Info
x
Sa nu ne fie frica decat de dumnezeu!!
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 21:31
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-04-24 04:42:08Judecata ~ ~ ~ Minunata poezie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 13:24
La ce a ajuns lumea in ziua de azi,multi sunt cei carora,nu le mai este teama de Dumnezeu...........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 08:26
Da, dar si cei care au promovat frica de ceva nedefinibil, au vrut sa inoculeze frica fata de ei ca persoane. Cine isi da seama, devine imun la frica. Si la obrazniciile unor semeni de-ai nostrii. Daca ii pui la punct, brusc dispare orice fel de frica si iti revine pofta normala de viata.
Dumnezeu este iubire, bunatate. De ce sa-ti fie frica de asa ceva. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:58
De la: nastasemihail, la data 2010-01-16 08:26:54Da, dar si cei care au promovat frica de ceva nedefinibil, au vrut sa inoculeze frica fata de ei ca persoane. Cine isi da seama, devine imun la frica. Si la obrazniciile unor semeni de-ai nostrii. Daca ii pui la punct, brusc dispare orice fel de frica si iti revine pofta normala de viata. Sa sti ca ai dreptate ,Mihai...ca intotdeauna
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:01
De la: nastasemihail, la data 2010-01-16 08:26:54Da, dar si cei care au promovat frica de ceva nedefinibil, au vrut sa inoculeze frica fata de ei ca persoane. Cine isi da seama, devine imun la frica. Si la obrazniciile unor semeni de-ai nostrii. Daca ii pui la punct, brusc dispare orice fel de frica si iti revine pofta normala de viata.misticule
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 02:35
De la: 9am001880, la data 2009-04-22 14:38:34SI , DUMNEZEU , NE-A PROTEJAT PE NOI ROMANII INTOTDEAUNA!! NE-A DARUIT , MAI MULT DECAT PE ALTII, SI NE-A AJUTAT SA ALEGEM UN PRESEDINTE, CARE SA DUCA ROMANIA PE CULMI , CAT MAI INALTE!! Cat mai inalte,sa avem de unde sari??
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 02:46
De la: Ebony, la data 2010-02-05 02:35:31Pai unde sa mai tot sarim !? N-am ajuns inca ... jos ... jos de tot ?! Inca se mai poate sari ?!De la: 9am001880, la data 2009-04-22 14:38:34SI , DUMNEZEU , NE-A PROTEJAT PE NOI ROMANII INTOTDEAUNA!! NE-A DARUIT , MAI MULT DECAT PE ALTII, SI NE-A AJUTAT SA ALEGEM UN PRESEDINTE, CARE SA DUCA ROMANIA PE CULMI , CAT MAI INALTE!!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 15:44
Incearca sa sari in sus1
|
|
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:02
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:09
De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 15:44:33Incearca sa sari in sus1Doar cu tine de mana !!!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:12
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 22:09:39Mainile trebue sa-mi fie libere sa-mi pot lua elanulDe la: rodik_mi, la data 2010-02-05 15:44:33Incearca sa sari in sus1Doar cu tine de mana !!!
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:47
De la: Ebony, la data 2010-01-15 13:24:10La ce a ajuns lumea in ziua de azi,multi sunt cei carora,nu le mai este teama de Dumnezeu...........pai dumnezeu de ce-ar avea nevoie de frica unei ganganii umane cand el este atotputernic???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:48
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 22:47:19De la: Ebony, la data 2010-01-15 13:24:10La ce a ajuns lumea in ziua de azi,multi sunt cei carora,nu le mai este teama de Dumnezeu...........pai dumnezeu de ce-ar avea nevoie de frica unei ganganii umane cand el este atotputernic??? buturuga mica rastoarna carul mare....... Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 22:54
Vaiiii..la ora 11 ma bag si eu pe religie...Eu cred ca Dumnezeu nu vrea frica..Mi se pare nostim titlul parca ar fi facut de un ateu.Dumenzeu NU VREA FRICA!!! Vrea sa iubim sa iertam,sa credem,sa daruim etc..nu vrea frica.Asa se intelege din biblie? Chiar si in fata mortii sau a apocalipsei despre care tot vorbiti atit nu vrea frica,vrea sa fim pregatiti.Prin cite am trecut eu...niciodata nu am intrebat de ce si nici nu mi-am intors fata de la credinta,si nici nu mi-a fost frica ,spuneam doar :sa se faca voia lui Dumnezeu. Mi-e frica doar de mine insami..dar de Dumnezeu?
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:18
La ora tarzie s-a asternut linistea si pe topicele religioase. s-a stins pasiunea si patosul cu care ne duelam inversunati , de parca am dori sa imprimam in inima si gandul celorlalti propriile idei si nazuinti. Nu e rau sa ne facem cunoscute propriile convingeri dar parca atunci cand ne laudam cat suntem de credinciosi sau dimpotriva, ... aratam asemenea barbatilor buni de gura ce se lauda cu cuceririle lor. Credinta din inima ar trebui sa fie un subiect intim si mai putin fluturat pe toate gardurile (topicele) O noapte linistita, vegheata de ingeri va doresc
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:21
De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 23:18:49La ora tarzie s-a asternut linistea si pe topicele religioase. s-a stins pasiunea si patosul cu care ne duelam inversunati , de parca am dori sa imprimam in inima si gandul celorlalti propriile idei si nazuinti. Nu e rau sa ne facem cunoscute propriile convingeri dar parca atunci cand ne laudam cat suntem de credinciosi sau dimpotriva, ... aratam asemenea barbatilor buni de gura ce se lauda cu cuceririle lor. Credinta din inima ar trebui sa fie un subiect intim si mai putin fluturat pe toate gardurile (topicele) O noapte linistita, vegheata de ingeri va doresc Somn usor
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:32
De la: Dorinel, la data 2010-02-05 22:09:39De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 15:44:33Incearca sa sari in sus1Doar cu tine de mana !!! ,ce haios
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:33
De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 22:12:55De la: Dorinel, la data 2010-02-05 22:09:39Mainile trebue sa-mi fie libere sa-mi pot lua elanulDe la: rodik_mi, la data 2010-02-05 15:44:33Incearca sa sari in sus1Doar cu tine de mana !!! Pisica zburatoare
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:40
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-05 23:21:19De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 23:18:49La ora tarzie s-a asternut linistea si pe topicele religioase. s-a stins pasiunea si patosul cu care ne duelam inversunati , de parca am dori sa imprimam in inima si gandul celorlalti propriile idei si nazuinti. Nu e rau sa ne facem cunoscute propriile convingeri dar parca atunci cand ne laudam cat suntem de credinciosi sau dimpotriva, ... aratam asemenea barbatilor buni de gura ce se lauda cu cuceririle lor. Credinta din inima ar trebui sa fie un subiect intim si mai putin fluturat pe toate gardurile (topicele) O noapte linistita, vegheata de ingeri va doresc Somn usor,tuturor
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:46
De la: Ebony, la data 2010-02-05 23:40:51De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-05 23:21:19De la: rodik_mi, la data 2010-02-05 23:18:49La ora tarzie s-a asternut linistea si pe topicele religioase. s-a stins pasiunea si patosul cu care ne duelam inversunati , de parca am dori sa imprimam in inima si gandul celorlalti propriile idei si nazuinti. Nu e rau sa ne facem cunoscute propriile convingeri dar parca atunci cand ne laudam cat suntem de credinciosi sau dimpotriva, ... aratam asemenea barbatilor buni de gura ce se lauda cu cuceririle lor. Credinta din inima ar trebui sa fie un subiect intim si mai putin fluturat pe toate gardurile (topicele) O noapte linistita, vegheata de ingeri va doresc
Albert Einstein
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2012, ora 22:41
DOUA SITUATII COMPLET DIFERITE
- Un om care NU s-a intors la Dumnezeu asa cum scrie in Biblie este insotit de o frica de Dumnezeu. Lucrul acesta se intampla pentru-ca omul cu pricina nu crede in mod real in Hristos in Dumnezeu si pacatele lui pun un zid de despartire intre Dumnezeu si el. Acest om necredincios se teme de Dumnezeu si mai mult sau mai putin se gandeste la judecata sa viitoare. -Un om ce se intoarce la Dumnezeu,devine un copil al Sau si nu are de ce sa se teama pentru-ca pacatele ii sunt iertate de Dumnezeu iar relatia sa cu Facatorul sau dedine una de fiu Tatal sau. Asa dar pacatele credinciosului sunt spalate de singele scump al Mantuitorului ce a curs la Golgota pe cuce si ca atare credinciosul na va fi judecat. CONCLUZIE: Necredinciosul se va teme de Dumnezeu mai mult sau mai putin. Credinciosul nu se va teme de Dumnezeu. Daca nu se deschide linckul,copiati-l,puneti-l in browser si dati cautare. www.youtube.com/watch?v=BaVEcUWgVP4 |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2012, ora 08:44
De la: a_anca, la data 2010-02-05 22:54:06Vaiiii..la ora 11 ma bag si eu pe religie...Eu cred ca Dumnezeu nu vrea frica..Mi se pare nostim titlul parca ar fi facut de un ateu.Dumenzeu NU VREA FRICA!!! Vrea sa iubim sa iertam,sa credem,sa daruim etc..nu vrea frica.Asa se intelege din biblie? Chiar si in fata mortii sau a apocalipsei despre care tot vorbiti atit nu vrea frica,vrea sa fim pregatiti.Prin cite am trecut eu...niciodata nu am intrebat de ce si nici nu mi-am intors fata de la credinta,si nici nu mi-a fost frica ,spuneam doar :sa se faca voia lui Dumnezeu. Mi-e frica doar de mine insami..dar de Dumnezeu?
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2012, ora 10:51
De la: herra, la data 2010-02-05 22:48:57De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 22:47:19De la: Ebony, la data 2010-01-15 13:24:10La ce a ajuns lumea in ziua de azi,multi sunt cei carora,nu le mai este teama de Dumnezeu...........pai dumnezeu de ce-ar avea nevoie de frica unei ganganii umane cand el este atotputernic??? Omul releu
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2012, ora 14:37
Asa e.
Cei ce nu creeaza, genereaza divergenta, chiar distrugerea creatiei celui ce creeaza. Deci un creator, eventual creator, nu distruge propria creatie. Si nici nu ii micsoreaza calitatile. Bine punctat, milli. La asta inca nu ma gindisem, cum ca aceste aspecte distructive din religii, isi au originea in cei, cel ce nu a creat. asa ca ....la artizanaturi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 15 Noiembrie 2012, ora 21:26
De la: 9am001880, la data 2009-04-22 14:38:34SI , DUMNEZEU , NE-A PROTEJAT PE NOI ROMANII INTOTDEAUNA!! NE-A DARUIT , MAI MULT DECAT PE ALTII, SI NE-A AJUTAT SA ALEGEM UN PRESEDINTE, CARE SA DUCA ROMANIA PE CULMI , CAT MAI INALTE!! Vai de al tau cap
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2012, ora 21:26
Alegeti ce vreti insa acolo unde candideaza "greii" partidelor , alegeti altceva ! Poate ca daca dinozaurii nu ajung in Parlament se va schimba ceva !
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2012, ora 10:16
De la: The_Mummy, la data 2012-11-15 21:26:36Alegeti ce vreti insa acolo unde candideaza "greii" partidelor , alegeti altceva ! Poate ca daca dinozaurii nu ajung in Parlament se va schimba ceva ! daca nu ajung ei , ajung puii sau ciracii lor si cu asta ce-am facut ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2012, ora 10:41
De la: gabigabi2, la data 2012-11-16 10:16:03De la: The_Mummy, la data 2012-11-15 21:26:36Alegeti ce vreti insa acolo unde candideaza "greii" partidelor , alegeti altceva ! Poate ca daca dinozaurii nu ajung in Parlament se va schimba ceva ! Daca ajung doar "puii" lor,atunci ei vor fi maziliti si astfel tot castigam ceva. Vor dispare din politica Antonescu,Ponta,Blaga,Voiculescu,Udrea,Dragnea,Fenechiu,Silaghi,Becali....................etc
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2012, ora 14:12
De la: The_Mummy, la data 2012-11-16 10:41:27De la: gabigabi2, la data 2012-11-16 10:16:03De la: The_Mummy, la data 2012-11-15 21:26:36Alegeti ce vreti insa acolo unde candideaza "greii" partidelor , alegeti altceva ! Poate ca daca dinozaurii nu ajung in Parlament se va schimba ceva ! dar Bas' poate ramine, ce zici ? chiar nu intelegi ca ' mnealui a reactivat toate institutiile de forta din Ro si ca suntem exact ca inainte de dec. 89 si ca singurii ce i se mai opun cit de cit , sunt cei din USL ? si cu toate pacatele lor, va trebui sa-i sustinem ptr. a-i slabi puterea Jupinului , ca altfel ne ia mama ? de ce nu poti intelege asta ?
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2012, ora 14:33
De la: The_Mummy, la data 2012-11-16 10:41:27De la: gabigabi2, la data 2012-11-16 10:16:03De la: The_Mummy, la data 2012-11-15 21:26:36Alegeti ce vreti insa acolo unde candideaza "greii" partidelor , alegeti altceva ! Poate ca daca dinozaurii nu ajung in Parlament se va schimba ceva ! Daca astia sunt greii, atunci fantomo ia-te de bambilici si lasa comentariile politice sau daca-i o noua strategie sa stii ca nu tine........Pa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

? de ce nu poti intelege asta ?