back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Agresare in plina stada

cristdumira

3 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:52

Buna ziua tuturor,

Aseara am asistat la un eveniment shocant. Intr-un magazin dintr-un cartier de Zona Buna din Pitesti 2 TZIGANI NENOROCITI au vrut sa fure din geanta unei femei, care era si insotita de sotul ei. Femeia nu i-a lasat....si.....shoc....Cand femeia si barbatul au iesit din magazin, cele 2 CIORI i-au atacat in plina stada in vazul tuturor. Cum este si normal la romani, nu a sarit nimeni, bineinteles. Dupa ce s-au saturat de dat pumni si picioare cei doi COLORATI au fugit. Femeia a dat telefon la 112, a stat 3 minute sa-i explice DOAMNEI CENTRALISTE unde sa vina, timp in care CIORILE s-au facut nevazuti.....Felicitari Doamna centralista....minunat... ....puteti sa mai puneti capul pe perna ? In sfarsit a inteles doamna centralista unde sa trimita echipajul de POLITZIE.....si ce credeti? In cat timp a venit politzia? Aaaa , am uitat sa mentionez ca sectia de politie este la maaaaaxim 1km de la locul "accidentului". POLITZIA NU A VENIT DELOOOOOC. Bravo domnilor politzisti si comunitari. Pentru asta platim noi IMPOZITE, sa va creasca voua burtzile. Felicitari Tuturor....dormiti bine noaptea , nu?
O zi buna.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 12:22

De la: cristdumira, la data 2009-05-06 10:52:28Buna ziua tuturor,

Aseara am asistat la un eveniment shocant. Intr-un magazin dintr-un cartier de Zona Buna din Pitesti 2 TZIGANI NENOROCITI au vrut sa fure din geanta unei femei, care era si insotita de sotul ei. Femeia nu i-a lasat....si.....shoc....Cand femeia si barbatul au iesit din magazin, cele 2 CIORI i-au atacat in plina stada in vazul tuturor. Cum este si normal la romani, nu a sarit nimeni, bineinteles. Dupa ce s-au saturat de dat pumni si picioare cei doi COLORATI au fugit. Femeia a dat telefon la 112, a stat 3 minute sa-i explice DOAMNEI CENTRALISTE unde sa vina, timp in care CIORILE s-au facut nevazuti.....Felicitari Doamna centralista....minunat... ....puteti sa mai puneti capul pe perna ? In sfarsit a inteles doamna centralista unde sa trimita echipajul de POLITZIE.....si ce credeti? In cat timp a venit politzia? Aaaa , am uitat sa mentionez ca sectia de politie este la maaaaaxim 1km de la locul "accidentului". POLITZIA NU A VENIT DELOOOOOC. Bravo domnilor politzisti si comunitari. Pentru asta platim noi IMPOZITE, sa va creasca voua burtzile. Felicitari Tuturor....dormiti bine noaptea , nu?
O zi buna.

Pai si tu cu cine erai? de ce nu a sarit nimeni? ca daca ne bazam pe 112....

VIRUStm

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:30

Nu uitati ca zilele astea s`a votat o lege prin care se pedepseste discriminarea prin orice fel, inclusiv SMS,sau e-mail,messanger etc etc !!!! Aveti grija ce si unde scrieti!
Apropo la agresarea respectiva : pe aceasta latura ne lipsesc enorm, una, sau chiar mai multe legi din Emirateele Arabe ,sper sa intelegeti ce vreau sa spun ;)

cristdumira

3 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:53

In legatura cu limbajul, aveti dreptate, am fost si sunt, inca, fffff nervoasa pentru ceea ce am vazut. O doamna singura pe strada ar fi sarit sa apere alta doamna pe care tocmai o bateau 2 barbati cat muntele? Eu nu....puteam sa fac altceva, sa pun mana pe telefon si sa sun la politie, dar pana sa-mi dau eu seama ce se intampla se terminase totul . A fost o chestie de 1 minut. Dar parca ar fi fost o jumatate de ora.
O zi buna tuturor.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 01:34

Eu am vazut o chestie asemanatoare dar facuta de 2 romini unui alt romin. Cred ca aveau cam 18-20 ani. Ii muscase niste ciini tinuti in semilibertate si l-au batut pe cel ce crestea ciinii pe afara. Ciinii au disparut dupa un timp. Deci bataie pe drept si pe nedrept. Nu cred ca are legatura cu etnia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului agresare in plina stada
Mergi la: