Info
x
Ce este in sufletul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 21:00
De la: Ebony, la data 2010-04-29 20:51:56De la: a_anca, la data 2010-04-29 20:40:37daaa,a mai spus cuiva ca iubeste?? Ce ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 21:43
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
nicuvasile2008 187 mesaje Membru din: 20/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 21:44
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 21:56
De la: nicuvasile2008, la data 2010-04-29 21:44:57De la: Merry, la data 2010-04-29 21:43:45www.youtube.com/watch?v=UfmWqjU-gFY&NR=1 nu vreau, pt ca nu pot sa vorbesc... www.youtube.com/watch?v=H0_sNIPGxYk&feature=related
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 22:03
De la: Merry, la data 2010-04-29 21:56:36De la: nicuvasile2008, la data 2010-04-29 21:44:57De la: Merry, la data 2010-04-29 21:43:45www.youtube.com/watch?v=UfmWqjU-gFY&NR=1
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 23:48
De la: Dorulet, la data 2010-04-28 22:59:31De data asta îi dau dreptate lui 616.... Saraca si neputincioasa fiinta umana poate prefera muscatura de sobolan sau compania turmelor de sobolani. Astianu glumesc cand e vorba sa se inmulteasca si sa se stabileasca prin diverse cotloane in parcuri, depozite, anexele casei. Astia chiar raspandesc boli prin simpla lor trecere printr-un spatiu. Astia au tupeu inimaginabil cand prind teren. Pe vremea lui Ceausescu colcaiau peste tot. Stateam in curte la o cafea cu vecinii si ei misunau in plina zi pe gard pe care il transformasera in bulevard propiu. Mai mult, in timp ce stateam la taclale, am remarcat ca unul statea pe gard si se uita fix la mine. O sa radeti de ceea ce va spun dar imi asum riscul. Se uita in ochii mei fix de parca se pregatea sa-mi sara in fata. N-am apucat sa mai spun nimic celor de la masa ci doar sa arat cu mana in directia respectiva apoi am lesinat. m-am trezit dupa un timp intinsa pe dalele de piatra din curte, udata de vecini. Nu mi-au placut niciodata sobolanii dar de atunci am o fobie. Zbieram si cand traversa cate unul in fata masinii. Odata, la un interviu am fost intrebata ce fobii am. I-am raspuns cutremurandu-ma oribil. Aacum stau prin canale fiindca nu vin unde simt ca exista caini sau pisici dar ei exista in numar mare sau foarte mare. Vara trecuta cand am avut oi defectiune la canalizare si am ridicat capacul de canal din fata dormitorului ca sa-i arat omului unde credeam eu ca e infundat, un mare sobolan se uita la noi fara nici o frica. Noi ne uitam la el si el la noi. Se simtea in siguranta sau poate fiind "de-al casei" imi cunostea vocea. Mentionez ca mi-a fost mila si de asta si nu am pus otrava in canal. Pe de alta parte, cred ca si el ma indragea de mult timp ca altfel ar fi fugit cand am ridicat capacul de canal. La o casa de vis-a-vis, unde respectivii nu erau in stare sa tina in curte macar o pisica sau un caine, acum vreo 5 ani, intr-o vara caniculara cand vewcinii dormeau cu usile si geamurile deschise pentru a se face curent, au fost muscati noaptea prin somn de sobolani. Pe el l-a muscat de burta iar pe ea de mana. Puteti verifica, va pot da numele si adresa. Banuiesc ca se afla in niste evidente fiindca au facut injectii si tot tacamul. Nu exagerez cu nimic. Pe langa faptul ca eu personal chiar am o fobie si nu suport sa-i vad mai ales din cauza cozilor oribile, sobolanii se inmultesc si se instaleaza peste tot cu o viteza greu de imaginat. In Bucuresti e plin de case insalubre, de gramezi de gunoi, de depozite dezafectate. Dupa cum iti spuneam, nu-mi fac superficial o parere. Ma gandesc la toate aspectele. Fiinta umana de care vorbeai tu, trebuie sa traiasca intr-un echilibru cu mediul inconjurator, in care fiecare fiinta are rostul ei. Si mai vin cu un argument. Am ajuns la camera de garda a spitalului "Grigore Alexandrescu" de cateva ori din cauza unor accidente stupide intamplate sub atenta mea supraveghere. Acolo am vazut nenumarate alte accidente stupide mai grave decat cele cu care m-am prezentat eu. Cu nici o ocazie nu am intalnit un copil muscat de caine in schimb erau copii care bausera soda caustica, mancasera otrava "pusa bine" de ai casei, luasera medicamente la fel de bine puse, se taiasera intr-un pahar spart. se lovisera din fuga cu capul de calorifer sub ochii parintilor, se electrocutasera. Fiinta umana nu poate fi protejata intratat cat ti-ai putea dori tu, noi in general. Nu suntem Dumnezeu sa aranjam lucrurile exact cu vrem noi, fiecare in parte. Consecintele deciziilor pe care "fiinta iumana" le ia si le aplica sunt neasteptate, incomensurabile si de cele mai multe ori dezastruoase atunci cand intervine in "aranjarea" echilibrului dupa sfanta lui vrere. Sa fim realisti. Pe de alta parte, pot sa te linistesc si sa-ti spun ca deja masinaria fanatica a inceput treaba. La coltul strazii mamei mele, in cartierul Damaroia, pe str. Elocintei, se afla un depozit de materiale de constructii. Anii trecuti imi era frica sa trec pe lkanga gardul respectiv fiindca nu o data mi s-a intmplat sa-mi tasneasca cate un sobolan prin fata sau chiar peste varful pantofilor. De un timp, paznicii au aciuiat vreo patru caini pe care cineva i-a castrat si astfel nu erau agresivi. Nici macar nu se deranjau sa se ridice cand treceai prin fata portii larg deschise a depozitului. Stateau tolaniti cat e ziua de lunga. Sambata seara i-am vazut pentru ultima data fiindca Duminica le-a aruncat cineva otrava iar Luni dimineata paznicul i-a gasit pe toti in agonie. Au murit in chinuri. Au fost dusi la un cabinet di apropiere. Toata strada nu mai are liniste si se intreaba cine a putut face asta. Eu am mai trecut prin asa ceva dar am mai povestit. vroiam doar sa-ti spun cataa suferinta provoaca "saraca" fiinta umana, atat semenilor cat si animalelor nevinovate si cu un rost pe lume. Daca tot se dezbate subiectul, iata ca s-a gasit si de asta data un justitiar fanatic sa puna lucrurile la punct dupa vointa puterii si implicit a lui, luptator pentru "binele" poporului. Exista o masura in toate. E un lucru cunoscut din vechime numai noi nu il stim, noi cei "igienici". Imi cer scuze dar in seara asta am aflat vorbind cu mama la telefon. Nu mi-a spus pana acum dar nu mai putea sa tina in ea amaraciunea. I-am spus ca e un act criminal, prevazut de lege si ca trebuie sa mearga sa faca reclamatie la politie impreuna cu paznicii si ceilalti vecini. Ei i-au castrat si tot ei i-au crescut si i-au hranit. Lor le erau de folos. Probabil vor gasi pe cel care a facut asta si va plati pentru fapta sa. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 00:32
De la: karpov, la data 2010-04-29 21:00:59De la: Ebony, la data 2010-04-29 20:51:56De la: a_anca, la data 2010-04-29 20:40:37daaa,a mai spus cuiva ca iubeste?? vrei sa spui pe cine,
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 00:38
De la: super_green_frog, la data 2010-04-29 23:48:36De la: Dorulet, la data 2010-04-28 22:59:31De data asta îi dau dreptate lui 616.... Mda.. saraca fiinta unama,distrugatoare a planetei.. ,oamnei fara suflet....mai fiare decat fiarele,mai animale decat animalele....as putea zice ca o comparatie ,ca...uneori iubesc sau prefer compania unui animal ,decat a unui om....,omul te judeca,animalul te iubeste neconditionat,poti vedea dragostea in ochii lui ,poti simti cat te iubeste...pe cand omul poate se preface,e parsiv si viclean,nu te iubeste sincer...te minte....
|
|
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 00:56
Multumesc Ebony. Eu tocmai ma pregateam sa-ti cer scuze ca am invadat topicul tau cu indoielile si framantarile mele. O sa treaca si asta. Sa vedem cum,
dar o sa treaca.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:04
Mda.. saraca fiinta unama,distrugatoare a planetei.. ,oamnei fara suflet....mai fiare decat fiarele,mai animale decat animalele....as putea zice ca o comparatie ,ca...uneori iubesc sau prefer compania unui animal ,decat a unui om....,omul te judeca,animalul te iubeste neconditionat,poti vedea dragostea in ochii lui ,poti simti cat te iubeste...pe cand omul poate se preface,e parsiv si viclean,nu te iubeste sincer...te minte.... www.youtube.com/watch?v=7VT6DzbeprA&feature=related Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:10
De la: Ebony, la data 2010-04-30 00:38:48De la: super_green_frog, la data 2010-04-29 23:48:36De la: Dorulet, la data 2010-04-28 22:59:31De data asta îi dau dreptate lui 616.... Dar daca te iubeste sincer si este totusi nevoit sa te minta ? Daca minciuna este singura posibilitate de a se apropia de tine -de a se face cunoscut si de a-ti capta atentia ? Uneori minciuna poate aduce fericire sau moarte sufletului !
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:14
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-30 00:56:44Multumesc Ebony. Eu tocmai ma pregateam sa-ti cer scuze ca am invadat topicul tau cu indoielile si framantarile mele. O sa treaca si asta. Sa vedem cum, Nu m-am suparat,chiar ma bucur,ca ai suflet ,ca iti pasa,felicitari si nota zece ,pt.bunatatea sufletului tau..
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:20
somn usor ,la toata lumea..
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:23
De la: Ebony, la data 2010-04-30 01:20:48somn usor ,la toata lumea..
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:29
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 02:59
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 07:27
Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard.
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:18
De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard.
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:23
De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Ebonyyyyyy...e teroareeeeeeeeee...!
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:52
De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Pai..?
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:54
De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:52:48De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. pai da, ca nu ne bateam destul ca si chiorii, pana acum...!
|
pik_n_ymail_com 46 mesaje Membru din: 30/04/2010 Oras: Caracal |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:22
De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:54:31De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:52:48De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Chiorule la virsta ta de bosorog ar cam trebui sa dai coltu.De ce ma furi?
un cretin e clona mea pe acest forum
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:30
De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 16:22:40De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:54:31De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:52:48De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. numai protagonismul, faima si succesele la femei ti le fur, ganganie caraitoare
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:34
De la: pik_nik, la data 2010-04-30 16:30:22De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 16:22:40De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:54:31De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:52:48De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Nu stiu cine ciriie mai tare dintre noi amindoi bug-ule,tu ai fata de hot, de rom indezirabil! Parca deocupi cu spoitul caldarilor.
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:55
De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Pyk_nyk, vad ceva teroare dupa emoticoanele pe care le-a pus Ebony sub textul meu! Ori nu se refera la ceea ce am scris ori nu inteleg eu ce e aceea teroare si care a fost ideea atat de subtila. Cu aceasta ocazie scriu ca nu voi mai intra un timp pe forum. E o hatarare care imi apartine in integritatea ei si nu vreau ca altii sa dea vina pe unul sau pe altul. Nu-mi desfiintez contul pentru ca nu ar mai avea rost sa ma joc de-a plecatul. De cate ori am facut-o, am revenit. Inseamna ca nu pot renunta definitiv la 9am. Va urez multe interventii, jigniti-va cat mai putin, iar daca tot o faceti, gasiti cuvinte existente in dictionarul L. romane.
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:58
De la: dordedor, la data 2010-04-30 16:55:44De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. te astept aici, norisor pana atunci o sa-i pun pe agitati in formol sau o sa-i impaiez
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:01
De la: pik_nik, la data 2010-04-30 16:58:00De la: dordedor, la data 2010-04-30 16:55:44De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:03
De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 17:01:34De la: pik_nik, la data 2010-04-30 16:58:00De la: dordedor, la data 2010-04-30 16:55:44De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. POt sa te caut? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:04
Sa nu-l crezi norisor! Eun impostor,hot de fotografii si de identitati!
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:05
De la: dordedor, la data 2010-04-30 17:03:31De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 17:01:34De la: pik_nik, la data 2010-04-30 16:58:00De la: dordedor, la data 2010-04-30 16:55:44De la: pik_nik, la data 2010-04-30 14:23:52De la: Ebony, la data 2010-04-30 14:18:04De la: dordedor, la data 2010-04-30 07:27:26Mie imi place sa vin aici si sa scriu ce e in sufletul meu pentru ca nu-mi tin un jurnal dintr-un motiv bine justificat: frica pentru recitirea lui! Sunt stari efemere, le notez si mai tarziu aflu cat de neinspirata am fost in acel moment cand am luat o hotarare sau din contra, trebuia s-o iau si nu am miscat vointa pentru a ma impune. Aici scriu, a doua zi gasesc "alta pagina" si nu mai revin la textul meu. Azi starea mea spirituala e "stagger"! Poate peste zi imi voi reveni daca voi fi motivata de ceva care sa ma urneasca intr-o anumita directie si nu la intamplare. Nu scriu pentru nimeni ci doar pentru a ma elibera de ceva care nici nu stiu cum se numeste si nici ce ar vrea sa defineasca. Ideile sunt pe terminate, lampa nemaiavand suficient gaz incepe sa scoata fum, sa palpaie. "Viata e asa cum ti-o faci!" Meditatie tarzie pentru ca niciodata nu o vei face asa cum ti-o doresti si mai mult, hotararile pe care le ei la un moment dat par a face parte din hazard. evident, norisor
|
|
|

,oamnei fara suflet....mai fiare decat fiarele,mai animale decat animalele....as putea zice ca o comparatie ,ca...uneori iubesc sau prefer compania unui animal ,decat a unui om....,omul te judeca,animalul te iubeste neconditionat,poti vedea dragostea in ochii lui ,poti simti cat te iubeste...pe cand omul poate se preface,e parsiv si viclean,nu te iubeste sincer...te minte....