Info
x
Ce mai manacam!
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 01:07
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-13 19:35:29Ok. Intra aici www.healthfreedomusa.org/?page_id=157; www.healthfreedomusa.org/?page_id=219 si vei intelege mai bine. La fel si pentru cei interesati.Ok. Inca o "palma" data celor care nu inteleg sau nu vor sa accepte lumea in care traim. Am sa aduc ca o completarea o postare de pe un alt topic pe care l-am deschis si are ca tema intrebarea acestui topic. De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-13 23:21:56Numărul populației crește constant .Faptul că suntem mulți nu este un motiv de spaimă? Mâine vom fi mai mulți ca astăzi . Nu cumva mâine va trebui să-mi fac mai multe griji ca astăzi ? Crește numărul persoanelor care sunt la limita sărăciei , sunt țări în care oamenii mor de foame . Este o solutie controlul numărului populației ? Prevad ca multi o sa puna NU. Dar sa vedem parerile voastre. De la: katharina, la data 2009-05-16 22:47:45Criminalizarea Fermelor Organice.In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi, atitea zile cite "crede" agentia ca ai incalcat legea. De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto. Oameni in SUA se incurajeaza sa-si cumpere seminte nehibridizate heirloom) precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta. Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare "moarta" fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni. Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09, vor distruge cca 2/3 dintre oameni. Raporteaza abuz de limbaj
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 01:21
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 01:07:19Am sa aduc ca o completarea o postare de pe un alt topic pe care l-am deschis si are ca tema intrebarea acestui topic. De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-13 23:21:56Numărul populației crește constant .Faptul că suntem mulți nu este un motiv de spaimă? Mâine vom fi mai mulți ca astăzi . Nu cumva mâine va trebui să-mi fac mai multe griji ca astăzi ? Crește numărul persoanelor care sunt la limita sărăciei , sunt țări în care oamenii mor de foame . Este o solutie controlul numărului populației ? Prevad ca multi o sa puna NU. Dar sa vedem parerile voastre. De la: katharina, la data 2009-05-16 22:47:45Criminalizarea Fermelor Organice. In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi, atitea zile cite "crede" agentia ca ai incalcat legea. De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto. Oameni in SUA sunt incurajati sa-si cumpere seminte nehibridizate heirloom precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta. Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare "moarta" fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni. Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09. De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 01:07:19
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:34
De la: AMETYST, la data 2009-05-13 20:42:37multe fructe....cu ciocolata,cu frisca,...-dar ,frisca si ciocolata sa fie fara E-uri,daca se poate!He he...stiu la ce te gandesti...
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:34
De la: AMETYST, la data 2009-05-13 20:42:37multe fructe....cu ciocolata,cu frisca,...-dar ,frisca si ciocolata sa fie fara E-uri,daca se poate!He he...stiu la ce te gandesti... In cazul asta merge si cu E-uri!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:43
In ctegoria E-urilor intra vit C, vit A, sarea gema, zharul, practic toate vitaminele, si multe alte ingrediente care exista si in alimente naturale. Erau acum 2 ani vreo 3000 E-uri. Culmea este ca prin codexul ala produse cancerigene vor fi permise, in schimb vitaminele vor fi trecute la TOXICE. Si se pare ca vor fi interzise. Nu stiu cit de reale sint recomandarile, obligatorii, din codex, dar eu voi intra intotalitate in "ilegalitate" cu alimentatia.
Asa ca vedeti cu cine sau cu ce "tineti".
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:52
rizi tu,rizi ,dar scroafa-i moarta-n cotet si uite ce scrie @katharina...nici s-o resuscitam nu o sa mai avem voie ! dar asta mi-a adus aminte de un film vazut prin ' 90 cred,in care era infatisata situatia unui pamint suprapopulat si mort ,ca fauna si flora si totusi oamenii supravietuiau datorita unei miraculoase "Substanta Verde " ....ce era ea ? afli cu oroare la sfirsitul filmului ca,ajunsi la capatul puterilor- fie de foame,boala sau batrinete - oamenii se duceau la fabrica de substanta verde unde,tocati si prelucrati,deveneau niste biscuiti gri-verzui ,numai buni de lungit zilele ,atitea cite mai erau ! o noua ordine mondiala ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:04
Gata
Nastase Mihail ai fost pus pe lista neagra si intri in ilegalitate. Vezi, fa loc ca vin si eu! Dar cei ce dau asa legi, sint "legali" la minte? Asa ca ei sint in ilegalitate. |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:06
Daca tot asa merg treburile, in curind va fi revolutie in America.
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:13
De la: radita09_telus_net, la data 2009-05-17 17:06:21Daca tot asa merg treburile, in curind va fi revolutie in America. Bineinteles. Nu stiu in ce tara esti, dar eu stiam ca ceea ce a fost in Rominia ca transformari, va fi cam peste tot. Nu e o figura de stil. Nici rusii nu stiau ce se intimpla la noi, atunci. De fapt si multi romini. E vorba de curajul de a trai normal si fara frica. Nu e vorba de ceva violent sau singeros. Nicidecum. O sa vedeti voi. Calea pe care se merge acum la nivelul celor care conduc este fundamental gresita. Adica impunerea cu forta a unor reglementari, facute in birouri, fara consultari cu cei in drept.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:28
De la: radita09_telus_net, la data 2009-05-17 17:06:21Daca tot asa merg treburile, in curind va fi revolutie in America. ---s-asa Sud-ul doreste secesiunea, ...N-asa ?...Texas,New Mexico, Michigan Ilinois-ul....ce sai faci radita, dac-ati transformat White House in O'barac'a unchiului Tom.....
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:10
De la: nastasemihail, la data 2009-05-17 16:52:28Serios, de unde ai scos aberatia asta? Astea sint metode fascisto-comuniste. Cine a inventat asta, cred ca doreste asa ceva. Ori e bolnav rau de tot, sau sint bolnavi cei care promoveaza asa ceva. Vezi ca frica de un anumit lucru, te duce in directia aceea.Mihai eu am postat un mesaj care nu-mi apartine si nu am afirmat ca si cred neaparat continutul. Cat despre Codex Alimentarius, problema este una destul de spinoasa. Este un proiect de lege cara va fi implementat incepand cu 31 Decembrie 2009 în toate țările europene. Acesta vrea să înlocuiască toate produsele naturale, cu excepția a 18, cu produse chimice.. Cateva link-uri utile: 1) Guvernul Romaniei www.gov.ro/prima-sedinta-a-comitetului-interministerial-pentru-s.... 2) Fundatia Medicala Romana www.romanianmedicalfoundation.com/3/386/noutati-editoriale/actua... 3. Patriarhia Romaniei (atentie crestini!!!) www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-C...
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:27
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 21:27:10Aceasta lege (Codex Alimentarius) va intra în vigoare la 31 decembrie 2009 în TOATE TARILE EUROPENE. Acesta vrea să înlocuiască toate produsele naturale, cu excepția a 18 dintre ele, cu produse chimice. Dora, mai discutam dupa aceasta data pe tema asta sau ... te rog mai informeaza-te in legatura cu subiectul. Si eu as vrea sa cred ca nu este adevarat. Sper ca nu ma incluzi in categoria celor mentionati de tine, n-am nimic in comun cu ei si nici nu caut senzationalul. Detest asta. Vino cu argumente ca nu ar fi adevarat si discutam ca intre prieteni. Valabil si pentru tine Adnana.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:34
De la: Dorulet, la data 2009-05-17 18:18:57 Aceasta lege (Codex Alimentarius) va intra în vigoare la 31 decembrie 2009 în TOATE TARILE EUROPENE. Acesta vrea să înlocuiască toate produsele naturale, cu excepția a 18 dintre ele, cu produse chimice. Dora, mai discutam dupa aceasta data pe tema asta sau ... te rog mai informeaza-te in legatura cu subiectul. Si eu as vrea sa cred ca nu este adevarat. Sper ca nu ma incluzi in categoria celor mentionati de tine, n-am nimic in comun cu ei si nici nu caut senzationalul. Detest asta. Vino cu argumente ca nu ar fi adevarat si discutam ca intre prieteni.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:45
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 21:34:28De la: Dorulet, la data 2009-05-17 18:18:57 Dorine mamica zi si mie cine ti-a zis tie asta.eu nu am auzit nicaieri pana la tine de asa porcarie. si urmaresc stirile zilnic.astept si eu sa vad care e treaba... |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 22:06
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-17 21:45:55 Sa-ti raspund cu aceaisi moneda? N-am sa fac asta. Ti-am dat unele link-uri ajutatoare mai sus.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 22:29
Codex Alimentarius.
Acest subiect nu prezinta interes pentru romani, dar daca era introdus un cuvant gen "dumnezeu", "iisus", "biserica", "religie", cu siguranta se scriau pagini pe acest topic. Insa atitudinea oamenilor fata de acest subiect poate schimba ceva.Noi, romanii, asteptam... asteptam ... asteptam ... asteptam reactiile celorlalte tari, asteptam ca cineva sa se mobilizeze, ulterior ... poate vom face si noi un mic gest. Dupa ce au reusit sa distruga toate alimentele prin introducerea masiva a chimicalelor, urma, fireste, distrugerea tututor surselor din care omul sa-si poata asigura hranirea organismului (nu a stomacului). Mai vorbim cu argumente, aduceti argumente ca nu ar fi adevarat, si nu cu bascali de cartier.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 23:10
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 21:34:28De la: Dorulet, la data 2009-05-17 18:18:57 Pe pagina oficială a organizației...nu există nimic din ceea ce ai scris tu. Uite link-uri originale: www.fao.org/ag/agn/agns/jecfa_index_en.asp ftp://ftp.fao.org/codex/Newsletters/Newsletter_02_March2009_web.pdf www.who.int/ipcs/food/jecfa/en/ Nicăieri nu am citit ....nimic din ceea ce susții tu pe siteul oficial! Nu te mai lua după tot ce spune unul și altul....orice informație pe care o primești, trebuie să verifici sursa...că dacă este o sursă gen " zeitgeist"...nici nu merită atenția! Trebuiesc filtrate și informațiile alea!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 23:22
De la: Dorulet, la data 2009-05-17 23:10:17 Sursele mele nu vin din "documentare" de gen "zeitgeist"... vin din unele bibliografii pe aceasta tema (Activitatile Comisiei Codex Alimentarius). Iti trimit pe privat.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 23:32
Nu inteleg de ce atatea discutii !
Deocamadata ne mancam intre noi pe aceste topicuri! Berea ao aduce Dora ! Numai de bine ! |
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:31
De la: lorduljohn, la data 2009-05-17 23:32:49Nu inteleg de ce atatea discutii !
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:37
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 23:22:14De la: Dorulet, la data 2009-05-17 23:10:17 Dorin, mie nu trebuie să-mi explici cu ce se ocupă acele comisii....am învățat asta la merceologie...și am luat nota maximă admisă la ambele examene de acest gen! Eu nu neg că există Codex Alimentarius.....eu neg faptul cum că "se complotează" prin intermediul acestui codex "otrăvirea" sistematică a populației! Acum după ce mi-ai trimis acel material mi-am dat seama că tu crezi că eu nu știu ce repr. acel Codex...
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:00
De la: Dorulet, la data 2009-05-18 00:37:45Imi pare bine ca vorbesc cu persoane inteligente, dar ... singura apropiere intre "otrăvirea" sistematică a populației si realitate este intre implicarea pe scara larga a comunitatii internationale in importanta si rolul Codex Alimentarius cu ce include, procedura de elaborare a standardelor (numai transparenta nu este!), aditivii alimentari numai cei acceptati de FAO si WHO, cerintele generale ale Codexului la capitolul 6 cu contaminantii in alimente si capitolul 7 cu alimente iradiate. Cat despre faptul ca ti-am trimis acel material in ideea ca nu stii ce reprezinta, te inseli. Nu fac "miscari" de genul acesta cu persoane pe care le simpatizez (asta nu inseamna ca nu fac cu unii).
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:07
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-18 01:00:50De la: Dorulet, la data 2009-05-18 00:37:45Imi pare bine ca vorbesc cu persoane inteligente, dar ... singura apropiere intre "otrăvirea" sistematică a populației si realitate este intre implicarea pe scara larga a comunitatii internationale in importanta si rolul Codex Alimentarius cu ce include, procedura de elaborare a standardelor (numai transparenta nu este!), aditivii alimentari numai cei acceptati de FAO si WHO, cerintele generale ale Codexului la capitolul 6 cu contaminantii in alimente si capitolul 7 cu alimente iradiate. Cat despre faptul ca ti-am trimis acel material in ideea ca nu stii ce reprezinta, te inseli. Ufff! O să studiez ambele capitole..6 și 7 să văd ce nu ți se pare clar...dar nu acum...sunt prea obosită! Oricum, așa cum i-am spus Ioanei...eu nu cred în "teoria conspiraționistă la scară planetară". Este practic imposibil ca o mână de oameni să poată face după bunul plac orice cu populația Pământului. Nici măcar din p. de v. economic nu se poate! Politic nici atât!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 22:55
De la o idee de pe un alt forum am sa dezvolt subiectul ... McDonalds!
Personal sunt impotriva ideii sa manancam la McDonalds! Aceasta mancare este total nesanatoasa si plina de CHIMICALE. Exista o carte care se chema Fast Food Nation scrisa de Eric Schlosser, in care vorbeste despre modul in care sunt preparate mancarurile in marile lanturi (McDonalds, KFC, Taco Bell, Dominos Pizza, Burger King, etc.) Autorul cartii ca a vizitat una din bucatariile McDonalds. Mancarea la locurile de desfacere vine congelata, majoritatea direct din America. Bucataria din America de unde este trimisa mancarea arata nici mai mult, nici mai putin ca un LABORATOR DE CHIMIE, plin cu eprubete, creuzete si pahare Berzelius. Aici se prepara mancarurile servite de milioane de copii si de adulti din toata lumea. Aici se prepara GUSTUL, MIROSUL si CULOAREA MANCARII. Totul este o combinatie chimica de diferite substante, care ulterior sunt adaugate alimentelor ce urmeaza a fi servite. Dupa care, totul este congelat si trimis in toata lumea. Acesta este unul din motivele pentru care aceasta mancare are acelasi gust, indiferent de unde este ea servita! Pofta buna! Un alt subiect pe larg dezbatut in aceasta carte, este modul in care sunt tratati angajatii si animalele de la abatoarele de vite, de unde se produce gustosul hamburger. Imaginea unui astfel de abator este cea a unei gramezi de vite care in fiecare zi se ridica putin cate putin fata de pamant, din cauza stratului de excremente care creste sub ele. Dupa aceea, aceste animale sunt bagate pe scara rulanta spre latino-americanii prost platiti sa le decapiteze. Animale trebuie eviscerate, iar daca se intampla ca sacul cu maruntaie sa fie taiat din greseala de catre unul din macelari, tot continutul se duce pe banda alaturi de carnea destinata hamburgerilor. Oricum, culoarea, gustul si mirosul vor fi aduse la parametri doriti in laboratorul chimic ce serveste pe post de bucatarie. Toate aceste mizerii sunt ambalate in spatele unor jucarii dragute din colectia Disney si formeaza un Happy Meal savuros! In urma unei STRATEGII GENIALE, dar PARSIVE de MARKETING, aceste jucarii, clownul, spatiile de joaca, vor atrage ca un magnet milioanele de copii care se vor agata de pantalonii parintilor rugandu-i sa ii duca la un "Mac". Ce este si mai trist, este faptul ca unii parinti vor veni ei cu ideea de a merge duminica la McDonalds, ca sa ii premieze pe copii pentru ca au fost "cuminti" in timpul saptamanii. Fara sa isi dea seama, ca de fapt le aplica o pedeapsa cu grave efecte asupra sanatatii copilului.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 23:16
vai,dorin.....
si eu care va recomandam chiar pe topicul asta sa va duceti sa va cumparati inghetata de la mac.... ps: dar chiar e super buna... ...ai mancat?
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 23:21
De la: ioana_dark, la data 2009-05-19 23:16:22vai,dorin..... Da si ... este buna ... au grija cei din LABORATORUL DE CHIMIE sa-i "faca" GUSTUL.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 23:28
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-19 23:21:37De la: ioana_dark, la data 2009-05-19 23:16:22vai,dorin..... dorin...eu sunt de acord cu mancarea de tip fast-food....si-ti spun motivul.... acea mancare nu a fost creata pantru a fii mancata zilnic (pe post de mic dejun,pranz sau cina)..ci doar ocazional....o data cine stie cand.... serios acum...ce rau poate sa-ti faca o banala inghetata (fie ea si preparata in sua) daca o mancanci odata pe luna...(deci...cam trei inghetate toata vara )...???niciun rau...din contra...o inghetata e o bucurie... |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:45
Incercam sa mancam sanatos ,dar nu prea reusim tot timpul, mancam ce ne place,dar uneori nu e sanatos pt.noi ceea ce ne place si uneori chiar nu ne pasa si e cam grav sa nu ne pese de organismul nostru.Mai sunt altii ,care baga tigari, alcool in ei zilnic si atunci degeaba mananca ei sanatos..si oricum nu traim 1000 de ani......facem si noi ce putem....
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:57
De la: mytcor, la data 2009-05-17 17:28:02---s-asa Sud-ul doreste secesiunea, ...N-asa ?...Texas,New Mexico, Michigan Ilinois-ul....ce sai faci radita, dac-ati transformat White House in O'barac'a unchiului Tom.....
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 01:18
De la: ioana_dark, la data 2009-05-19 23:28:14De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-19 23:21:37De la: ioana_dark, la data 2009-05-19 23:16:22vai,dorin..... He! Ioana doar nu mananci numai c ate o inghetata pe luna si atat.eu manancc inghetata zilnic, de la betty, de la mac, de la delta, de la top gel, de la agida.Toate sunt la fel de nesanatoase.Si????
|
|
|
|

Acest subiect nu prezinta interes pentru romani, dar daca era introdus un cuvant gen "dumnezeu", "iisus", "biserica", "religie", cu siguranta se scriau pagini pe acest topic.
Insa atitudinea oamenilor fata de acest subiect poate schimba ceva.
Dupa ce au reusit sa distruga toate alimentele prin introducerea masiva a chimicalelor, urma, fireste, distrugerea tututor surselor din care omul sa-si poata asigura hranirea organismului (nu a stomacului). Mai vorbim cu argumente, aduceti argumente ca nu ar fi adevarat, si nu cu bascali de cartier.
vin din unele bibliografii pe aceasta tema (Activitatile Comisiei Codex Alimentarius). Iti trimit pe privat.
...ai mancat?
ate o inghetata pe luna si atat.eu manancc inghetata zilnic, de la betty, de la mac, de la delta, de la top gel, de la agida.Toate sunt la fel de nesanatoase.Si????