back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce mai manacam!

Pagini: << 15 16 17 18 19 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 14:59

De la: gabigabi2, la data 2014-09-01 14:47:31
De la: _Ingrid, la data 2014-08-31 21:17:53Ai vreun Auchan prin zona Mihai? Acolo au o mare colectie de carti de bucate la vanzare, am luat si eu doua pentru niste viitori master-chefi. Iti recomand cartea de bucate pt cuptorul cu microunde, fara gluma, te va scuti de experimente nereusite

Gabita, ma bucur ca-ti place Jamila, pe mine ma incanta cat de amanuntit explica. Si ce ustensile are.

asa o cheama, Jamila ? deci e araboaica si atunci am inteles de ce mingiia vinetele asa, cu mina, gesturile ei fiind foarte tandre ....dar, si daca nu ai aceasta tandrete , chiar dragoste , fata de legumele pe care le pregatesti, nu poti fi un bucatar bun !
cit despre microunde , sunt total impotriva lor si deci, nici nu mi-am cumparat asa ceva !

Nu are nici o imp[ortanta parerea ta despre microunde, mai ales ptr cei ce le folosesc.

Si mai ales cind nu le folosesti. Nici nu esti in masura sa spui de ele, din auzite.
Am mai spus ca e o propaganda furibunda a celor ce produc gaze, ptr a nu-si pierde clientii.
Asate ptr cei ce nu sti ce sa creada despre microunde.

MICROUNDELE SINT F SANATOASE, FAC MINCARE APROAPE FIARTA SI F PUTIN ARSA.
iN PLUS O POTI FACE LA TEMP PINA IN 100 GRD C, CEEA CE NU SE POATE LA NICI O ALTA SURSA DE GATIT.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 15:18

eu ce sa fac daca tu nu intelegi ce citesti si te superi ca vacarul pe sat ?
Ingrid m-a invitat sa cumpar o carte cu retete facute la cuptorul cu microunde si eu i-am raspuns ei si, daca -mi permiti , Asta e parerea mea !
P.S
si care-i , ma rog, diferenta intre Propaganda ptr. gaze si cea facuta ptr. curentul electric , ca de diferenta de pret dintre cele 2 surse nu te mai intreb ?!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 15:37

Microundele sint mai curate si eco.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 15:52

poate !

Pagini: << 15 16 17 18 19 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce mai manacam!
Mergi la: