:34:45Sunt trista si neputincioasa.... as vrea sa pot sa-mi ajut un prieten si n-am cum. Serviciu n-are, bani ca sa plece il alta tara n-are, creditorii il cauta....... E fara iesire. Eu doar il ascul si-l compatimesc.

..fa ceva pentru el....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 00:26

De la: daniela_iasi, la data 2011-02-20 13:41:50

..stiu exact,la ce te-ai gandit...

Pagini: << 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: