back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa demontam cretinisme basesciene :azi demonizarea lui patriciu .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:35

“Sterling a aparut pe firmament dat fiind ca era asociata cu o firma la care o participatie in actiuni avea Rompetrolul bunului prieten al grecoteiului repetent, PATRICIU .”

In general postarile sustinatorilor lui Base(cea de mai sus provine dintr-un astfel de capsor) converg in final catre Patriciu ,trebuie sa se ajunga la Patriciu iar daca se ajunge acolo (nu conteaza cat de fortat )putem spune satisfacuti q.e.d,am aratat ca era o porcarie .Nici macar nu avem nevoie sa ne intrebam care este treaba si ce daca este Patriciu bagat intr-o afacere,el fiind om de afaceri ?Deja se intelege ca acea afacere este necurata

In ultimii ani tot omul simte un fior de groaza cand aude de Patriciu .De Casuneanu,Paunesti ,Popoviciu ,Cocos,Micula etc nu se ingrozeste nimeni ,la Patriciu insa ne trec fiori ...Satanizat,demonizat ,acest individ a ajuns simbol al oligarhiei comuniste ,KGBiste ,dusman al democratiei si tradator de tara .La o simpla cautare Google dupa cuvintele cheie gen “Patriciu acuzat” aflam ca este acuzat ca a manipulat piata bursiera ,ca a facut afaceri dubioase cu seful SIE Catalin Harnagea ,de delapidare,ca vrea sa uneasca PSD cu PDL,ca dirijeaza din umbra orice decizie a PNL ,ca este mogul de presa etc. Ce ne mira insa este ca nu are condamnari ,nu este la puscarie ,nu a pierdut pana acum procese .Vreau sa stiu si eu exact ce anume a facut Patriciu ?Rog seriozitate si dovezi clare !Stiu ca pe vremuri Coposu era acuzat ca era amantul Doinei Cornea si al Anei Blandiana ,ca punea botnite la tarani ,ca a trait in occident si nu a mancat salam cu soia (cretinii nu stiau ca a fost in puscarie ),etc etc .Nu il compar pe Senior cu Patriciu,compar insa metodele comuniste utilizate in ambele cazuri pentru discreditarea unei persoane .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:44

Exemplu didactic 1:Nenea Teodor pe subiectul "Basescu".

De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:43:20Cred ca te inseli! De ce ? Simplu ! El :marinelul : a fost cel care l-a demascat pe Tariceanu ca apara grupurile de interese , si asta cred ca o stii prea bine , NOI cei multi daca vom fi atit de fraieri sa-l votam pe crinisor vom ajuta la intrarea directa a lui PATRICIU la guvernare si sa nu uitam ca deja PATRICIU a promis ca il finanteaza in campania electorala pe crinisor !! Cu ai cui bani ??? cu ai prostimii, evident ! dar oricum nu imi fac griji ca presedinte va fi tot BASESCU chiar daca eu nu-l voi vota tot el va fi !!! In rest , s-auzim de bine !!!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:55

ALTFEL DE PREȘEDINTE... LA CRIZA MORALĂ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

În vreme ce Băsescul nostru cel de toate crizele... și surprizele ațâță și întreține focul vrajbelor, tăciunii gâlcevilor și jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul să își coaguleze și să își coalizeze adversarii de toate culorile și furorile în aceeași tabăr㠖 lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda prestează, evoluează și se detașează, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni și în public, își face cunoscut programul, își „editeaz㔠și își (în)tipărește în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivă, de posibil (și plauzibil...) viitor șef de stat crește, punctează evident în sondaje și dă bine ca model de „un altfel de președinte” pentru România.
Politicienii și cetățenii au început să îl ia pe Principele Radu (mai) în serios după lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidențiale. Instinctiv, precum un Stan Pățitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puțin, cât a mai rămas nescârbit...) îi cântărește programul și îi măsoară personalitatea și moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare băgare de seamă și prin comparație cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliști” ai unei jumătăți de veac păcătos, laic, amoral..., îl compară în special cu Băse..., cel din teren, „jucătorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmă se dorea pentru turmă(!) „un altfel” de păstor față de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi până peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, șutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) după acest sezon prezidențialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontră, se dorește un arbitru echidistant, echilibrat și calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituțional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivității” și moralității democratice, al schimbării la față(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susținerea și de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, așa cum (inspirat si plastic), Principele a răspuns (provocării) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru șefia republicii, ca o recunoaștere indirectă ( s-au grăbit istoricii să postuleze ) a renunțării Casei Regale la aspirațiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabă un gest pragamatic, patriotic și practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasă de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare și reașezare a României între marile națiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificație etică majoră în acest răstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravă criză morală de după Christos. La noi, ce să mai vorbim...Iată, în arena (cu clovni și măscărici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranții (de partid) la cotrocezidențiale se vrea și se declar㠄altfel”, deși sunt „toți o apă și-un pământ”(!), fiecare se dă drept curat, neprihănit și „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deși fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje și notorietatea (îndoielnică) a afurisitului de Băsesculos, se dedau în draci practicilor lumești și mijloacelor imorale ( vezi și să nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a făcut frate cu...cel Becalos, „doi creștini și patrioți care”..., mă rog, mă abțin).
Cel puțin din punctul de vedere al moralității, susținut de Rege, având o biografie curată și decentă, cu toată tentativa de terfelire și mizerizare(!) inițiată de pro-băsescienii panicați, Principele Radu dă și stă (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stăpânește bine limbajul diplomatic neutru și, lansându-se în cursa electorală timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme să compenseze dezavantajul (nu știm cât de decisiv) de independent nesusținut de un partid. Încă de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariție inedită, prin “parfumul” proaspăt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politică fără stil și maniere. Un om (mai) tânăr, cu aer cazon și de blazon, romantic dar modern, care, chiar și fără uniforma impecabilă de înalt (!) ofițer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Băsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

| Varianta pentru tiparire a topicului SA DEMONTAM CRETINISME BASESCIENE :AZI DEMONIZAREA LUI PATRICIU .
Mergi la: