Info
x
Ce este in sufletul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 08:49
...si marmota, uite asssa invelea ciocolata.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 08:51
De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 08:49:53...si marmota, uite asssa invelea ciocolata.....pai io zic sa-i taiem coada la marmota
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 09:05
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 08:51:14Dar nu dintr-o data ci asa tot cate putin ...in fiecare zi sa n-o doara...De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 08:49:53...si marmota, uite asssa invelea ciocolata.....pai io zic sa-i taiem coada la marmota Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 09:07
De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 09:05:52cum facea nea nicu la litru' sau ciorbea ca ciorbea,da' ce-or manca,de s-a ales prafu' si de marmota si de tunel si de luminita,n'asa???De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 08:51:14Dar nu dintr-o data ci asa tot cate putin ...in fiecare zi sa n-o doara...De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 08:49:53...si marmota, uite asssa invelea ciocolata.....pai io zic sa-i taiem coada la marmota
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:12
poveste de dragoste in 4 acte....partea a 3-a
Dragostea este nemuritoare... Timpul are datoria de a reduce totul, la umbre, ganduri... iar el... s-a incadrat perfect, in acest decor... a devenit o stafie...luptand cu proprile inertii, nu a observat cum fata de langa el, devine femeie, devine irezistibila... gingasia ei...nu a contat pentru el... toate gesturile elegante s-au pierdut in neant. Era tot mai absent, tot mai sedus de intunecimea mintii sale. A schitat totul, dupa propria lui teorema bizara, abstracta, neanteles de nimeni, ca un pustnic, ce se fereste de multime. Poate de aceea, cuvintele sale erau doar niste suntete pale, regrete ca nu a reusit sa fie, atat cat si-a dorit, pentru ea, caci in toata naivitatea lui, a iubit-o sincer, ca un copil, a urat-o iar apoi, a fugit de ea, cand avea mai multa nevoie ...de el. Mai aveau cateva clipe, pe peron si isi luau ramas bun... ea era imbracata intr-o rochie rosie, ochelari negri, esarfa de matase... iesind in contrast, prin finetea care o caracterizeaza... o femeie enigmatica, dar un suflet nobil, invatata sa ierte, gesturile iubitului ei... schimbarile de decor ce s-au succedat in viata lor... se vedeau poate, pentru ultima data, de cand nu si-au mai vorbit... si doar privirile mai cautau, printre primele riduri, o amintire placuta, un trandafir rosu, adus, candva, de un tanar cu ochii lucitori... o srangere de mana... o ploaie torentiala... raza de soare... sunetul greierilor... Au inceput sa lacrimeze, apoi sa planga sacadat, unul in bratele celuilalt... sa se sarute si sa isi ceara iertare... au inceput sa rada si sa viseze... au inceput sa zburde... in timp ce trenul se departa in fumul dens... era pentru prima data cand se priveau atat de simplu, fara scenarii siropoase... fara temeri... erau acum adulti... si, isi traiau nebunia dragostei pentru prima data...
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:23
frumos....am sa-l iau pe barbatu-meu in gara...poate ne trezim cu fioru in coaste....Ah!! sa nu uit de rochia rosie.Poate fi si alta culoare? ca-n rosu ma vede aproape in fiecare seara..Cred ca trebuie sa schimb culoarea..Las numai esarfa rosie..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:07
De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 16:12:08poveste de dragoste in 4 acte....partea a 3-a Aha, de fapt au ramas impreuna ,nu?
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:13
De la: crio, la data 2010-02-05 16:23:51frumos....am sa-l iau pe barbatu-meu in gara...poate ne trezim cu fioru in coaste....Ah!! sa nu uit de rochia rosie.Poate fi si alta culoare? ca-n rosu ma vede aproape in fiecare seara..Cred ca trebuie sa schimb culoarea..Las numai esarfa rosie.. Rosul ,culoarea pasiunii.......sti tu, ce sti
|
|
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:16
da mai...eu tomata el...ardei
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:21
De la: crio, la data 2010-02-05 19:16:12da mai...eu tomata el...ardei Ce salata buna mai iasa, sa nu uitati sa combinati ingredientele pt........salata
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:37
monolog in fata oglinzii...
te privesc tot mai des... aceasi ochi seducatori...aceleasi buze rosii, moi, calde, fragede...hmmm...ma seduci, de fiecare data, cu nevinovatia ta copilareasca...ma aduci in Iad, Rai si iarasi Iad... imi ard ochii de oboseala... si totusi te privesc...esti un templu, unde gasesti linistea pentru suflet... dar si focul, jar-ul aprins care mocneste lin... te iubesc... te ador, fantasma alba, ce imi furi visele in noptile reci, cand stau singur si ratacesc spre infinit...esti veninul si elixirul vietii, esti nisipul marilor... si zambetul ce ma trezeste dimineata. Te rog in genunchi, sa stai, sa nu pleci, sa te mai privesc putin, o clipa eterna. Te-am avut in rama, ca pe o icoana sfanta, m-am inchinat tie si sufletul mi l-am vandut Infernului... ce piele neteda ai...nu mai gasesc cuvinte, nici ganduri sa adun...iti simt parca respiratia...tremur tot si cad prada iluzilor... ma lovesc de cioburi ce se desprind din tine...sunt plin de sange...si tu esti tot acolo...nemiscata, rece. Simt cum viata se scurge din mine, cat mi-as dori sa imi simti delirul, sa ma alinti si mainile sa mi le incalzesti... imi este frig, de abia te mai zaresc, nevrotic cad prada neantului, ma zbat in propriul meu chin, singur... ghemuit, lipsit de viata, lipsit de demnitate, lipsit de tine...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:40
hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult ..
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:42
De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult .. ....pfff...narcisismul sta...face victime deja!!!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:43
dintotdeauna.dar scrie frumos...
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:45
De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult ..
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:48
De la: Ebony, la data 2010-02-05 19:07:01De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 16:12:08poveste de dragoste in 4 acte....partea a 3-a Sper c n partea a IV-a, ea nu moare i el nu nate!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:49
De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:42:28De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult .. ...am dat gresit titlul...trebuia mai bine, in fata oglinzii... si nu este vb de mine, nici de ea ... ci de un gand... Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:50
De la: crio, la data 2010-02-05 22:43:36dintotdeauna.dar scrie frumos... Da, de-aia sper c nu am asistat la o sinucidere online...c ar fi pcat s ne prseasc aa un talent...
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:51
De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:48:37De la: Ebony, la data 2010-02-05 19:07:01De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 16:12:08poveste de dragoste in 4 acte....partea a 3-a ramane de vazut
Omerta Vision
|
|
De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 22:49:50De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:42:28De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult .. Huh...m-am mai linitit...deci trieti, nu ai rni?!
|
|
De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 22:49:50vasilica,ai reusit sa strangi de-un manuscris???De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:42:28De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult ..
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:53
De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:50:00De la: crio, la data 2010-02-05 22:43:36dintotdeauna.dar scrie frumos... no way... nici chiar asa
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:54
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 22:51:38De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 22:49:50vasilica,ai reusit sa strangi de-un manuscris???De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:42:28De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult .. nu prea, scriu inca incoerent si putin cam trist... mai exersez...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:57
si? e bine ca scrii cind esti trist.Drama este valoroasa.Capodoperile se nasc ori din marile tragedii ale vietii sau..din aburii alcoolului..sau..a absintului cum era pe vremea lui Dante Alighieri
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:58
De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 22:54:28De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 22:51:38De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-05 22:49:50vasilica,ai reusit sa strangi de-un manuscris???De la: Dorulet, la data 2010-02-05 22:42:28De la: crio, la data 2010-02-05 22:40:32hello!!! unde e rana?pot opri hemoragia!!! bagam si niste hemostatice..stai calm,va fi ok.nu te zbate prea mult .. Hai nu mai fi trist,ia aici si te inveseleste
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:59
dorulet, stimuleaza omul, o fi indragostit.....spre sa fie pe masura respectiva , sa nu-l vedem peste vreo bucata de vreme atos cu fetele pe aici......
cu textele le are, tanar e, sa-i fie cu noroc!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:59
De la: crio, la data 2010-02-05 22:57:36si? e bine ca scrii cind esti trist.Drama este valoroasa.Capodoperile se nasc ori din marile tragedii ale vietii sau..din aburii alcoolului..sau..a absintului cum era pe vremea lui Dante Alighieri ma simt prea mic... mai trebuie munca Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:03
dar poti sa ai un inceput .Aduna tot ce ai scris pina cum,citeste inca o data apoi da-le o forma si scrie-le pe un program,si incepi munca .Sau..gindeste-te la un subiect si ajuta-te de ce ai scris pina acum.Ca din ce am vazut ti-ar iesi un subiect.Dar sa fie dramatic,cu sfirsit tragic.Incarcat de introspectii si conflicte psihologice...poate si o sinucidere..
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:03
aceasta este ultima... :pt astazi...
oare ce valoare isi au cuvintele cele mai sublime, daca, nu ar fi ea... esenta, focul mistuitor... divinul incarnat intr-o mireasma gingasa... sau poate ca vorbele mele se topesc in agonie, caci este un simplu muritor... o adiere de primavara, o atingere firava a vietii. opresc timpul in loc... toata agitatia, toti oamenii... toate masinile de pe strada, toate preocuparile inutile... ma pierd in neant... si totul dispare, se descompune ca un joc de domino... cuvinte, ecouri, mainile ei reci, micutze, ochisorii gingasi, buzele moi... efervescenta mea capata proportii... tremur in intregul meu... ma dizolv ... ma cuprinde in brate si imi spune ca este a mea... pentru todeauna... aud bataile inimii, tresar... alerg descult prin iarba... simt roua de dimineatza pe piele... si rasuflarea ei... inceata, calda, ademenitoare... cred in tine... cred in tine dragoste, pentru ca ma seduci... ma stangi strans la pieptul tau apoi te topesti... ma lasi in castelul meu de gheata indiferent, rece... imi zambesti... iti vad ochii ireali cum iti sticlesc... cred in tine... Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:04
De la: 9am147005, la data 2010-02-05 22:59:05 dorulet, stimuleaza omul, o fi indragostit.....spre sa fie pe masura respectiva , sa nu-l vedem peste vreo bucata de vreme atos cu fetele pe aici...... Eu sunt luat...
|
|
|
|