Info
x
Din intelepciunea populara- proverbe
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:09
,,Ignora grijile,
Uita de probleme, Iarta-ti dusmanii, Tine-ti promisiunile.'' |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:28
Patreaza -ti prieteniile, dusmaniile sunt mult mai durabile.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 17:42
poarta-te cu ceilalti exact cum ai vrea sa se poarte ceilalti cu tine
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:01
De la: XYW, la data 2010-07-29 17:42:10poarta-te cu ceilalti exact cum ai vrea sa se poarte ceilalti cu tine Corect! Am luat aminte! - Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta! -Unde e o necesitate, trebuie sa fie o posibilitate! - Niciodata mintea nu conduce; ea arata numai alternativele. Directiunea finala o hotaraste inima. Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:36
De la: M_Elody, la data 2010-07-09 16:15:33Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 17:35
Daca cineva te pupa incearca sa dai nasul intr-o parte
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 23:26
Virtutea consta nu in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui.
Bunatatea nu inseamna fericire. Renuntarea nu este o virtute; este doar efectul prudentei asupra ticalosiei. Cand un prost face ceva de care ii este rusine, el declara intotdeauna ca isi face datoria. Ura este razbunarea lasului pentru ca este intimidat. Nu exista secrete decat acelea care se pastreaza singure. Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 15:32
Mutenia e mama intelepciunii
Cu tac-su cum o sta? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:22
Moare calul, ii ramane saua.
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:26
“A Iubi inseamna a suferi, a suferi inseamna a Iubi.”
“Cand crezi ca lumea asta ti-a intors spatele, mai uita-te o data” “Cineva despre care tu nici macar nu stii ca exista, te iubeste” “Daca iti doresti ceva din tot sufletul acel ceva va fi al tau dar oare te vei mai bucura de el?” “Este normal sa-ti doresti mai mult decat ai dar este anormal sa-ti doresti sa nu mai ai, totusi bucura-te de ce ai, maine poate nu mai ai.” Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:26
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-08-01 00:22:43Moare calul, ii ramane saua. daca moare calu', moare si iapa de foame fiindca nu mai are cin' sa traga la ham Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:30
“glumeste in iubire,dar nu iubi in gluma”
“In fiecare seara cineva se gandeste la tine inainte de a adormi” “Lumea e la fel ca marea; cine nu stie sa inoate, se ineaca” “vorba multa saracia omului”:* ,, Lumea e amagitoare, ca o floare trecatoare”
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:35
"In fiecare dimineatã mã uit în Forbes la cei mai bogaþi oameni ai Americii. Dacã nu sunt acolo, plec la munca."
Robert Orben Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:39
“Invata sa te iubesti pe tine pentru a-i putea iubi pe altii, dar ai grija sa nu devi Narcisist…, asa te vei iubi numai pe tine…”
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:49
Viata este acolo unde te regasesti, momentul in care simti ca iti apartine clipa si ca in ea sta ascunsa o viata intreaga.
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:52
,, A IUBI PE CINEVA INSEAMNA A TE SACRIFICA PENTRU ACEA FIINTA A DA TOTUL PENTRU EA ''
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:05
“The truth is rarely pure and never simple.”
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:06
Ai grije ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca !!!
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:07
De la: Ebony, la data 2010-08-01 01:06:09Ai grije ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca !!!
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:08
..cel sortit tie....,nici nu s-a nascut...
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:11
Barbatul are ochi sa vaza, / femeia are ochi sa fie vazuta.
Barbatul luat in sila te arde ca o pila Barbatul se intoarce dupa cuvantul femeii ca morisca dupa vant. Bate calul sa priceapa seaua
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:14
Berzei oarbe ii face Dumnezeu cuib
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:20
buzele cele mute vorbesc pe tacute!
Ca bietul roman, saracul, / Indarat tot ca racul. Cand se naste baiatul, rad peretii; / Cand se naste fata, plang peretii Cand te-a inselat cineva odata, e de vina el; cand te-a inselat a doua, esti de vina singur. Cartile sunt prieteni reci,dar siguri.
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:25
Cate flori pe pamant, toate se duc in mormant
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:28
Cauta ce n-a pierdut si gaseste ce n-a vrut
Cauta ce n-a pierdut. cauta iubirea si cand o gasesti fugi de ea Cauta luleaua si luleaua-n gura cauta luleaua si vei gasi cureaua Cauta luleaua, si el cu ea-n gura. Cauta muiere sa-ti placa tie, nu altora Cauta muiere sa-ti placa tie, nu altora. Cauta nod in mamaliga. Cauta pe dracu si nu-l gaseste. Cauta sa impleteasca lana pe sub matase. Cauta ziua cu lumina. Cautatura dulce, / haz de dragoste ne-aduce. Cauti nod in papura si pete in soare ce a semanat, aia a cules ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Ce a astazi, maine nu e. Ce a da targul si norocul / Si lelea cu iarmarocul. Ce a facut mama si tata face si fiul si fata Ce a facut mama si tata, / O sa faca fiul si fata. Ce a fost a trecut, / ce-o mai fi, / o mai veni. Ce a mancat lupul a bun mancat. Ce a semanat aceea sa secere. Ce ar mai fi daca ar juca ursu de buna voie. Ce are de a face scripca si cu iepurele. Ce are in mana are si-n gura. Ce au cautat / pe la nas le-a dat Ce dai saracilor, tie-ti dai. Ce dai, dai cu imprumut / si ce-i bun, si ce-i placut. Ce drac mai mare, mai rau si mai fara inima iti trebuie ca omul? Ce e azi, / e azi, / ce e maine, / e maine. Ce e din inima,in inima ramane. Ce e frumos / Poarta si ponos. CE E FRUMOS II PLACE SI LU DUMNEZEU Ce e frumos la toti place, / Dar nu stie in el ce zace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:47
Cele bune / Sa s-adune, / Cele rele / Sa se spele.
Cere si ti se va da Chipul omului este oglinda sufletului Cine cauta prieteni fara cusur fara prieteni ramane. Cine nu se afla la nunta-i,/Atunci altu-n locu-i joaca cu mireasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:57
Insuratoarea de tanar e ca gustarea de dimineata
Intai asculta si pe urma vorbeste Intai judeca-te pe tine si apoi judeca pe altul intelept -timp,timp-viata,viata-materie,totul se repeta la infinit. Inteleptul aduna si prostul risipeste Inteleptul nu spune ce face iar prostul nu face ce spune. INTELEPTUL STIE MAI MULTE DECAT DESTEPTUL Intr-un an de zile te sui la deal si intr-un ceas cobori la vale Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu iti e. Intre doua nu te ploua, langa una totdeauna intr`o relatie…intotdeuna unul dintre parteneri iubeste mai mult.. invata la tinerete ca sa stii la batranete. Invatam cat traim si tot neinvatati murim invatatura este cea mai buna avutie. Invatatura data rau se sparge in capul tau invatatura nu se cumpara cu bani si cu creierul
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2010, ora 11:46
....nu am obiceiul sa stau pe baricade. Acolo toti mor. (nastasemihail )
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 3 August 2010, ora 12:55
....nu am obiceiul sa stau pe baricade. Acolo toti mor. (nastasemihail )[/quote]
io sunt supravietuitor
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 02:05
Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit.
|
|
|
|