back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce-ati face dupa ce tocmai ati afla ca ati fost monitorizati ,urmariti ,hartuiti,sabotati timp de cativa ani ?

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 09:13

Oameni buni de cateva luni trec printr-un cosmar ,mai exact de asta vara mi-am data seama ca am fost monitorizata de catre niste persoane,astfel ca m-am izolat fiind foarte speriata,au intrat in viata mea aceste persoane care imi reprosau,aratau in acest timp ce am "ratat",chipurile s-au oferit sa ma "ajute" ,dar cand le ceream sprijinul ei imi puneau" sare pe rana"cand de fapt eu nu aveam nevoie de ajutorul lor m-au hartuit ,torturat psihic ,in sinea mea stiam ca aceste persoane nu au ce sa caute in viata mea pentru ca imi spuneau lucruri grele ,erau promisiuni desarte cum se zice ,"praf in ochi "ce mai ...m-au lovit din toate partile "m-au fugarit" si am ajuns in "strada "adica m-am refugiat intr-un loc de munca stradal,pt.ca trebuia sa-mi duc crucea mai departe am obligatii ca oricare dintre noi si trebuie sa-mi castig existenta .Mi-am dat seama ca sunt oameni care vor sa te alunge ,sa te faca sa crezi ca ai tu personal o problema si ca nu ai ce cauta printre ei .Toata viata mea am incercat sa -mi vad de treburile mele ,am incercat pe cat posibil sa nu deranjez pe nimeni cu nimic ,dar altii mai "destepti"indiferent daca sunt mai in varsta ,m-am atras in jocul lor stupid apoi m-au dat la o parte ,imi pun intrebarea ca nu stiu cu ce am gresit de mi s-a intamplat asa ceva ,de ce a trebuit sa primesc atatea "suturi in fund "cand constientizez ca nu am facut nimanui rau ,daca am facut cuiva e doar la persoana mea ,pt.ca din cauza lor am pierdut ,iar sansele pe care le-am ratat torturandu-ma ei -ca le-am ratat nici macar nu le-am simtit ,asa deci ce ma doare cel mai tare e ca de bunatatea mea s-a profitat din plin ,iar aceste persoane o sa ma rog sa aibe grija de ele -Dumnezeu.
Oricum eu ma simt foarte greu cand stiu ca am fost urmarita si ca mi-a fost atins dreptul la viata mea personala si intima ,nu ma razbun ca nu merita ,atat va intreb voi daca ati fi intr-o situatie asemanatoare cum ati depasi perioada ,ce sfaturi imi dati ,ce pot sa fac sa merg mai departe,??astept raspunsul si solidaritatea voastra ,va multumesc .Dia.

Raporteaza abuz de limbaj
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 10:14

Eu stiu ca sunt monitorizata din anul 2006, de cand am inceput sa fac public pe internet cazul familiei mele.
Acest fapt nu m-a determint sa incetez lupta impotriva coruptiei din politie si din justitie pentru ca famia mea detine adevarul, care poate fi demonstrat cu probe legale.

Constitutia Romaniei

www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0a30

Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a g�ndurilor, a opiniilor sau a credin�elor �i libertatea crea�iilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare �n public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzis�.

(3) Libertatea presei implic� �i libertatea de a �nfiin�a publica�ii.

(4) Nici o publica�ie nu poate fi suprimat�.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare �n mas� obliga�ia de a face public� sursa finan��rii.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, via�a particular� a persoanei �i nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege def�imarea ��rii �i a na�iunii, �ndemnul la r�zboi de agresiune, la ur� na�ional�, rasial�, de clas� sau religioas�, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violen�� public�, precum �i manifest�rile obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) R�spunderea civil� pentru informa�ia sau pentru crea�ia adus� la cuno�tin�� public� revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifest�rii artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, �n condi�iile legii. Delictele de pres� se stabilesc prin lege.

Conven�ia pentru ap�rarea Drepturilor
Omului �i a Libert��ilor fundamentale
amendat� de Protocolul nr. 11
�nso�it� de Protocolul adi�ional �i
de Protocoalele nr. 4, 6, 7, 12 �i 13

www.coe.ro/documente/Monitor%20Inf(2003)%203%20roumain.pdf

Articolul 10 - Libertatea de exprimare
1. Orice persoan� are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept
cuprinde libertatea de opinie �i libertatea de a primi sau de a comunica
informa�ii ori idei f�r� amestecul autorit��ilor publice �i f�r� a �ine seama
de frontiere. Prezentul articol nu �mpiedic� Statele s� supun� societ��ile
de radiodifuziune, de cinematografie sau de televiziune unui regim de
autorizare.
2. Exercitarea acestor libert��i ce comport� �ndatoriri �i responsabilit��i,
poate fi supus� unor formalit��i, condi�ii, restr�ngeri sau sanc�iuni
prev�zute de lege, care constituie m�suri necesare, �ntr-o societate
democratic�, pentru securitatea na�ional�, integritatea teritorial� sau
siguran�a public�, ap�rarea ordinii �i prevenirea infrac�iunilor, protec�ia
s�n�t��ii sau a moralei, protec�ia reputa�iei sau a drepturilor altora,
pentru a �mpiedica divulgarea de informa�ii confiden�iale sau pentru a
garanta autoritatea �i impar�ialitatea puterii judec�tore�ti.

| Varianta pentru tiparire a topicului Ce-ati face dupa ce tocmai ati afla ca ati fost monitorizati ,urmariti ,hartuiti,sabotati timp de cativa ani ?
Mergi la: