back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasul

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:33

De la: obgabor53, la data 2010-06-23 12:29:17Eu sper din tot sufletul, ca sã sfârșeascã exact ca lingãul celãlalt, Dan Diaconescu care acum arestat în direct...pretinde cã este un om nevinovat...dacã eu fost prietenii puterii au crezut cã pot face ori ce...uite cã acum este la lãcoare. Foarte bine , ai vãzut cã conducãtorul nostru a trecut la aplicarea legilor cu pretenta cã nimeni nu este deasupra legilor, eh na bine nu se pun la socotealã D-na Udrea, Boc , familia ...Oamenii lui din PDL dar in rest toți adunați ãn stadioane și exacutare....Nașul este un ordinar, numai când te uiți la el ca om ...nu se respectã linge linge linge...de și mșslele lui au cãzut se atâta lins... sã-i explice cineva cã un om de televiziune care se respectã ....dincolo...cã la ãia mã uit mai mult și mai mult, pentru cã caraghioși ca el ce sã mã uit , ce sã ascult cum motiveazã furturiule PDL-știlor...cum face comparații de loc la locul lor... Am prins în careva seara cum incerca sã facã comentarii pe marginea unei patinoar din brașov...m-am documentat și eu a doua zi. Tot ce a zis așa zisul om de tv. erau scos din context, idei manipulate, doi imobile complet diferite, cu destinații identice, dar numai și numai atât. Este un mincinos, un aservit puterii...Este trompeta președintelui , cântã numai cea ce i se admite...Poți spune despre el cã ste bun numia dacã nu ai vãzut unh crainic, un modarator tv adevãrat... Se dã el campion al dreptãții , cum s- dat și prietenul lui Dan Diaconescu vestitul comentator de garsonierã...care a ajuns în sfârșit la locul potrivit. Sper sã ajungã și marele campion al Adevãrului absolut Morar, la locul potrivit....Mi-e rușine cã în orașul meu de naștere s-a putut naște un astfel de individ, care nu are coloanã vertebrã, este ca o șarpe...și fãrã dinții din fațã care-i lipsec și sîsîie....

foloseste telecomanda, ai irealitatea si anatemele...
puscariile sunt pline, cu gainari. atat.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 14:33

De la: adiuc, la data 2010-06-23 12:33:40
De la: obgabor53, la data 2010-06-23 12:29:17Eu sper din tot sufletul, ca sã sfârșeascã exact ca lingãul celãlalt, Dan Diaconescu care acum arestat în direct...pretinde cã este un om nevinovat...dacã eu fost prietenii puterii au crezut cã pot face ori ce...uite cã acum este la lãcoare. Foarte bine , ai vãzut cã conducãtorul nostru a trecut la aplicarea legilor cu pretenta cã nimeni nu este deasupra legilor, eh na bine nu se pun la socotealã D-na Udrea, Boc , familia ...Oamenii lui din PDL dar in rest toți adunați ãn stadioane și exacutare....Nașul este un ordinar, numai când te uiți la el ca om ...nu se respectã linge linge linge...de și mșslele lui au cãzut se atâta lins... sã-i explice cineva cã un om de televiziune care se respectã ....dincolo...cã la ãia mã uit mai mult și mai mult, pentru cã caraghioși ca el ce sã mã uit , ce sã ascult cum motiveazã furturiule PDL-știlor...cum face comparații de loc la locul lor... Am prins în careva seara cum incerca sã facã comentarii pe marginea unei patinoar din brașov...m-am documentat și eu a doua zi. Tot ce a zis așa zisul om de tv. erau scos din context, idei manipulate, doi imobile complet diferite, cu destinații identice, dar numai și numai atât. Este un mincinos, un aservit puterii...Este trompeta președintelui , cântã numai cea ce i se admite...Poți spune despre el cã ste bun numia dacã nu ai vãzut unh crainic, un modarator tv adevãrat... Se dã el campion al dreptãții , cum s- dat și prietenul lui Dan Diaconescu vestitul comentator de garsonierã...care a ajuns în sfârșit la locul potrivit. Sper sã ajungã și marele campion al Adevãrului absolut Morar, la locul potrivit....Mi-e rușine cã în orașul meu de naștere s-a putut naște un astfel de individ, care nu are coloanã vertebrã, este ca o șarpe...și fãrã dinții din fațã care-i lipsec și sîsîie....

foloseste telecomanda, ai irealitatea si anatemele...
puscariile sunt pline, cu gainari. atat.
Gaborele ai luat hapu? adica inghitisi gogoasa asta infuriata? Ia zii tu daca esti asa desitiept,DD de la ce firma de stat a furat banii? nu cumva de la gurile cascate toatA NOAPTEA SI DE LA FRAIERII CU TELEFOANELE SI SMSURILE? TI-a bagat dd destiu in portofel,compari magaru cu tantaru?Asta e praf aruncat in ochii OTVistilor.pensionarilor sa uite ca li-se taie pensiile amarate,asta e o diversiune sa beleasca prostii ochii si sa caste gura la gogosile lor sa uite fraierii de jugul pus la gatul lor. DD nu o sa pateASCA NIMIC CI DOAR II CRESTE AUDIENTA SI RATINGUL ATAT.Baselu daca se da justitiar sa-i iala puricat pe ceilalti milionari care au avut si facut afaceri cu statul prin zeci si sute de capuse ,ale neamurilor,prietenilor,clientilor ,matusilor,strabunicilor,vecinilor etc,atunci sa zici ca basel se apuca de treaba nu de gainarii ,dar cred ca nu de la el a plecat .el saracu nu se baga nu musca doar latra.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 14:37

APROPO DE CARE NASI E VORBA? ,NASU LU FINU SAU NASU LU BAUNESCU ALA DE BAUNE ,SAU ALU PRIMARELE DE LA COMUNA AIA ,NA CA UITAI

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 14:44

AAAA ERA VB. de radu rasnita? pai era odata si el gica contra,dar s-avindecat si acu , se da altceva decat este,numa ca prostii chiar cred ca el zice ce zice, zice omu da pe pipaite sipe ocolite ,pe din dosu lu alamarele.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 14:55

Eh, doar nu ma crezi atat de prostanac sa inchit galusca intinsa de zero tv. Nu uita cã asta era porta-vocele președinției... și așa altceva nu auzeau acolo, când foarte rar, mai treceam pe acolo, cã se lãuda cât de urmãrit (ințelege vizionat, cã acum cicã el este urmãrit...) este postul de tv. Zero...Dar eu mã referam la slugãlnicimea identicã a lui morar cu diaconescu...Nu dragã ãștia nu au dea face cu meseria de gazetar, ei sunt oameni care fac bani pentru ei și atât...nu tu coloanã, nu tu meseria nu tu moralitate... Asta voiam sã spun și nimic mai mult...

roxafoxa

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:13

imi place emisiunea si imi place si moderatorul.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 02:30

De la: obgabor53, la data 2010-06-23 14:55:40Eh, doar nu ma crezi atat de prostanac sa inchit galusca intinsa de zero tv. Nu uita cã asta era porta-vocele președinției... și așa altceva nu auzeau acolo, când foarte rar, mai treceam pe acolo, cã se lãuda cât de urmãrit (ințelege vizionat, cã acum cicã el este urmãrit...) este postul de tv. Zero...Dar eu mã referam la slugãlnicimea identicã a lui morar cu diaconescu...Nu dragã ãștia nu au dea face cu meseria de gazetar, ei sunt oameni care fac bani pentru ei și atât...nu tu coloanã, nu tu meseria nu tu moralitate... Asta voiam sã spun și nimic mai mult...

Ce mai zici OBLIO GABORICI? CE TI-AM ZIS CA-I FRECTIE CHESTIA CU DDD? Vazusi ca-i liber? pai dd nu fura de la stat nici 5 bani ,Doar ne intoxica cu gogosi afumate astia,Iar cu pensiile tot gogoase ,penca aia de la CC,COMITETUL CENTRAL au pensii super babane ,cumsa si-o taie singuri ? zii

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 13:42

ai avut dreaptate, dar nu uita cã cel care a decis, votul, cel care de data asta a dat dovadã de o colanã vertebrã a fost fostul senator UDMR, judecãtorul Constituþional, bunul meu prieten Puskas Balint. Sper din tot sufletul ca mãcar acum în ceasul al doisprezecea Românii sã se deºteaptã din somnul lung în care sunt ºi mãmãliga româneascã sã facã mãcar un fâs, care sã-l înlãturã de la guvernare pe dobitocii ãºtia, care sunt o roºine pentru întregul neam românesc ºi care au adus în þara româneascã o mare sãrãcie. Dreptul nostru Constituþional este cãlcat în picioare zilnic, iar noi tãcem ca mieii...nu este bine. bãsescu, boc ºi gaºca lor trebuie sã disparã pentru totdeauna.

luter

75 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 14:16

auzi a avut coloana vertebrala , guta cred ca esti un pic confuz dupa un dop de canabis ,EL S-A APARAT DE TAIEREA BANILOR CE-I INCASEAZA CU AMBELE MAINI .

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 09:52

De la: roxafoxa, la data 2010-06-24 15:13:08 imi place emisiunea si imi place si moderatorul.

Esti o scumpa daca sti sa apreciezi asa ceva .........Succes ........

GINA
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 23:12

I-al acasã ºi pãstreazã-l pentru tine....! Nu o sã plângem dupã el , dacã asta este nivelul tãu...

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:52

De la: roxafoxa, la data 2010-06-24 15:13:08 imi place emisiunea si imi place si moderatorul.

Ca un rãspuns,la scumpa si nevinovata roxafoxa, scumpii cred cã tu nu ai vãzut în viața ta o” emisiune adevãratã „ dacã spui cã lingușirea manifestatã de așa zisul gazetar, fãrã dinți…(asta este o cerințã a celui care se pretinde gazetar, moderator de excepție sã-si întreținã dantura). iute-te pe toate posturile naționale și internaționale cã crainicii, care se respectã , se prezintã ca atare. Numai cã la noi, dacã avem nivelul de inteligențã pe care-l are spectatorul care poate sã se uite la nenorocirile nãscocite, trucate, mințite de acest Radu de moarã, cã gura-i drept, îi merge ca o moarã…dar nu și mintea, … deși provine dintr-o zonã a Ținutului Secuiesc, unde s-au nãscut oameni inteligenți… și, și mai mare pãcat cã avem astfel de pãreri ca a ta surioarã, și atunci sã nu ne mirãm cã lumea voteazã cu inși ca Marinarul turmentat… Dar ție-ți place și Dan Diaconescu, de ce nu recunoști…alt personaj jalnic… al așa zisei moderatorilor tv… da așa, ne trebuie, ne-am nãscut într-un loc, perioadã și spațiu nepotrivit.… Asta este nivelul de culturã și civilizație în România așa cã nu trebuie sã ne mirãm cã mãmãliga Româneascã nu face nici mãcar un fâs…Stãm liniștiți și privim cum țara se duce … iar alții prosperã…

9am207759

12 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 01:23

De la: tumaria, la data 2009-03-28 00:35:57
BLONDA SUPER SEXY!!! vrei o ora de amor nebun,alaturi de o papusa,cu o gurita dulce pentru un oral de vis adanc,umed,lent cu finalizare orala,satisfactie garanta,cu siguranta vei revenii,pup 0728.345.392
Va plac emisiunile lui?
Dar de el?

roxafoxa

34 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 16:56

Esti o scumpa daca sti sa apreciezi asa ceva .........Succes .... Mersi frumos pentru compliment.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 01:05

De la: luter, la data 2010-06-26 14:16:23auzi a avut coloana vertebrala , guta cred ca esti un pic confuz dupa un dop de canabis ,EL S-A APARAT DE TAIEREA BANILOR CE-I INCASEAZA CU AMBELE MAINI .

DAAAAAAAAAAAAAAAAA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,COOOOOOOOOORECTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
Il doare-n basca de noi,fraierimea,ASTA ESTE Omare diversiune,,ei au ramas cu pensiile nesimtite ,noi cu ale noastre care nu ne ajung dupa scumpirile astea decat de covrigi,iar ei se descurca bine mersii si aduna si miliardele de euroi din care-si croiesc ei salariile lor babane,Faceti calculul minim,tva PLATITI TOATA ZIULICA PE CEL MAI NEINSEMNAT LUCRUSOR CUMPARAT . Ei au de unde platii din TVAul luat de la noi i din scumpirile care urmeaza,la ei bvor merge la tescherea.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 01:24

De la: roxafoxa, la data 2010-07-01 16:56:06Esti o scumpa daca sti sa apreciezi asa ceva .........Succes .... Mersi frumos pentru compliment.

VULPEAROXA, decat sa-l pupi pe RASNITA MAI BINE SA-L SCUIPI DE LA 1mm.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 22:06

De la: roxafoxa, la data 2010-07-01 16:56:06Esti o scumpa daca sti sa apreciezi asa ceva .........Succes .... Mersi frumos pentru compliment.

Ai dreptul la opinie asa ca scri ce gandesti .........Ce sariti asa ca fetita il place ?

GINA
9am210280

12 mesaje
Postat pe: 13 August 2010, ora 03:16

Va plac emisiunile lui?
Dar de el?

UN POST DE STRIGOI

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 23:42

Este un personaj jalnic. Aservit puterii MARINAREULUI . Este exemplul clasic, ce ar trebuii predat la ºcoala de gazetãrie, cum nu se face presã. Linge în dreapta – stânga. cel mai mult îmi place când lipsește cu desãvârșire…noroc cã pot schimba…Nu cred cã existã om care se uitã la el. Oare nu se uitã , mãcar la emisiunile tv transmise de afarã care se recepționeazã pe la București, sã-și facã mãcar dantura este deplorabil….Dacã acum în concediu vine pe locurile natale pot da lecții și lui de gazetãrie…mã poate contacta, eu am avut profesori mari de gazetãrie ca Alexandru Ștark, Dumitru Popa, Bartha Sándor, Bogdán László, Farkas Árpád, Magyari Lajos,Elsen Helmar, na deci nu vorbesc fãrã cunoștințã de cauzã…este un tip de doi lei, ți-e scârbã când vezi cum se dã rotund, minte ca și celãlalt, impostor Dan Diaconescu, cât de audiat este…hai lasã mai taie …lasã sã se dea la fund…

july

563 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 09:21

De la: obgabor53, la data 2010-08-13 23:42:17Este un personaj jalnic. Aservit puterii MARINAREULUI . Este exemplul clasic, ce ar trebuii predat la ºcoala de gazetãrie, cum nu se face presã. Linge în dreapta – stânga. cel mai mult îmi place când lipsește cu desãvârșire…noroc cã pot schimba…Nu cred cã existã om care se uitã la el. Oare nu se uitã , mãcar la emisiunile tv transmise de afarã care se recepționeazã pe la București, sã-și facã mãcar dantura este deplorabil….Dacã acum în concediu vine pe locurile natale pot da lecții și lui de gazetãrie…mã poate contacta, eu am avut profesori mari de gazetãrie ca Alexandru Ștark, Dumitru Popa, Bartha Sándor, Bogdán László, Farkas Árpád, Magyari Lajos,Elsen Helmar, na deci nu vorbesc fãrã cunoștințã de cauzã…este un tip de doi lei, ți-e scârbã când vezi cum se dã rotund, minte ca și celãlalt, impostor Dan Diaconescu, cât de audiat este…hai lasã mai taie …lasã sã se dea la fund…

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 23:23

July scumpã nu am înțeles... ai deschis...ai dat pe copy și...nu iești de acord?

july

563 mesaje
Postat pe: 15 August 2010, ora 15:45

Mi-a o=placut ceea ce ai scris, de aceea aplaudam.Nu-l suport nici pe Nasul, nici pe celalalt mascarici, Dan Diaconescu.

july

563 mesaje
Postat pe: 15 August 2010, ora 15:45

Scuze, mi-a placut!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 15:52

De la: 9am076753, la data 2010-07-02 22:06:24

Ai dreptul la opinie asa ca scri ce gandesti .........Ce sariti asa ca fetita il place ?

Chiar asa

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 15:52

De la: july, la data 2010-08-15 15:45:59Scuze, mi-a placut!

Ce?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
july

563 mesaje
Postat pe: 15 August 2010, ora 16:27

Nu, Mihai...comentariul !

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2010, ora 16:34

De la: july, la data 2010-08-14 09:21:49
De la: obgabor53, la data 2010-08-13 23:42:17Este un personaj jalnic. Aservit puterii MARINAREULUI . Este exemplul clasic, ce ar trebuii predat la ºcoala de gazetãrie, cum nu se face presã. Linge în dreapta – stânga. cel mai mult îmi place când lipsește cu desãvârșire…noroc cã pot schimba…Nu cred cã existã om care se uitã la el. Oare nu se uitã , mãcar la emisiunile tv transmise de afarã care se recepționeazã pe la București, sã-și facã mãcar dantura este deplorabil….Dacã acum în concediu vine pe locurile natale pot da lecții și lui de gazetãrie…mã poate contacta, eu am avut profesori mari de gazetãrie ca Alexandru Ștark, Dumitru Popa, Bartha Sándor, Bogdán László, Farkas Árpád, Magyari Lajos,Elsen Helmar, na deci nu vorbesc fãrã cunoștințã de cauzã…este un tip de doi lei, ți-e scârbã când vezi cum se dã rotund, minte ca și celãlalt, impostor Dan Diaconescu, cât de audiat este…hai lasã mai taie …lasã sã se dea la fund…

VOI ATI FACUT FACULTATEA;SPIRU HARET!

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2010, ora 16:34

De la: july, la data 2010-08-15 16:27:26Nu, Mihai...comentariul !

FIX PIX!

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 21:33

Dragã Denis! Zãu cã nu era cazul sã faci o demonstrație a prostie pe care-l ai acumulat la etajul superior al corpului tãu. Cã ești neștiutor în materie …se întâmplã, dar dacã aveai curiozitatea sã te documentez cine a fost marele gazetar Alexandtru Ștark… era ceva pânã și pentru faptul cã învãțai ceva…dar ai rãmas ce ai fost, un îngâmfat, prostãnac care a crezut cã a fãcut o glumã bunã,iești ca și Nașul…cu tulburãri comportamentele și asta nu este toatã problema ta…

averea1916

206 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 06:18

Va plac emisiunile lui?
Dar de el?

Am vazut un behevlent de 85 de toamne care sustinea ca tineretea fara batrinete se obtine ,consumind 100 ml palinca pe zi ,3 litri pe luna si 6 litri de vin ,mincind numai iarba,bune emisiuni,dar romanii au devenit intre timp ,carnivori,se maninca intre ei !

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Nasul
Mergi la: