back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tiganii.

yonex84eu

90 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:23

Salut la toata lumea.Mai in toate topicurile pe care le citim sunt foarte mult nominati cu voie sau fara de voie tiganii.Sunt si eu tare curioasa ce credeti voi despre dinsii,despre cultura lor despre cea ce stiti despre tigani.Au totusi si ei o cultura din care sa invatam ceva sau nu?Cum ii tratati voi pe tigani cind ii vedeti pe strada?Eu una am cunoscut multi tigani din mai toata lumea.Sunt aia buni si sunt si aia rai ca si rominii de fel.Cum credeti ca traiesc tiganii astia?Eu am gasit si foarte multe aspecte foarte frumoase la ei care m-au invatat sa reactionez bine in anumite situatii.Sa vedem.

Raporteaza abuz de limbaj
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:47

Tiganii sunt un popor care doreste sa ne fure tara .Au adoptat numele de romi , tocmai pentru a se crea confuzie intre Romania = tara romanilor si Romania = tara romilor . De fapt un tigan sef de satra , Madalin Voicu a si declarat public fara nici cea mai mica urma de rusine ca peste 20 de ani , Riomania se va scrie cu doi de r ! Tiganii au realizat prima ( si sper ultima) secesiune din istoria contemporana a tarii noastre : statul tiganesc proclamat sub ochii bovini ai autoritatilor , la Tg Jiu ( in mahalaua Meteor ) in martie 1997 . Tiganii au fost coloana a 5 - a a comunismului . Multi tovarasi au o ereditate tiganeasca . Dintre ei s - au ales grupele de batausi la colectivizarea fortata . Sunt poporul care concentraza cel mai perfect calitatile negative ( noncalitatile ) : sunt murdari , lenesi , prosti , incapabili sa invete ceva pozitiv , indolenti , violenti , mincinosi , prefacuti , hoti , fara simt civic . Sunt intruchiparea diavolului . De fapt credinta lor reala este in Mashmodelo , un diavol al padurii . Nu sunt crestini , musulmani , etc . Sunt doar mincinosi . UE protejeaza tiganii si doreste sa - i adune pe toti pe pamantul nostru . Ii va controla mai bine . Tiganii sunt precum un vierme intestinal intr - un corp .

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 23:29

Sunt si tigani pocaiti iar de astia nu ma iau.

Dar de ceilalti care au un lux exorbitant, nu fac nimic, au menajere romance , copii lor agreseaza copii nostrii zilnic, mai nou frecventeaza scolile si fac numai dezastru acolo(mai sunt si cativa linistiti- dar f putini), fura banii copiilor, unii copii le dau banii de pachet singuri de frica sa nu ia bataie.

Copii lor cauta tot timpul sa intimideze pe copii nostri. Acum 50 de ani eru cateva vamilii d tigani , saraci care umblau cu caruta si cumparau sticle, acum copii acestora au numai masini si vile de lux si a umplut orasul cu copii si nepori si...urmeaza probabil stranepotii.

De unde frate au bani daca nu din......cand parintii lor stateau intr-o casa de paianta si se ocupa cu comercializarea sticlelor goale???

Mai , dar nu se dezmint, au transformat cea mai importanta alee (pe care unul din ei are viloaia) in ograda de pasari ca omul nu se dezminte, aduce tot felul de oratanii (curci, gaste, curcani, bibilici) "racolate" de fratii lor din judetele tarii si aciuite in fata viloaileor printre masini de lux.
HA, ce viitor ne asteapta, astia cunosc o "dezvoltare" rapida, in curand o sa devenim robii lor. Uitati-va la Becali, pana si lui i-au facut-o.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 21:35

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-04-08 22:47:36Tiganii sunt un popor care doreste sa ne fure tara .Au adoptat numele de romi , tocmai pentru a se crea confuzie intre Romania = tara romanilor si Romania = tara romilor . De fapt un tigan sef de satra , Madalin Voicu a si declarat public fara nici cea mai mica urma de rusine ca peste 20 de ani , Riomania se va scrie cu doi de r ! Tiganii au realizat prima ( si sper ultima) secesiune din istoria contemporana a tarii noastre : statul tiganesc proclamat sub ochii bovini ai autoritatilor , la Tg Jiu ( in mahalaua Meteor ) in martie 1997 . Tiganii au fost coloana a 5 - a a comunismului . Multi tovarasi au o ereditate tiganeasca . Dintre ei s - au ales grupele de batausi la colectivizarea fortata . Sunt poporul care concentraza cel mai perfect calitatile negative ( noncalitatile ) : sunt murdari , lenesi , prosti , incapabili sa invete ceva pozitiv , indolenti , violenti , mincinosi , prefacuti , hoti , fara simt civic . Sunt intruchiparea diavolului . De fapt credinta lor reala este in Mashmodelo , un diavol al padurii . Nu sunt crestini , musulmani , etc . Sunt doar mincinosi . UE protejeaza tiganii si doreste sa - i adune pe toti pe pamantul nostru . Ii va controla mai bine . Tiganii sunt precum un vierme intestinal intr - un corp .

Cred ca tigani sunt in toata lumea nu numai in rominia,vezi si pe linga noi ca sunt foarte multi.Nu toti sunt ca rominii.Tiganii slavi sunt foarte dar foarte curati si foarte educati si cred ca sunt foarte multi ca si la noi.Intr-adevad sunt aceia foarte "uriti",sa zicem asa,dar cred ca au o cultura foarte frumoasa.Cea ce am vazut din cea ce am cunoscut,dintre astia curati,imi place ca sunt foarte imprevedibili si foarte ospitalieri.O alta treaba:daca se intimpla ca un tigan sa se afectioneze de tine,tine si nu ar fi in stare niciodata sa te tradeze.Una eu asa cred.Sunt foarte iubitori.Nu imi place ca multi dintre ei incearca sa te "faca" pe fata dar asta este.Infine eu totusi le-as face un loc in societate,i-as duce la scoala,infine i-as educa oricum ca nu cred ca este un popor urit,trebuie doar educat.Ati vazut tigani fotbalisti,cintareti,politicieni,soferi,s.a.m.d

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 21:43

De la: tumaria, la data 2009-04-08 23:29:51Sunt si tigani pocaiti iar de astia nu ma iau.
Dar de ceilalti care au un lux exorbitant, nu fac nimic, au menajere romance , copii lor agreseaza copii nostrii zilnic, mai nou frecventeaza scolile si fac numai dezastru acolo(mai sunt si cativa linistiti- dar f putini), fura banii copiilor, unii copii le dau banii de pachet singuri de frica sa nu ia bataie.
Copii lor cauta tot timpul sa intimideze pe copii nostri. Acum 50 de ani eru cateva vamilii d tigani , saraci care umblau cu caruta si cumparau sticle, acum copii acestora au numai masini si vile de lux si a umplut orasul cu copii si nepori si...urmeaza probabil stranepotii.
De unde frate au bani daca nu din......cand parintii lor stateau intr-o casa de paianta si se ocupa cu comercializarea sticlelor goale???

Mai , dar nu se dezmint, au transformat cea mai importanta alee (pe care unul din ei are viloaia) in ograda de pasari ca omul nu se dezminte, aduce tot felul de oratanii (curci, gaste, curcani, bibilici) "racolate" de fratii lor din judetele tarii si aciuite in fata viloaileor printre masini de lux.
HA, ce viitor ne asteapta, astia cunosc o "dezvoltare" rapida, in curand o sa devenim robii lor. Uitati-va la Becali, pana si lui i-au facut-o.

Da faptul ca au multi bani,anumiti nu toti,de unde nu se stie iar nu este bine.Sa stiti ca azi tiganii nu mai fura la buzunare si tot asa.S-au transferat ,sa zicem,pe alte actiuni ilegale(ptr. astia care au bani si nu muncesc)care le aduc bani.Infine va mai si imaginati ce.Oricum este o cultura foarte frumoasa si mie imi place mult.Nu am citit mult despre ei,eu zic din cea ce am vazut.Infine spuneti tot ce credeti,bun sau rau ca mai invatam unul de la altul.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:29

vonex , pentru cultura ta generala: nu se scrie " rominia " si nici " romini "

iar la chestia aia cu :

"O alta treaba:daca se intimpla ca un tigan sa se afectioneze de tine,tine si nu ar fi in stare niciodata sa te tradeze.Una eu asa cred.Sunt foarte iubitori."

parerea mea este alta. Se afectioneaza de portofelul tau sau de orice altceva ce pot fura de la tine !

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:55

Mai ziceti ce vreti ,dar de filmul SATRA....ati auzit???Eu zic ca si ei fac parte din peisaj,lasatii sa traiasca ....mai la margine,sa nu deranjeze

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:35

O noua dovada ca tiganii nu sunt altceva decat hoti mizerabili si fara suflet:

In cutremurul din Italia au murit mai mult de 280 de oameni printre care multi copilasi.

Au murit si romani acolo .... si nimanui nu-i pasa

Case distruse , biserici ranite , opere de arta transformate in pulbere , vieti sfaramate de durere , suferinta fara margini , sicrie ... siruri lungi de sicrie printre care sicriele mici si albe ale copilasilor fac ca durerea sa fie si mai profunda ...

Si peste toata aceasta suferinta planeaza nesimtirea , cruzimea si cinismul fara de margini al SACALILOR ... al celor ce jefuiesc casele celor loviti de nenorocire ...

CINE SUNT ACESTIA ???

In aceasta noapte au fost prinsi 4 TIGANI , 4 nenorociti de TIGANI mizerabili

Acestia NU sunt romani , asa cum au fost prezentati de una din televiziunile italiene , NU sunt romi cum le place sa se intituleze

SUNT TIGANI , SUNT HOTI

NU SUNT ROMANI NU SUNT DEMNI DE NUMELE DE OM

Nu se tem oare de pedeapsa Dumnezeiasca ?

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:37

De la: The, la data 2009-04-10 08:29:59vonex , pentru cultura ta generala: nu se scrie " rominia " si nici " romini "

iar la chestia aia cu :

"O alta treaba:daca se intimpla ca un tigan sa se afectioneze de tine,tine si nu ar fi in stare niciodata sa te tradeze.Una eu asa cred.Sunt foarte iubitori."

parerea mea este alta. Se afectioneaza de portofelul tau sau de orice altceva ce pot fura de la tine !

Mai gresesc si eu din cind in cind,se mai intimpla.Multumesc .Depinde,poate da paoate nudar idea este ca sunt personaje iubitoare.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:39

De la: symy1, la data 2009-04-10 08:55:28Mai ziceti ce vreti ,dar de filmul SATRA....ati auzit???Eu zic ca si ei fac parte din peisaj,lasatii sa traiasca ....mai la margine,sa nu deranjeze

Corect,sunt de aceasi parere totusi ptr. ca nu au o politica mai superioara ca anoastra sau a multor state,infine,dar nu sunt de eliminat.Mai invatam si noi cite ceva de la ei.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:40

De la: yonex84eu, la data 2009-04-10 14:37:02
De la: The, la data 2009-04-10 08:29:59vonex , pentru cultura ta generala: nu se scrie " rominia " si nici " romini "

iar la chestia aia cu :

Mai gresesc si eu din cind in cind,se mai intimpla.Multumesc .Depinde,poate da paoate nudar idea este ca sunt personaje iubitoare.

Dar vonex , unde se manifesta iubirea lor ?

Vreau si eu sa gasesc iubire la ei si intelegere ...

Am incercat sa acord incredere si am fost rasplatita cu furt ... de aceea mi-am pierdut increderea

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:50

De la: The, la data 2009-04-10 14:35:55O noua dovada ca tiganii nu sunt altceva decat hoti mizerabili si fara suflet:

In cutremurul din Italia au murit mai mult de 280 de oameni printre care multi copilasi.
Au murit si romani acolo .... si nimanui nu-i pasa

Case distruse , biserici ranite , opere de arta transformate in pulbere , vieti sfaramate de durere , suferinta fara margini , sicrie ... siruri lungi de sicrie printre care sicriele mici si albe ale copilasilor fac ca durerea sa fie si mai profunda ...

Si peste toata aceasta suferinta planeaza nesimtirea , cruzimea si cinismul fara de margini al SACALILOR ... al celor ce jefuiesc casele celor loviti de nenorocire ...

CINE SUNT ACESTIA ???

In aceasta noapte au fost prinsi 4 TIGANI , 4 nenorociti de TIGANI mizerabili

Acestia NU sunt romani , asa cum au fost prezentati de una din televiziunile italiene , NU sunt romi cum le place sa se intituleze

SUNT TIGANI , SUNT HOTI

NU SUNT ROMANI NU SUNT DEMNI DE NUMELE DE OM

Nu se tem oare de pedeapsa Dumnezeiasca ?

Foarte bine zis de nesimtirea italienilor care nu-i intereseaza daca au mai murit si altii, rominii de ex..Oare au murit numai romini printre natiunile straine presente acolo?nu-i intereseaza de nimeni,de tarile sararce ca noi,doar daca erau englezi si tot asa,astia mai dezvoltati.Am vazut 2 seri la rind Bruno Vespa,ca in rominia doar Rai 1 se poate vedea,ca nu s-a vorbit absolut deloc de straini presenti pe acolo.
Nu stiu stirea cu tiganii dar asta este,sunt aia buni si aia rai.N-ai ce sa-i faci.Important este sa nu-i bagam pe toti inaceasi oala asa cum fac italienii cu noi.Problema sunt italienii ca stiu ca nu sunt romini si nu aia care au furat.Sa vezi tu,daca esti din Roma,la Tor Bella Monaca, citi tigani italieni pe acolo.Ce sa le faci?Sunt cum sunt ce sa le zici?Dr citi tigani de peste tot italieni care sunt nascuti acolo?Traiesc intr-o alta societate,anumiti sunt si foarte educati si bine crescuti,nici nu iti dai seama ca este tigan.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:30

De la: The, la data 2009-04-10 14:40:14
De la: yonex84eu, la data 2009-04-10 14:37:02

iar la chestia aia cu :

Dar vonex , unde se manifesta iubirea lor ?

Vreau si eu sa gasesc iubire la ei si intelegere ...

Am incercat sa acord incredere si am fost rasplatita cu furt ... de aceea mi-am pierdut increderea

Nu trebuie acordata increderea chiar de la inceput.In plus mai trebuiesc putin educati ca nu toti au o educatie.Mi s-a intimplat sa am o prietena italianca cu nationalitate rom in spate.Nu i-am acordat increderea de la inceput ci abia dupa un an de zile.Am vazut mai intii ce-i poate capul>Avea tendinta sa mai puna mina,nu la bani,pe lucruri si eu le vedeam la ea dupa.Se mai intimpla ca am uitat ceva la ea acasa,si i le ceream.Nu mi le dadea,spunea ca le-a pierdut si le vedeam dupa multa vreme pe la ea.Nu o acuzam de furt ci o educam.Ea la un moment dat a inteles ca treaba nu este chiar asa si tot ce uit pe la ea acolo le gasesc.Este greu.Sunt multi dintre ei care chiar daca iti vor bine,tot ce vrei,daca te gasesc slaba de fire,profita.Dar si rominul nostru face asta.Nu stiu mi s-a intimplat sa merg intr-un cimp de tigani foarte dar foarte curati,nu toti romini,unde am un respect ca nu iti imaginezi din partea lor.Am fost cu mii de euro prin buzunare si ei stiau ca am bani la mine,nu mi s-a furat un euro niciodata.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:20

Basme ... aiureli

dar vad ca esti perseverenta in ceea ce priveste scrierea incorecta "romin" , "romini" , "rominia"

Iar despre afirmatia ta : "Sunt multi dintre ei care chiar daca iti vor bine,tot ce vrei,daca te gasesc slaba de fire,profita." ...... daca este sa dau crezare celor scrise de tine tiganii pe care i-am ajutat ... m-au furat deoarece sunt slaba de fire ???!!!???

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:39

De la: The, la data 2009-04-10 18:20:36Basme ... aiureli

dar vad ca esti perseverenta in ceea ce priveste scrierea incorecta "romin" , "romini" , "rominia"

Iar despre afirmatia ta : "Sunt multi dintre ei care chiar daca iti vor bine,tot ce vrei,daca te gasesc slaba de fire,profita." ...... daca este sa dau crezare celor scrise de tine tiganii pe care i-am ajutat ... m-au furat deoarece sunt slaba de fire ???!!!???

Scriu romini ptr ca vad i-ul din mijloc ca i-ul din a.Poate gresesc dar a(nu este tastatura romineasca) in mijlocul cuvintului devine i.Posibil sa gresesc.Inseamna ca ai dat de astia mai rai.Asta este sau poate sun intr-adevar foarte putini cei seriosi.Nu cred inseamna ca ai nimerit peste aceia care ne strica viziunea.Rabdare.

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 20:01

Evitati sa scrieti "mai superioara", "calitati negative" samd. Pai vreti sa sa fiti la acelasi nivel de limba romana ca tiganii???
Revenind la subiect... eu ii urasc pe tigani din urmatoarele motive:
- am ramas fara telefonul mobil in gara din Viena datorita tiganilor( din Romania) ce-si fac veacul pe acolo
- bunicii se tem sa mai creasca vreo pasare prin curte deoarece cand vin tiganii cu corturile incep sa dispara orataniile de prin curti
- nu se spala
- se cred stapani pe orase ( ma refer la interlopi)
- ne-au facut de ras in lume si din cauza lor au de suferit romanii cinstiti
- nu poti iesi in siguranta prin parcuri si chiar pana la magazinul de vis-a-vis sa-ti iei o paine din cauza lor
- zilnic trebuie sa suport sa vad cum trag din punga pe strada, in metrou
Si multe altele.
Pe un alt forum am scris ca acestia ar trebui sa-si cumpere cateva zeci de mii de kmp in desertul Australiei , ca doar au bani, si sa se mute cu tot neamul lor. O alta posibilitate ar fi sa se duca de unde au plecat ( nu la originile biologice si la cele demografice).
Nu m-as opune exterminarii in masa.

Regret ca traiesc in Romania
yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 20:33

De la: Sandel, la data 2009-04-11 20:01:08Evitati sa scrieti "mai superioara", "calitati negative" samd. Pai vreti sa sa fiti la acelasi nivel de limba romana ca tiganii???
Revenind la subiect... eu ii urasc pe tigani din urmatoarele motive:
- am ramas fara telefonul mobil in gara din Viena datorita tiganilor( din Romania) ce-si fac veacul pe acolo
- bunicii se tem sa mai creasca vreo pasare prin curte deoarece cand vin tiganii cu corturile incep sa dispara orataniile de prin curti
- nu se spala
- se cred stapani pe orase ( ma refer la interlopi)
- ne-au facut de ras in lume si din cauza lor au de suferit romanii cinstiti
- nu poti iesi in siguranta prin parcuri si chiar pana la magazinul de vis-a-vis sa-ti iei o paine din cauza lor
- zilnic trebuie sa suport sa vad cum trag din punga pe strada, in metrou
Si multe altele.
Pe un alt forum am scris ca acestia ar trebui sa-si cumpere cateva zeci de mii de kmp in desertul Australiei , ca doar au bani, si sa se mute cu tot neamul lor. O alta posibilitate ar fi sa se duca de unde au plecat ( nu la originile biologice si la cele demografice).
Nu m-as opune exterminarii in masa.

Ma sperii de cea ce citesc.Dar oare nu se pot educa?Nu sa nu-i omorim ca sunt totusi oameni.

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:58

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-04-08 22:47:36Tiganii sunt un popor care doreste sa ne fure tara .Au adoptat numele de romi , tocmai pentru a se crea confuzie intre Romania = tara romanilor si Romania = tara romilor . De fapt un tigan sef de satra , Madalin Voicu a si declarat public fara nici cea mai mica urma de rusine ca peste 20 de ani , Riomania se va scrie cu doi de r ! Tiganii au realizat prima ( si sper ultima) secesiune din istoria contemporana a tarii noastre : statul tiganesc proclamat sub ochii bovini ai autoritatilor , la Tg Jiu ( in mahalaua Meteor ) in martie 1997 . Tiganii au fost coloana a 5 - a a comunismului . Multi tovarasi au o ereditate tiganeasca . Dintre ei s - au ales grupele de batausi la colectivizarea fortata . Sunt poporul care concentraza cel mai perfect calitatile negative ( noncalitatile ) : sunt murdari , lenesi , prosti , incapabili sa invete ceva pozitiv , indolenti , violenti , mincinosi , prefacuti , hoti , fara simt civic . Sunt intruchiparea diavolului . De fapt credinta lor reala este in Mashmodelo , un diavol al padurii . Nu sunt crestini , musulmani , etc . Sunt doar mincinosi . UE protejeaza tiganii si doreste sa - i adune pe toti pe pamantul nostru . Ii va controla mai bine . Tiganii sunt precum un vierme intestinal intr - un corp .

Data viitoare precis te vei naște într-o familie de țigani, ca să înveți că toți suntem făpturile lui Dumnezeu și că nu avem dreptul să ne judecăm între noi.
Că mulți au defecte greu de suportat, e drept... dar să recunoaștem că sunt mulți alții care-ți fac viața un coșmar când te urci vara într-un autobuz aglomerat... Țiganii nu ne-ar putea fura țara, cultura, dacă românii nu s-ar lăsa "manelizați" ca niște biete făpturi necuvântătoare... Unde te duci, nu auzi decât manele, pe toate posturile, cerute nu de țigani ci de români. Nu vi se pare ciudat că folclorul autentic, de valoare, aproape a dispărut? De fapt nu e ciudat, căci mass-media face tot posibilul să distrugă cultura acestui popor străvechi, ce precedă chiar și civilizația sumeriană. Tăblițele de la Tărtăria o dovedesc, dar românii preferă să-și ponegrească propriile personalități, proprii eroi... Chiar la conducerea țării s-au cocoțat niște cozi de topor, care-l numesc pe Eminescu, simbolul nostru național și mândria românilor, "cadavru din dulap" de care trebuie să ne debarasăm... De ce românii nu protestează energic la astfel de ticăloșii?!? Nimic nu e însă întâmplător... ceea ce vedeți în Italia, și nu numai, sunt faptele concertate ale sioniștilor care-și duc la îndeplinire planul diabolic, care e scris în ale lor protocoale secrete: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... Suntem în al 12-lea ceas, treziți-vă, oameni buni !

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:05

"Discriminarea romilor si africanilor este acuta in UE...Minoritatile se confrunta cu greutati motivate etnic atunci cand isi cauta de lucru sau vor sa inchirieze ori sa cumpere o locuinta, cand incearca sa isi deschida un cont la banca sau sa obtina un imprumut, in relatiile cu serviciile medicale, sociale sau din invatamant, atunci cand intra in cafenele, restaurante sau magazine"

Am luat aceste consideratii dintr-un articol publicat pe Wall street.Este dureros su dupa aia multi se pling ca tiganii sunt asa si asa,NU LE VINE OFERIT NIMIC DE LA SOCIETATE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 09:06

Daca nu ar avea obiceiul de a insela, de a fura, nativ, din educatie, ar fi normali. Dar nu sint.
Dar nu sint sigur ca e chiar asa, S-ar putea sa se exgereze, cam cum exagereaza italienii, punind in circa romanilor toate relele de la ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 09:55

Ceausescu vrea sa faca pace cu tiganii si il cheama pe bulibasa la el, pentru discutii:
-Auzi, mai tigane, eu m-am gandit sa va construiesc un oras, numai al vostru, tiganesc....ca sa nu va mai huleasca romanii peste tot unde va intalnesc.
-O, foarte bine v-ati gandit sefu'....
-Cu blocuri, scoli, magazine, spitale....toate deservite de tigani si de care sa se serveasca numai tiganii...
-O, multumim, sefu', foarte buna gandire.....idei geniale...
-Si, tigane, o sa va construiesc si niste fabrici, in care sa fie numai sefi tigani si muncitori tigani si cu director tigan!
-Aoileu, sefu', pai ati innebunit, sefu'?....
Concluzia: vremurile se schimba, naravurile lor, niciodata

SPER SA APUC SA VAD TARA ASTA LOCUITA NUMAI DE ROMANI

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 02:07

Tiganii nu ii pot suporta deloc plus ca iti pot face rau atunci cind te astepti mai putin si mai sint si razbunatori pe deasupra,pe de alta parte e mai bine sa ii ocolesti sau sa te feresti de ei

made_by_angels

23 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:44

De la: nastasemihail, la data 2009-04-26 09:06:05Daca nu ar avea obiceiul de a insela, de a fura, nativ, din educatie, ar fi normali. Dar nu sint.

Dar nu sint sigur ca e chiar asa, S-ar putea sa se exgereze, cam cum exagereaza italienii, punind in circa romanilor toate relele de la ei.

Exact...sincer am foarte multi prieteni tigani si asa e firea lor...nu te poti astepta la altceva...iar dak vrei sa incerci sa`i educi ar fii cea mai mare greseala...timp pierdut!Ei sunt invatati d mici sa fure...li se face o propie mentalitate d parinti...Din partea mea ar trebui umplute puscariile sau evacuati sa putem respira

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:30

Ai dreptate dar de tigani nu vom scapa niciodata

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:51

Vineri noaptea in orasul meu , tiganii au lovit din nou . Au atacat in plina starda un cetatean , l - au pradat si lovit . Omul se afla acum la spital , cu sanse mici de supravetuire . Posturile de televiziune , fac propaganda tiganilor , iar ei ne lovesc !Ce interese lugubre sunt in tara asta ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:55

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-06-01 10:51:13Vineri noaptea in orasul meu , tiganii au lovit din nou . Au atacat in plina starda un cetatean , l - au pradat si lovit . Omul se afla acum la spital , cu sanse mici de supravetuire . Posturile de televiziune , fac propaganda tiganilor , iar ei ne lovesc !Ce interese lugubre sunt in tara asta ?

Chemati Klingonienii sa-i linisteasca, voi sunteti niste mamaligi !...

| Varianta pentru tiparire a topicului TIGANII.
Mergi la: