Info
x
Daca.. ar fi aºa...
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:26
eu ma� face ca oleoaica-�i ımi salvez copilu..dar unilor parintii le plac cınd vin banii,�i nici nu ıntreaba de unde vine.
din pacate a�a este------sa traiasca �omajul. sa se mındreasca guvernu cu traficu asta de carne vie-ca neau facut de ru�ine peste tot. eu traiesc ın strainatate �i va spun sincera ca mie ru�ine sa zic ca sınt romanca. eu sınt braileanca �i cınd am fost ultima oara acasa am ramas crucita..parinti mei sınt pensionari �i au muncit toata viata �i nu au facut avere-dar tineretu la 20-30 de ani au ma�ini �i apartamente...de unde vin banii?am acasa o vecina ..stateau ın coliba iar acum au palate.sınt doi frati �i vinde fete ın spania-nimeni nu ıntreaba de unde vin banii a�tea ca nu au servicii.nimeni nui opre�te,ca au �paga puternica.eu daca a� fi undeva ın guvern a� depista oamenii a�tea-nu au locuri de munca dar au averi incredibile- persoanele alese prin voturi iau degeaba salarii.........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cocalarus_Maximus 17 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:30
Pai ce te opreste sa mergi si la ITALIA la produs fata mea??
Poate constiinta si nevoia de curatenie sufleteasca? Daca da atunci lasa golanii sa traiasca cu mizeria lor . |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 17:59
mai baietelule...
eu am terminat universitatea aici �i conservatorul.cıti romıni au o �ansa de felul asta.? �i daca nu �ti eu sınt turcoaica de braila. lucrez �i pentru consulat...daca nuti iei cuvintele ınapoi te dau ın judecata. ai 32 de ani dar se vede ca e�ti incult- pantalonii aia albi ti-au ramas cam mici
|
|
Cocalarus_Maximus 17 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 18:50
Fa , copila mea , mai citeste odata. Daca zici ca ai terminat conservatoru' trebe sa sti sa citesti , nu ?? Sau ii fi SEXI braileanca ??
Si apoi mai zii odata, si inca odata mai flacai ...................... si asa si asa!!!!! Inculta esti tu daca nu sti sa citesti. Fa ANALfabeto!!! Conservatoareo !!!!!!!!!!! Flautisto !!!!!!!!!!!! ETC ETC ........ Multa prostie si pe ast site !!
|