back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:08

De la: Ebony, la data 2010-04-28 01:57:14
De la: karpov, la data 2010-04-28 01:53:41

Romanii care au caini sunt vinovati ca ii lasa sa se inmulteasca ! Toti sarantocii isi iau cani iar cand trebuie sa-i castreze "observa" ca nu au bani pentru asa ceva ! Acum cativa ani-eram si eu ceva mai mic- am intrat in curtea unui depozit -fara sa vreau ! La un moment dat a latrat o javra la mine si imediat au aparut vreo 30 de javre care alergau amenintator spre mine ! Norocul meu a fost ca nu m-am pierdut -am luat-o la fuga si am scapat ! Romanii inca de pe vremea lui nenea impuscatu' s-au trezit ca vor sa aiba caini la bloc sau in fata blocului ! Sunt unii de-a dreptul sonati ! La mine pe strada e o nebuna -care are o curte plina de caini -de talie mica-sunt toti albi -are 24 de javre ! Asta nu mai este iubire -daca ii lasi sa se inmulteasca in halul asta ! Daca aia nu mai poate sa-i tina la un moment dat -le da drumul in strada ! Mie imi plac cainii -insa multi sunt rai -sunt batuti si nemancati -depind de felul nostru de a fi ! iar unii dintre noi sunt mai rai decat ei ! Vina este si a celor care se considera iubitori de animale-am cunoscut asemenea specimene-nu au copii si sunt foarte egoiste(e vorba in general de femei) -nu ti-ar da o paine insa pentru pisicile lor si pentru catei ar face orice -cu o conditie -sa nu le ceri bani-eventual sa cheltuiesti tu !

Ar trebui infiintata o ,,politie a animalelor''si centre adecvate,cu personal CALIFICAT,inclusiv veterinari care sa se ocupe de ,,sterilizare,castrare,etc,inclusiv plasarea animalelor...ah,e un haos in tara asta de kkt

Bei ! Tu nu trebuie sa " vobesti" "ulat" - sa stii ca nu te mai " poop " !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:09

De la: Ebony, la data 2010-04-28 01:57:14
De la: karpov, la data 2010-04-28 01:53:41

Romanii care au caini sunt vinovati ca ii lasa sa se inmulteasca ! Toti sarantocii isi iau cani iar cand trebuie sa-i castreze "observa" ca nu au bani pentru asa ceva ! Acum cativa ani-eram si eu ceva mai mic- am intrat in curtea unui depozit -fara sa vreau ! La un moment dat a latrat o javra la mine si imediat au aparut vreo 30 de javre care alergau amenintator spre mine ! Norocul meu a fost ca nu m-am pierdut -am luat-o la fuga si am scapat ! Romanii inca de pe vremea lui nenea impuscatu' s-au trezit ca vor sa aiba caini la bloc sau in fata blocului ! Sunt unii de-a dreptul sonati ! La mine pe strada e o nebuna -care are o curte plina de caini -de talie mica-sunt toti albi -are 24 de javre ! Asta nu mai este iubire -daca ii lasi sa se inmulteasca in halul asta ! Daca aia nu mai poate sa-i tina la un moment dat -le da drumul in strada ! Mie imi plac cainii -insa multi sunt rai -sunt batuti si nemancati -depind de felul nostru de a fi ! iar unii dintre noi sunt mai rai decat ei ! Vina este si a celor care se considera iubitori de animale-am cunoscut asemenea specimene-nu au copii si sunt foarte egoiste(e vorba in general de femei) -nu ti-ar da o paine insa pentru pisicile lor si pentru catei ar face orice -cu o conditie -sa nu le ceri bani-eventual sa cheltuiesti tu !

Ar trebui infiintata o ,,politie a animalelor''si centre adecvate,cu personal CALIFICAT,inclusiv veterinari care sa se ocupe de ,,sterilizare,castrare,etc,inclusiv plasarea animalelor...ah,e un haos in tara asta

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:14

A devenit hazliu Karpov;. Imi place. Cind s-au indreptat spre el 30 de ciini, nu s-a pierdut cu firea. A luat-o la fuga si a scapat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:16

Mai bine ii invatam sa stea la pozat. Si in felul asta in loc sa se milogeasca de noi dupa mincare sau sa ne fugareasca pe post de mincare, le ridicam nivelul spiritual si ii invatam la pozat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:25

De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 02:14:14A devenit hazliu Karpov;. Imi place. Cind s-au indreptat spre el 30 de ciini, nu s-a pierdut cu firea. A luat-o la fuga si a scapat.

Era unul pe aproape -restul luasera startul de la vreo 50 de metri -era in curtea unei fabrici dezafectate de prin zona lui big berceni -eu trebuia sa intru la curtea de apel-era atunci prin zona si tatal meu avea un proces pe acolo - eu umblam hai si hui si ma ratacisem ! Nu m-au mai urmarit dupa ce am iesit din zona pe care ei o "controlau " ! Eu in general nu mint - asa ceva nu se uita-simti ca se darama lumea -nici nu stii ce decizie sa iei !?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 03:20

acum ,am o mare dezamagire...de ce oare?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 06:36

De la: Merry, la data 2010-04-28 03:20:45acum ,am o mare dezamagire...de ce oare?

ca latri singura la luna?

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:56

De la: Merry, la data 2010-04-28 03:20:45acum ,am o mare dezamagire...de ce oare?

Tu sti ...mai bine,ce este in sufletul tau...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:01

De la: Ebony, la data 2010-04-28 13:56:46

STIU SI NU REGRET NIMIC....MERCI , DISTINSA DOAMNA !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:02

mai Mariana,la 3 dimineata ce dezamagire aveai???

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:02

De la: Merry, la data 2010-04-28 14:01:34

Domnisoara,draga....adica nemaritata

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:03

De la: a_anca, la data 2010-04-28 14:02:34mai Mariana,la 3 dimineata ce dezamagire aveai???

Poate insomnie

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:05

e singura varianta la 3 dimineata daca nu dorm si eu ma simt foarte dez amagitaaaa

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:06

De la: Ebony, la data 2010-04-28 14:02:36
De la: Merry, la data 2010-04-28 14:01:34

Domnisoara,draga....adica nemaritata

NU AM STIUT.RECTIFIC...DISTINSA DOMNISOARA !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:31

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:06

Lumeeeeee...........toata lumea sufletele la interval
facem nota de comanda pentru reparatii

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:09

De la: 9am045616, la data 2010-04-28 16:06:29Lumeeeeee...........toata lumea sufletele la interval

sint cam scumpe..ti le permiti??
la mine...o cura la un centru spa...ma repara

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:13

De la: a_anca, la data 2010-04-28 16:09:22
De la: 9am045616, la data 2010-04-28 16:06:29Lumeeeeee...........toata lumea sufletele la interval

sint cam scumpe..ti le permiti??
la mine...o cura la un centru spa...ma repara

centru e deschis si folosesc terapia cu flori
pentru tine e deajuns aceasta terpie
cu atele-i mai nult de lucru

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:14

asta s-o crezi tu!!!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:16

De la: a_anca, la data 2010-04-28 16:14:44asta s-o crezi tu!!!!

l-ai ametit de tot, sarmanul, nu mai stie nici ce stia sa scrie

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:17

De la: pik_nik, la data 2010-04-28 16:16:47
De la: a_anca, la data 2010-04-28 16:14:44asta s-o crezi tu!!!!

l-ai ametit de tot, sarmanul, nu mai stie nici ce stia sa scrie

nu....el e cu florile.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:19

Bai, aveti mare grija ca prostia se plimba de la unul la altul. E precum riia.
Cu cit vrei sa scapi de ea, te maninca mai tare.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:22

De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 16:19:47Bai, aveti mare grija ca prostia se plimba de la unul la altul. E precum riia.

mihaita...teai trezit aiurea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:24

De la: a_anca, la data 2010-04-28 16:22:06
De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 16:19:47Bai, aveti mare grija ca prostia se plimba de la unul la altul. E precum riia.

mihaita...teai trezit aiurea.

M-a facut 666 prost de diminmeata dupa masa seara.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 20:54

De la: Dorulet, la data 2010-04-28 01:17:03
De la: super_green_frog, la data 2010-04-28 01:02:19In sufletul meu e multa, multa scarba si dezgust de viata intr-o astfel de societate pusa la cale de niste scelerati si hingheri ai neamului. Astept eutanasierea sau executiaa. Cum or vrea nemernicii. Nu asta e lumea in care am vrut sa traiesc si in care vreau sa traiasca copilul meu. O lume abrutizata, departe de tot ceea ce inseamna responsabilitatea umana. M-ma saturat sa aduc argumente unor gaunosi la minte si la suflet. Pe ei sau ii ocolesti, daca poti fi nesimtit sau iti doresti sa-i lovesti frontal. Ne-au spulberat speranta de a trai normal si responsabil.

Roxi, cred că exagerezi! Dacă te referi la programul inițiat de prefect...să știi că este unul dintre cele mai bune știri pe care le-am auzit în ultimii 10 ani! Fără glumă!
Eu sunt mamă la rândul meu și fiul meu nu vreau să crească într-un oraș plin cu haite de javre! Cine vrea să crească un câine sau doi...n-are decât să-l crească în curtea proprie...nu văd de ce să fiu eu sau altul obligați să suportăm această situație!!!
Dacă tu crezi că această lege este "inventată" de români, ei bine te înșeli...cel mai probabil s-au "inspirat" din legislația USA....unde la fel ca și la noi, dacă un câine este găsit fără stăpân.. ..și nu-și găsește unul într-un termen de timp rezonabil, cu tot regretul este eutanasiat!
Așa că nu mai săriți așa tare în sus...că nu aveți motive! Mai multă scârbă ar trebui să ai când faci zilnic slalom printre rahații de câini și când copilul nu se mai poate juca liniștit prin parc...din același motiv, evident!

Am mai asiatat la un astfel de macel cu zece ani in urma. Stiu si nu pot sa uit cum s-a actionat. Ti se pare ca situatia e rezolvata ? Cre e vestea bunaa ? Am mai fost acum zece ani o veste si o actiune similara. Si atunci te-a bucurat sau te bucura doar acum ca o sa mai asitam la niste acte de cruzime in mod inutil ? E inutil. Asta ma indeamna sa cred ca nu exagerez ci ca ma raliez parerii celeilate jumatati de romani de care voua trebuie sa va pese. Daca actiunea ar fi una eficienta pe termen mediu macar, as strange din dinti, m-as pregati pentru ceea ce urmeaaza si as aaccepta. Nu sunt singura de acesta parere ci jumatate dinntre romani. In general nu imi fac o parere in mod superficiaal, ma documentez si ca atare nu exagerez. Exagerez in reactii fiindca nu pot uita ororile si traumele inutile prin care am mai trecut acum zece ani. Atunci ca si acum s-a optat pentru solutia simplista si cruda iar acum ne aflam in acvelasi punct. Nu vreau ca peste cativa ani, copiiulul meu sau ai altora sa fie din nou terorizati de haitele de caini datorita lipsei de discernamant in a opta pentru o solutie. Daca atunci se proceda la aplicarea unor programe eficiente,recomandate de OMS/EU si confirmate de experienta tarilor in care aceasta problema e rezolvata, acum romanii nu ar fi nevoiti "sa exagereze". In plus, daca copilului tau saau ai altora nu le va pasa in viitor cand vor fi din nou martorii unui masacru, copilului meu ii va pasa fiindca stiu ce am la usa si imi pasa de el si multi asemeni lui care apropos, nu sunt niste anormali.

All Things Grow With Love
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:14

Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor
Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor a fost proclamata in mod solemn la Paris in 15 octombrie 1978 la sediul UNESCO.

Preambul:
- Considerand ca Viata este unica, toate fiintele avand origine comuna, diferentiindu-se in decursul evolutiei speciilor,
- Considerand ca orice fiinta vie are drepturi naturale, orice animal dotat cu sistem nervos are drepturile sale specifice,
- Considerand ca dispreturirea sau simpla nerecunoastere a acestor drepturi naturale provoaca grave prejudicii Naturii si conduc omul la crime impotriva animalelor,
- Considerand ca o coexistenta a speciilor in lume implica recunoasterea de catre specia umana a drepturilui la existenta a celorlalte specii,
- Considerand ca respectul omului fata de animale este inseparabil de respectul reciproc al oamenilor,
Se proclama urmatoarele:

Articolul 1
Toate animalele au in mod egal dreptul la existenta in cadrul echilibrului ecologic. Aceasta egalitate nu exclude diversitatea speciilor si indivizilor.

Articolul 2
Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

Articolul 3
1. Nici un animal nu trebuie supus unor tratamente brutale sau unor acte de cruzime.
2. Daca este necesara sacrificarea unui animal ea trebuie sa fie instantanee si nedureroasa.
3. Animalul mort trebuie tratat cu decenta.

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

Articolul 5
1. Orice animal dependent de om are dreptul la ingrijire.
2. In nici un caz el nu trebuie abandonat sau sacrificat in mod nejustificat.
3. Toate formele de crestere si utilizare a animalului trebuie sa respecte fiziologia si comportamentul proprii speciei respective.
4. Expozitiile, spectocolele, filmele care folosesc animale trebuie sa le respecte demnitatea si sa nu comporte violenta.

Articolul 6
1. Experimentele pe aminale care implica suferinta fizica sau psihica violeaza drepturile animalelor.
2. Metodele alternative trebuie dezvoltate si implementate sistematic.

Articolul 7
Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o crima.

Articolul 8
1. Orice act care pune in pericol supravietuirea unei specii salbatice precum si orice decizie care duce la un asemena act constituie o crima impotriva speciei.
2. Masacrarea animalelor salbatice, poluarea si distrugerea biotopurilor sunt considerate crime.

Articolul 9
1. Statutul legal specific al animalelor precum si drepturile lor trebuie sa fie recunoscute prin lege.
2. Protectia si salvarea animalelor trebuie reprezentate la nivelul organizatiilor guvernamentale.

Articolul 10
Educatia si instruirea publica inca din copilarie trebuie sa conduca omul la observarea, intelegerea si respectarea animalelor.

Material furnizat de: Vier Pfoten Romania

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:24

Daca oamenii ar gandi si vedea lucrurile ca tine,draga Roxy,astazi nu am fi in aceasta situatie,ai toate respectele mele !!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:29

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 21:14:37Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor
Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor a fost proclamata in mod solemn la Paris in 15 octombrie 1978 la sediul UNESCO.

Preambul:
- Considerand ca Viata este unica, toate fiintele avand origine comuna, diferentiindu-se in decursul evolutiei speciilor,
- Considerand ca orice fiinta vie are drepturi naturale, orice animal dotat cu sistem nervos are drepturile sale specifice,
- Considerand ca dispreturirea sau simpla nerecunoastere a acestor drepturi naturale provoaca grave prejudicii Naturii si conduc omul la crime impotriva animalelor,
- Considerand ca o coexistenta a speciilor in lume implica recunoasterea de catre specia umana a drepturilui la existenta a celorlalte specii,
- Considerand ca respectul omului fata de animale este inseparabil de respectul reciproc al oamenilor,
Se proclama urmatoarele:

Articolul 1
Toate animalele au in mod egal dreptul la existenta in cadrul echilibrului ecologic. Aceasta egalitate nu exclude diversitatea speciilor si indivizilor.

Articolul 2
Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

Articolul 3
1. Nici un animal nu trebuie supus unor tratamente brutale sau unor acte de cruzime.
2. Daca este necesara sacrificarea unui animal ea trebuie sa fie instantanee si nedureroasa.
3. Animalul mort trebuie tratat cu decenta.

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

Articolul 5
1. Orice animal dependent de om are dreptul la ingrijire.
2. In nici un caz el nu trebuie abandonat sau sacrificat in mod nejustificat.
3. Toate formele de crestere si utilizare a animalului trebuie sa respecte fiziologia si comportamentul proprii speciei respective.
4. Expozitiile, spectocolele, filmele care folosesc animale trebuie sa le respecte demnitatea si sa nu comporte violenta.

Articolul 6
1. Experimentele pe aminale care implica suferinta fizica sau psihica violeaza drepturile animalelor.
2. Metodele alternative trebuie dezvoltate si implementate sistematic.

Articolul 7
Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o crima.

Articolul 8
1. Orice act care pune in pericol supravietuirea unei specii salbatice precum si orice decizie care duce la un asemena act constituie o crima impotriva speciei.
2. Masacrarea animalelor salbatice, poluarea si distrugerea biotopurilor sunt considerate crime.

Articolul 9
1. Statutul legal specific al animalelor precum si drepturile lor trebuie sa fie recunoscute prin lege.
2. Protectia si salvarea animalelor trebuie reprezentate la nivelul organizatiilor guvernamentale.

Articolul 10
Educatia si instruirea publica inca din copilarie trebuie sa conduca omul la observarea, intelegerea si respectarea animalelor.

Material furnizat de: Vier Pfoten Romania

nici in drepturile omului nu prevede asa ceva
vise si aberatii

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 22:43

616,vorbesti ,sa te afli in treaba,mai bine abtine-te....

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 22:52

100 de whiskey.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Pagini: << 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: